• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

2 saatte 1 iki göğsümden toplam 100 ml e yakın sağıyorum hepsini de içiyor stok yapmaya fırsatım olmuyor vallahi istiyorum ki dolaba da koyıyım biraz ama nerdeee bizimki biraz obur galiba :}

kızlar mamayı sormuştum yapılan mamayı biberon termosuna koysam ne kadar süre saklayabilirim?

bir de oda nemlendiricisi olarak ne aldınız ayy görümcem simbonunkini verdi ama kendine hayrı yok neyi önerirsiniz..

göğüs pompası sormuş biri medela elektrikli mini pompası var gayet iyi çok memnunum göğsümü sonuna kadar boşaltıyor.. tavsiye ederim..

sağdığınız sütleri oda sıcaklığında {18Derecede} 7-8 saat buzdolabında 4 derecede 16 saat falan bekletebilirsiniz dedi doktor bize

ben emdikten sonra sağıyorum zaten göğü boşaltmak için hepsini içemiyo kalanda ağrı yapıyo ve yeni süt gelsin diye sağdım ilk defa ama hala göğüs uçlarım acıyo yaaa pöfff sizinde acıyomu benimkilermi bi tuhaf alışırmı zamanla

ben arzumunkini kullanıyorum
saat derece tarih nem hepsi var.memnunum yani 15 lira bişi zaten

ben emdikten sonra sağıyorum zaten göğü boşaltmak için hepsini içemiyo kalanda ağrı yapıyo ve yeni süt gelsin diye sağdım ilk defa ama hala göğüs uçlarım acıyo yaaa pöfff sizinde acıyomu benimkilermi bi tuhaf alışırmı zamanla

İyi yapmışsın canım Allah Bebişlerimizi sütümüzden mahrum bırakmasın inşallah..oda nemlendirici kullanıyormusun önerebileceğin bişey var mı?

bi de en iyi gaz çıkarma yönteminiz nedir kızlar?

İyi yapmışsın canım Allah Bebişlerimizi sütümüzden mahrum bırakmasın inşallah..oda nemlendirici kullanıyormusun önerebileceğin bişey var mı?

bi de en iyi gaz çıkarma yönteminiz nedir kızlar?

bende babamın nem cihazı var.medikal bişi markası öyle bilindik diil.ama hiç kullanmadım odanın nemi %30 lar civarında.havalandırınca dahada rahat oluyor.henüz hiç açmadım hamileyken kendim için kullanıyodum ozaman %45lere falan çıkıyodu

valla ben her yöntemi kullanıyorum bizim hemşire gaz çıkarırken yürü gez odaları kucağında bebekler niye arabaya bindiğinde rahatlarlar gaz çıkarır uyurlar çünkü hareket iyi gelir onlara gazını çıkarırken ayakta yürürsen daha rahat çıkar demişti.

bende babamın nem cihazı var.medikal bişi markası öyle bilindik diil.ama hiç kullanmadım odanın nemi %30 lar civarında.havalandırınca dahada rahat oluyor.henüz hiç açmadım hamileyken kendim için kullanıyodum ozaman %45lere falan çıkıyodu

valla ben her yöntemi kullanıyorum bizim hemşire gaz çıkarırken yürü gez odaları kucağında bebekler niye arabaya bindiğinde rahatlarlar gaz çıkarır uyurlar çünkü hareket iyi gelir onlara gazını çıkarırken ayakta yürürsen daha rahat çıkar demişti.

o zaman bana müsade bi odaları gezelim bakalım oğluşumla biraz gazımız var da uykumuzu bölüyor aslında gözümüzden de uyku akıyor :}

nem oranı %50 olmalı falan diye duymuştum bi de nefes almakta zorlanıyor sanki oğlum alalım dedik bugün eşimle ondan sordum canım bizimde hep %30larda oluyor oda..

yaaa bi çocuk sabah 10dan beri uyumamak içi inatlaşıp kucağımda derin uykuda iken yatağa koyduğun anda nasıl cin gibi olp gülücükler atar kendimi kandırılmış dalga geçilmiş hissediyorum şu minicik sıpa şekilden şekile sokuyor beniii ve hala uyanıkk :52:

bugün bebişim 16 günlük oldu yeni yeni gaz sancısı başladı rezene ile anason çayı içiyorum ama boşşş başka napa bilirim ha bide kakasını bir iki saatte yapıo bunun etkisi olmazmı acaba ...

