slm kızlar nasılsınız...ya ben uyuyamama problemi yaşıyorum yine hamilelikte olduğu gibi...acaip yorgunum ve uykusuzum halbuki ama yatağa girince uyuyamıyorum
neden böyle anlamıyorum...hafta sonu yatılı misafirim gelcek...eşimin dayısı yengesi,teyzesi,kardeşi ve eşi...dayısı ve yengesi evime ilk defa geliyorlar o yüzden herşey mükemmel olmalı diye düşünüyorum nasıl olcak onu da bilmiyorum ya...
bi de kızımı onlardan korumam gerekiyormuş gibi bi his var içimde...ona zarar vericekler nazarları değicek yada hoyratça severlerse diye çok canım sıkılıyor.....
ben çok kıskanıyorum kızımı sizde benim gibimisiniz?ne yapıyorsunuz?kendinizi nasıl rahatlatıyorsunuz...
canım benimkindede kırmızılıkla var..kafasında ..boynunda falan..alerji gibi..pazartesi kontrolünde dra sorcam..sen sordun mu ..
bende öyleyim yaa valla kayınvalide bizde kadın bebeğe ben varken korkusuna dokunamıyo.Ama bende haksız değilim.geçen gün aldı çocuğu eline ayakta sayıklıyo bişiy değil uyuya kalıp sayıklıycak yavrum da düşecek o zaman kıyamet kopar herhalde ..ben nasıl veriyim ona daha.birde 7 ceddine benzetip bana benzetemiyolar ya eşimin ailesi en çok sinirimi bozan şey .hiç olmayacak kişilere benzetiyolar bebeğim aynı ben bi annesinede saçının teli benziyomuş demediler yaa ablam bile diyo ne kıskançlar bunlar die.ben diyorum ki ağzıda bana benziyo hemen kvalide sağlıklı olsunda kime benzerse benzesin diyo çok 3 kağıtçılar aa bende sağlıklı die dua ediyorum çok şükürr hemen lafı çeviriryolar işleri bu
kızlar slm hangi ara bu sayfayı açtınızda bu kadar konuştunuz yaa ben baya oldu galiba girmeyeli arada girip bakıyorum ama yazamıyorum bilgisayara yaklaştıgım an kızım anlıyor sanki ağlamaya başlıyor biz bugün 22 günlük olduk zaman ne çabuk geçmiş anlamadık bile benim kızımda huy değiştirdi yaa geceleri uyumuyor artık kucagımda uyutuyorum yatagına yatırınca ses yok ben yatıyorum vıklamaya başlıyor ne yapıcağımı şaşırdım şu kırmızı sivilce gibi lekelerden bahsetmişsiniz bizdede çıktı onlar doktora götürdük deri değiştirdigi için çıkmış geçer dedi ama bir hafta falan sürdü sonra geçti çok şükür bende çok endişelenmiştim bende kızımı çok kıskanıyorum yaa kimseye vermek istemiyorum öpecekler diye aklım çıkıyor zaten biri görmeye geldimi o gün gece saatlarce uyutmak için uğraşıyorum gözleri açık etrafa bakıyor ama uyumuyor o yüzden kimse görsün bile istemiyorum çokmu abartıyorum bilmem ama o uyumadıgı zaman ben endişeleniyorum gözleri kıpkırmızı oluyor uyumuyor huy değiştirme olayı gerçekten doğru gaz problemi iki gündür dahada arttı gazını çıkarıyorum ama tam çıkmıyor herhalde ıkınıp duruyor sürekli içim gidiyor anne olmanın en zor anlarından biride buymuş galiba ona birey olucak diye aklım çıkıyor rabbim hepimizin meleklerini korusun
yok canım hata yapmıyorsun bence 40 ml çok az bende aynı durumdayım önce mutlaka emziriyorum sonra da 3 ölçek mama veriyorum anca doyuyor meleğimcevaplarınız için teşekkür ederim.
ben sütümü sağdımıda iki göğsümden toplam 40ml süt ancak geliyor. sizce bu mıktar yetersız mı???? doktorumuz sutun yok 2 saatte bır 3 ölçlek mama ver dedı ama benım ıcım gıdıyor mama verırken. sanırım doktoru dınlemekle hata yapıorum. bu saatten sonrada mamayı nasıl azaltıcam alıştı mıdesıde(
omo baby kullan süper ben çok memnun kaldımcnm bize ayın 8inde dediler tam 1 aylıkken gerçi bu ay 28 den çıktı ayın 10 unda ayını dolduruyo ama olsun ..birde bana acil kaka çıkarabilen deterjan lazım bütün güzel kıyafetlerimiz battı çıkmıyo ne yapıcam bilmiyorum
canım dr braundoğal akış biberonu kullan genzine kaçması mümkün değil mukemmel bir biberon ben çok memnunumslm kızlar göğsümün ucu olmadığı için mama veriyorum oğluma.2-3 gün silikon uçla tuttu şimdi ağzına alıyo 1-2 çekiyo bırakıyo.biberonu verdiğimdede hep genzine kaçırıyorum korkuyorum artık mamasını yedirmeye.başınıda dik tutuyorum yinede genzine kaçıyo.birde göğüs pompası almak istiyorum hem göğsümün ucu çıkar hemde sağarım uçları çıkana kadar.ne önerirsiniz manuelmi iyi yoksa elektriklisimi iyi oluyo.bende şuan manueli var ama dandik bişeyy hiçç işe yaramıyo.
