2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ahh canım ya bu tekmeleme olayından bende şikayetçiyim o kadar kuvvetli tekme atıyor ki canım çok acıyor.
2 gündür bizde gazman gibiyiz bir yaptık mı büyük insan gibi yapıyor sabah 10'dan beride ayaktayız kızımda bende hiç uyumaya niyeti yok sen damla kullanıp ayrıca rezene ve kimyonda mı verdin canım nasıl yaptın .

Bizde eşimle dr.dönüşü ilk defa yemeğe gittik canım.Bebeğe çokta güzel baktık.bizim için çok güzel bir oldu.Bence hiç kimseyi almadan gitmeye ikna et canım.Bak ikiniz içinde çok güzel bir anı olarak kalıcak bu hem 16 yaşındaki çocuk nasıl bakıcak ben anneme bile elletmek istemiyorum kızımı kıskanıyorum hepsinden sende öyle yap bence bir kere denemeden birşey olmaz.Artık alışın hem oğluşa o artık hep sizinle olacak :))

sabah 7den beri ayaktayiz iyi mi kizim 1 haftadir 7-7.30 arasi uyaniyo sonra öglene kadar uyumuyo uyusa bile bi 10 dk sizip uyaniyo. ama buna sükpr gaz sancimiz 2 defa olmustu bu aralar cok yok allahtan kakasini 5 gündür yapmiyodu dra sorduk gerek yok demekki sütün yariyo dedi veee dün bi yapti aman amannnnnnn üst bas herbiyerini batirdi yika yika zor cikti
sizde ne var ne yok hazir benim sipa uyuyoken gecmise bakem

canım ben ilk önce metsil verdim işe yaramadı bizde sonra sap damlayı kullandım oda kabız yaptı çocuğu hala kendi yapamıyor kakasını hiç bi damla vermiyorum şuan sadece rezene ve kimyon demliyorum muskat cevizi veeiryorum arada papatya demliyorum sadece bitkisel şeyleller haletmeye çalışıyorum

Kaka Yaparken de Çiş Yaparken de Çok Zorlanıyor Oğlum, Zinco Veriyoruz İşe Yaramıyor mu Acaba, Belki de Devit-3 Kabız Yapıyor Zorluyor Çocuğu Bilemiyorum Doktor Verdi Bi Bildiği Vardır Heralde...

Benim de Kan İlacım Var da Sandoz Bitti Ama İyiyim Arada Ağrı Kesiciyi İçerim Çok Sızım Yok Şükürler Olsun..

Ama Oğlumun Şu Gaz ve Kaka Sorununa Bi Çözüm Bulmak Lazım Çok Canı Yanıyor İçtiği Sütü Bile Çıkarıyor Bazen O Kadar Ikınıyor..

çağlayan onu da kullanıyorum ama sanki sab daha çok işe yaradı gibi geldi bana.zaten onda da dereotu ve kimyon özü vamış.bağırsaktan emilmeden atılıyormuş.ebenin ikiz oğlanları varmış 10 ay kullandım dedi bana
bir de nurse harvey iyiymiş ama onu bulamadık bulursak alıcaz

ben internette okudum birde sevim ya da buse ikisinden biri yazmıştı.kulak pamuğunu zeytinyağına batırıp ıkındığında poposunu hafif uyarıyorum hemencecik yapıveriyor iyi oldu.yoksa yavrum kırmızıdan mora dönüyordu göbeği bile çıkıyordu dışa doğru

KIZLARRR!!
bu sap simplex i kullanırken araştırdınız mı ...daha öncede söylemiştim haberlere bile çıktı satışı yasak olduğu halde sahtesi yapılıyomuş ve doktorlar bile anlayamıyomuş gerçeğiyle arasındaki farkı.Allah korusun ne olur ne olmaz riske girmeye gerek yok yinede siz bilirsiniz

selam annişler
bende topice girdim okudum tam yazacaktım ki kızım yine ağlamaya başladı... Son 3-4 gündür huyumuzda değişmeler olmaya başladı... Önceleri kolik sancıları yaşadık geceleri uyumuyorduk şimdilerde ise gündüz neredeyse hiç uyumuyor ve sürekli dizimde yatmak istiyor.Bir yere yatırınca basıyor çığlığı... koltuğa oturup dizime yatırınca gayet mutluyuz :)
Geceleri ise uyuku ile resmen mücadele veriyor... uykusu var gözler kapanıyor ama inatla gözlerini açmaya çalışıyor.Sanırım biraz da üşüttü burnu tıkalıydı.Serumfizyolojik sıkıp burnunu aspire ettim ama tekrar doluyor.
Yaklaşık 2 gündür uykusunda inliyor sabaha karşı.Çünkü gaz problemi bitti kabızlık başladı...
Gaz olayı için elma (adaçayı) yağı kullandım (masaj yaparak), ayrıca Babs ve Nurse Harvey's isimli şurupları kullandım ve fayda gördüm.
Vitamin olarak 15 günlükken marivit başladık günde 10damla ve hala devam ediyorum.
Kabızlığa çare bulamadım.Sadece mamalarının içine 1 çay kaşığından biraz fazla hakiki zeytinyağı koyuyorum... Katı kakayı çıkarana kadar çok zorlanıyor ama onu çıkardıktan sonra 1 yada 2 kez normal kaka yapıyor.
Sanırım bağırsakları alışana kadar bunları yaşamak zorundayız.
Hepinizin bebişlerine sağlık diliyorum... Sizlere de Allah sabır ve uyuyabilecek zaman versin :)

slm kızlar silikon göğüs ucu kullna var mı?benim göğüslerim yara olduğu için kullanmaya başladım ama tam olarak göğsüme yapıştıramıyorum kayıp duruyor eğer kullanıyorsanız hangi markanınkini kullanıyorsunuz benimki wee nin silikon göğüs ucu bide oğlum başlıktan emebiliyormu acaba diye endişeleniyorum.