slm kızlar nasılsınız bikaç gündür hiç giremedim eltimler burda hem misafir hem bebişş acaip yoğun geçiyor....geçmişte neler konuştunuz bilmiyorum umarım herşey yolundadır....
ben kızım her geçen gün büyüyor ve daha tatlı oluyor:nazar:
artık babası konuşunca onunla ilgilenince gülücükkle karşılık veriyorr ve biz babasıyla bitiyoruzz:16:
bizimde pişik sorunumuz var hafiften çok şükür ciddi boyutta değil ama poposu kızardı kızımın....molfiks kullanıyorum en başından beri krem olarakta bübchen...acaba bezini değiştirsem mi diye düşünüyorum...bi kere bezimiz bitmişti babamız molfiks bulamadığı için prima almışş ama biz hiç memnun kalmadık kızarıklığımızda o zaman başladı ara ara daha iyi oluyor ama tamamen geçmedi....haftaya kırkımız çıkıyor inş...ve anneannemizle dedemi gelicek 40 uçurmayaa:32:

fatmacım senin portakallı keki sormuştum ama görmedin sanırım
yaptık gecen çok lezzetli oldu ama çöktü biraz
içinde yoğurt ya da süt yok mu?
ben yazmamışım
acaba ondan mı çöktü?

canım bende sana cevap verdim araya kaynamış sende görmedin sanırım
içinde süt yada yoğurt yok canım
o piştikten sonra çöküyor biraz normal yani
tadı çok güzel oluyor ama
süper bi tarifim daha var elmalı kek yazarım sonra istersen :)

Merhaba kızlar,

benim kızım 14 subat gunu epidural sezeryanla 2 hafta once dünyaya geldi. Bebişle aramızda AB0 kan uuşmazlığı oldugu için sarılık yukselmesin diye 6 gun müşade altında tuttular. Çok şükür bir sıkıntı olmadı. Bugun 24 gunluk oldu. hergun ayrı bir huy cıkartıyor kızım :) bazen gece uyumuyor bazen gunduz. bugunde yüzünde küçük sivilceler çıkmış. doktoruna sordum normal dedi. ılık su ve gazlı bezle sil hergun dedi. 3-4 haftalıken olurmuş. sizin bebişlerdede böle br şey oldu mu?

bebişlerimizi sağlıklara büyütelim inşallah:emir_bebek:

gözünaydın canım
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
bizlerdede var böyle şeyler konuştuk arkadaşlarla
merak etme normal bi durum
ben müdahele etmiyorum bile arada sütümle siliyorum okadar

2 saatte 1 iki göğsümden toplam 100 ml e yakın sağıyorum hepsini de içiyor stok yapmaya fırsatım olmuyor vallahi istiyorum ki dolaba da koyıyım biraz ama nerdeee bizimki biraz obur galiba :}

kızlar mamayı sormuştum yapılan mamayı biberon termosuna koysam ne kadar süre saklayabilirim?

bir de oda nemlendiricisi olarak ne aldınız ayy görümcem simbonunkini verdi ama kendine hayrı yok neyi önerirsiniz..

göğüs pompası sormuş biri medela elektrikli mini pompası var gayet iyi çok memnunum göğsümü sonuna kadar boşaltıyor.. tavsiye ederim..

sağdığınız sütleri oda sıcaklığında {18Derecede} 7-8 saat buzdolabında 4 derecede 16 saat falan bekletebilirsiniz dedi doktor bize

canım oda nemlendiricileri bazı çocuklarda astım alerji vs yapabiliyormuş istersen bi dr a sor
ben tefalinkini kullanıyorum ama eşimi öksürtüyor sabaha kadar mesela kızımda bi sorun yok
ama şimdiki aklım olsa okadar para vermezdim sonucta hepsi aynı işi yapıyor
4 sene önce 140 tl ye almıştık:27::27:

15 tl olan nem cihazımı seda???

canım bende sana cevap verdim araya kaynamış sende görmedin sanırım
içinde süt yada yoğurt yok canım
o piştikten sonra çöküyor biraz normal yani
tadı çok güzel oluyor ama
süper bi tarifim daha var elmalı kek yazarım sonra istersen :)

gözünaydın canım
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
bizlerdede var böyle şeyler konuştuk arkadaşlarla
merak etme normal bi durum
ben müdahele etmiyorum bile arada sütümle siliyorum okadar

canım oda nemlendiricileri bazı çocuklarda astım alerji vs yapabiliyormuş istersen bi dr a sor
ben tefalinkini kullanıyorum ama eşimi öksürtüyor sabaha kadar mesela kızımda bi sorun yok
ama şimdiki aklım olsa okadar para vermezdim sonucta hepsi aynı işi yapıyor
4 sene önce 140 tl ye almıştık:27::27:

15 tl olan nem cihazımı seda???

yok canım nerdeee 15 liraya nem cihazı.oda termometresi bahsettiğimiz.

