selam kızlar; nasılsınız? oğluşum iyi ama annesi lohusa depresyonunda
annem gidince ne yapacağım,bu çocuğu nasıl büyüteceğim, ya ona bişey olursa vs vs kayışlarım kopuk yani
evden dışarı hiç çıkamayacağım bundan sonraki hayatım bu evin içinde yalnız geçecekmiş gibi geliyo çok bunalıyorum sürekli camların önündeyim akşam hava karardımı başlıyorum iki göz iki çeşme ağlamaya yarın eşim iş başı yapacak izni bitti annem yanımda sağolsun herşeyimizle ilgileniyo ama eşim yanımdan ayrılmasın istiyorum. dua edin bana geçsin şu hallerim... birde salak kayınvalidem çok canımı sıktı kaçgündür kendime gelemiyorum. doktor acil sezryene alınca bunları aradık doğum olacak hemen gelin diye geldi doğumdan sonrada iki gün kaldı birkez çocuğumu kucağına alıp gazını çıkarmadı altını değiştirmedi ağladımı kalkıp bakmadı hele bana hiç yardımcı olmadı annem bir haftalık ameliyatlı dikişli haliyle kadın bana bakacağım diye perişan oldu dikişleri iltihaplandı tekrar ama o salak kadın sadece yattı uyudu yanında çocuk ağlıyo avaz avaz uykusunu bölüpte niye ağlıyo diye bakmıyo daha neler neler iki gün durdu gitti ve bize küsüp gitti neymiş efendim ben sezryen olmuşum (ilk günden beri bir saat uzanıp yatmadım lohusalık yaşamadım ve hiç ağrım sızım olmadı yani hiç sıkıntı vermedim onlara ) ona çok kızmış sonra her torununun doğumunda yanındaymış bizimkinin değilmiş (doğumdan hemen sonra geldiler daha ben odaya gelmemiştim yani bebeğin ilk 5 dakkasını kaçırdılar en fazla ve acil sezaryene alındım) biz sünnet yaptırmak istiyorduk kimseye danışmadık öyle konuştuk yaptıralım falan dedik eşimle onu duymuş bize nasıl danışmazsınız nasıl kıyıyorsunuz o çocuğa niye bizi adam yurduna koymuyorsunuz diye ona kızmış, birde neymiş efendim ben çocuğu hep anneme veriyormuşum hep annemden yardım istiyormuşum Allahımmmm!!! hele bunu duyunca kudurdum ilk gün sezaryenden çıktım gece bir ssaat bile uyumadım çocuk ağladı durdu bas bas bağırdı eşimle ben iki cahil çocuğu idare etmeye çalıştık aynı oadanın içinde kanepede bir yerini devirdi sabaha kadar uyudu kalkıp bu çocuk niye ağlıyo bile demedi ben yataktan kalkacak oluyorum anne yardım edin diyorum yerinden kalkmıyo annem dikişli haliyle beni kaldırıyo çocuk ağlıyo çocuğu verin emzireyim diyorum aynen oturuyo bakıyo annem bu kalkmayacak mecbur kalkıp veriyo veee bu salak daha birde utanmadan bize suç buluyo Allah korkusu olacak bir insanda vicdan olacak! doğum dan çıkalı bir saat olmuş geliyo sütün yokm senin doymaz bu çocuk şekerli su verelim diyo birşey demedim hemşireye soralım anne dedim hemşire geldi kesinlikle çok güzel sütü var emdikçe artacak bu yeter mama vs vermeyin dedi bizimki dinlermi iki gün boyunca tam çocuğu emzirecem dikiiyo başına gurk diye ses gelmiyo doyuramıypn çocuğu sütün yok şekerli su verelim diyo sırf alınacak diye artık 2. günün sonunda onada tamam dedim yine kesmedi hanımımı çocuk uyuyo uyandıramıyoruz neymiş ben hamileyken çok uyumuşum çocukta o yüzden çok uyuyormuş bazende uyutamıyoruz ağlıyo bu seferde sen hamileyken çok uyudun bebekte karnında uyudu şimdi uyumuyo diyo Allahımm gitti de rahatladım ama bu seferde küstü diye içim içimi yedi en sonunda eşim ne üzülüyorsun ben hiç takmıyorum kendi dediği şeyleri yapmıyoruz hüküm süremiyo o yüzden byle yapıyo annem sakın üzülme dedide biraz rahatladım.
ayy çok konuştum ama içimi dökmem lazımdı kafanızı şişirdim kızlar özürr...