• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

oğlumun resmini ekliyorum kızlar bakın yakışıklıma Eki Görüntüle 150159 Eki Görüntüle 150160
:nazar::nazar:
slm kızlar silikon göğüs ucu kullna var mı?benim göğüslerim yara olduğu için kullanmaya başladım ama tam olarak göğsüme yapıştıramıyorum kayıp duruyor eğer kullanıyorsanız hangi markanınkini kullanıyorsunuz benimki wee nin silikon göğüs ucu bide oğlum başlıktan emebiliyormu acaba diye endişeleniyorum.

ben doğumdan beri uçla emziriyorum philips avent, iki boyu var small ve standart ben çok memnunum canım. zaten göğsümü almıyor bebek ucu küçük diye, şimdi de alıştı bunlara artık hiç almaz

senin emren benim emirim bunlar arsızlıklarından yapıyolar sen anlattıkça kendimi ve emiri görüyorum caımmmm:29:
aynen canım ya ben de senin yazdıklarını okudukça aynı şeyi düşünüyorum;))

Selam kızlar

sizlere birşey sorcam ya ben bebegime hiç mama vermiyorum

4-5 gündür emzirirken ıkınıp kakasını yapıyor bu da günde 6-7 kez oluyo

sizlerde böyle bişey oluyormu yoksa bi dr görünsekmi acaba çünkü önce böyle bi

durum yoktu ne oldu anlamadım çok degilmi sütüm yaramıyor desem kiloda alıyor öffff :(((

slm kızlar silikon göğüs ucu kullna var mı?benim göğüslerim yara olduğu için kullanmaya başladım ama tam olarak göğsüme yapıştıramıyorum kayıp duruyor eğer kullanıyorsanız hangi markanınkini kullanıyorsunuz benimki wee nin silikon göğüs ucu bide oğlum başlıktan emebiliyormu acaba diye endişeleniyorum.

ben de başlarda kullanmıştım wee nin gögüs ucunu ben çok memnun kaldım iyiki varmış böyle bişey ama benim yapışıyordu yalnız uzun süre kullanmıyordum yenisini alıyordum hem kaynatıp takıyordum hem kayıyordu hem de plastik diye... belki ondandır canım

slm kızlar yarın mevlüdümüz var evde hala çalışmalar sürüyo annanemizle dedimiz umay hanıma bilezik almışlar doğum hediyesi olarak bide kardeşimle altında yollamışlardı geldik yine bi sürü şey almışlar ve mevlüdmüzüde onlar yapcakmış eşim para teklif etti babam çok kızdı valla nasıl ödiycem haklarını bilmem.
2 gndür umay huy değiştirdi sanki gündüz herzamanki gibi ama gece uyumuyo bi sıkıntısı var ama anlmadım memeye veriyorum memeye kızıyo maşallah kakasını falanda yapıyo ama anlayamadım ben annem saolsun ilgileniyo gece emmesi gerektiğide getiriyo
acaba reflüsü ar yaa kusunca bizlerde olduğu gibi tahrişmi oluyo boğazı yemek borusu falan artık bundan şüphelenmeye başladım içim acıyo o kustukça

benm kızımdada 3 gündür kusma basladı ve bogazı gıcık olmus gibi öksürüge benzer sesler cıkarıyor yutkunurken zorluk cekiyor gibi geliyor bende aynı seyi düşünüyorum acaba tahrişmi oldu diye ama nasıl anlayacagız ben heran ona birsey olacak bir rahatsızlıgı var gibi geliyor basından ayrılamıyorum 2 tane cocuk doktoruna gittim ikiside tatmin etmedi beni sanki ilgisizmiş gibi eşimde cocogun birseyi yok sen abartıyorsun diyor ama bana bir rahatszlıgı var gibi geliyor off cok konustum cok doluyum eger bu tahriş olayını anlamanın yolunu bulursan yada belirtisi falan paylasırsan sevinirim

