canımm 24 saat aynı poşeti kullanıp buzdolabının kapı tarafında saklayabilirsin atma sütünü 1 damlası bile nekadar kıymetli ben azıcıkta olsa poşetliyorum
Bazen 7-8 dk sonra uyuyor, bazen 10 dk birini 10 dk birini emiyor, değişiyor yani. Ağlayıp meme istiyorsa ve kilo da alıyorsa doyuyor demektir. Ben 10 dk sonra diğer göğüse alıyorum. Bazen gözleri açık diğer göğüse alayım diyorum, daha memeden çektiğim an uyuyakalıyor :)
kayracım sma yı bende duymuştum ama aptamil umminofortisli tek mama diye reklam yapıyor ve 2 farklı doktor bize onu önermişti.. günde kaç kez kaçar ml mama veriyorsun bebişe? bizim saaatler düzensiz ne zaman ağlarsa(aralardaki ufak ağlamalar hariç) yapıyorum
selam kızlarr kızımı uyuttum bir bakayım dedimm sizee ayy bu gazlar hıçkırıklarr öldürüyorr benii gerçi bizim gaz saatimiz belli akşam altından onbire kadar bagıra bagıra bir hal oluyor kızım meme emmek istiyır veriyorumm bu sefer nasıll kasıyor kendini cok aglıyorr alancı meme almıyordu dün ilk defa tutturdumm ama içmede sinmediki nasıl olsa ben işe gidincee alıcak şimdilik benden yararlansınn yarucagımm..
birde bir sorum olucak elektrikli pompa alıcam kızlar siz hangisinden kullnıordunuz memnunmusunuz?
sedacım metehanın pişiği nasıl oldu geçtimi?
slm kızlar nasılsnzlektr?
ay sayfayı açtm 2 dk oturamadm ya,oğlum uyumadı gitti saatlerdr,bu ara uykuya dalmakta sorn yaşııorz nedense
şu anda hala memede walla:26:
ay şu msjı bile açalı yarım saati geçti walla,nie uyumuyo bu çockkk:44:
selam kızlar
bugün berbat birgün,kızım sabahın 5 inde uyandı şuan saat akşamın 8 i,halen uyanık,uyumuyorrrrrrrrrrrrrrr,yedi bitirdi beni,gözlerde gram uyku yok,ve sürekli emdi durdu,sürekli sıçtıııı,altını değişmek için açıyorum çıldırmış gibi ağlıyor,gazı oldu çıkarttık,ağladı durdu,ağladı durdu alğadı durdu ağladı durduuuubabası sıcak su torbası koydu karnına sustu,ben ise zombi gibiyim,hayatımda hiç bu kadar sinirlenmemiştim,daha yemek bile yemedim,sabahtan beri ayağıma çorap bile giyemedim,karnım ağrıyor artık,stresten dişlerimi sıkmaktan dişlerim sanki sallanıyor ya offff,buradada acaip kar var,elektirikler akşama kadar gidip geldi,oda iyice sinir etti beni,elektirik gittiği için kombi kapandı ev serinledi,iyice çıldırdım anlayacağınız,kızım babasının kucağında başladı yine ciyaklamaya kafayı yicem ya,ben gittim bye.
