2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam hanımlar herkese günaydın..
uzun zamandır foruma giremedim..annemi kaybettim yakın zamanda...bebeğim 24 günlükken(

neredeyse doğduğundan beri oğlum sürekl ıkınıyor..kabızlığı yok ama ıkınmaktan derin uykuya dalamıyor..bir de kucağa çok alıştı..yatağına bıraktığım anda uyanıp ağlıyor..bu neyse de diğer ıkınma sorununu yaşayan ve çözüm bulan var mı??

başın saolsun canım Allah sabır versin!
canım bebeğinin gazı olabilir mi? yada kakasını zor yapıyodur belki

ooo daha kimse gelemedi ben gidip platesimi yapiim bari yaa nie kilo veremiyorum ben :84:

başın sağolsun canım Allah sizlere uzun ömürler ve sabır versin

kızlar bu arada doğumdan sonra dizlerim ağrımaya başladı oturup kalkarken canımdan can gidiyor çatur çutur ses geliyor arada sizlerdede doğumdan sontra oldumu

BENİM SADECE sezeryan çıkışı inanılmaz omuzlarım ağrımıştı başka olmadı çok şükür. ama ben her gün 1 litre süt içtim

kızlar paraminide lansinohun unnadoda bübchenin kampanyası var

bende süt çok tükettim ama 1 litre değil hergün 2 bardak içiyordum havalar düzelsin geçmesse doktora gidicem dayanılmaz bi hal aldı

kızlar bu arada doğumdan sonra dizlerim ağrımaya başladı oturup kalkarken canımdan can gidiyor çatur çutur ses geliyor arada sizlerdede doğumdan sontra oldumu
ya inanmıyorum bende sadece ben çekiyorum zannediyorum. kaç yere yazdım varmı diz ağrısı çeken diye.kırgızistanda yaşıyoruz biz.burda doğru dürüst doktor da yok.yataktan kalkarken canım çıkıyo sanki,kendimi çekemiyorum dizlerimden. doktora gidersen sonucunu da yaz olurmu,menisküsten endişeleniyorum

Canım benim ben 8 şubata doğum yapım aynı şeyleri ben de yaşadım insan çıldıracak gibi oluyo ilk zamanlar zamanla alışıosun göğüslerine o kremi sürmeye devam et kuru tut yani mtlaka göğüs pedi kullan.Eğer bulabilirsen saf zeytinyağı da ii geliyor moralini bozma zamanla daha ii olucaksın emin ol

Dr Brown Doğal Akışkanlı Biberonunu Aldık Zor Akıyor Ama Bevişim Alıştı Ondan da Emebiliyor Artık İnşallah Beni de Emicek Sonunda :}

Oda Nemlendiricisi Olarak En İyisi Olarak Weewell Önerdiler Onu Aldık İnşallah İşe Yarar..

Yarın Yarı Kırkımız Olcak Oğluşumla Bi Banyo Yapcaz İnşallah Üşütmeden Atlatıcaz Onu da..

Kızlar sütünüzü nasıl sagiyosunuz?
Dünden beri göğüslerim ağriyo
Makine henüz almadım siz ne kullaniyosunuz?

Medela'nın Elektrikli Pilli Mini Pompasını Kullanınyorum Çok Kullanışlı Ayarı Var Ben En Yükseği Bile Rahatlıkla Kullanabiliyorum Kısa Sürede Göğsümü Boşaltabiliyor.. Gün İçinde 2 Saatte 1 Kullanıyorum.. Tek Problem Azcık da Olsa Ses Çıkarıyor Ama Hepsi Öyle Gece Yan Odadaki Annemi Rahatsız Etcem Die Korkuyorum Ama Anneme Soruyorum Duymuyorum ki Diyor. Gece Sessizlikte Rahatsız Ediyor Beni Heralde.. Kısacası Çok Memnunum tavsiye Ederim..

Gerçi Keşke Emzirebilseydim de İhtiyacım Olmasaydı Ama Neyseee Kısmet Böyleymiş..

Canımm, Başın Sağolsun Allah Yar ve Yardımcın Olsun, Doktorun Gaz İçin Damla Verdi mi Bizimki de Öyle Aslında Damla İçmesine Rağmen Arada Zorlanıyor Ikınıyor Kızarıyor Morarıyor Alışcaz Heralde Bi Süre Böyle Olcak..

Merhaba kızlar bugün 1. ay aşımız vardı onu yaptırmaya gittik.Bebişimin boyunu ve kilosunuda ölçtüler.Boyu 54 cm kilosuda 4 kg olmuş.Büyüyor miniğim İkinci ay üçlü aşı yapılacakmış bi sağ bi sol bacağından bide koldan of ya Birde rota virüsü aşısı sağlık ocağında yapılmıyormuş.Onu özelde yaptırıp aynı günde sağlık ocağına 3lü aşıyı yaptırmaya gidicekmişiz.

