• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok üzüldüm inanın bugün ama buranın güzellği yok eski sayfalarıma baktımda geçmişte neler yaşamışım ne dertliymişiz mazi oldu işte.hamileydik dogurduk şimdide 4 aylık oldu miniklerimiz ve yemek yemelerini konuşuyoruz rabbim sağlık versin.bu arada ek gıdaya bizde başladık bugün

ıyı geceler kızlar nasılsınız bakem dedım kızım demır damlası kullandıgımdan berıdır kabız ne yaptımsa kakasını yaptıramadım kayısı suyu popsunu kulap çopuyle oynadım zeytınyag verdım banyo yaptırdım yok anam yok bıde kabak puresı demışler onuda yaptım yok ya napcam kı 5 gun oldu ayrıca ıkı gundurde ek gıdaya başlattı doktorumuz meger kızım acmış ac hem emıo hemde pırınçlı muhallebıyı alıo zatı bır ayda 300 gr almıştı ebeye kalsa anne sutu he yetıoda sankım hayırlısı saglıkları yerınde olsunda herşey olur

bugün ek gıdaya başladım birde demir hapına bugün başladım oglumun kakası yeşil.acaba çorba vermiştim ondanmı yoksa üşütttümü demir hapındanmı sizde de böyle bişey oldumu

çok sevdiklerimde var facede artık onlarlada buraya geldikçe görüşürüz

Ben yeniyim. Ama araya almak ne demek, haddimize mi dusmus. Herkesin birbirinin basinin ustunde yeri var. Sizlerin sayesinde cogu derdime derman bulup ben derman olmaya calistim. Endiselerim kalkti, sorularima cvp aldim, arkadas grubumda benim oglumla akran sayilabilecek bi bebek olmadigi icin her yonden gelisimi ileri mi geri mi bilmiyodum, artik biliyorum.
Herkese tesekkurler....
:kkk::emir_bebek:

bugün ek gıdaya başladım birde demir hapına bugün başladım oglumun kakası yeşil.acaba çorba vermiştim ondanmı yoksa üşütttümü demir hapındanmı sizde de böyle bişey oldumu

Demir hapi renk degisimine sebep oluyo, ama bizde kahverengi oldu.
Sebze corbasi yesil sebzelerden olusuyorsa mumkun, diilse usumus olabilir.

ıyı geceler kızlar nasılsınız bakem dedım kızım demır damlası kullandıgımdan berıdır kabız ne yaptımsa kakasını yaptıramadım kayısı suyu popsunu kulap çopuyle oynadım zeytınyag verdım banyo yaptırdım yok anam yok bıde kabak puresı demışler onuda yaptım yok ya napcam kı 5 gun oldu ayrıca ıkı gundurde ek gıdaya başlattı doktorumuz meger kızım acmış ac hem emıo hemde pırınçlı muhallebıyı alıo zatı bır ayda 300 gr almıştı ebeye kalsa anne sutu he yetıoda sankım hayırlısı saglıkları yerınde olsunda herşey olur

Ek gida sebep olmus olabilir cnm.
Bagirsak gelisimi 6.aya kdr tamamlanmiyo, sen de miktari birden fazla verdiysen sebep olmus olabilir cnm.

kızlar merhaba bugüne kadar facede takılıyordum.benide tekrar aranıza alırsanız sevinirim.saçma sapan bir olay yüzünden kalbimi çok kırdılar facedekiler.ben dost arkadaş oldugumuz sanıyordum ama ne yazıkki değilmişiz hediyeleşme olayı yüzünden ...bana gönderen arkadaş küçük göndermiş birde yeni dogan bebeğe olacak olan kazak.neyse bende yazdım neymiş ...9 ay hamileliğimiz beraber geçti onlarla dostum arkadaşım demiştim.en değerli varlıklarımız beraber büyüttük acısıyla tatlısıyla sırlarımızı bile paylaştık.neyse işte bu konuda doluyum face kapatacagım tamamen.beni haksız bulmuşlar arkadaşlar.ben beğenmemişim filan.ben kendi çocuguma ne aldıysam karşıdakinede aynısnı aldım.ben öyle düşündüm değer veriyorum çünkü.kötü birşeyde yazmadım sadece küçük geldi hani kullanamam kazaklarıda yaz ayındayız birde kız kıyafeti anı olsun diye girdim hediye işinede.saçma sapan bir olay yüzünde dostluklar yalan oluyormuş onuda anladım.ii oldu.1,5 sene görüştük bazılarıyla burda ve orda neyse anlattım rahatladım

