• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr herkes uykusuz ama iyidir umarım

ya acaba bu devit mi yapıyo bebeklerimiz de kakasını zor yapıyo dün vermedim bilerek ve 2 kez kaka yaptı oğlum verdiğimde gce boyu yapmıyo anlayamadım tam olarak hemde devit verdiğimde yeşil oluyo kakası :44:

bizde seni özledik uzun zamandır yoktunn
hehehe:)nasıl becerdi onu miniğin:)o yüz ifadesini tahmin edebiliyorum şok olmuştur:) geçenlerde sevim_li yazmıştı,oğlunun altını değişirken üzerine işemiş sevimin:)) erkek bebeklerin altını değişirken dikkatli olmak lazım valla:)
ben en çok kızımın kaka yapışına gülüyorum,önce memeyi çıkarıyo ağzından,kaşlar çatılıyor,çok asabi bi şekilde:) gözler hafif şaşı,dudak büzülüyor,dilini bi dışarı çıkarıyo bi içeri çekiyo,ıhh diyede ıkınıyo,ssanki bi suç işliyomuş gibi oluyor yüzünün ifadesi:)

ahahaha bende oğlum ıkınırken gülesim geliyo yaa o nasıl bi ıkınmadır sevimli sevimlii :16::16:

Benim sütümde geceleri yetmiyor:( en son 9 gibi emziriyorum onra 11 gibi yine istiyor 12 ye kadar emziriyorum ama tabi süt olmadığı için 1-2 fırt anca içebiliyor tabi bu arada ağlama krizlerine giriyor.Bende 3 ölçek mama veriyorum 12 gibi onu içesiye 12 buçuk uyuytasıya 1 buçuk oluyor sabah 4 buçuk 5 e kadar uyuyor o saattede emziriyorum.Yani ben genelde günde tek öğün geceleri 3 ölçek(90 ml) veriyorum.

geceleri benimde sütüm olmuyor. bende sadece bende oluyor sanıyordum. benim ikizlerime süt yetiştirmem imkansız gibi. sütüm olsun diye yemediğim içmediğim şey kalmadı. gün içerisinde sütüm yetiyor ama akşam olunca mama takviyesi yapmaya başlıyorum.

Günaydın kızlar uzunca bir aradan sonra ilk defa erken saatte yazıyorum galiba.Kızımla babası uyuyor aslında benimde çok uykum var ama gelip buraya birşeyler yazmak istedim.Dayanamadım artık.
Bu gece kızım bize nöbet tutturdu gazı için.ilk defa bu kadar saat uykusuz kaldı.
Saat 3'te memede uyuya kaldı ama ilaç vermek zorunda kaldık artık.Eşim gecenin 1.5'da nöbetçi eczaneden mestil damla aldıda rahatladı canım kızım.

Babys canım söylediğin ilaçlarıda bugün aldırıyorum eşime ne olur ne olmaz elimin altında bulunsun diye

Fns93 fatmacım ben kendim için kanhapı kullanıyorum kızım içinde devit3 damla verdi sağlık ocağındaki ebemiz onu kullanıyoruz.
Bizim gaz sonumuz varmı yokmu ben hala anlayamadım.Ama metsizli bende duymuıştum gerçekten işe yarıyorsa bende deneyeyim olmazsa

bizde seni özledik uzun zamandır yoktunn
hehehe:)nasıl becerdi onu miniğin:)o yüz ifadesini tahmin edebiliyorum şok olmuştur:) geçenlerde sevim_li yazmıştı,oğlunun altını değişirken üzerine işemiş sevimin:)) erkek bebeklerin altını değişirken dikkatli olmak lazım valla:)
ben en çok kızımın kaka yapışına gülüyorum,önce memeyi çıkarıyo ağzından,kaşlar çatılıyor,çok asabi bi şekilde:) gözler hafif şaşı,dudak büzülüyor,dilini bi dışarı çıkarıyo bi içeri çekiyo,ıhh diyede ıkınıyo,ssanki bi suç işliyomuş gibi oluyor yüzünün ifadesi:)

al bendende o kadar....canım ya ne güzel ifade etmişsin benide güldürdün valla bizimkide aynı

iyi akşamlar güzel şubat anneleri:) sanırım hepimiz aynı dertten muzdaribiz gaz! beniim oğlum da 16 günlük ve2-3 gündür akşam 6 ile 8 arası deli gibi çırpınıp ağlıyo:( benim bir arkadaşım karabaş yağı önerdi ama size de sormak istedim acaba kullanan var mı diye? kullanılışı göbek çevresi ve ayak altına masaj yaparak sürülerekmiş youmlarınızı bekliyorum:)

