slm kızlar nasılsınız...ya ben uyuyamama problemi yaşıyorum yine hamilelikte olduğu gibi...acaip yorgunum ve uykusuzum halbuki ama yatağa girince uyuyamıyorum
neden böyle anlamıyorum...hafta sonu yatılı misafirim gelcek...eşimin dayısı yengesi,teyzesi,kardeşi ve eşi...dayısı ve yengesi evime ilk defa geliyorlar o yüzden herşey mükemmel olmalı diye düşünüyorum nasıl olcak onu da bilmiyorum ya...
bi de kızımı onlardan korumam gerekiyormuş gibi bi his var içimde...ona zarar vericekler nazarları değicek yada hoyratça severlerse diye çok canım sıkılıyor.....
ben çok kıskanıyorum kızımı sizde benim gibimisiniz?ne yapıyorsunuz?kendinizi nasıl rahatlatıyorsunuz...
bende öyleyim yaa valla kayınvalide bizde kadın bebeğe ben varken korkusuna dokunamıyo.Ama bende haksız değilim.geçen gün aldı çocuğu eline ayakta sayıklıyo bişiy değil uyuya kalıp sayıklıycak yavrum da düşecek o zaman kıyamet kopar herhalde ..ben nasıl veriyim ona daha.birde 7 ceddine benzetip bana benzetemiyolar ya eşimin ailesi en çok sinirimi bozan şey .hiç olmayacak kişilere benzetiyolar bebeğim aynı ben bi annesinede saçının teli benziyomuş demediler yaa ablam bile diyo ne kıskançlar bunlar die.ben diyorum ki ağzıda bana benziyo hemen kvalide sağlıklı olsunda kime benzerse benzesin diyo çok 3 kağıtçılar aa bende sağlıklı die dua ediyorum çok şükürr hemen lafı çeviriryolar işleri bu