ha birde akşama kadar emip durduğu için,sürekli kustu,kat kat elbise değiştik,ağlamasını durdurmak için bi amuda kalkmadığımız kaldı ayy gerildimmmm
teşekkürler canım benim kızımda kaka ve çiş yapmadan önce bağırıyor ama gazdanmış..şimdi bir komşum geldi ben diyor geceleri hiç alt açmazdım.alışsın gece olduğunu bilsin ..şok oldum biz bir emmeden önce bir emmeden sonra günde 010 dan fazla alt açıyoruz o ara üşütüyor gazı artıyor sanırım..saol canım belirtilerini ben anlamamıstım kızım cok aglıyordu gaz sancısı sanmıstım ben ciş ve kaka yaparken cok aglıyordu (ben kaka yapamıyor ondan sanmıstım)idrar yolu enfeksiyonu oldugunda ciş yaparken ve kaka yaparken yanma olurmus o nedenle cocuk zor yaparmıs ve aglarmıs uzayan sarılıkta belirtisiymiş 3 haftada gecmediyse hala sarı görünüm varsa cocukta test yaptırılması gerekiyormus bizim doktorumuz kontrolde farkettim sarılık nedeniyle yaptı idrar testi ve kültürü e koli diye bir bakteri cıktı dikkat edin kızlar cok kötü oluyor ilerlediginde cocgun canı cok acıyor
bizde de aynı sorun var.pudra geçirir gibi oldu ama tam çözüm olmadı .primadan huggies e geçtik bakalım ne olacakii akşamlar kızlar..
bebeğimin poposu pişik oldu..bacalarında katlanan yerler yırtılmış...
şimdi ben ne yapmalıyım yaaa....ne sürsem pişiğine..önceki sayfalarda eminim konuşulmuştur ama çok öncelere bakamam şu an...bana bir akıl verin:))))))))))))))) umarım iileşir bebişimin poposu...
biz bütün kremleri denedik ama sanki krem sürünce daha çok artıyorfufuka pişik için bepanten ya da hametan krem kullanabilirsin. burda kızlar da tavsi ye etmiş
profilindeki çizelgeyi silipp yaptığını yapıştır canımGraphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... dan yapıyoruz
Canım ben ticker yapmayı biliyorum da sorunum şu profilden eskisini nasıl silioduk bi de yeni tickerin şifresinin neresini yapıştırıoduk onu hatırlayamıorum Teşekkürler canım bu arada
çiş ve kaka yapıyorsa doyuyormuş öyle dediler :))komik biraz ama bende endişe ediyordum doymasa bu kadar yapamaz dediler mantıklı geldi ...bende şubat annesiyim oğlum 5 şubatta doğdu yani 33 günlük şu an ALLAH yavrularımıza sağlık bizede uyku sabır versin.emziren arkadaşlar siz bebeğinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz bi seferde kaç dakika emiyor ben hala emme düzenini oturtamadım bi seferde iki göğsünüzüde emiyormu benimde tek göğsümde en fazla 15 daakika kalıyor doyuymu anlamıyorum.ne olur cvp yazın
canım gaz için şurup ya da rezene vermeyi denemedin mi gazı olan bebek sürekli emmek ister...selam kızlar
bugün berbat birgün,kızım sabahın 5 inde uyandı şuan saat akşamın 8 i,halen uyanık,uyumuyorrrrrrrrrrrrrrr,yedi bitirdi beni,gözlerde gram uyku yok,ve sürekli emdi durdu,sürekli sıçtıııı,altını değişmek için açıyorum çıldırmış gibi ağlıyor,gazı oldu çıkarttık,ağladı durdu,ağladı durdu alğadı durdu ağladı durduuuubabası sıcak su torbası koydu karnına sustu,ben ise zombi gibiyim,hayatımda hiç bu kadar sinirlenmemiştim,daha yemek bile yemedim,sabahtan beri ayağıma çorap bile giyemedim,karnım ağrıyor artık,stresten dişlerimi sıkmaktan dişlerim sanki sallanıyor ya offff,buradada acaip kar var,elektirikler akşama kadar gidip geldi,oda iyice sinir etti beni,elektirik gittiği için kombi kapandı ev serinledi,iyice çıldırdım anlayacağınız,kızım babasının kucağında başladı yine ciyaklamaya kafayı yicem ya,ben gittim bye.