Bana da aynı yöntemle kullanılmak üzere elma yağını önerdiler. Aktarda bebekler için olanı acı elma yağı dedi. Ben denedim ama sadece bir kere. Ne yesem gaz yapıyor, gaz yapan hiçbir şeyi yemiyorum yine de gaz yapıyor, önce kendi gazımla uğraşıyorum yani :(

ben geceleri bebeklerim çok ağlayınca fön makinasını açıyorum. hemen susuyorlar. bir saat falan çalıştığı oluyor makinanın. sakinleşince rahatlıkla uyutuyorum. komşulara birazcık rahatsızlık veriyorum. ama napıyım çocuklarım ağlamasın yeter

slm kızlar :3:
yaa benim bu dikişler geçmicek galiba sürekli kanatıyorum bi rahat durmuyorum kii :20:
artık sabah eşim gittikten sonra uyumamaya karar verdim zaten annem gittiginden beri uyumuyorum daha doğrusu uyuyamıyorum ama aklım yatakta oluyo biran önce zeynep uysun da uyuyayım die savaşyoruz resmen 7buçuktan 11 e kadar ben ağlıyarak pes ediyorum sonunda tabii sinirler yıpranmış oluyo bugun yatmıcam dedim kızıma egzersiz yaptırdım şarkı söyledim masal okudum pıt yattı 10 gibi bende ebru şallıyla plates yaptım :60: şimdii de evi süpürcem ikram felan yapcam yarına misafirlerim var :6:

ankarada hava ne öyle kapkara :kkk: bahar gelsin de kızımla yürüyüşe başlıcam
hepinizi öptüm ii bi gün geçirin bebişlerinizle :71: :54:

Canım sezeryan ve normal doğumfarklı mıdır bilemiyorum ama ben normal doğum yaptım, dikişim küçücük, doktor yinede 40ın çıkınca plates yapabilirsin dedi. Sen sezeryanlısın galiba, bence plates yapma.

Merhaba anneler, bizim kız 40'ı çıktı cozuttu :)

2 gündür hiçççç uyumuyor. Önceden en az 2 saat uyurdu şimdi tık yok. Sürekli memede kalmak istiyor. Onda da savaş halinde,agzından çıkırıp çıkarıp geri alıyor bu arada hava yuttugu için bu defada gazdan aglıyor. oglumun 2.5 yaşına kadar gaz sorunu devam etti ama hiç kızım gibi aglamazdı ya :(

Biz 15. günden itibaren metsil kullanıyoruz işe yarıyor.

redcake devitin gaz ve yeşil kaka yaptıgını sanmıyorum Çünkü biz de kullanıyoruz hiç yeşil kaka yapmadı. Bazen deviti vermeyi unutuyorum gazda bir şey fark etmiyor...

Melocum evet omo baby kullanıyorum çok da memnunun. Dalinden hiç memnun kalmadım kullanmıyorum öylece duruyor.

Fatmacım oglumda 2 ay beklememiştik biz :) Bu defa bekleyelim bari :) Zaten fıtık ameliyatı olan yerim hala acıyor yama yapıldı oraya. Niye böyle oldu ben de anlamadım ki. :( Oglumdaki ameliyatta içten dikiş atılmıştı hiç sorun yaşamamıştım...

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar pişik için ben hametan ve nivea kullandım ikisini birden ve geçirdi benimki böyle yanık gibi soyulmuştu bid epoposu çok şükür geçti ve suyla sildim hep
birde bi sorum olacak bebğimin kakası arada yeşil oluyor bu normal mi herşe çok güzelde bi konuşup şuram ağrıyo dese ağlayınca içim parçalanıyo resmen ya gözü geçmedi 20 gündür çbaklanması dr gene aynı ilacı kullan dedi göz dr mı gitsem temizleyip tobresan kullnaıyorum bi türlü geçmedi sorularıma yardımcı olun lütfen

yeşil kaka yapması üşüttüğü için olabilir. benim oğlumda da oluyor bazen. uyurken sırtına sıcak torbası koyuyorum bazen. çok rahat uyuyor o zaman. kakasıda düzeliyor. göz çapaklanması da bebeklerin daha göz yaşı kanalları tam gelişmediğinden dolayı oluyormuş. bizim çocuk doktoru nasıl masaj yapıcağımı gösterdi . bir de damla verdi.

