veeeeeeeeeeeeeee sonunda bugün 40mız çıkıyor birazdan görümcem 40 banyosunu yaptırmaya gelicek ama dıaşrı çıkmıyacaz bugün yarına niyet ettik uzunnnn bi yol yapıcaz pek inanmasakta maksat gezmenk olsun bize :)))))))))))) yarın muayene gidicem bakalım nasıl olucak bide oğlum içimde tekmeledi yetmedi şimide gaz sancıları yüzünden karnımı tekmeliyor ve dikiş yerimde küçük bi soyulma olmuş dün azıcık kanadı bide bu gaz olayına kabız yaptığı için hiç bi ilaç kullanmama kararı aldık rezene kimyon demleyip azıcık veriyorum benimki tam gazman okadar büyük pırtlar yapıyorki eşimle birbirimizden şüphelenmeye başladık o ben ben ondan çıkıyor sanıyoruz ama pırtlardan sonra emirin suratındaki ifadeyi görüncede gülmekten karnımız çatlıyor acayip sesli sesli pırtlıyor :)))) gaz için arada papatya çayı veriyorum muskat cevizini sütüme karıştırıp bikaç kaşık veriyorum yani yapmadığım şey kalmadı ama hala bu çocuk kakasını yapmıyor pazar günü kulak çubuğu ve yağla uyardık yaptı p.tesi kendi yaptı yapış o yapış yine bişey yok ama busefer bişey yapmıyacam kendi kendine kaç günde yapabilkiyor gerçi eşimi nasıl zapt edicem oda ayrı adam 2 gün yapmasın fitil atalım diyor yada yağla uyaralım diyoama bu sefer ellettirmiyecem anam ne çok konuştumm ama şunuıda söyliyim rahatlıyım ben bu kocamıı öldürcem az kaldı yarın 1 senedir ilk defa başbaşa biyere gidicez yok çocuğa bakamayız sen rahat edemessin 16 yaşındaki yeğenlerinide alallım çocuğa baksınlarmış tövbeeee yarabbi sanki ben millet baksın diye doğurdum ben bakamıyacam 16 yaşındaki çocuk bakıcakmış
ahh canım ya bu tekmeleme olayından bende şikayetçiyim o kadar kuvvetli tekme atıyor ki canım çok acıyor.
2 gündür bizde gazman gibiyiz bir yaptık mı büyük insan gibi yapıyor sabah 10'dan beride ayaktayız kızımda bende hiç uyumaya niyeti yok sen damla kullanıp ayrıca rezene ve kimyonda mı verdin canım nasıl yaptın .
Bizde eşimle dr.dönüşü ilk defa yemeğe gittik canım.Bebeğe çokta güzel baktık.bizim için çok güzel bir oldu.Bence hiç kimseyi almadan gitmeye ikna et canım.Bak ikiniz içinde çok güzel bir anı olarak kalıcak bu hem 16 yaşındaki çocuk nasıl bakıcak ben anneme bile elletmek istemiyorum kızımı kıskanıyorum hepsinden sende öyle yap bence bir kere denemeden birşey olmaz.Artık alışın hem oğluşa o artık hep sizinle olacak :))
ünivertisiye gittik canım herşey normal çıktı.çok şükür bir sorunumuz yok.her ay orayada düzenli kontrole gidicez erdinç bey'e gittiğimiz gibi.
erdinç bey'ede mart'ın 20 si gibi gidicez tekrardan bir ay sonra çağırdı çünkü bizi.
bio gaia ve sab simplex bunlar gaz için dimi.
peki erdinç bey'in verdiği damlayı kullandınız mı nasıl işe yarıyormu?
Kaka Yaparken de Çiş Yaparken de Çok Zorlanıyor Oğlum, Zinco Veriyoruz İşe Yaramıyor mu Acaba, Belki de Devit-3 Kabız Yapıyor Zorluyor Çocuğu Bilemiyorum Doktor Verdi Bi Bildiği Vardır Heralde...
