oğlumun resmini ekliyorum kızlar bakın yakışıklıma Eki Görüntüle 150159 Eki Görüntüle 150160
slm kızlar silikon göğüs ucu kullna var mı?benim göğüslerim yara olduğu için kullanmaya başladım ama tam olarak göğsüme yapıştıramıyorum kayıp duruyor eğer kullanıyorsanız hangi markanınkini kullanıyorsunuz benimki wee nin silikon göğüs ucu bide oğlum başlıktan emebiliyormu acaba diye endişeleniyorum.
aynen canım ya ben de senin yazdıklarını okudukça aynı şeyi düşünüyorumsenin emren benim emirim bunlar arsızlıklarından yapıyolar sen anlattıkça kendimi ve emiri görüyorum caımmmm
slm kızlar silikon göğüs ucu kullna var mı?benim göğüslerim yara olduğu için kullanmaya başladım ama tam olarak göğsüme yapıştıramıyorum kayıp duruyor eğer kullanıyorsanız hangi markanınkini kullanıyorsunuz benimki wee nin silikon göğüs ucu bide oğlum başlıktan emebiliyormu acaba diye endişeleniyorum.
slm kızlar yarın mevlüdümüz var evde hala çalışmalar sürüyo annanemizle dedimiz umay hanıma bilezik almışlar doğum hediyesi olarak bide kardeşimle altında yollamışlardı geldik yine bi sürü şey almışlar ve mevlüdmüzüde onlar yapcakmış eşim para teklif etti babam çok kızdı valla nasıl ödiycem haklarını bilmem.
2 gndür umay huy değiştirdi sanki gündüz herzamanki gibi ama gece uyumuyo bi sıkıntısı var ama anlmadım memeye veriyorum memeye kızıyo maşallah kakasını falanda yapıyo ama anlayamadım ben annem saolsun ilgileniyo gece emmesi gerektiğide getiriyo
acaba reflüsü ar yaa kusunca bizlerde olduğu gibi tahrişmi oluyo boğazı yemek borusu falan artık bundan şüphelenmeye başladım içim acıyo o kustukça
Normal canım benimkide öyle ıkınıp sıkınıyo kendi kendine yapamadığı her seferde memeden 1-2 fırt çekince bağırsakları çalışmaya başlıyo ve patır patır dökülüyo bizimki bi kitapta okumuştum mbu durum için son derece normal yazıyordu gönlünü ferah tut.Selam kızlar
sizlere birşey sorcam ya ben bebegime hiç mama vermiyorum
4-5 gündür emzirirken ıkınıp kakasını yapıyor bu da günde 6-7 kez oluyo
sizlerde böyle bişey oluyormu yoksa bi dr görünsekmi acaba çünkü önce böyle bi
durum yoktu ne oldu anlamadım çok degilmi sütüm yaramıyor desem kiloda alıyor öffff((
Canım ben alt değiştirirken huzursuzsa ağzına emziğini veryorum bilmiyorum emzik kullanıyormusun ama eğer kullanmıyorsan biri sen alt değiştirirken bebeğin çenesine işaret parmağıyla pıt pıt vursun oda işe yarıyordu bende.bebeğin altını almak işkence oluyor, durmadan bağırıp ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım. yarıda bırakıp kucağıma alınca susuyor, bir yeri acımıyor eminim ağrısı da yok ama neden böyle yapıyor bu çocuk(( günde 8-10 kere aynı şey. ağlaması bir şey değil de nefesi kesilecek gibi oluyor bağırmaktan. çığlık çığlığa sanki etinden et kesiyorlar. napıcam kızlar ya????
Ben kullanıyorum aventinkini normalde kayma yapmıyor ama eğer bebek emerken süt sızarsa o zman tutmuyor silip yapışan kısımlarını tekrar takıyorum.slm kızlar silikon göğüs ucu kullna var mı?benim göğüslerim yara olduğu için kullanmaya başladım ama tam olarak göğsüme yapıştıramıyorum kayıp duruyor eğer kullanıyorsanız hangi markanınkini kullanıyorsunuz benimki wee nin silikon göğüs ucu bide oğlum başlıktan emebiliyormu acaba diye endişeleniyorum.
bebeğin altını almak işkence oluyor, durmadan bağırıp ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım. yarıda bırakıp kucağıma alınca susuyor, bir yeri acımıyor eminim ağrısı da yok ama neden böyle yapıyor bu çocuk(( günde 8-10 kere aynı şey. ağlaması bir şey değil de nefesi kesilecek gibi oluyor bağırmaktan. çığlık çığlığa sanki etinden et kesiyorlar. napıcam kızlar ya????