bir şeyler ver de biraz rahatlasın((
canım benim emzirmekle ilgili fazla sorunum olmadı.psikolojimi hep sağlam tuttum anlatılan söylenilen herşeye kulak tıkadım bildiğimi yaptım...güçlü olduğuma inandırdım.sende zayıf bırakma kendini ...Kizlar iyi aksamlar. Ben 28 Subatta dogum yaparak sanirim bu topigin en son doguran annesi oldum. Cok tecrübesiz hissediyorum kendimi. Oglum aglayinca elim ayagim tutmaz oluyor. Uyku nedir zaten bilmiyorum 8 gündür. Siz zaten bunlari biliyosunuzdur. Ama en cok beni yoran goguslerim. Parcalandilar 8 günde. Siz naptiniz nasil sabrediyorsunuz? Gececekmi? Hic gecmeyecek gibi. Lansonah kullaniyorum sürekli. Ne zaman gecer?
Nedendir bilmiyorum hep aglayasim var. Oglum agliyo ben agliyorum Sizde yasadinizmi bunlari yazdiklarinizi okuyamadim. Bebegim uyudu anca pc acabildim. Bana yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
buse ben şimdilik çok memnunum canım krafttan
araba olark baby2 go proton aldım tank gibi değil hafif ve güzel
busem ben hep baston puset istemiştim hani okıytırık olanlardan.çünkü heryere kendi arabamla gidiyorum bana alışveriş merkezinde ya da ne bileyim parkta idareten bişey gerekliydi.
bu da iyi geldi başka hiç bakmadım da gerçi.
bende şubat annesiyim oğlum 5 şubatta doğdu yani 33 günlük şu an ALLAH yavrularımıza sağlık bizede uyku sabır versin.emziren arkadaşlar siz bebeğinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz bi seferde kaç dakika emiyor ben hala emme düzenini oturtamadım bi seferde iki göğsünüzüde emiyormu benimde tek göğsümde en fazla 15 daakika kalıyor doyuymu anlamıyorum.ne olur cvp yazın
selam kızlar
valla aldık sma mamayı bizimki beğenmedi.aptamile devam ediyoruz mecburen.mamayı da acıkmasına göre.önce emziriyorum çok aç gibi ağlıyorsa 90 lık yapıyorum değilse 60 lık yapıyorum.gerçi 2 gündür sma mamayı denerken çok kustuğu için az yiyor inş yakında düzelir.3-4 saatte bir veriyorum buarada.
bu arada mamayı değiştirecekler sma yı benim oğlum beğenmedi.mama verecekler başta ne vereceklerine karar versinler
Kizlar iyi aksamlar. Ben 28 Subatta dogum yaparak sanirim bu topigin en son doguran annesi oldum. Cok tecrübesiz hissediyorum kendimi. Oglum aglayinca elim ayagim tutmaz oluyor. Uyku nedir zaten bilmiyorum 8 gündür. Siz zaten bunlari biliyosunuzdur. Ama en cok beni yoran goguslerim. Parcalandilar 8 günde. Siz naptiniz nasil sabrediyorsunuz? Gececekmi? Hic gecmeyecek gibi. Lansonah kullaniyorum sürekli. Ne zaman gecer?