Selam kızlar

durum yoktu ne oldu anlamadım çok degilmi sütüm yaramıyor desem kiloda alıyor öffff :(((
Normal canım benimkide öyle ıkınıp sıkınıyo kendi kendine yapamadığı her seferde memeden 1-2 fırt çekince bağırsakları çalışmaya başlıyo ve patır patır dökülüyo bizimki bi kitapta okumuştum mbu durum için son derece normal yazıyordu gönlünü ferah tut.

bebeğin altını almak işkence oluyor, durmadan bağırıp ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım. yarıda bırakıp kucağıma alınca susuyor, bir yeri acımıyor eminim ağrısı da yok ama neden böyle yapıyor bu çocuk:((( günde 8-10 kere aynı şey. ağlaması bir şey değil de nefesi kesilecek gibi oluyor bağırmaktan. çığlık çığlığa sanki etinden et kesiyorlar. napıcam kızlar ya????
Canım ben alt değiştirirken huzursuzsa ağzına emziğini veryorum bilmiyorum emzik kullanıyormusun ama eğer kullanmıyorsan biri sen alt değiştirirken bebeğin çenesine işaret parmağıyla pıt pıt vursun oda işe yarıyordu bende.

Ben kullanıyorum aventinkini normalde kayma yapmıyor ama eğer bebek emerken süt sızarsa o zman tutmuyor silip yapışan kısımlarını tekrar takıyorum.

merhaba kızlar oğlumun vücudunda benek benek kırmızılar oluşmuş.sizin bebişlerdede oldumu böyle bişey

bebeğin altını almak işkence oluyor, durmadan bağırıp ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım. yarıda bırakıp kucağıma alınca susuyor, bir yeri acımıyor eminim ağrısı da yok ama neden böyle yapıyor bu çocuk:((( günde 8-10 kere aynı şey. ağlaması bir şey değil de nefesi kesilecek gibi oluyor bağırmaktan. çığlık çığlığa sanki etinden et kesiyorlar. napıcam kızlar ya????

ay benimkide öyle...kıyamıyom hiç ...ter boşalıyo benden elim ayağıma dolaşıyo...çok üzülüyom kızım ağlarken...bide dün gece gazdan çok ağladıık...inş bu gece ağlamazda üzmez beni...:14:

günaydın kızlarr herkes uykusuz ama iyidir umarım

ya acaba bu devit mi yapıyo bebeklerimiz de kakasını zor yapıyo dün vermedim bilerek ve 2 kez kaka yaptı oğlum verdiğimde gce boyu yapmıyo anlayamadım tam olarak hemde devit verdiğimde yeşil oluyo kakası :44:

ahahaha bende oğlum ıkınırken gülesim geliyo yaa o nasıl bi ıkınmadır sevimli sevimlii :16::16:

bizdede kaka sorunu var yaaa:26:

Merhaba anneler, bizim kız 40'ı çıktı cozuttu :)

2 gündür hiçççç uyumuyor. Önceden en az 2 saat uyurdu şimdi tık yok. Sürekli memede kalmak istiyor. Onda da savaş halinde,agzından çıkırıp çıkarıp geri alıyor bu arada hava yuttugu için bu defada gazdan aglıyor. oglumun 2.5 yaşına kadar gaz sorunu devam etti ama hiç kızım gibi aglamazdı ya :(

Biz 15. günden itibaren metsil kullanıyoruz işe yarıyor.

redcake devitin gaz ve yeşil kaka yaptıgını sanmıyorum Çünkü biz de kullanıyoruz hiç yeşil kaka yapmadı. Bazen deviti vermeyi unutuyorum gazda bir şey fark etmiyor...

Melocum evet omo baby kullanıyorum çok da memnunun. Dalinden hiç memnun kalmadım kullanmıyorum öylece duruyor.