Benim de Kan İlacım Var da Sandoz Bitti Ama İyiyim Arada Ağrı Kesiciyi İçerim Çok Sızım Yok Şükürler Olsun..
Ama Oğlumun Şu Gaz ve Kaka Sorununa Bi Çözüm Bulmak Lazım Çok Canı Yanıyor İçtiği Sütü Bile Çıkarıyor Bazen O Kadar Ikınıyor..
slm kızlar silikon göğüs ucu kullna var mı?benim göğüslerim yara olduğu için kullanmaya başladım ama tam olarak göğsüme yapıştıramıyorum kayıp duruyor eğer kullanıyorsanız hangi markanınkini kullanıyorsunuz benimki wee nin silikon göğüs ucu bide oğlum başlıktan emebiliyormu acaba diye endişeleniyorum.
canım benimde ilk başlarda çok kötüydü hoş hala tam düzelmedi ama daha iyi bende wee almıştım ama küçük hanım tutmadı onu şimdi biraz sağıp gaviscon veriyorum biberonu bile istemiyo plastiği sevmedi sanırım
zcanım pudra için sana ve diğer arkadaşlara tekrar teşkkür etmeliyim sanırım.saat 3 buçuk ve biz ayaktayızzz:26:
kızlar kendiniz ve bebek için kullandığınız ilaçlar neler?yazarmısınız?
ben sadece kan hapı+ameliyat yerim içinse jel kullanıyorum
kızıma sadece devit3 veriyoruz
canım sezeryan sonrası vaginal muayene yapılmıyor
eğer dr çok ilgiliyse rahmin toparlanıp toparlanmadıgını görmek için ultrasonla hamilelikte oldugu gibi üstten bakar birde dikiş yerine bakar
benim dr um bana 1 hafta sonra baktı ve artık bidaa hiç çağırmadı 40ımdan sonra falan anca bi problem olursa gelirsin dedi
bence pudra kullan
bizim kız dün pişk olmuştu dün akşam pudra döktüm sabaha geçmişti maşallah
maşallahh
hemen emzirdikten sonra değilde memelerde hiç süt kalmayınca ve bebek hala emmek istediği durumlarda günde 1 veya 2 kez 60 ml mama veriyorum canım
burdaki arkadaş benim sanırımvallahi ben kullanıyorum çokta memnunum pişiği hemen yok ediyor pudra
ilk kızımdada kullanmıştık bi sorun olmaz merak etmeyin kızlarrrrrrr
canım ben bu şuruptan çok memnun kaldım.ingilizce bir iki siteye baktım orda da olumlu yorumlar var.kızımın uyku süresi arttı önce kortkum ilaç ağır mı geliyor felan diye ama acıkınca ya da altına yapınca kalkıyor.tabi hala kaka yaparken ıkınıyor zorlanıyor ama sancısı yok sanırım acı acı ağlamıyor :)))Günaydın kızlar uzunca bir aradan sonra ilk defa erken saatte yazıyorum galiba.Kızımla babası uyuyor aslında benimde çok uykum var ama gelip buraya birşeyler yazmak istedim.Dayanamadım artık.
Bu gece kızım bize nöbet tutturdu gazı için.ilk defa bu kadar saat uykusuz kaldı.
Saat 3'te memede uyuya kaldı ama ilaç vermek zorunda kaldık artık.Eşim gecenin 1.5'da nöbetçi eczaneden mestil damla aldıda rahatladı canım kızım.
