Sana da gunaydiiinnn...
Tabloyu nasi yapiyoruz ?
hangii tabloyuuu anlamadım :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana da gunaydiiinnn...
Tabloyu nasi yapiyoruz ?
Günaydın arkadaşlar.Oğlumla evimizin burnunun dibindeki sağlık ocağına bir gittik sıcaktan sırılsıklam döndük bugün Antalya çokkkk sıcak.Sitenin havuzuna su dolduruyorlar tüm çocuklar koşuşturduğu için Uras ta gürültüden uyumuyor,anlaşılan bu yaz çok zor geçecek.
Oğluşum 1 haftada 300 gr almış şükür,boyu da 1 cm uzamış çok sevindim.
21 Haziranda aşılarımız var,demir ilacına ve ek gıdaya da başlayacağız inşallah.
Demek soda süt artırıyor hemen denemeliyim.
Benim de boyumu posumu..vs ölçtüler priobez sınırındaymışım :18:
Mert in buyume cizelgesi
maşallah canım oğluna ne güzel gelişimi yerinde. ben dün ilk defa şeftali verdim. emdi ama çok sevdi :) çalıştığım için sütün yetmediği yerde mama veriyorum. mma yerine ek gıda alması daha mı iyi bilemiyorum.
bende obezite sınırına ha dayandım ha dayanacam :)
Günaydın arkadaşlar.Oğlumla evimizin burnunun dibindeki sağlık ocağına bir gittik sıcaktan sırılsıklam döndük bugün Antalya çokkkk sıcak.Sitenin havuzuna su dolduruyorlar tüm çocuklar koşuşturduğu için Uras ta gürültüden uyumuyor,anlaşılan bu yaz çok zor geçecek.
Oğluşum 1 haftada 300 gr almış şükür,boyu da 1 cm uzamış çok sevindim.
21 Haziranda aşılarımız var,demir ilacına ve ek gıdaya da başlayacağız inşallah.
Demek soda süt artırıyor hemen denemeliyim.
Benim de boyumu posumu..vs ölçtüler priobez sınırındaymışım :18:
ıyı akşamlar kızlar nasılsınız.. bız bugun 4. ayı devırdık aşımızı olduk ya sor mayın pek mızmızlandı ateş yaptı bıraz calpol verdım yatmadan once şimdı uyudu bu aşimız zorladı satt 10:30 da aşi olmuştu. kılo alımı azmış 300 gr almış ebemız ıyı dedı ama ben çok uzuldum anne sutu verıodum mama da almıo tukruou ne yapcamı bılemedım doktoramı gotursem başka mamı denesem mama vermek ıstemıom kara ınek benım kadar yese kovalarla sut sagarsın.. yıyom ıçıom ama sonuç ortada bebem 300 gr alıo ((
slm arkadaşlar..bnm kızım d 19 şubat doğumlu yani 4. ayı btiriyoruz bu ay..baktım da bir çok kişi ek gıdaya geçmiş gibi şimdiden..ben mi yanlış biliyorum?nrmalde 6 aya kadar sadece anne sütü vermemiz gerekmiyor mu?beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim:26:
canım onu Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. burdan yapabilirsin :)) sonrada kullanıcı paneli - profili düzenleden çizelgeye yapıştırıyprsun linki
Selam hanimlar,
Esimin kuzeni almanya da yasiyor, bu ayin 28 inde bi oglu oldu. Suda dogum yapti.
Dogumdan 2 gun sonraki resimlerine baktim da karin dumduz, eski kilosuna geri donmus. Ustunde minicik badi ayaginda daracik kot. Ohh mis...
Sanirim dikis derdi olmamis, az kilo aldigi icin de aninda eski halinde. Hamileyken de bi karni vardi zati.
Bi de bana baktim, yuh dedim. Ay borek ay pasta biraz daha baklava derken oldun hamileyken +17 kilo. Dogurdugum da dev olsa. Onunki de bnmki kdr dogdu ama kiz hic dogum yapmamis gibi, bebegi kucagina vermisler gibi.
Esimin yuzune bakmaya utanir oldum haa ceren den sonra.
Ben birakin dogumdan sonra eski dar kotuma geri giymeyi, neyse gerisini soylemeyeyim.
Moralim sifir sifir sifir sifir...
Ahdettim ama seneye yaza yine 50 kilo olmazsam bana adimi soylemesinler !
Selam hanimlar,
Esimin kuzeni almanya da yasiyor, bu ayin 28 inde bi oglu oldu. Suda dogum yapti.
Dogumdan 2 gun sonraki resimlerine baktim da karin dumduz, eski kilosuna geri donmus. Ustunde minicik badi ayaginda daracik kot. Ohh mis...
Sanirim dikis derdi olmamis, az kilo aldigi icin de aninda eski halinde. Hamileyken de bi karni vardi zati.
Bi de bana baktim, yuh dedim. Ay borek ay pasta biraz daha baklava derken oldun hamileyken +17 kilo. Dogurdugum da dev olsa. Onunki de bnmki kdr dogdu ama kiz hic dogum yapmamis gibi, bebegi kucagina vermisler gibi.
Esimin yuzune bakmaya utanir oldum haa ceren den sonra.
Ben birakin dogumdan sonra eski dar kotuma geri giymeyi, neyse gerisini soylemeyeyim.
Moralim sifir sifir sifir sifir...
Ahdettim ama seneye yaza yine 50 kilo olmazsam bana adimi soylemesinler !