Başınız sağolsun Allah yardımcınız olsun evladınıza ,size uzun sağlıklı ömürler versin.

rotavirüs ne zaman vurulacak hale...
maşallah selin kocaman olmuşş

Başın sağolsun canım çok zor bir durum mekanı cennet olsun inş.Fatma bi tarif vermişti burda bi bak istersen belki faydası olur bebeğine

Ay benimde sağ dizim ağrıyor nedeni neymiş peki biliyormusunuz?

Bende Quinny marka bebek arabası aldım ana kucağı takılıyor resimde ekliycem ama 3 tekerlekli iyimi yaptım kötümü bakıcaz artık.Bide şuan anakucağına altına battaniye koyarak kullanıyorum evde inş yaza bebeğim büyür çünkü battaniye varken kemerleri takamıyorum Gerçi küçük bebekler için içine özel bi yükseltme aparatıda var ama daha hiç denemedim.Bide ben chicconun liteway pusetini çok beğenmiştim ama tek yönlü olduğu için almamıştım.

Başın sağolsun cnm. Mekanı cennet olur inş.

Bizimki de çok ıkınıyor. Emdikten hemen sonra gazını çıkarmak için omzuma alıp poposuna vuruyorum 2 dk içinde ağzından bir defa çıkarıyor. Ama sonra çıkmıyor. Kafası yukarıda olacak şekilde kucağıma alıyorum. Hareket etsin gazı çıksın diye evirip çeviriyorum 20-30 dk. çıkmazsa yatırıyorum. Ama malesef yatırdıktan 2 dk sonra ayaklarını yukarıya kaldırıyor ıkınıyor suratı kıpkırmızı oluyor. Bazen bezini açıyorum ayakları daha rahat oluyor gazı daha rahat çıkıyor. Eğer gazı çıkarsa rahat uyuyor ama çıkmazsa ıkındıkça kucağa alıyorum rahat çıkarsın diye. Ama kucağa almazsam uykusundan uyanıyor. Busefer uyutmak daha zor oluyor. Kucağa sadece uyurken alıyorum. Uyanıkken kucağa almamaya çalışıyorum. Bence kucağa alışmamıştır daha gazından dolayı olabilir.

rotavirüs ne zaman vurulacak hale...
maşallah selin kocaman olmuşş

Bebeğin 2. ayı doğduğunda verem pnömükok vs üçlü aşı var onu vurduğracağın gün rotavirüste yapılması gerekiyor.İlk dozu bu aşılarla 2. dozu 4. ayı dolduğunda.Ama ağızdan damla şeklindeymiş bu aşı devlet karşılamıyor dozu 140 tl civarıymış sanırsam. Evet ya elleri ayakları bile büyüdü büyümesin ya hep böule minnacık kalsın anasının süt kuzusu olsun

canım benim bu yaşadıklarını hepimiz yaşadık ve yaşıyoruz emin olabilirsin kendini yanlız hissetme sakın ağlamak istiyorsan ağla ama kendini bırakma sakın bir bebeğin var artık öyle çabuk büyüycek ki şaşıracaksın benim kızım 4 aylık oldu bile o ufacık hallerini özlüyorum emzirirken kucağımda kayboluyordu şimdi sığmıyor göğsün için kremden vazgeçme benim3 günde geçmişti sürekli sürdüm ama kremi kuru tut göğüslerini sık sık emzir sen annesin biz yavrularımız için her acıya katlanırız unutma sana ve bebeğine bol sütlü gazsız günler uzun uykulu geceler dilerim en çok bunlara ihtiyacın var sanırım

canım almadım daha ama chicco liteway modelini beğenmiştik onu almayı düşünüyorum.

işe yararsa ilacın adını yazarsın canım, inş. rahatlar emir paşam...

başın sağolsun, allah sabır versin.

ooo daha kimse gelemedi ben gidip platesimi yapiim bari yaa nie kilo veremiyorum ben :84:

pilates mi yapıyorsun canım? normal doğurdun galiba sen, ben sezeryan yaptım ve sanırım 5-6 ay kadar spor yapamam. ne güzel benim için de yapıver))

canım bana davetiye yollayabilir misin please??? mail adresimi özelden yazıcam sana

canım kontrole çağırmıyor mu sizi çocuk dr. bizi 1 ay dolduğunda çağırde ben de aşıyı orda özelde yaptırıcam. sağlık ocağına pek gitmedik daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…