• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Fatmacım bende baston istiyorum ama tam yatabilen ve çift yönlü olsun istiyorum.. Yazın çıktığımızda daha oturur duruma gelemeyeceği için bebiş mutlaka tam yatmalı olsun diyorum. pierre cardin in enigma 2020 bebek arabasını beğendim ama çok kararsızım. Kullanan var mı? Birde arkadaşlar 2 kişiden başka kimse bebek arabası almadı mı? Bir Fns bir de Melocum cvp yazdı :(

canım bebek arabasının üstüne ana kucağını koyabilirsin yarı oturur durumda olur ozman

:)
aslında çok kullanışlı araba koltugu olarakta kullanırsınız uzunca süre
ben çok kullanmıştım kızımda 2 yıl kadar
çok pahalıya gerek yok 50-70 tl likler işini görür
civilimde var babay2 go 70 civarı ve çok hoş
$baby_hope_ana_kucagi.jpg

kızlar kafayı yiyceeeeeeeeeeeeem:27: durma aglıyooooooo:22: dün sabah 6ya kadar 45 dakka uyudu sadece...6dan sonra uyuduk... bütün gün melek gibiydi....yine başladı....zırıl zırıl... gazı var...çözüm bulun noolluuur bana...zinco damla veriyom bi....cevaplarınızı bekliyom kızlar

kızlar kafayı yiyceeeeeeeeeeeeem:27: durma aglıyooooooo:22: dün sabah 6ya kadar 45 dakka uyudu sadece...6dan sonra uyuduk... bütün gün melek gibiydi....yine başladı....zırıl zırıl... gazı var...çözüm bulun noolluuur bana...zinco damla veriyom bi....cevaplarınızı bekliyom kızlar

rezene+kimyon içirirsen bi tarif vereyim
1 çay kaşıgı rezene ile 1 çay kaşığı kimyonu yarım çay bardağı su ile kaynatıp 1-2 dakika 3 çay kaşığı kadar veriyorum gerisinide ben içiyorum pırrrt çıkarıyor 15-20 dk sonra

birde yüzüstü yatır azcık yatarsa tabi
ağlayan bebiş zor durur öyle ama

Son düzenleme:

soğuk moğuk dinleme hemen duş aldır bebeğini gerekirse başını yıkama canım belden aşağısına duş aldır sıcak suydayken masaj yap. İster yıkamadan önce ister sonra yine saat yönünde karnına masaj uygula. Susmadıysa aç saç kurutma makinasını uzaktan göbeğine doğru tut. Saat 6 da sana söylediklerimi uyguladım ve bu saattir uyuyor oğlum. Mamasını uykuda içiyor ve uykuya dewam.. Odayı ısıtıcıyla ısıt öle yıka ama mutlaka yıka inan çok işe yarıyor ve sonra sonucu yaz:)

rezene+kimyon içirirsen bi tarif vereyim
birde yüzüstü yatır azcık yatarsa tabi ağlayan bebeiş zor durur öyle ama
bebeğemi vercem kendimmi içeyim...tarifi verirsen yapayım canım
soğuk moğuk dinleme hemen duş aldır bebeğini gerekirse başını yıkama canım belden aşağısına duş aldır sıcak suydayken masaj yap. İster yıkamadan önce ister sonra yine saat yönünde karnına masaj uygula. Susmadıysa aç saç kurutma makinasını uzaktan göbeğine doğru tut. Saat 6 da sana söylediklerimi uyguladım ve bu saattir uyuyor oğlum. Mamasını uykuda içiyor ve uykuya dewam.. Odayı ısıtıcıyla ısıt öle yıka ama mutlaka yıka inan çok işe yarıyor ve sonra sonucu yaz:)

akşam banyo yaptırdık...diyomya melek gibi uyudu ama geceleri cadı oluyo benim kızım...yine sabahlıycam diye korkuyom...dayanamam heralde 1 gece daha..:50:

hadi bende kaçayım artık
kız uyurken bende uyuyayım
iyi gecelerrrr

Son düzenleme:
kızlar şükür benim minik 3,5 saattir uyuyor,bende onunla beraber biraz uyudum ama nerede o eski günlerr peeehh

uyuyor kızım uyumasınada,gözleri oynayıp yarım açılıp duruyor,sağa sola kayıyor,ya uyanacak ya derin bi uykuya dalacak yeniden,bakalım sonuç ne olacak,çok yıprandı kuzum bugün,ağlamaktan ve uykusuzluktan perişan oldu,içim mahvoldu ya,tabi bu arada bende yıprandım,neyse o iyi olsunda.

kızlar şükür benim minik 3,5 saattir uyuyor,bende onunla beraber biraz uyudum ama nerede o eski günlerr peeehh

uyuyor kızım uyumasınada,gözleri oynayıp yarım açılıp duruyor,sağa sola kayıyor,ya uyanacak ya derin bi uykuya dalacak yeniden,bakalım sonuç ne olacak,çok yıprandı kuzum bugün,ağlamaktan ve uykusuzluktan perişan oldu,içim mahvoldu ya,tabi bu arada bende yıprandım,neyse o iyi olsunda.

ayyyyyy bugün bizde öyleydik sabah 10dan şu saat oldu hala böyle şimdi uyudu artık kafayı sıyırıyordum en sonunda o ağladı ben ağladım bide arada dalınca bi inlemeye başlıyor doktora gittik alel acele pimpirikli kocam sayesinde ilaçlarımızı değiştirdi bi krem verdi adını hatırlamıyorum recete eşimde nöbetci eczanede yoktu yarın alıcak gaz sancısını hemen kesiyor dedi kimyon özünden yapılmışl içmekten daha hızlı kesiyomuş gazı bakalım yarın görüvcezzz

kızlar bu arada doğumdan sonra dizlerim ağrımaya başladı oturup kalkarken canımdan can gidiyor çatur çutur ses geliyor arada sizlerdede doğumdan sontra oldumu

Bu bebekler bizi hasta ettiler :D

Mamayı eczaneden marketten nerden bulursam ordan alıyorum. Bir mama almıştım golden goat diye keçi sütü bazlıymış ama malesef bebeğime çok gaz yaptı öylece duruyor. Fiyatıda diğer mamalara göre oldukça pahalıydı:(

günaydın kızlar eşimi geçirdim benim kız uyanır şimdi die yatmadım ama çok uykusuzum bi türlü doyamıyorum uykuya alışamıyorum bi türlü bu halime gözüm sürekli yatakta :50: bebek arabasını konuşmuşunuz biz de baby2go nun yatabileni var baston eltim verdi eşim almıştı zaten geçen de bi magazada indirmdeydi 139 tl ye daha kullanmadım şu karlar bi kalksında 40mız da çıksın hergün çıkcam dışarı inş
benim dizler değilde belim çok ağrıyor canım:(

yaa o bel ağrsı bende de var benim sancı hep belden vurmuştu annem ordan kalmıştır dio bi bez değiştirirken belim kopuyo sanki 2-3 kez doğrulmak zorunda kalıyorum geçer inş yaa bi doğum yaptık çürüge çıktık
neyse ben rezenemi içerken bi dolanıyım nette ozamana gelen olur belkii yada pamugum uyanır :80:

Back