• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar Gerçi kimsecikler yok. :2:

Topiğin tadı kalmamış valla. Sayfa bile ilerlememiş :26:

Canım biberon almıyor demişsin ya. Verirken sütün tadını almasını sağla çekmek istemiyordur kauçuk silikon tadını görünce biberonu ters tut süt damlar damlamaz ağzına ver belki sütün tadını alınca çeker. Benimki de almıyordu cnm beni emerken yandan bu sekilde verdim. Sadece biberonu dayarsan almaz.Biberona alıştılar mı bırakmıyolar. Arada ver biberonu yoksa seni emmez

kızlar 2 günden beri sağ göğsümün sütü azaldı ne güzel sütüm varken şimdi damla damla geliyo sol göğsümden iyi geliyo acaba sütüm kesilecek de ondan mı oluyo?

enobocum benim kadar abanan yoktur emin ol öyleki 83 kiloyum 93 kiloyla doğum yaptım bildiğin tosunum yaaa
süt yapar dedikleri herşeyi fazlasıyla yiyorum sorun nerdeeeeeeeeeeee:36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36:

kızlar 2 günden beri sağ göğsümün sütü azaldı ne güzel sütüm varken şimdi damla damla geliyo sol göğsümden iyi geliyo acaba sütüm kesilecek de ondan mı oluyo?
bazen olabılıyo cnm normaldır arada bendede oluyo bazen bombomş vaLLA sonrA yıne ıı oluyo...ınşallah bol bol sütün olur cnm...
kimsecikler kalmamış topiğimizde yahuuuu

he walla ya in ve cin top oynuyolarmışşşş :-))
:58:

ayy çok özlemişim ben burayı ya.ugrayınca anladım:58::26:

:63:sankı sız çok gelıyosunuz face takıldınız burayı unuttunuz hemen....hayat acımasız işte....gercekte olduğu gıbı sanaldada unutuluyo ılkler....:43::43:yalnız bıraktınız bızı burda...kardeşleri ayırdınız....:2:

sütüm azaldı diye stres yapma belirli bi dönem oluyor benimde 3. ayda çok azalmıştı.çok korktum ama süt yapan şeylere abanınca çok şükür arttı. ama ben de 5 kilo aldım bi anda aldım ama ne bulursam yiyordum çok süt içtim o da kilo yaptı heralde. ama stres yapma yedikçe artar.

[/QUOTE]:63:sankı sız çok gelıyosunuz face takıldınız burayı unuttunuz hemen....hayat acımasız işte....gercekte olduğu gıbı sanaldada unutuluyo ılkler....:43::43:yalnız bıraktınız bızı burda...kardeşleri ayırdınız....:2:[/QUOTE]

hüzünçiçeği bazen sen varmısın die giriyorum ama denk gelmiyoz sende gelsene yaaa hzüzünçiçegi die alırsın özledim seni naptın gözünden ameliyat olcaktın? evlatlar nası??

Son düzenleme:
Merhaba kızlar kızımın az kilo alması nedeniyle mama ve ek gıdalara geçtik 4 Şubat doğumlu yaklaşık 4 aylık filan ama biberon almiyo deliricem tutmuyo cebellesiyorum sonra kasığa donüyorum yine chicco nun nerdeyse tüm biberonlarını aldım ama tık yok napican yardım edin meme verirken aradan dayiyorum ama anlıyor kasikla veriyorum ama yoldayken filan nası yapicam önerisi olan varmi??

Kasikli biberonla verebilirsin.
Aaa aklima ne geldi, su gogus ucu yara olunca kullanilan aparatlar var ya meme ucuna ondan takip emzir, bakalim onla emecek mi ? Onla emerse biberonu da alir.
Ben ilk 1 ay duzluk sebebiyle onla emzirdim oglani, o sira biberonu aliyodu. Sonra uclari biraktik, biberonu da almadi oglan :)))
Tabii o uclarla verince kesin reddederse zorlama memeyi birakmasin bi de, ara ara ve yavas yavas dene derim.

bugün 4. ay kontrolunuz vardı moralim yine sıfırlandı kızım 15 günde sadece 60 gr almış 4680 olmuş :50: dünden beri yine mühürledi ağzını hiç yemiyo tahlil yaptık idrar ve kaka hiç birşey çıkmadı ama neden yemiyo ben kafayı yiyorum kızım yemiyo deliricem demir ilacına başlıcaz artık bizde artı olarak devit 3 yerine başka bir vitamin verdi doktorunuz yememesinin sebebi genetik olabir diyo çünkü kilo alımı dışında diğer herşey normal boyumuz 58 olmuz başı 39 tepkileri çok iyi diyor hem yemese hem gelişim olmasa o zaman sorun bizim için dedi ama napıcam bilmiyorum sadece kendisine yetti kadar alıyo fazlasını istemiyo diyo offff ağlamaktan gözlerim davul gibi ayrıca çorbaya başlıyoruz pazartesi aşılarımız var şimdiden beni bir korku aldı zaten yemiyo aşılardan sonra yandık walla