Nedendir bilmiyorum hep aglayasim var. Oglum agliyo ben agliyorum Sizde yasadinizmi bunlari yazdiklarinizi okuyamadim. Bebegim uyudu anca pc acabildim. Bana yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
kızlar bana fikir verin.bebişim yarın 1 aylık olacak.ilk bir kaç gün sütüm yetmeyince sarılık oldu oğlum.hastanede yattık 2 gün.orda mama verdiler.eve gelince doymadığını düşünüp ben de mama verdim.şimdi emzirip sonra mama veriyorum.mama vermek içimi sızlatıyor.sadece süt versem doyar mı.sizin sütünüz ne kadar geliyor.biberona alışınca memeden gelen sütü istemiyor birkaç dakika emip bırakıyor.sizce sadece meme versem süt çoğalır mı
selam kızlar
cnm cidden zor bi gün geçirmişsin Allah yardımcımız olsun harika bi duygu ama çok yorucu cidden :)ne yapcağını şaşırıyo nsan sanki biyerini mıncıklamışlar gibi ağlıyınca ahh ahhh Rabbim hepsine sağlık huzur versin mutlu olsunlar hepha birde akşama kadar emip durduğu için,sürekli kustu,kat kat elbise değiştik,ağlamasını durdurmak için bi amuda kalkmadığımız kaldı ayy gerildimmmm
hayırlı olsun cnm bebişin bnmde çok fena çatlamışlardı geçiyo tatlım emin ol ama o vakit insanın içi gidiyo işte ayva çekirdeği ve gülsuyunu tavsşiye ederim jel kıvamına gelince sür gögsüne bnm kabuk bağlamıştı gögsümün ucu çok şükür geçti ama hep emzirdim nekadar acısada ağlyarak ta olsa emzirdimKizlar iyi aksamlar. Ben 28 Subatta dogum yaparak sanirim bu topigin en son doguran annesi oldum. Cok tecrübesiz hissediyorum kendimi. Oglum aglayinca elim ayagim tutmaz oluyor. Uyku nedir zaten bilmiyorum 8 gündür. Siz zaten bunlari biliyosunuzdur. Ama en cok beni yoran goguslerim. Parcalandilar 8 günde. Siz naptiniz nasil sabrediyorsunuz? Gececekmi? Hic gecmeyecek gibi. Lansonah kullaniyorum sürekli. Ne zaman gecer?
kesinlikle çoğalır cnm allahın ziniyle sen emzirmeye devam et sakın pes etme çeksin sürekli gelicek artıcaktır daha çokkızlar bana fikir verin.bebişim yarın 1 aylık olacak.ilk bir kaç gün sütüm yetmeyince sarılık oldu oğlum.hastanede yattık 2 gün.orda mama verdiler.eve gelince doymadığını düşünüp ben de mama verdim.şimdi emzirip sonra mama veriyorum.mama vermek içimi sızlatıyor.sadece süt versem doyar mı.sizin sütünüz ne kadar geliyor.biberona alışınca memeden gelen sütü istemiyor birkaç dakika emip bırakıyor.sizce sadece meme versem süt çoğalır mı
slm kızlar uzuuun zamandır giremiyodum... ben de minik prensesimle uğraşıorum...25 şubat 2011 saat 11.53 de prensesim epidural sezeryanla dünyaya geldi..aslında normal doğum oluyodu hatta 7 cm açıklık olmuştu ama suyum gelmemişti,ebe suyumu patlattı ve kızım mekonyumunu yapmıştı o yüzden acil sezeryana alındım.ama neyseki ikimiz de sağlıklıyız...13 günlük oldu miniğim şimdi,10. gün göbeğimiz düştü...birazcık pişik sorunumuz var sadece onun için de bepanten kullanıyoruz şimdilik umarım ii gelir...sizler nasılsınız?bebişleriniz de iidir umarım sanırım en son ben doğum yaptım,en minik benim kızım var galiba...sizlerin tecrübelerinden faydalanıcam inş. bu arada şu tickerları nasıl değiştiriyoruz?
tabiki artar canım ya ilk başta alıştığı için tepki verir zor olur ...ama sütünün emdikçe artacak doğanın kanunu bu .. geçen sabiha paktunanın kitabında vardı başka bir canlı yok sütünü artırmak için uğraşan diye ..evet onlarda memeliler sütle besliyorlar yavrularını ama süt artırıcı çayları felanyok yani..ve hiç bir belgeselde annesinin ssütü yetmediği için ölen bir canlıdan söz etmiyor ....şaka bir tarafa sen sütünü ver artacaktır zamanla .......