Fatmacım oglumda 2 ay beklememiştik biz :) Bu defa bekleyelim bari :) Zaten fıtık ameliyatı olan yerim hala acıyor yama yapıldı oraya. Niye böyle oldu ben de anlamadım ki. :( Oglumdaki ameliyatta içten dikiş atılmıştı hiç sorun yaşamamıştım...

canım belki bu sefer sütün yetmiyordur çünkü bendeki durumla aynı yaşadıkların inşallah böyle bişey yoktur ama saatlerce memede kalması ve memeyi çıkarıp çıkarıp alması beni şüphelendirdi:44:
ayrıca bugün dr a gittik rota virüsü aşısını önermedi bize canım
eh napcaksın 20 gün daha dayansın bizimkiler:1:

ben internette okudum birde sevim ya da buse ikisinden biri yazmıştı.kulak pamuğunu zeytinyağına batırıp ıkındığında poposunu hafif uyarıyorum hemencecik yapıveriyor iyi oldu.yoksa yavrum kırmızıdan mora dönüyordu göbeği bile çıkıyordu dışa doğru

bende sürekli yapıyorum bu sıralar kulak pamuğunu azcık ittiriverdimmi pırrrrtttt sesiyle beraber kaka çıkıveriyor

beyaz gürültü de deneyebilirsin internetten o da aynı frakansta bir ses

canım bu beyaz gürültüye benzer bir alet var bende hemde ek olarak anne kalp sesi var içinde bebişin beşiğine koyuyorum azcık acıyorum sesini baya huzurlu uyuyor.

öff benim oğlumunda gözü akıyo çapak oluyoo kapanıyoo yavrum açamıyo gözünü.
bugün artık dayanamadım sütümü damlattım gözüne onla sildim.
sanki iyi geldi.temizlendi gibi.bakalımmm

ayy ben hep bu şekilde yapıyorum sütümü sıkıveriyorum silince mis gibi misss
yüzünüde boynunuda sil sabahları sütünle miss gibi kokar yavrun sedacım:16:

ayyyy aynen benim kız
benim görümcem veya kayınvalidem altını açarken ben mememi ağzına tutturuyorum 2 büklüm oluyorum ay çok zor sırtı yere gelmesin istiyor benim kızda seninki gibi
tek başıma açıyorsamda senin gibi arada 3-4 kez kucağıma almak zorunda kalıyorum

kızlar bu topiğide sabitlesinler ya yönetimde tanıdığı olan yokmu yazsanızda bu başlıkta yukarlarda dursa:40:

selam kızlar nasılsınız biz 25 günlük olduk hala gece uykumuz yok inş 40 ımız çıkınca düzelecez

canım sen doktoruna sordun mu bu durumu annem söyledi de allah korusun başka bir problemi olmasın emre beyin bu kadar küçükken de inat yapabiliyormu bunlar yahu ??

bizdede kaka sorunu var yaaa:26:

canım belki bu sefer sütün yetmiyordur çünkü bendeki durumla aynı yaşadıkların inşallah böyle bişey yoktur ama saatlerce memede kalması ve memeyi çıkarıp çıkarıp alması beni şüphelendirdi:44:
ayrıca bugün dr a gittik rota virüsü aşısını önermedi bize canım
eh napcaksın 20 gün daha dayansın bizimkiler:1:

Canım süt var. Sıkıyorum geliyor akıyor hatta. :nazar: Ama emzik almıyor kızım. Hatta emzik agzına degdikten sonra hala almamışsa bu defa gögsümü veriyorum. Memeyi yalıyor önce bir, yokluyor emzik mi diye emzik degil annecim diyorum sonra da emmeye devam ediyor...