Babys canım söylediğin ilaçlarıda bugün aldırıyorum eşime ne olur ne olmaz elimin altında bulunsun diye
Fns93 fatmacım ben kendim için kanhapı kullanıyorum kızım içinde devit3 damla verdi sağlık ocağındaki ebemiz onu kullanıyoruz.
sabiha paktunanın kitabında ara ara kakanın yeşil ya da sarı olması normaldir yazıyor :))mrb arkadaşlar pişik için ben hametan ve nivea kullandım ikisini birden ve geçirdi benimki böyle yanık gibi soyulmuştu bid epoposu çok şükür geçti ve suyla sildim hep
birde bi sorum olacak bebğimin kakası arada yeşil oluyor bu normal mi herşe çok güzelde bi konuşup şuram ağrıyo dese ağlayınca içim parçalanıyo resmen ya gözü geçmedi 20 gündür çbaklanması dr gene aynı ilacı kullan dedi göz dr mı gitsem temizleyip tobresan kullnaıyorum bi türlü geçmedi sorularıma yardımcı olun lütfen
beyaz gürültü de deneyebilirsin internetten o da aynı frakansta bir sesben geceleri bebeklerim çok ağlayınca fön makinasını açıyorum. hemen susuyorlar. bir saat falan çalıştığı oluyor makinanın. sakinleşince rahatlıkla uyutuyorum. komşulara birazcık rahatsızlık veriyorum. ama napıyım çocuklarım ağlamasın yeter
ben internette okudum birde sevim ya da buse ikisinden biri yazmıştı.kulak pamuğunu zeytinyağına batırıp ıkındığında poposunu hafif uyarıyorum hemencecik yapıveriyor iyi oldu.yoksa yavrum kırmızıdan mora dönüyordu göbeği bile çıkıyordu dışa doğru
bende yaptım bi kere ama korkuyorum bu sefer alışkanlık yapmasın diye.. neyse bi kere daha yapıyım dayanamıyorum onu öyle morarmış acı çektiğini görmeye
mrb arkadaşlar pişik için ben hametan ve nivea kullandım ikisini birden ve geçirdi benimki böyle yanık gibi soyulmuştu bid epoposu çok şükür geçti ve suyla sildim hep
birde bi sorum olacak bebğimin kakası arada yeşil oluyor bu normal mi herşe çok güzelde bi konuşup şuram ağrıyo dese ağlayınca içim parçalanıyo resmen ya gözü geçmedi 20 gündür çbaklanması dr gene aynı ilacı kullan dedi göz dr mı gitsem temizleyip tobresan kullnaıyorum bi türlü geçmedi sorularıma yardımcı olun lütfen
ahh canım ya bu tekmeleme olayından bende şikayetçiyim o kadar kuvvetli tekme atıyor ki canım çok acıyor.
2 gündür bizde gazman gibiyiz bir yaptık mı büyük insan gibi yapıyor sabah 10'dan beride ayaktayız kızımda bende hiç uyumaya niyeti yok sen damla kullanıp ayrıca rezene ve kimyonda mı verdin canım nasıl yaptın .
Bizde eşimle dr.dönüşü ilk defa yemeğe gittik canım.Bebeğe çokta güzel baktık.bizim için çok güzel bir oldu.Bence hiç kimseyi almadan gitmeye ikna et canım.Bak ikiniz içinde çok güzel bir anı olarak kalıcak bu hem 16 yaşındaki çocuk nasıl bakıcak ben anneme bile elletmek istemiyorum kızımı kıskanıyorum hepsinden sende öyle yap bence bir kere denemeden birşey olmaz.Artık alışın hem oğluşa o artık hep sizinle olacak :))
ben internette okudum birde sevim ya da buse ikisinden biri yazmıştı.kulak pamuğunu zeytinyağına batırıp ıkındığında poposunu hafif uyarıyorum hemencecik yapıveriyor iyi oldu.yoksa yavrum kırmızıdan mora dönüyordu göbeği bile çıkıyordu dışa doğru
bebeğin altını almak işkence oluyor, durmadan bağırıp ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım. yarıda bırakıp kucağıma alınca susuyor, bir yeri acımıyor eminim ağrısı da yok ama neden böyle yapıyor bu çocuk(( günde 8-10 kere aynı şey. ağlaması bir şey değil de nefesi kesilecek gibi oluyor bağırmaktan. çığlık çığlığa sanki etinden et kesiyorlar. napıcam kızlar ya????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?