slm kızlar uzuuun zamandır giremiyodum... ben de minik prensesimle uğraşıorum...25 şubat 2011 saat 11.53 de prensesim epidural sezeryanla dünyaya geldi..aslında normal doğum oluyodu hatta 7 cm açıklık olmuştu ama suyum gelmemişti,ebe suyumu patlattı ve kızım mekonyumunu yapmıştı o yüzden acil sezeryana alındım.ama neyseki ikimiz de sağlıklıyız...13 günlük oldu miniğim şimdi,10. gün göbeğimiz düştü...birazcık pişik sorunumuz var sadece onun için de bepanten kullanıyoruz şimdilik umarım ii gelir...sizler nasılsınız?bebişleriniz de iidir umarım sanırım en son ben doğum yaptım,en minik benim kızım var galiba...sizlerin tecrübelerinden faydalanıcam inş. bu arada şu tickerları nasıl değiştiriyoruz?
fns93 canım imkanın varsa birinden alıp kullan yerse al.biz aldık elimizde kaldı dedik ama eczaneden sürekli arıyorlar kullansanızda yemiyorsa bebek iade edebilirsiniz.açılmış kutuyu bile alanlar varmış.zor bulunduğu için biz de verdik artık.çünkü dün yavrum ağzından burnundan fışkırtarak kustu 3 kez denedim üçünde de kustu.zaten ilk tadına bakınca bi durdu içmek istemedi aç olunca zorla da olsa yedi.sonra da kustu.ne yapayım neyi seviyorsa onu vereceğim.
bu arada mama veren arkadaşlar günde ne kadar ve kaç kez veriyorsunuz.ben önce emzirip sonra mama veriyorum(3-4 saatte bir)önceleri 60 lık veriyordum şimdi bazen 90 lık da yapıyorum.oğluşum sütüm az olduğundan artık doymuyor
Ay bugün bizde aynı anlattığın gibiydik.Çok fenayım çok son emzirmemide yapıp vurup kafayı yatıcam baba kız ne halleri varsa görsünler.selam kızlar
Canım benimkileri bepantenin merhemi geçirdi her emzirmeden göğüs ucumu fçn mak,nası ile kurutup merhemden bolca sürüp tekrar kurutup öyle diğer emzirmeye kadar bekletiyodum ağrısı sızısı geçti.Kizlar iyi aksamlar. Ben 28 Subatta dogum yaparak sanirim bu topigin en son doguran annesi oldum. Cok tecrübesiz hissediyorum kendimi. Oglum aglayinca elim ayagim tutmaz oluyor. Uyku nedir zaten bilmiyorum 8 gündür. Siz zaten bunlari biliyosunuzdur. Ama en cok beni yoran goguslerim. Parcalandilar 8 günde. Siz naptiniz nasil sabrediyorsunuz? Gececekmi? Hic gecmeyecek gibi. Lansonah kullaniyorum sürekli. Ne zaman gecer?
Ben günde tek öğün amam veriyorum 90 lık hazırlıyorum ardındanda biraz beni emiyor sanırım toplamda 120 cc ile doyuyor bebek.fns93 canım imkanın varsa birinden alıp kullan yerse al.biz aldık elimizde kaldı dedik ama eczaneden sürekli arıyorlar kullansanızda yemiyorsa bebek iade edebilirsiniz.açılmış kutuyu bile alanlar varmış.zor bulunduğu için biz de verdik artık.çünkü dün yavrum ağzından burnundan fışkırtarak kustu 3 kez denedim üçünde de kustu.zaten ilk tadına bakınca bi durdu içmek istemedi aç olunca zorla da olsa yedi.sonra da kustu.ne yapayım neyi seviyorsa onu vereceğim.
bu arada mama veren arkadaşlar günde ne kadar ve kaç kez veriyorsunuz.ben önce emzirip sonra mama veriyorum(3-4 saatte bir)önceleri 60 lık veriyordum şimdi bazen 90 lık da yapıyorum.oğluşum sütüm az olduğundan artık doymuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?