Slmmmm yorgun uykusuz ama mutlu annelerr:)))
Benim miniğin ilk konuştuğu şey eee eeeeee eeeeeee olacak sanırım:D
Bebek arabası alıcaz ama önerilerinize ihtiyacım war lütfen bana fikir verin çok kararsızım.
Benim minik 5 kilo olmak üzere :D kucakta taşınmıyor artık:))))) şaka gibi;)
Melocumun kraft sallananından bende alıcam ama kararsızm şimdilik. Titreşimli ana kucağıda alıcam gazı süper çıkartıyormuş. Altuğ bizi batırmaya aday anlaşıldı:) Araba için önerilerinizi bekliom arkadaşcıklarım:)

Kızlar sütünüzü nasıl sagiyosunuz?
Dünden beri göğüslerim ağriyo
Makine henüz almadım siz ne kullaniyosunuz?

buse ben şimdilik çok memnunum canım krafttan

araba olark baby2 go proton aldım tank gibi değil hafif ve güzel

bende şubat annesiyim oğlum 5 şubatta doğdu yani 33 günlük şu an ALLAH yavrularımıza sağlık bizede uyku sabır versin.emziren arkadaşlar siz bebeğinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz bi seferde kaç dakika emiyor ben hala emme düzenini oturtamadım bi seferde iki göğsünüzüde emiyormu benimde tek göğsümde en fazla 15 daakika kalıyor doyuymu anlamıyorum.ne olur cvp yazın

Kızlar sütünüzü nasıl sagiyosunuz?
Dünden beri göğüslerim ağriyo
Makine henüz almadım siz ne kullaniyosunuz?

ben medelanın elektrikli pillisini kullanıyorum
sedanın da dediği gibi hem emzirip hem sağınca benim de göğüs ucum çok acıyor o yüzden çok çok sancı yapmayınca sağmıyorum artık

canım ben de proton alıyordum son anda vazgeçtim bana çok dar geldi içi sanki bebek azcık büyüse rahat edemeyecek gibi. Sence nasıl_? Ama hafifliğine ve kapandığında az yer kaplayışına bayıldım. Başka bi yere gidip başka markalarda araba bakmadığımız için azcık erteledik araba işini hem ben size sorarım dedim ama proton benimde hala aklımda.

bende şubat annesiyim oğlum 5 şubatta doğdu yani 33 günlük şu an ALLAH yavrularımıza sağlık bizede uyku sabır versin.emziren arkadaşlar siz bebeğinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz bi seferde kaç dakika emiyor ben hala emme düzenini oturtamadım bi seferde iki göğsünüzüde emiyormu benimde tek göğsümde en fazla 15 daakika kalıyor doyuymu anlamıyorum.ne olur cvp yazın

Bazen 7-8 dk sonra uyuyor, bazen 10 dk birini 10 dk birini emiyor, değişiyor yani. Ağlayıp meme istiyorsa ve kilo da alıyorsa doyuyor demektir. Ben 10 dk sonra diğer göğüse alıyorum. Bazen gözleri açık diğer göğüse alayım diyorum, daha memeden çektiğim an uyuyakalıyor :)

canım ben de proton alıyordum son anda vazgeçtim bana çok dar geldi içi sanki bebek azcık büyüse rahat edemeyecek gibi. Sence nasıl_? Ama hafifliğine ve kapandığında az yer kaplayışına bayıldım. Başka bi yere gidip başka markalarda araba bakmadığımız için azcık erteledik araba işini hem ben size sorarım dedim ama proton benimde hala aklımda.

busem ben hep baston puset istemiştim hani okıytırık olanlardan.çünkü heryere kendi arabamla gidiyorum bana alışveriş merkezinde ya da ne bileyim parkta idareten bişey gerekliydi.
bu da iyi geldi başka hiç bakmadım da gerçi.

busem ben hep baston puset istemiştim hani okıytırık olanlardan.çünkü heryere kendi arabamla gidiyorum bana alışveriş merkezinde ya da ne bileyim parkta idareten bişey gerekliydi.
bu da iyi geldi başka hiç bakmadım da gerçi.

ben de canım ya hiç öle ağır bişi istemiyorum inan ki. Ne kadara aldınız? Bize 300 demişlerdi.

ben de canım ya hiç öle ağır bişi istemiyorum inan ki. Ne kadara aldınız? Bize 300 demişlerdi.

buse biz pazarlığı kasımda yapmıştık 250 diye.ama araba ellerinde yoktu o an yani rengi yoktu.
sonra araba bundan 3 ay sonra yani doğumdan 1 gün önce geldi. fiyat 300 olmuştu biz 250 den aldık

Back