2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyiz canım sen ve prenses nasılsınız

kıskanma sanırım herkeste var geçen misafir geldi bebeği görmeye içimden dua ediyorum emir uyanmasında kucağına almasın diye o sıra ben mutfağa girdim kadın yokluktan istifade uyuyan çocuğu öpmüş sinir oldum çatladım orta yerimden resmen sonra emzirdim gaznı çıkardım tuttu elimden aldı çocuğu bişey de diyemiosun aslında diyosunda anlayana eşimin gözlerinin içine bakıyorum resmen neyseki anladı aldı çocuğu gazını çıkarayım yoksa gece uyumaz diyee bide eşime diyor çıkarda gazını seveyim ya ne anlarlar minicik çocuğu yalaya yalaya öpmekten mıncıklamaktan allahtan eşim gazını çıkarırken uyuyakaldı akıllı bıdığımm gidene kadar bekledi kadın ama uyanmaıdı bal küpüm

allah annelerımızı başımızdan eksık etmesın bızı en çok düşünenler onlar doğumumla beraber bunu çok daha ıyı anladım cnm annem kadar kımse ılgılenmedı bızımle allah onlara uzun uzun ömürler versın ınşlallah..bebişlerde haftadan haftaya huy değiştirebılıyorlarmış...bı hafta gunduz uyurken dığer haftada daha çok gecelerı yatarlarmış oyle dıyo buyukler :) ne guzel ılk doğduklarında dvmlı yatıyolar ben nezaman yemeğe otursam uyanır yatıcam desem uyanır bızzat uğraşır benımle oğluşum rahat olmıyım dıye :)

hemen emzirdikten sonra değilde memelerde hiç süt kalmayınca ve bebek hala emmek istediği durumlarda günde 1 veya 2 kez 60 ml mama veriyorum canım

dr bize emdiği kadar anne sütü 2-3 saatte 1 30cc yani tek ölçek mama demişti canım

cevaplarınız için teşekkür ederim.

ben sütümü sağdımıda iki göğsümden toplam 40ml süt ancak geliyor. sizce bu mıktar yetersız mı???? doktorumuz sutun yok 2 saatte bır 3 ölçlek mama ver dedı ama benım ıcım gıdıyor mama verırken. sanırım doktoru dınlemekle hata yapıorum. bu saatten sonrada mamayı nasıl azaltıcam alıştı mıdesıde (

canım geçmişe bakmadım ama 40 ml süt az gibi doymaz yani süütünü arttırcak besinlerle azcıkda olsa çoğalır mamayıda her yediğinde ölçek ne büyüklüktedir bilmiyorum ama yarım çay kaşığı kadar azalt eğer fazla geliyorsa ama anca doyuyorsa mecburen vermek zorundasın süt içinde bozayı tavsiye ederim güzzel süt yapıyor bide akşamları uyumadan önce bişeyler atıştır öyle yat uyurken süt daha iyi birikiyor

Günaydın Şubatın En Tatlı Bebekleri Ve En Fedakar Anneleri..

Beyaz Gürültü Dinleten Var mı Bebeğine Ve Faydasını Gören Var mı? Valla Beni Bile Sakinleştirdi Aslında :}

Bir de 40ında ve Yarı Kırkında Bebeğinizle Nereye Gittiniz Yada Nereye Gideceksiniz? Neler Yapacaksınız?

merhaba kızlar oğlumun vücudunda benek benek kırmızılar oluşmuş.sizin bebişlerdede oldumu böyle bişey

bizimkinde de olmuştu doktor amcasına sorduk normaldir geçer dedi hakkaten de bişey yapmadık geçti..

Son düzenleme:
veee sonunda 40imiz ciktiiiii =) ve kizim huy degistirdi gece eskisi kadar düzenli uyumuyo bide kakasini yapmiyo diye dert yanarken simdi günde 2-3 defa yapiyo ishal mi oldu acaba...?
biz mevlüdümüzü haftaya pazar yapcaz insallah yapilacak okadar cok sey var ki pööffff bugün annemle camlari yerleri herbiyerleri silcez esimle babamda bebise bakacak...s

selam kızlar ben geldim.
oğlum hergün yeni bi huy çıkarıyo.dün gece doğru dürüst uyumadı.çok ağlamadı ama sürekli vızık vızık vızıldadı.kucağımda uyudu yatağa koyunca gözlerini açtı.emdii uyutana kadar kaka yaptı altını açtım bu sefer uyku gitti bidaha uyutacam diye yine emzirdim 1 saat öyle geçti derken yine kaka yaptı
meme kaka meme üçgeninde 2-3 saatimiz geçti yani.3de bi uyandı 5i geçiyodu uyuduğumuzda.

bende anne sütünden başka bişi vermiyorum ama benimki bile kaka yaparken kıpkırmızı oluyo.o ilk pırt ı çıkarana kadar bi kızarıyo bozarıyoo bağırınıyo ama o pırt çıktıktan sonra koyver gitsin

altı azıcık ıslak olsun hayatta durmuyoo illa değişecek.

bide bugün inşallah yıkayacağız.yaaaa göbekti kanamaydı falan derken nerdeyse 15 gün olacak oğlum daha hiç yıkanmadı.pis oğlan olduk yaaa.bakalım suyu görünce napacak

gözümüz hala akıyoo sütte fayda etmedi o an temizledi sonra yine aktıı.bide uyurken akıyoo uyanana kadar kuruyoo yapışıyoo kabuklar gözüne yüzüne temizlicem derken kıpkırmıızı oluyp oğlumun cilci kıyamıyorum bende.

