günaydın kızlarr herkes uykusuz ama iyidir umarım
ya acaba bu devit mi yapıyo bebeklerimiz de kakasını zor yapıyo dün vermedim bilerek ve 2 kez kaka yaptı oğlum verdiğimde gce boyu yapmıyo anlayamadım tam olarak hemde devit verdiğimde yeşil oluyo kakası :44:
ahahaha bende oğlum ıkınırken gülesim geliyo yaa o nasıl bi ıkınmadır sevimli sevimlii
ya acaba bu devit mi yapıyo bebeklerimiz de kakasını zor yapıyo dün vermedim bilerek ve 2 kez kaka yaptı oğlum verdiğimde gce boyu yapmıyo anlayamadım tam olarak hemde devit verdiğimde yeşil oluyo kakası :44:
bizde seni özledik uzun zamandır yoktunn
hehehe:)nasıl becerdi onu miniğin:)o yüz ifadesini tahmin edebiliyorum şok olmuştur:) geçenlerde sevim_li yazmıştı,oğlunun altını değişirken üzerine işemiş sevimin:)) erkek bebeklerin altını değişirken dikkatli olmak lazım valla:)
ben en çok kızımın kaka yapışına gülüyorum,önce memeyi çıkarıyo ağzından,kaşlar çatılıyor,çok asabi bi şekilde:) gözler hafif şaşı,dudak büzülüyor,dilini bi dışarı çıkarıyo bi içeri çekiyo,ıhh diyede ıkınıyo,ssanki bi suç işliyomuş gibi oluyor yüzünün ifadesi:)
ahahaha bende oğlum ıkınırken gülesim geliyo yaa o nasıl bi ıkınmadır sevimli sevimlii