selam hanımlar herkese günaydın..
uzun zamandır foruma giremedim..annemi kaybettim yakın zamanda...bebeğim 24 günlükken(
neredeyse doğduğundan beri oğlum sürekl ıkınıyor..kabızlığı yok ama ıkınmaktan derin uykuya dalamıyor..bir de kucağa çok alıştı..yatağına bıraktığım anda uyanıp ağlıyor..bu neyse de diğer ıkınma sorununu yaşayan ve çözüm bulan var mı??
uzun zamandır foruma giremedim..annemi kaybettim yakın zamanda...bebeğim 24 günlükken(
neredeyse doğduğundan beri oğlum sürekl ıkınıyor..kabızlığı yok ama ıkınmaktan derin uykuya dalamıyor..bir de kucağa çok alıştı..yatağına bıraktığım anda uyanıp ağlıyor..bu neyse de diğer ıkınma sorununu yaşayan ve çözüm bulan var mı??
kızlar bu arada doğumdan sonra dizlerim ağrımaya başladı oturup kalkarken canımdan can gidiyor çatur çutur ses geliyor arada sizlerdede doğumdan sontra oldumu
BENİM SADECE sezeryan çıkışı inanılmaz omuzlarım ağrımıştı başka olmadı çok şükür. ama ben her gün 1 litre süt içtim
kızlar paraminide lansinohun unnadoda bübchenin kampanyası var
ya inanmıyorum bende sadece ben çekiyorum zannediyorum. kaç yere yazdım varmı diz ağrısı çeken diye.kırgızistanda yaşıyoruz biz.burda doğru dürüst doktor da yok.yataktan kalkarken canım çıkıyo sanki,kendimi çekemiyorum dizlerimden. doktora gidersen sonucunu da yaz olurmu,menisküsten endişeleniyorumkızlar bu arada doğumdan sonra dizlerim ağrımaya başladı oturup kalkarken canımdan can gidiyor çatur çutur ses geliyor arada sizlerdede doğumdan sontra oldumu
Kizlar iyi aksamlar. Ben 28 Subatta dogum yaparak sanirim bu topigin en son doguran annesi oldum. Cok tecrübesiz hissediyorum kendimi. Oglum aglayinca elim ayagim tutmaz oluyor. Uyku nedir zaten bilmiyorum 8 gündür. Siz zaten bunlari biliyosunuzdur. Ama en cok beni yoran goguslerim. Parcalandilar 8 günde. Siz naptiniz nasil sabrediyorsunuz? Gececekmi? Hic gecmeyecek gibi. Lansonah kullaniyorum sürekli. Ne zaman gecer?
Nedendir bilmiyorum hep aglayasim var. Oglum agliyo ben agliyorum Sizde yasadinizmi bunlari yazdiklarinizi okuyamadim. Bebegim uyudu anca pc acabildim. Bana yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
Kızlar sütünüzü nasıl sagiyosunuz?
Dünden beri göğüslerim ağriyo
Makine henüz almadım siz ne kullaniyosunuz?
ben hazırladığım mamayı hemen tüketmesini sağlıyorum hastane bize hazır mamayı bekletmeyin dedi.Yemiyorsa hemen döküp biberonu yıkıyorum kaynar suyla
ben hazırladığım mamayı hemen tüketmesini sağlıyorum hastane bize hazır mamayı bekletmeyin dedi.Yemiyorsa hemen döküp biberonu yıkıyorum kaynar suyla
gece bazen süt sağana kadar mama hazır olsun istiyorum yatmadan hazırlayıp beklesin istiyorum termosa koymayı o yüzden sordum gece hazırlayana soğutana kadar süt de sağıyorum ama ağlasın istemiyorum..
Merhaba kızlar bugün 1. ay aşımız vardı onu yaptırmaya gittik.Bebişimin boyunu ve kilosunuda ölçtüler.Boyu 54 cm kilosuda 4 kg olmuş.Büyüyor miniğimİkinci ay üçlü aşı yapılacakmış bi sağ bi sol bacağından bide koldan of ya Birde rota virüsü aşısı sağlık ocağında yapılmıyormuş.Onu özelde yaptırıp aynı günde sağlık ocağına 3lü aşıyı yaptırmaya gidicekmişiz.