canım çok üzüldüm ben bu duruma yani ne biliyim çekilişi ben yapınca birazda sorumlu hissetim sanırım ama sende karşı tarafın yerinede koy kendini o da hediyerlim beğenilmedi diye üzülümüştür bu sebepten dolayı ööle ayrılınırımı biz ne günler geçirdik berbaer burda hepimiz birbirmizin dostu arkadaşı kardeşi olduk

doktorumuz mama onermedı ek gıda zamanı gelmış dedı ek gıdadan oncede vardı kabızlıgımız demeır damlası aldıgı gun başladı damlayı degıştırın demıştı doktor, ayrıca ek gıdanın ne olcude verılcenı bılemedım ama az vermeye calışıom başlarda ısteksızdı şimdı ıstıo. ek gıda konusunda bılgısı olan varsa yardımcı olabılırmı

kızlar merhaba bugüne kadar facede takılıyordum.benide tekrar aranıza alırsanız sevinirim.saçma sapan bir olay yüzünden kalbimi çok kırdılar facedekiler.ben dost arkadaş oldugumuz sanıyordum ama ne yazıkki değilmişiz hediyeleşme olayı yüzünden ...bana gönderen arkadaş küçük göndermiş birde yeni dogan bebeğe olacak olan kazak.neyse bende yazdım neymiş ...9 ay hamileliğimiz beraber geçti onlarla dostum arkadaşım demiştim.en değerli varlıklarımız beraber büyüttük acısıyla tatlısıyla sırlarımızı bile paylaştık.neyse işte bu konuda doluyum face kapatacagım tamamen.beni haksız bulmuşlar arkadaşlar.ben beğenmemişim filan.ben kendi çocuguma ne aldıysam karşıdakinede aynısnı aldım.ben öyle düşündüm değer veriyorum çünkü.kötü birşeyde yazmadım sadece küçük geldi hani kullanamam kazaklarıda yaz ayındayız birde kız kıyafeti anı olsun diye girdim hediye işinede.saçma sapan bir olay yüzünde dostluklar yalan oluyormuş onuda anladım.ii oldu.1,5 sene görüştük bazılarıyla burda ve orda neyse anlattım rahatladım

sudenurcum olayı şimdi öğrendim.inan cok üzüldüm.keşke böyle olmasaydı.okadar sene dostluğumuz var.zararın neresinden dönülse kardır.arkadaşla konuşup derdinizi çözün isterseniz.çok üzüldüm ikinizede.oda kötüdür şimdi üzülüyordur sende...
keşke hiç yaşanmasaydı:26:

Slm kizlar uzun zamandir giremiyodum simdi bi musait olabildim.okuduklarima gore hepimiz aasagi yukari ayni seyler. Yasiyoruz.bizimde kilomuz azmis dr ek gida dedi.henuz baslamadim:(sutumazaldi ona moralim bozuk:(ye ic anca ineklestiriyor ama sut veren bi inek olamiyorum:(kizim hala biberonu reddediyor,onceden cak cuk biberon alan cocuk ne oldu bilmiyorum.dr kasik mamasi verdi ona basladim oyunla maymunlukla yiyor cok sukur.bebegi yemeyen arkadaslara tavsiye ederim kasik mamasini..asi dun olduk bizde bisi olmadi gelince calpol verdim,bide aksam yatarken sorunsuz gecti.
Demir ilacina bende bugun basladim yazmissiniz kabiZlik diye,biz zaten zor yapiyoruz insallah sorun olmaz.
Sizdede oluyor mu?geceleri artik yorgunluktan agrilardan dusuncelerden uyuyamiyorum.anne olmak cok zormus cok uzun bi mola istiyorum...