slm kızlar yarın mevlüdümüz var evde hala çalışmalar sürüyo annanemizle dedimiz umay hanıma bilezik almışlar doğum hediyesi olarak bide kardeşimle altında yollamışlardı geldik yine bi sürü şey almışlar ve mevlüdmüzüde onlar yapcakmış eşim para teklif etti babam çok kızdı valla nasıl ödiycem haklarını bilmem.
2 gndür umay huy değiştirdi sanki gündüz herzamanki gibi ama gece uyumuyo bi sıkıntısı var ama anlmadım memeye veriyorum memeye kızıyo maşallah kakasını falanda yapıyo ama anlayamadım ben annem saolsun ilgileniyo gece emmesi gerektiğide getiriyo
acaba reflüsü ar yaa kusunca bizlerde olduğu gibi tahrişmi oluyo boğazı yemek borusu falan artık bundan şüphelenmeye başladım içim acıyo o kustukça

canım benimde ilk başlarda çok kötüydü hoş hala tam düzelmedi ama daha iyi bende wee almıştım ama küçük hanım tutmadı onu şimdi biraz sağıp gaviscon veriyorum biberonu bile istemiyo plastiği sevmedi sanırım

bizimkide başta almamıştı canım ama şimdi emiyor ama ben emin olamıyorum işte çekip çekemediğinden .birde ben göğsümü devamlı sağıp sağdığım sütleride günlük verdiğim için biberonla sanırım ordan alıışkın plastiğe:)

zcanım pudra için sana ve diğer arkadaşlara tekrar teşkkür etmeliyim sanırım.
ilaç olarak ta kızıma devit 3 ve neo baby gaz ilacı kullanıyorum
kendimde kan hapı başka bir şey yok biz de :))

canım ben bu şuruptan çok memnun kaldım.ingilizce bir iki siteye baktım orda da olumlu yorumlar var.kızımın uyku süresi arttı önce kortkum ilaç ağır mı geliyor felan diye ama acıkınca ya da altına yapınca kalkıyor.tabi hala kaka yaparken ıkınıyor zorlanıyor ama sancısı yok sanırım acı acı ağlamıyor :)))

sabiha paktunanın kitabında ara ara kakanın yeşil ya da sarı olması normaldir yazıyor :))

beyaz gürültü de deneyebilirsin internetten o da aynı frakansta bir ses

bende yaptım bi kere ama korkuyorum bu sefer alışkanlık yapmasın diye.. neyse bi kere daha yapıyım dayanamıyorum onu öyle morarmış acı çektiğini görmeye

bende yaptım bi kere ama korkuyorum bu sefer alışkanlık yapmasın diye.. neyse bi kere daha yapıyım dayanamıyorum onu öyle morarmış acı çektiğini görmeye

bana da doktorumuz söyledii canım ben bir şey olmaz diye düşünüyorum.abartmamak kaydıyla tekrarlanabilir.

öff benim oğlumunda gözü akıyo çapak oluyoo kapanıyoo yavrum açamıyo gözünü.
bugün artık dayanamadım sütümü damlattım gözüne onla sildim.
sanki iyi geldi.temizlendi gibi.bakalımmm

canın alelacele cevap yazdım kusura bakma rezeneylre kimyondan 1er çay kaşığı koyup demliyorum iyice demlendikten sonra 10cc filan veriyorum bu çok rahatlatıyor ama bizimki gaz sancısından ziyade kakasını yapamadığı için zorlanıp ağlıyor gazını kendi kendine çıkarıyor papatyada demleyip 10 cc veriyorum ama en çok rezene kimyon tavsiye ederim bide kız bebeklerde muskat cevizi işe çok yarıyor azıcık rendeleyip kendi sütüne yada mamaya katıp verince gaz filan kalmıyor

gezme konusunda hallettim kocam ve oğlumla yalnız gidicez biraz zor oldu ama oldu sonunda :)))))))

sevil hanım nasıll

canım kulak pamuğuı ve zeytinyağı hemen çıkarıyor ama çok zorda kalmadıkça yapmamak lazım bazı bebekler 15 gün filan yapmıyor biraz bekleyip (çok zor ama) kendi kendine yapmalarını beklemek lazım biz yine 5. günümüzdeyiz acayip ıkınıyor ama bişey yok zeytinyağıda içiriyorum ama tık yok daha

bebeğin altını almak işkence oluyor, durmadan bağırıp ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım. yarıda bırakıp kucağıma alınca susuyor, bir yeri acımıyor eminim ağrısı da yok ama neden böyle yapıyor bu çocuk(( günde 8-10 kere aynı şey. ağlaması bir şey değil de nefesi kesilecek gibi oluyor bağırmaktan. çığlık çığlığa sanki etinden et kesiyorlar. napıcam kızlar ya????

senin emren benim emirim bunlar arsızlıklarından yapıyolar sen anlattıkça kendimi ve emiri görüyorum caımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…