Başın sağolsun canım çok zor bir durum mekanı cennet olsun inş.Fatma bi tarif vermişti burda bi bak istersen belki faydası olur bebeğineselam hanımlar herkese günaydın..
Ay benimde sağ dizim ağrıyor nedeni neymiş peki biliyormusunuz?kızlar bu arada doğumdan sonra dizlerim ağrımaya başladı oturup kalkarken canımdan can gidiyor çatur çutur ses geliyor arada sizlerdede doğumdan sontra oldumu
Fatmacım bende baston istiyorum ama tam yatabilen ve çift yönlü olsun istiyorum.. Yazın çıktığımızda daha oturur duruma gelemeyeceği için bebiş mutlaka tam yatmalı olsun diyorum. pierre cardin in enigma 2020 bebek arabasını beğendim ama çok kararsızım. Kullanan var mı? Birde arkadaşlar 2 kişiden başka kimse bebek arabası almadı mı? Bir Fns bir de Melocum cvp yazdı
rotavirüs ne zaman vurulacak hale...
maşallah selin kocaman olmuşş
Kizlar iyi aksamlar. Ben 28 Subatta dogum yaparak sanirim bu topigin en son doguran annesi oldum. Cok tecrübesiz hissediyorum kendimi. Oglum aglayinca elim ayagim tutmaz oluyor. Uyku nedir zaten bilmiyorum 8 gündür. Siz zaten bunlari biliyosunuzdur. Ama en cok beni yoran goguslerim. Parcalandilar 8 günde. Siz naptiniz nasil sabrediyorsunuz? Gececekmi? Hic gecmeyecek gibi. Lansonah kullaniyorum sürekli. Ne zaman gecer?
Nedendir bilmiyorum hep aglayasim var. Oglum agliyo ben agliyorum Sizde yasadinizmi bunlari yazdiklarinizi okuyamadim. Bebegim uyudu anca pc acabildim. Bana yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
Fatmacım bende baston istiyorum ama tam yatabilen ve çift yönlü olsun istiyorum.. Yazın çıktığımızda daha oturur duruma gelemeyeceği için bebiş mutlaka tam yatmalı olsun diyorum. pierre cardin in enigma 2020 bebek arabasını beğendim ama çok kararsızım. Kullanan var mı? Birde arkadaşlar 2 kişiden başka kimse bebek arabası almadı mı? Bir Fns bir de Melocum cvp yazdı
ayyyyyy bugün bizde öyleydik sabah 10dan şu saat oldu hala böyle şimdi uyudu artık kafayı sıyırıyordum en sonunda o ağladı ben ağladım bide arada dalınca bi inlemeye başlıyor doktora gittik alel acele pimpirikli kocam sayesinde ilaçlarımızı değiştirdi bi krem verdi adını hatırlamıyorum recete eşimde nöbetci eczanede yoktu yarın alıcak gaz sancısını hemen kesiyor dedi kimyon özünden yapılmışl içmekten daha hızlı kesiyomuş gazı bakalım yarın görüvcezzz
ooo daha kimse gelemedi ben gidip platesimi yapiim bari yaa nie kilo veremiyorum ben :84:
BENİM SADECE sezeryan çıkışı inanılmaz omuzlarım ağrımıştı başka olmadı çok şükür. ama ben her gün 1 litre süt içtim
kızlar paraminide lansinohun unnadoda bübchenin kampanyası var
Merhaba kızlar bugün 1. ay aşımız vardı onu yaptırmaya gittik.Bebişimin boyunu ve kilosunuda ölçtüler.Boyu 54 cm kilosuda 4 kg olmuş.Büyüyor miniğimİkinci ay üçlü aşı yapılacakmış bi sağ bi sol bacağından bide koldan of ya Birde rota virüsü aşısı sağlık ocağında yapılmıyormuş.Onu özelde yaptırıp aynı günde sağlık ocağına 3lü aşıyı yaptırmaya gidicekmişiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?