slm kızlar göğsümün ucu olmadığı için mama veriyorum oğluma.2-3 gün silikon uçla tuttu şimdi ağzına alıyo 1-2 çekiyo bırakıyo.biberonu verdiğimdede hep genzine kaçırıyorum korkuyorum artık mamasını yedirmeye.başınıda dik tutuyorum yinede genzine kaçıyo.birde göğüs pompası almak istiyorum hem göğsümün ucu çıkar hemde sağarım uçları çıkana kadar.ne önerirsiniz manuelmi iyi yoksa elektriklisimi iyi oluyo.bende şuan manueli var ama dandik bişeyy hiçç işe yaramıyo.
biberonu dr.brownun doğal akış biberonu canım.yinede kaçırıyo genzine.
merhaba canım kıskanmak normal bende kıskanıyorum çünkü :))bizimde babaanne fena ben oğlumu koklarım öpmeye kıyamam kadın 15 günlük çocuğumu öyle bi öpüyoki şap diye izi çıkıyor ağzınnın ama dün söyledim yakında morarcak yanakları dedim bişey olmaz diyo bide birdaha öptürtmiycem oğlumu.
canım seni çok iyi anlıyorum ben 2010 kasım annesiyim aynı şeyi bende yaşıyorum kızım 4 aylık oldu hala aynı kelimeler sadece onların tarafına benzetiyorlar kızımı kvd aynı halası deyip duruyo sanki ben değil de halası doğurmuş
hadi ya allah allah bizde onu kullanıyoruz ters çevirip sallıyorum biberonu bir damla bile akmıyor bebeğim çekince meme gibi çok yavaş geliyor süt o yüzden söyledim ama senin ufaklık çekiş gücü çok sağlam demekki : )) maşallah
slm millet naslsnz?
biz dün dr a gittk,oğlum 3cm uzamış 500 gr almış
bu arada bacaklarına bktı çok açılmıo çift bez bağlayn ddi bi de ortopedi dr.una görüncz,inşallah bi sıkıntı yoktr.
ama varsa da çift bez bu dönemde tedaviye yetiomş,herhangi bi skntı yoksa da çift bez bağlamanın bi zararı yokmuş.
gaz ilaçlarna gelnce biogaia uzun sürede devamlı kullnmda etkili olan bi ilaçmş,bağrsak florasnı deiştiriomş,hızlı çözüm için nurse harveys ve omix önerdi.
ama biz kullanmıorz,şu an için idare edebiliorz çnkü.
yeidoğan sünnetni sordk ben kendi oğlmnkini 3 aylıkken yaptrdm,öyle önerirm ddi,sünnet için çocuk cerrahı önerdi bir iki tane.
kalça filmini bizdn dier drumuz 2 aylık olnca istedi. işitme testini de 3 günlükken yaptrdk.
rota aşıısını bizde yaptrcaz 1 aylıkken oluckmış.2-3 doz yapılıomş,dozu 140 liraymış..
emzk sordm karşı değiliz ddi,temz olduktan ve yalancı tokluk hissi yaratıp bebeğin kilo alımını durdurmadığı sürece sorn yok ddi,işte bıraktrmak birazck zor oluomş o sıkıntı ddi.
oğlum da bir kaç gndr sabaha karşı çok huysuzlanıo,ama bgn çözdm sanırım üüşüyo çocukcağız,bu gece kalın yatrcam bakalım nlcak.
altını açarken bebeklerin ağlamasndan bahsetmişsnz,aynı sorn bizdede vardı.
farkettimki bebek üşüyo altnı açınca,o yüzden alt pijamasını çıkarmadan ufoyu yakıyorum.
ayrıca ıslak mendiller soğuk geliodu oğlumun poposuna,ıslak mendil paketlerini peteğin üzerinde tutuyorm devamlı,mendiller sıcak olunca ağlamıyo.
bu ikisini yapnca geçti çok şükür oğlanın ağlamaları.
banyo yaptrrken de küvetinin dibini suyla doldurup suyun içinde kalmasını sağlıyorum,böylece her su döküldüğnde irkilmiyo çocuk,pek fazla ağlamıyo öyle olnca.
bahsettiğinz kızarıklıklar bizdede vardı ama geçti,ara ara yine olabilio tabi.
dr a sormştuk,normal ddi.
aklıma gelenler şimdilik bunlar
oğlan uyumuşken hemencik yazim ddm aklıma gelenleri
canım ben de wee ninkini kullandım ama daha kötü yara oldu.sen krem sürmeye devam et geçer inşallah bir de hiç nemli kalmasın.bir de sana hangi çocuk doktoruna gittiğini soracaktım
ne guzel anlatmışsın herşeyı :) maşallah oğluşunada...yazdıklarının hepsını bızde yaşıyoruz yaralı bılgılerde vermışın tşkler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?