Bizim gaz sonumuz varmı yokmu ben hala anlayamadım.Ama metsizli bende duymuıştum gerçekten işe yarıyorsa bende deneyeyim olmazsa

işe yarayıp yaramadığını daha anlamadım canım.dün gece verdik 2.5 saat sonra bir pırtt yaptı ama şimdi 10dan beri ayaktayız hala ve en fazla 20 dk uyuyup uyanıyor uyutmak için denemediğim yol kalmadı ama kakasını yapamadığından dalıp uyuyamıyor kızım

Merhaba anneler, bizim kız 40'ı çıktı cozuttu :)

2 gündür hiçççç uyumuyor. Önceden en az 2 saat uyurdu şimdi tık yok. Sürekli memede kalmak istiyor. Onda da savaş halinde,agzından çıkırıp çıkarıp geri alıyor bu arada hava yuttugu için bu defada gazdan aglıyor. oglumun 2.5 yaşına kadar gaz sorunu devam etti ama hiç kızım gibi aglamazdı ya :(

Biz 15. günden itibaren metsil kullanıyoruz işe yarıyor.

redcake devitin gaz ve yeşil kaka yaptıgını sanmıyorum Çünkü biz de kullanıyoruz hiç yeşil kaka yapmadı. Bazen deviti vermeyi unutuyorum gazda bir şey fark etmiyor...

Melocum evet omo baby kullanıyorum çok da memnunun. Dalinden hiç memnun kalmadım kullanmıyorum öylece duruyor.

Fatmacım oglumda 2 ay beklememiştik biz :) Bu defa bekleyelim bari :) Zaten fıtık ameliyatı olan yerim hala acıyor yama yapıldı oraya. Niye böyle oldu ben de anlamadım ki. :( Oglumdaki ameliyatta içten dikiş atılmıştı hiç sorun yaşamamıştım...

metsil'i ne şekilde kullanmıştın canım sen eczacı kadın günde 3 defa 2 damla olarak verin demiş.
Dalin'den bende hiç memnun kalmadım mama lekeleri olduğu gibi duruyordu hacışakir aldık bütün lekeleri çıkarmış.

çağlayancım
dün erdinç beye gittik bio gaia diye bir damla verdi.sağlık ocağında da sab simplex tavsiye etti ebe
onun faydası oldu epeyce.sen neler yaptın?

bugün ilk kez çarşıya gideceğiz.kızım eşim ve ben işlerimiz var bakalım nasıl olacak

çağlayancım
dün erdinç beye gittik bio gaia diye bir damla verdi.sağlık ocağında da sab simplex tavsiye etti ebe
günaydıııın herkese.... sendemi erdinç beydeydin canım dün biz 1 den 3e kadar erdinç ve erkan arası tur yaptık..devlet hastanesi mübarek...görmedim bak seni...bilseydim buluşurduk canım emzirme odasında:1: adamada bişi sormayınca söylemiyo..tamam annesi, öyle yap annesi, doğrudur annesi dedi durdu...az sinir oldum...kalça ultrasonu ve işitme testi yaptı bişi çıkmadı bin şükür ama rezil olduk orlarda...bide üşüttükmü nolduysa sabahlar olmadı buğün...gece kıvrım kıvrım kıvrandı garibim..zinco damla verdim veeee zaaaart dediik sustuk...:62: sabahı etti canım benim...iyiymiş o damla haberin olsun...neyse ben kaçar maluum emişceez:46: ha bu arada seni ne zaman çağırdı erkan 2 ay sonra gel dedi bana...acaba yoğunluktanmı salladı yoksa..40 çıkınca bitmiyomu kanama...yani 1 ay sonra..1 ay niye bekliycezki...
çok öpüyom hepinizi kıslar...

günaydıııın herkese.... sendemi erdinç beydeydin canım dün biz 1 den 3e kadar erdinç ve erkan arası tur yaptık..devlet hastanesi mübarek...görmedim bak seni...bilseydim buluşurduk canım emzirme odasında:1: adamada bişi sormayınca söylemiyo..tamam annesi, öyle yap annesi, doğrudur annesi dedi durdu...az sinir oldum...kalça ultrasonu ve işitme testi yaptı bişi çıkmadı bin şükür ama rezil olduk orlarda...bide üşüttükmü nolduysa sabahlar olmadı buğün...gece kıvrım kıvrım kıvrandı garibim..zinco damla verdim veeee zaaaart dediik sustuk...:62: sabahı etti canım benim...iyiymiş o damla haberin olsun...neyse ben kaçar maluum emişceez:46: ha bu arada seni ne zaman çağırdı erkan 2 ay sonra gel dedi bana...acaba yoğunluktanmı salladı yoksa..40 çıkınca bitmiyomu kanama...yani 1 ay sonra..1 ay niye bekliycezki...
çok öpüyom hepinizi kıslar...