sagolun kızlar bir hediye yüzünden bana yaptıklarına bak.fcaden çıkarılmışım.gurunun kurucusu o arkadaş herhalde.hediyeleri beğenme konusnda olmayan hediyelerin neyini beğeneyim ya.ama ben kibarca teşekkür ettim keşke işime yarayan şeyler olsaydı yazdım kalıbı dar diye.sonuçta15-20 tl lik bir bez parçası onada söyledim manevi değeri vardı girmemin hediye işine.ama beni haksız bulmuş arkadaşlar demekki kendi çocuguna layık görüp almadıgın başkasınada gönderme.kardeşim yeni dogan kız kıyafeti kazak var annesi örmüşde kışın giydir diyor kusura bakmasında kız kıyafetini giydiremem kışın bebeğim 10 aylık olur yürür herhalde aldıgıda olmaz.çok sinirlendim valla yorumlarına ondan yazıyorum zaten .birde sanatçı olacak kendisi ya.bu kadar çirkin yorumlar olmaz ki...
ben yinede dedimki teşekkür ederim olmadı.bu kadar ileri gideceğini bilseydim resmini bile koymaz üzülmezdim.hediyesini saklayacaktım .ama şimdi birine vereceğim okadar üzüldümkşi.birini yeni çocugu oldu ona götüreyim
facedekilerede çok kırıldım.gözdeciğim yorumlara üzüldüm.abartıldı yani...böyle bişey bekleniyormuş herhalde.girmez olsaydım hediye işine.1,5 senemiz beraber geçti dost kardeş sırdaş olduk hani bu kadarmış verdiğiniz değer beni çıkarttınız facdende.bende sildim facemi
burdan görüşürüz seninlede

neyse boşver akşamdan beri çok üzüldüm zaten.artık düşünmek istemiyorum orayı.bende onları unuttum onlara söyle dostluklar uzun olsada demekki saniyede siliniyormuş.bu kadarmış bana verdikleri değerde.ben burdan devam edeceğim pekde giremesmde artık içimdende gelmiyor artık

sagolun kızlar bir hediye yüzünden bana yaptıklarına bak.fcaden çıkarılmışım.gurunun kurucusu o arkadaş herhalde.hediyeleri beğenme konusnda olmayan hediyelerin neyini beğeneyim ya.ama ben kibarca teşekkür ettim keşke işime yarayan şeyler olsaydı yazdım kalıbı dar diye.sonuçta15-20 tl lik bir bez parçası onada söyledim manevi değeri vardı girmemin hediye işine.ama beni haksız bulmuş arkadaşlar demekki kendi çocuguna layık görüp almadıgın başkasınada gönderme.kardeşim yeni dogan kız kıyafeti kazak var annesi örmüşde kışın giydir diyor kusura bakmasında kız kıyafetini giydiremem kışın bebeğim 10 aylık olur yürür herhalde aldıgıda olmaz.çok sinirlendim valla yorumlarına ondan yazıyorum zaten .birde sanatçı olacak kendisi ya.bu kadar çirkin yorumlar olmaz ki...
ben yinede dedimki teşekkür ederim olmadı.bu kadar ileri gideceğini bilseydim resmini bile koymaz üzülmezdim.hediyesini saklayacaktım .ama şimdi birine vereceğim okadar üzüldümkşi.birini yeni çocugu oldu ona götüreyim
facedekilerede çok kırıldım.gözdeciğim yorumlara üzüldüm.abartıldı yani...böyle bişey bekleniyormuş herhalde.girmez olsaydım hediye işine.1,5 senemiz beraber geçti dost kardeş sırdaş olduk hani bu kadarmış verdiğiniz değer beni çıkarttınız facdende.bende sildim facemi
burdan görüşürüz seninlede

Deniz faceten seni kimse çıkarmadı sen kendin çıkmışsın. Ayrıca madem beğenmedin kendince geçerli gördüğün sebeplerin wardı diyelim ne diye hediyelerin fotosunu ekledin. Didem in özeline msj yazarak durumu açıklayabilirdin.

sudenurcum sen şubat annelerınde benden bile eskisin..hiç haddime deil ama birşeyi söylemeden de edemıycem.lütfen dün yazdığın yorumu burda tam olarak yaz ve herkese ben haklıyım havalarında mesajlar yazma .tamam belkı haklısın ama bunu böyle dile geıtrme didem de çok üzüldü inan.hanı grubun kurucusuda didem deil.melehat diye biliyorum.ve sanırım melahat senı gruptan atmadı.sen kendın çıktın ..yorumlar yapılmaya başlayınca yoktun çünlü.ben kırıcı olmak istemem hatta yazdıklarım seni üzüyorsa da üzülmen için deil.sadece yaşanaları unutup herşeyin normale dönemsi için inan.senin kadar karşındaki kişininde üzüldüğünü unutma.bebeğin daha büyükse didemin bunda suçu yok bence.belgeye de yazmamsısın bedenlerini bebeğinin yorumlarda çok aşağılarda kalıyo görmemiş olabilir kendi bebeğine giydirip deneyerek almış..vede az önceki yorumdada bez parçası demişssin ..onu da hiç yakıştıramadım sölim canım

