- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 38
merhaba kızlar oğlumun vücudunda benek benek kırmızılar oluşmuş.sizin bebişlerdede oldumu böyle bişey
bızımde ılk gunlerde oldu annem sıcaktan oluyo dedı bı kaç gun sonra gectı....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar oğlumun vücudunda benek benek kırmızılar oluşmuş.sizin bebişlerdede oldumu böyle bişey
slm kızlar nasılsınız...ya ben uyuyamama problemi yaşıyorum yine hamilelikte olduğu gibi...acaip yorgunum ve uykusuzum halbuki ama yatağa girince uyuyamıyorum
neden böyle anlamıyorum...hafta sonu yatılı misafirim gelcek...eşimin dayısı yengesi,teyzesi,kardeşi ve eşi...dayısı ve yengesi evime ilk defa geliyorlar o yüzden herşey mükemmel olmalı diye düşünüyorum nasıl olcak onu da bilmiyorum ya...
bi de kızımı onlardan korumam gerekiyormuş gibi bi his var içimde...ona zarar vericekler nazarları değicek yada hoyratça severlerse diye çok canım sıkılıyor.....
ben çok kıskanıyorum kızımı sizde benim gibimisiniz?ne yapıyorsunuz?kendinizi nasıl rahatlatıyorsunuz...
slm kızlar yarın mevlüdümüz var evde hala çalışmalar sürüyo annanemizle dedimiz umay hanıma bilezik almışlar doğum hediyesi olarak bide kardeşimle altında yollamışlardı geldik yine bi sürü şey almışlar ve mevlüdmüzüde onlar yapcakmış eşim para teklif etti babam çok kızdı valla nasıl ödiycem haklarını bilmem.
2 gndür umay huy değiştirdi sanki gündüz herzamanki gibi ama gece uyumuyo bi sıkıntısı var ama anlmadım memeye veriyorum memeye kızıyo maşallah kakasını falanda yapıyo ama anlayamadım ben annem saolsun ilgileniyo gece emmesi gerektiğide getiriyo
acaba reflüsü ar yaa kusunca bizlerde olduğu gibi tahrişmi oluyo boğazı yemek borusu falan artık bundan şüphelenmeye başladım içim acıyo o kustukça
hemen emzirdikten sonra değilde memelerde hiç süt kalmayınca ve bebek hala emmek istediği durumlarda günde 1 veya 2 kez 60 ml mama veriyorum canım
dr bize emdiği kadar anne sütü 2-3 saatte 1 30cc yani tek ölçek mama demişti canım
Benim sütümde geceleri yetmiyor en son 9 gibi emziriyorum onra 11 gibi yine istiyor 12 ye kadar emziriyorum ama tabi süt olmadığı için 1-2 fırt anca içebiliyor tabi bu arada ağlama krizlerine giriyor.Bende 3 ölçek mama veriyorum 12 gibi onu içesiye 12 buçuk uyuytasıya 1 buçuk oluyor sabah 4 buçuk 5 e kadar uyuyor o saattede emziriyorum.Yani ben genelde günde tek öğün geceleri 3 ölçek(90 ml) veriyorum.
cevaplarınız için teşekkür ederim.
ben sütümü sağdımıda iki göğsümden toplam 40ml süt ancak geliyor. sizce bu mıktar yetersız mı???? doktorumuz sutun yok 2 saatte bır 3 ölçlek mama ver dedı ama benım ıcım gıdıyor mama verırken. sanırım doktoru dınlemekle hata yapıorum. bu saatten sonrada mamayı nasıl azaltıcam alıştı mıdesıde (
bende denedim ama sanki daha çok çapaklandı korktum bende demli ılık çayla temizleyin diyor bi dr sitesinde yazmış deniycem bakalım birazdaha bakıcam olmazsa göz dr götürücem birde benim bebiş bazen şaşı oluyor ban bakerken falan normal mi acaba 40 günlük olduk bu arada
allah annelerımızı başımızdan eksık etmesın bızı en çok düşünenler onlar doğumumla beraber bunu çok daha ıyı anladım cnm annem kadar kımse ılgılenmedı bızımle allah onlara uzun uzun ömürler versın ınşlallah..bebişlerde haftadan haftaya huy değiştirebılıyorlarmış...bı hafta gunduz uyurken dığer haftada daha çok gecelerı yatarlarmış oyle dıyo buyukler :) ne guzel ılk doğduklarında dvmlı yatıyolar ben nezaman yemeğe otursam uyanır yatıcam desem uyanır bızzat uğraşır benımle oğluşum rahat olmıyım dıye :)
canım benimkindede kırmızılıkla var..kafasında ..boynunda falan..alerji gibi..pazartesi kontrolünde dra sorcam..sen sordun mu ..
ozman emziği sevmedi senin kız canım:44:
rota virüsünüde eşim istemiyor ben istiyorumda bana dedikiönemli olsa devlet ödermiş off diyorum arkadaşın çocugu böyle böyle olmuş diyoki offf sitede ne yazılırsa yapıyosun ya diyor
inat bu inattt
zaten parasını duyuncada biraz vazgeçti sanırım çok geldi bize 150 tl
ay işitme testini bile yaptırmadıki
yok bizim zamanımızda işitme testimi varmış azcık bağırınca bebek dudağını büzüyormuş elini çırpıyor bebek kıpırdanıyor bak bundan iyi testmi olur ben müzik öğretmeniyim benden iyibilmezler diye dalga geçiyor bidee
slm kızlar her zamanki gibi son mesajdan olaya dalayım seda kalça ultrasonu canım .yaptırdık biz.kalça çıkığı var mı diye
bu arada işitme testini devlet hastaneleri de yapıyor ..bir de biz 30 liraya yaptırdık özel de :))
zaman olarak bilmiyorum da canım bir sorun varsa kalçası çıkıksa ona göre önlem alınır biran önce .bize çıkık olmayabiliyor ama iki kalça arasında uyumsuzluk oluyor o zaman çift bez bağlatıyoruz geçiyor dedi doktor.çıkıkta nasıl bir yöntem var bilmiyorum aynısı sanırım..
biz para vermemiştik sanırım paketin içindeydi :))
bu kalça ultrasonu için bi zamanı varmı.
biz para vermemiştik sanırım paketin içindeydi :))
bu kalça ultrasonu için bi zamanı varmı.
canım benimkindede kırmızılıkla var..kafasında ..boynunda falan..alerji gibi..pazartesi kontrolünde dra sorcam..sen sordun mu ..
cnm bize ayın 8inde dediler tam 1 aylıkken gerçi bu ay 28 den çıktı ayın 10 unda ayını dolduruyo ama olsun ..birde bana acil kaka çıkarabilen deterjan lazım bütün güzel kıyafetlerimiz battı çıkmıyo ne yapıcam bilmiyorum