ben 10 da erdinç beydeydim.önemli bişey görürse söylüyor erdinç bey mesela benim göbekle ilgili şeyler vardı onları falan açıkladı

erkan bana da 2 ay sonra gel dedi..emzirme odasına çıkmadım.
bu arada dün hastanenin hediyesi olan fotoğraf albümünü aldık çok güzel kareler yakalamışlar yaaa...
eşimin ilk bebeği görüşü ağlayışı falan çok hoş.almadıysan al unutma

erdinç de 1 ay sonra kontrole çağırdı

ben 10 da erdinç beydeydim.önemli bişey görürse söylüyor erdinç bey mesela benim göbekle ilgili şeyler vardı onları falan açıkladı

erkan bana da 2 ay sonra gel dedi..emzirme odasına çıkmadım.
bu arada dün hastanenin hediyesi olan fotoğraf albümünü aldık çok güzel kareler yakalamışlar yaaa...
eşimin ilk bebeği görüşü ağlayışı falan çok hoş.almadıysan al unutma

erdinç de 1 ay sonra kontrole çağırdı

hahaaa aldım aldım aynen....ağız açık saf saf bakmışlar dimi... bebekle beni de çekmişler ameliyathanede anacım bi suratım çıkmış....tossun tossun...bide ilk gördüğümde ağladıydım ben...yani özet olarak ben çirkin herkes güzel ve mutlu çıkmış...:9: beğendim ama bende...

hahaaa aldım aldım aynen....ağız açık saf saf bakmışlar dimi... bebekle beni de çekmişler ameliyathanede anacım bi suratım çıkmış....tossun tossun...bide ilk gördüğümde ağladıydım ben...yani özet olarak ben çirkin herkes güzel ve mutlu çıkmış...:9: beğendim ama bende...

bu arada 2 ay cinsellik yok dedi...soramadıysan..:17:.ben 40 çıkınca oluyo diye biliyodum da..

veeeeeeeeeeeeeee sonunda bugün 40mız çıkıyor birazdan görümcem 40 banyosunu yaptırmaya gelicek ama dıaşrı çıkmıyacaz bugün yarına niyet ettik uzunnnn bi yol yapıcaz pek inanmasakta maksat gezmenk olsun bize :)))))))))))) yarın muayene gidicem bakalım nasıl olucak bide oğlum içimde tekmeledi yetmedi şimide gaz sancıları yüzünden karnımı tekmeliyor ve dikiş yerimde küçük bi soyulma olmuş dün azıcık kanadı bide bu gaz olayına kabız yaptığı için hiç bi ilaç kullanmama kararı aldık rezene kimyon demleyip azıcık veriyorum benimki tam gazman okadar büyük pırtlar yapıyorki eşimle birbirimizden şüphelenmeye başladık o ben ben ondan çıkıyor sanıyoruz ama pırtlardan sonra emirin suratındaki ifadeyi görüncede gülmekten karnımız çatlıyor acayip sesli sesli pırtlıyor :)))) gaz için arada papatya çayı veriyorum muskat cevizini sütüme karıştırıp bikaç kaşık veriyorum yani yapmadığım şey kalmadı ama hala bu çocuk kakasını yapmıyor pazar günü kulak çubuğu ve yağla uyardık yaptı p.tesi kendi yaptı yapış o yapış yine bişey yok ama busefer bişey yapmıyacam kendi kendine kaç günde yapabilkiyor gerçi eşimi nasıl zapt edicem oda ayrı adam 2 gün yapmasın fitil atalım diyor yada yağla uyaralım diyo :22: ama bu sefer ellettirmiyecem anam ne çok konuştumm ama şunuıda söyliyim rahatlıyım ben bu kocamıı öldürcem az kaldı yarın 1 senedir ilk defa başbaşa biyere gidicez yok çocuğa bakamayız sen rahat edemessin 16 yaşındaki yeğenlerinide alallım çocuğa baksınlarmış tövbeeee yarabbi sanki ben millet baksın diye doğurdum ben bakamıyacam 16 yaşındaki çocuk bakıcakmış

çağlayancım

ünivertisiye gittik canım herşey normal çıktı.çok şükür bir sorunumuz yok.her ay orayada düzenli kontrole gidicez erdinç bey'e gittiğimiz gibi.
erdinç bey'ede mart'ın 20 si gibi gidicez tekrardan bir ay sonra çağırdı çünkü bizi.
bio gaia ve sab simplex bunlar gaz için dimi.
peki erdinç bey'in verdiği damlayı kullandınız mı nasıl işe yarıyormu?

Kızlar benim oğlumda banyodan sonra kusmaya basliyo bir iki gün suruyo o yüzden hergun yikayamiyorum.midesi mı üşüyo acaba ne yapabilirim fikri olan var mı
Her yediğini çıkardı bugün kiyamam ac kaliyo yaaaa

Back