Rota virüsünü mutlaka yaptırın bence. Bir kaç defa yazdım çok fena bir hastalık. 2006'da oglum ilk çıktıgında yakalanmıştı. O zaman aşısı da yoktu. 10 gün hastanede kalmıştık. Çocugum gözümün önünde eriyip gitmişti :(

Kızlar bizimki de banyo yaparken öyle. Bas bas bagırıyor. Suyu hiç sevmedi. Banyodan sonra losyon bile sürerken öyle, çıt çıtlı badiyi giyince susuveriyor.Ama altının açılmasını çok seviyor. Aglıyorsa açıyorum hemen rahatlıyor. Oglumda tam tersi banyoyu severdi, altı açılınca aglardı

Canım süt var. Sıkıyorum geliyor akıyor hatta. :nazar: Ama emzik almıyor kızım. Hatta emzik agzına degdikten sonra hala almamışsa bu defa gögsümü veriyorum. Memeyi yalıyor önce bir, yokluyor emzik mi diye emzik degil annecim diyorum sonra da emmeye devam ediyor...

Rota virüsünü mutlaka yaptırın bence. Bir kaç defa yazdım çok fena bir hastalık. 2006'da oglum ilk çıktıgında yakalanmıştı. O zaman aşısı da yoktu. 10 gün hastanede kalmıştık. Çocugum gözümün önünde eriyip gitmişti :(

ozman emziği sevmedi senin kız canım:44:
rota virüsünüde eşim istemiyor ben istiyorumda bana dedikiönemli olsa devlet ödermiş off diyorum arkadaşın çocugu böyle böyle olmuş diyoki offf sitede ne yazılırsa yapıyosun ya diyor
inat bu inattt
zaten parasını duyuncada biraz vazgeçti sanırım çok geldi bize 150 tl
ay işitme testini bile yaptırmadıki
yok bizim zamanımızda işitme testimi varmış azcık bağırınca bebek dudağını büzüyormuş elini çırpıyor bebek kıpırdanıyor bak bundan iyi testmi olur ben müzik öğretmeniyim benden iyibilmezler diye dalga geçiyor bidee:47::47:

öff benim oğlumunda gözü akıyo çapak oluyoo kapanıyoo yavrum açamıyo gözünü.
bugün artık dayanamadım sütümü damlattım gözüne onla sildim.
sanki iyi geldi.temizlendi gibi.bakalımmm

bende denedim ama sanki daha çok çapaklandı korktum bende demli ılık çayla temizleyin diyor bi dr sitesinde yazmış deniycem bakalım birazdaha bakıcam olmazsa göz dr götürücem birde benim bebiş bazen şaşı oluyor ban bakerken falan normal mi acaba 40 günlük olduk bu arada

canım ben de wee ninkini kullandım ama daha kötü yara oldu.sen krem sürmeye devam et geçer inşallah bir de hiç nemli kalmasın.bir de sana hangi çocuk doktoruna gittiğini soracaktım

şenaycım ben bi göğsümü emdiriyorum ondan sonra alıyorum altını sonra diğerini emdiriyorum yooksa benimkide agllıyo
yada emziği sşekerli suya bandırıyorum tadı gecene kadar idare ediyo

slm kızlar nasılsınız...ya ben uyuyamama problemi yaşıyorum yine hamilelikte olduğu gibi...acaip yorgunum ve uykusuzum halbuki ama yatağa girince uyuyamıyorum:14:
neden böyle anlamıyorum...hafta sonu yatılı misafirim gelcek...eşimin dayısı yengesi,teyzesi,kardeşi ve eşi...dayısı ve yengesi evime ilk defa geliyorlar o yüzden herşey mükemmel olmalı diye düşünüyorum nasıl olcak onu da bilmiyorum ya...
bi de kızımı onlardan korumam gerekiyormuş gibi bi his var içimde...ona zarar vericekler nazarları değicek yada hoyratça severlerse diye çok canım sıkılıyor.....
ben çok kıskanıyorum kızımı sizde benim gibimisiniz?ne yapıyorsunuz?kendinizi nasıl rahatlatıyorsunuz...

Selam kızlar

bende aynı durumu yaşıyorum benım oğlanda ıkı emıyo emdığı dırek aşağı ınıyo o yuzdende çabuk kılo almıyo....

Back