sagolun kızlar bir hediye yüzünden bana yaptıklarına bak.fcaden çıkarılmışım.gurunun kurucusu o arkadaş herhalde.hediyeleri beğenme konusnda olmayan hediyelerin neyini beğeneyim ya.ama ben kibarca teşekkür ettim keşke işime yarayan şeyler olsaydı yazdım kalıbı dar diye.sonuçta15-20 tl lik bir bez parçası onada söyledim manevi değeri vardı girmemin hediye işine.ama beni haksız bulmuş arkadaşlar demekki kendi çocuguna layık görüp almadıgın başkasınada gönderme.kardeşim yeni dogan kız kıyafeti kazak var annesi örmüşde kışın giydir diyor kusura bakmasında kız kıyafetini giydiremem kışın bebeğim 10 aylık olur yürür herhalde aldıgıda olmaz.çok sinirlendim valla yorumlarına ondan yazıyorum zaten .birde sanatçı olacak kendisi ya.bu kadar çirkin yorumlar olmaz ki...
ben yinede dedimki teşekkür ederim olmadı.bu kadar ileri gideceğini bilseydim resmini bile koymaz üzülmezdim.hediyesini saklayacaktım .ama şimdi birine vereceğim okadar üzüldümkşi.birini yeni çocugu oldu ona götüreyim
facedekilerede çok kırıldım.gözdeciğim yorumlara üzüldüm.abartıldı yani...böyle bişey bekleniyormuş herhalde.girmez olsaydım hediye işine.1,5 senemiz beraber geçti dost kardeş sırdaş olduk hani bu kadarmış verdiğiniz değer beni çıkarttınız facdende.bende sildim facemi
burdan görüşürüz seninlede