günaydın kızlarr herkes uykusuz ama iyidir umarım
ya acaba bu devit mi yapıyo bebeklerimiz de kakasını zor yapıyo dün vermedim bilerek ve 2 kez kaka yaptı oğlum verdiğimde gce boyu yapmıyo anlayamadım tam olarak hemde devit verdiğimde yeşil oluyo kakası :44:
ahahaha bende oğlum ıkınırken gülesim geliyo yaa o nasıl bi ıkınmadır sevimli sevimlii
Merhaba anneler, bizim kız 40'ı çıktı cozuttu :)
2 gündür hiçççç uyumuyor. Önceden en az 2 saat uyurdu şimdi tık yok. Sürekli memede kalmak istiyor. Onda da savaş halinde,agzından çıkırıp çıkarıp geri alıyor bu arada hava yuttugu için bu defada gazdan aglıyor. oglumun 2.5 yaşına kadar gaz sorunu devam etti ama hiç kızım gibi aglamazdı ya
Biz 15. günden itibaren metsil kullanıyoruz işe yarıyor.
redcake devitin gaz ve yeşil kaka yaptıgını sanmıyorum Çünkü biz de kullanıyoruz hiç yeşil kaka yapmadı. Bazen deviti vermeyi unutuyorum gazda bir şey fark etmiyor...
Melocum evet omo baby kullanıyorum çok da memnunun. Dalinden hiç memnun kalmadım kullanmıyorum öylece duruyor.
Fatmacım oglumda 2 ay beklememiştik biz :) Bu defa bekleyelim bari :) Zaten fıtık ameliyatı olan yerim hala acıyor yama yapıldı oraya. Niye böyle oldu ben de anlamadım ki.Oglumdaki ameliyatta içten dikiş atılmıştı hiç sorun yaşamamıştım...
ben internette okudum birde sevim ya da buse ikisinden biri yazmıştı.kulak pamuğunu zeytinyağına batırıp ıkındığında poposunu hafif uyarıyorum hemencecik yapıveriyor iyi oldu.yoksa yavrum kırmızıdan mora dönüyordu göbeği bile çıkıyordu dışa doğru
beyaz gürültü de deneyebilirsin internetten o da aynı frakansta bir ses
öff benim oğlumunda gözü akıyo çapak oluyoo kapanıyoo yavrum açamıyo gözünü.
bugün artık dayanamadım sütümü damlattım gözüne onla sildim.
sanki iyi geldi.temizlendi gibi.bakalımmm
bebeğin altını almak işkence oluyor, durmadan bağırıp ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım. yarıda bırakıp kucağıma alınca susuyor, bir yeri acımıyor eminim ağrısı da yok ama neden böyle yapıyor bu çocuk(( günde 8-10 kere aynı şey. ağlaması bir şey değil de nefesi kesilecek gibi oluyor bağırmaktan. çığlık çığlığa sanki etinden et kesiyorlar. napıcam kızlar ya????
bizdede kaka sorunu var yaaa:26:
canım belki bu sefer sütün yetmiyordur çünkü bendeki durumla aynı yaşadıkların inşallah böyle bişey yoktur ama saatlerce memede kalması ve memeyi çıkarıp çıkarıp alması beni şüphelendirdi:44:
ayrıca bugün dr a gittik rota virüsü aşısını önermedi bize canım
eh napcaksın 20 gün daha dayansın bizimkiler
metsil'i ne şekilde kullanmıştın canım sen eczacı kadın günde 3 defa 2 damla olarak verin demiş.
Dalin'den bende hiç memnun kalmadım mama lekeleri olduğu gibi duruyordu hacışakir aldık bütün lekeleri çıkarmış.
Canım süt var. Sıkıyorum geliyor akıyor hatta.Ama emzik almıyor kızım. Hatta emzik agzına degdikten sonra hala almamışsa bu defa gögsümü veriyorum. Memeyi yalıyor önce bir, yokluyor emzik mi diye emzik degil annecim diyorum sonra da emmeye devam ediyor...
Rota virüsünü mutlaka yaptırın bence. Bir kaç defa yazdım çok fena bir hastalık. 2006'da oglum ilk çıktıgında yakalanmıştı. O zaman aşısı da yoktu. 10 gün hastanede kalmıştık. Çocugum gözümün önünde eriyip gitmişti
öff benim oğlumunda gözü akıyo çapak oluyoo kapanıyoo yavrum açamıyo gözünü.
bugün artık dayanamadım sütümü damlattım gözüne onla sildim.
sanki iyi geldi.temizlendi gibi.bakalımmm
Selam kızlar
sizlere birşey sorcam ya ben bebegime hiç mama vermiyorum
4-5 gündür emzirirken ıkınıp kakasını yapıyor bu da günde 6-7 kez oluyo
sizlerde böyle bişey oluyormu yoksa bi dr görünsekmi acaba çünkü önce böyle bi
durum yoktu ne oldu anlamadım çok degilmi sütüm yaramıyor desem kiloda alıyor öffff((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?