bugün 4. ay kontrolunuz vardı moralim yine sıfırlandı kızım 15 günde sadece 60 gr almış 4680 olmuş :50: dünden beri yine mühürledi ağzını hiç yemiyo tahlil yaptık idrar ve kaka hiç birşey çıkmadı ama neden yemiyo ben kafayı yiyorum kızım yemiyo deliricem demir ilacına başlıcaz artık bizde artı olarak devit 3 yerine başka bir vitamin verdi doktorunuz yememesinin sebebi genetik olabir diyo çünkü kilo alımı dışında diğer herşey normal boyumuz 58 olmuz başı 39 tepkileri çok iyi diyor hem yemese hem gelişim olmasa o zaman sorun bizim için dedi ama napıcam bilmiyorum sadece kendisine yetti kadar alıyo fazlasını istemiyo diyo offff ağlamaktan gözlerim davul gibi ayrıca çorbaya başlıyoruz pazartesi aşılarımız var şimdiden beni bir korku aldı zaten yemiyo aşılardan sonra yandık walla

Sikma canini arkadasim. Saglikliymis kizin bu yeterli bence.
Ek gidaya gecince guzel tatlar sayesinde yer kuzun. Hem ne guzel minyon, citi piti bi kizin olucak.
Op yerime onu, sen de sakin aglama. Etkilenir bebekler annelerinden.

kızlar merhaba bugüne kadar facede takılıyordum.benide tekrar aranıza alırsanız sevinirim.saçma sapan bir olay yüzünden kalbimi çok kırdılar facedekiler.ben dost arkadaş oldugumuz sanıyordum ama ne yazıkki değilmişiz hediyeleşme olayı yüzünden ...bana gönderen arkadaş küçük göndermiş birde yeni dogan bebeğe olacak olan kazak.neyse bende yazdım neymiş ...9 ay hamileliğimiz beraber geçti onlarla dostum arkadaşım demiştim.en değerli varlıklarımız beraber büyüttük acısıyla tatlısıyla sırlarımızı bile paylaştık.neyse işte bu konuda doluyum face kapatacagım tamamen.beni haksız bulmuşlar arkadaşlar.ben beğenmemişim filan.ben kendi çocuguma ne aldıysam karşıdakinede aynısnı aldım.ben öyle düşündüm değer veriyorum çünkü.kötü birşeyde yazmadım sadece küçük geldi hani kullanamam kazaklarıda yaz ayındayız birde kız kıyafeti anı olsun diye girdim hediye işinede.saçma sapan bir olay yüzünde dostluklar yalan oluyormuş onuda anladım.ii oldu.1,5 sene görüştük bazılarıyla burda ve orda neyse anlattım rahatladım

kızlar merhaba bugüne kadar facede takılıyordum.benide tekrar aranıza alırsanız sevinirim.saçma sapan bir olay yüzünden kalbimi çok kırdılar facedekiler.ben dost arkadaş oldugumuz sanıyordum ama ne yazıkki değilmişiz hediyeleşme olayı yüzünden ...bana gönderen arkadaş küçük göndermiş birde yeni dogan bebeğe olacak olan kazak.neyse bende yazdım neymiş ...9 ay hamileliğimiz beraber geçti onlarla dostum arkadaşım demiştim.en değerli varlıklarımız beraber büyüttük acısıyla tatlısıyla sırlarımızı bile paylaştık.neyse işte bu konuda doluyum face kapatacagım tamamen.beni haksız bulmuşlar arkadaşlar.ben beğenmemişim filan.ben kendi çocuguma ne aldıysam karşıdakinede aynısnı aldım.ben öyle düşündüm değer veriyorum çünkü.kötü birşeyde yazmadım sadece küçük geldi hani kullanamam kazaklarıda yaz ayındayız birde kız kıyafeti anı olsun diye girdim hediye işinede.saçma sapan bir olay yüzünde dostluklar yalan oluyormuş onuda anladım.ii oldu.1,5 sene görüştük bazılarıyla burda ve orda neyse anlattım rahatladım
üzülme canım lütfen inşallah tatlıya bağlanır lütfen canını sıkıp üzme kendini....

ıyı akşamlar kızlar sudecıım zaten aramızdasınız hep aramızda olursanız bızde sevınırız tabbı sureklı yazamıom ole mızmız bı kızım varkı degıl yamak iş yapmak bıle zor bu cadıyla amaaaaaaaaaa çok tatlı ne yapsa yerım ben onu kırmayın bırbırınızı ufak şeylerden yanlış anlaşılma olmuştur belkı umarım en kısa zamanda guzel dostluklarınız devam eder

canımmmm üzülme sakın yawrum aç olsa yemez mi... Herşey kilo değil bak boyu ne güzel maşşallahh.
testleri gelişimi de iyiyse daha ne olsun değil mi ? Bak artık daha çok hareketleniyorlar daha çok acıkır bence ? Üstelik ek gıdaları sevecek ohhh ne güzel birlikte yemek yiyeceğiz neredeyse onlarla :)))) Az kaldı güzel günlere öyle düşün

Back