normal canım.benimkjide gözlerini bi kaydırıyoo nasıl korkuyorum.doktor ben sormadan söylemişti.gözleri kayabilir şaşı bakabilir merak etme normal demişti. bide salona getirdiğimde terste koysam televizyona bakıcam diye gözleri falan deviriyoo.bende tv ye bakmasın diyodum ama biyerde okudum bebekler zaten uzağı seçemezlermiş.yakınlarındaki cisimleri görürlermişş.demekki dedim sesin geldiği tarafa bakıyo öyle boş boş.artık okadar pinpiriklenmiyorum

doğru valla günleri günlerine tutmuyoo bu bebiklerin.büyüyolar iştee

canım benimkindede kırmızılıkla var..kafasında ..boynunda falan..alerji gibi..pazartesi kontrolünde dra sorcam..sen sordun mu ..

bizim ilk zamanlar vardı.doktora gittiğimzde soyunca farketmiştik hatta.doktorda cildi çok hassas dokununca falan olmuştur demişti.ama döküntü gibi diildi.

kızlar ben alerji oldum sanırım..vücudum kaşınıyor..dene dene oldu heryerim..dün göğsümü kaşıdım..sonra bir baktım kırmızı kabarcıklar var..bu sabah ta kızımın vücudu kızarmış..ona da mı geçti ne..hemen dra sormam lazım..

fufuka geçmiş olsun.niye olduki acaba yediğin bişimi dokundu?

benimde göğsümün uçlarından ateş geliyo sankii ara ara.bazen sızlıyoo.sanırım oğluş artık ağzında oyuncak yaptığı için acıyo galiba.ben arada lansinoh krem sürüyodum artık sürmüyorum bide karbonatlı suyla siliyorum emzirmeden önce bebeğimin ağzı pamukcuk olmasın diye.sütyen taktım bi ara atletime değerken acıyo diye onlada rahat edemedim evdeyim nasılsa dedim.rahat emziremedim sütyenle sonra atletime göğüs pedi yapıştırdım biraz öyle idare ettim.ama ara ara sızlıyolar.kuruyo olabilir bende zeytinyağımı sürsemkii.

ahaha fatmacım çok hoşsunuz.ehh eşin biyerde haklı müzik öğretmeni anlar heralde kimin duyup kimin duymadığını.bizim testi hastanede yapmışlardı.bi cihazla geldi kulağına soktu duyuyo dedi.anlamadım ama okadar basit bişimiş.

150 lira çokmuş gerçekten yaa.ne zaman yapılıyodu bu aşı.bende pazartesi doktora gidince unutmazsam sorayım bakalım o ne dicek

bende aşıları sağlık ocağında yaptırcam.gayet özenli temiz ve dikkatliler bu konuda.

bide kalça çıkıklığı hakkındada bi test yapılıyuomuş galiba.sanki öyle bişiler duymuştum bi ara.biliyomusunuz bu konuda bişiler

ne çok konuşuyorum dimi.
ama mete uyuyoken aklımda ne varsa söyleyeyim dedim.oda parça parça geliyo aklıma napimm

ay dün akşam yatarken eşim bana bitane daha çocuk yapalım dememiştir heralde dimi ben kesin rüya görmüşümdür

adam birinciyi hakladıda gözü ikincide yaa.neymiş ikisibirden büyürmüş arayı açmayalımmış.olduuu gözlerim doldu dedim.zaten yorulmuşum başım ağrıyodu dün akşam bide bu çıktı başımıza.

ama kabahat bende.adamı gece hiç rahatsız etmezsenn uykularından uyandırmazsan rahatını bozmazsan oda böyle kolay sanıp ikinciyi teklif eder.

slm kızlar her zamanki gibi son mesajdan olaya dalayım seda kalça ultrasonu canım .yaptırdık biz.kalça çıkığı var mı diye
bu arada işitme testini devlet hastaneleri de yapıyor ..bir de biz 30 liraya yaptırdık özel de :))

biz para vermemiştik sanırım paketin içindeydi :))

bu kalça ultrasonu için bi zamanı varmı.

zaman olarak bilmiyorum da canım bir sorun varsa kalçası çıkıksa ona göre önlem alınır biran önce .bize çıkık olmayabiliyor ama iki kalça arasında uyumsuzluk oluyor o zaman çift bez bağlatıyoruz geçiyor dedi doktor.çıkıkta nasıl bir yöntem var bilmiyorum aynısı sanırım..

cnm bize ayın 8inde dediler tam 1 aylıkken gerçi bu ay 28 den çıktı ayın 10 unda ayını dolduruyo ama olsun ..birde bana acil kaka çıkarabilen deterjan lazım bütün güzel kıyafetlerimiz battı çıkmıyo ne yapıcam bilmiyorum

canım benimkindede kırmızılıkla var..kafasında ..boynunda falan..alerji gibi..pazartesi kontrolünde dra sorcam..sen sordun mu ..

Bizim de bütün yanaklarımıza kafamıza ve ensemize yayıldı o kadar üzülüyorum ki anlatamam... Dün dr. kontrolümüz varmış bebek egzeması dedi ( Hemen kortizonlu ilaç vermeyelim dedi mustelanın bir nemlendiricisini verdi.. Birde biz Niveanın ürünlerini kullanıyorduk Sebamet şampuan kullan dedi.. Bu gün daha da artmıştı.. İçim parçalanıyor baktıkça bu krem işe yarar inşallahhh... İhmal etmeyin her bebekte olan döküntülerden de olabilir ama ilk başta bizim de öyleydi geçmişti kendiliğinden ama bu başka küçük küçük sivilceler gibi (

heh bende onu dicektim geçen kızlarda aynı şeyden bahsediyodu.dalin leke çıkarmıyo

bizimde kaka lekelerini çıkarmadı elimde yıkadım onları.omo muydu roxymiydi.tam hatırlamıyorumm hangisiydii.bende alıcamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…