Fatmacım bende baston istiyorum ama tam yatabilen ve çift yönlü olsun istiyorum.. Yazın çıktığımızda daha oturur duruma gelemeyeceği için bebiş mutlaka tam yatmalı olsun diyorum. pierre cardin in enigma 2020 bebek arabasını beğendim ama çok kararsızım. Kullanan var mı? Birde arkadaşlar 2 kişiden başka kimse bebek arabası almadı mı? Bir Fns bir de Melocum cvp yazdı
kızlar kafayı yiyceeeeeeeeeeeeemdurma aglıyooooooo dün sabah 6ya kadar 45 dakka uyudu sadece...6dan sonra uyuduk... bütün gün melek gibiydi....yine başladı....zırıl zırıl... gazı var...çözüm bulun noolluuur bana...zinco damla veriyom bi....cevaplarınızı bekliyom kızlar
kızlar kafayı yiyceeeeeeeeeeeeemdurma aglıyooooooo dün sabah 6ya kadar 45 dakka uyudu sadece...6dan sonra uyuduk... bütün gün melek gibiydi....yine başladı....zırıl zırıl... gazı var...çözüm bulun noolluuur bana...zinco damla veriyom bi....cevaplarınızı bekliyom kızlar
bebeğemi vercem kendimmi içeyim...tarifi verirsen yapayım canımrezene+kimyon içirirsen bi tarif vereyim
birde yüzüstü yatır azcık yatarsa tabi ağlayan bebeiş zor durur öyle ama
soğuk moğuk dinleme hemen duş aldır bebeğini gerekirse başını yıkama canım belden aşağısına duş aldır sıcak suydayken masaj yap. İster yıkamadan önce ister sonra yine saat yönünde karnına masaj uygula. Susmadıysa aç saç kurutma makinasını uzaktan göbeğine doğru tut. Saat 6 da sana söylediklerimi uyguladım ve bu saattir uyuyor oğlum. Mamasını uykuda içiyor ve uykuya dewam.. Odayı ısıtıcıyla ısıt öle yıka ama mutlaka yıka inan çok işe yarıyor ve sonra sonucu yaz:)
kızlar şükür benim minik 3,5 saattir uyuyor,bende onunla beraber biraz uyudum ama nerede o eski günlerr peeehh
uyuyor kızım uyumasınada,gözleri oynayıp yarım açılıp duruyor,sağa sola kayıyor,ya uyanacak ya derin bi uykuya dalacak yeniden,bakalım sonuç ne olacak,çok yıprandı kuzum bugün,ağlamaktan ve uykusuzluktan perişan oldu,içim mahvoldu ya,tabi bu arada bende yıprandım,neyse o iyi olsunda.
benim dizler değilde belim çok ağrıyor canım
benim dizler değilde belim çok ağrıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?