sudenurcum,
aslında daha çok yazmak iki tarafında daha fazla üzülmesinden başka bir işe yaramaz
ama şunu söylemeliyimki konunun diğer muhatabbının bir tane bile olumlu yada olumsuz mesajını görmedim
ama sen olayı sündürdükçe sündürüyosun
evet kırıldın üzüldün niyetin kötü değildi bunu biliyoruz ama olayı bu şekilde şikayetvari tarzda farklı kişilere anlatman hoş olmuyor.kimse senin gitmeni istemedi burdaki mesajlarıda gördüysen.sen kendin çıktın ki olabilir kırıldın üzüldün.
banada düşmez ama yapman gereken konunun muhatablarına özel mesajla üzüntünü şikayetini durumunu anlatmaktı.belki ozaman olay bu şekilde büyümeyecek ve buralara gelmeyecekti

hepimiz az çok birbirimizi tanıyoruz seviyoruz ama kaç kişiyiz herkes %100 birbiriyle anlaşamaz herkesin kafa yapısı görüşü davranışı birbirine uymaz bunuda kabul ederek bu tür olrtamlara bulunmalıyız.öyle değilmi.

kendinide bizide daha fazla üzme.bak kayramızda üzülür yoksa.

Bu nasıl bir terbiyesizliktirki insan hiç tanımadığı hakkında hiçbir fikri olmadığı bir kişiyi gruptan siler....bide eğitimli insanlar olacaksınız (öyle olduğunu varsayıyorum) minik yavrularıza böyle örnek olursunuz artık ilerdede... hayatımda böyle şey görmedim. o arkadaşların lohusalıktan çıkamadığını düşünüyorum.Kaldı ki beni arkadşım eklemiş çok meraklı değilim yani grubunuza yazdıklarınıza....zaten birçok şeyi yanlış bilip yanlış uyguluyorsunuz bir sağlıkçı olarak size ancak faydam olurdu benim...sıradan bir grubsunuz işte sizin gibi bir sürü var sanki çok özelsinizde herkesi istemiyorsunuz....hey allahım yaa beni hem güldürdünüz hemde sinirlendirdiniz...

slm canlarım nasılsınız kaç zamandır girmiyorum bi bakiim dedim ama tama anlayamadığım şeyler olmuş grupta sanırım neysem

baybsss canım nasılsın özlüyorum hepinizi kızlara benden selam söle faceten bebişlerini öpüyorum hepsinin teker teker olurmu yakında tatile gidicez hiç giremem sanırım kendinize ve miniklere ii bakın artık onlar minik değil kocaman delikanlı ve fıstıklar oldular:):) gerçi
bizimde malum geçiyo günler oğluşumla hayat okadar güzelki o yokken nasıl boşmuşum diyorum bide malum sınav telaşı:(aradada buraya bakıyorum sizlerden biri geliyomu diye çok vakit geçirmiyorum böylelikle pc başında:):)neyse cnm kendinize çok ii bakın grşmek üzere

Bu nasıl bir terbiyesizliktirki insan hiç tanımadığı hakkında hiçbir fikri olmadığı bir kişiyi gruptan siler....bide eğitimli insanlar olacaksınız (öyle olduğunu varsayıyorum) minik yavrularıza böyle örnek olursunuz artık ilerdede... hayatımda böyle şey görmedim. o arkadaşların lohusalıktan çıkamadığını düşünüyorum.Kaldı ki beni arkadşım eklemiş çok meraklı değilim yani grubunuza yazdıklarınıza....zaten birçok şeyi yanlış bilip yanlış uyguluyorsunuz bir sağlıkçı olarak size ancak faydam olurdu benim...sıradan bir grubsunuz işte sizin gibi bir sürü var sanki çok özelsinizde herkesi istemiyorsunuz....hey allahım yaa beni hem güldürdünüz hemde sinirlendirdiniz...

sen kimsin anestol? Kim seni silmiş? Hangi gruptan bahsediyorsun? Bir yanlış anlaşılma olmasın.

ne oluyoruz yaa bu ne sinir bir kere beğenmediğin insanlara laf söylüyorsun ama üslubunda senin nasıl biri olduğunu gösteriyor

ne bu hırs ne bu kıskançlık anlamadım.kimse orayı yüceltmiyo kimse övmüyo kimse bişi demiyor.madem beğenmiyorsun ne bu sinir

ayıp yaaa.özel bi yer orası umumi bi yer değil isteyen alınır istenen çıkarılır

off valla hanım çizgimden çok pis kayıcam valla cinlerim tepeme çıkıyo yaaa

Back