bizde seni özledik uzun zamandır yoktunn
hehehe:)nasıl becerdi onu miniğin:)o yüz ifadesini tahmin edebiliyorum şok olmuştur:) geçenlerde sevim_li yazmıştı,oğlunun altını değişirken üzerine işemiş sevimin:)) erkek bebeklerin altını değişirken dikkatli olmak lazım valla:)
ben en çok kızımın kaka yapışına gülüyorum,önce memeyi çıkarıyo ağzından,kaşlar çatılıyor,çok asabi bi şekilde:) gözler hafif şaşı,dudak büzülüyor,dilini bi dışarı çıkarıyo bi içeri çekiyo,ıhh diyede ıkınıyo,ssanki bi suç işliyomuş gibi oluyor yüzünün ifadesi:)
Benim sütümde geceleri yetmiyoren son 9 gibi emziriyorum onra 11 gibi yine istiyor 12 ye kadar emziriyorum ama tabi süt olmadığı için 1-2 fırt anca içebiliyor tabi bu arada ağlama krizlerine giriyor.Bende 3 ölçek mama veriyorum 12 gibi onu içesiye 12 buçuk uyuytasıya 1 buçuk oluyor sabah 4 buçuk 5 e kadar uyuyor o saattede emziriyorum.Yani ben genelde günde tek öğün geceleri 3 ölçek(90 ml) veriyorum.
Bizim gaz sonumuz varmı yokmu ben hala anlayamadım.Ama metsizli bende duymuıştum gerçekten işe yarıyorsa bende deneyeyim olmazsaGünaydın kızlar uzunca bir aradan sonra ilk defa erken saatte yazıyorum galiba.Kızımla babası uyuyor aslında benimde çok uykum var ama gelip buraya birşeyler yazmak istedim.Dayanamadım artık.
Bu gece kızım bize nöbet tutturdu gazı için.ilk defa bu kadar saat uykusuz kaldı.
Saat 3'te memede uyuya kaldı ama ilaç vermek zorunda kaldık artık.Eşim gecenin 1.5'da nöbetçi eczaneden mestil damla aldıda rahatladı canım kızım.
Babys canım söylediğin ilaçlarıda bugün aldırıyorum eşime ne olur ne olmaz elimin altında bulunsun diye
Fns93 fatmacım ben kendim için kanhapı kullanıyorum kızım içinde devit3 damla verdi sağlık ocağındaki ebemiz onu kullanıyoruz.
bizde seni özledik uzun zamandır yoktunn
hehehe:)nasıl becerdi onu miniğin:)o yüz ifadesini tahmin edebiliyorum şok olmuştur:) geçenlerde sevim_li yazmıştı,oğlunun altını değişirken üzerine işemiş sevimin:)) erkek bebeklerin altını değişirken dikkatli olmak lazım valla:)
ben en çok kızımın kaka yapışına gülüyorum,önce memeyi çıkarıyo ağzından,kaşlar çatılıyor,çok asabi bi şekilde:) gözler hafif şaşı,dudak büzülüyor,dilini bi dışarı çıkarıyo bi içeri çekiyo,ıhh diyede ıkınıyo,ssanki bi suç işliyomuş gibi oluyor yüzünün ifadesi:)
iyi akşamlar güzel şubat anneleri:) sanırım hepimiz aynı dertten muzdaribiz gaz! beniim oğlum da 16 günlük ve2-3 gündür akşam 6 ile 8 arası deli gibi çırpınıp ağlıyobenim bir arkadaşım karabaş yağı önerdi ama size de sormak istedim acaba kullanan var mı diye? kullanılışı göbek çevresi ve ayak altına masaj yaparak sürülerekmiş youmlarınızı bekliyorum:)
slm kızlar
yaa benim bu dikişler geçmicek galiba sürekli kanatıyorum bi rahat durmuyorum kii
artık sabah eşim gittikten sonra uyumamaya karar verdim zaten annem gittiginden beri uyumuyorum daha doğrusu uyuyamıyorum ama aklım yatakta oluyo biran önce zeynep uysun da uyuyayım die savaşyoruz resmen 7buçuktan 11 e kadar ben ağlıyarak pes ediyorum sonunda tabii sinirler yıpranmış oluyo bugun yatmıcam dedim kızıma egzersiz yaptırdım şarkı söyledim masal okudum pıt yattı 10 gibi bende ebru şallıyla plates yaptımşimdii de evi süpürcem ikram felan yapcam yarına misafirlerim var
ankarada hava ne öyle kapkarabahar gelsin de kızımla yürüyüşe başlıcam
hepinizi öptüm ii bi gün geçirin bebişlerinizle
mrb arkadaşlar pişik için ben hametan ve nivea kullandım ikisini birden ve geçirdi benimki böyle yanık gibi soyulmuştu bid epoposu çok şükür geçti ve suyla sildim hep
birde bi sorum olacak bebğimin kakası arada yeşil oluyor bu normal mi herşe çok güzelde bi konuşup şuram ağrıyo dese ağlayınca içim parçalanıyo resmen ya gözü geçmedi 20 gündür çbaklanması dr gene aynı ilacı kullan dedi göz dr mı gitsem temizleyip tobresan kullnaıyorum bi türlü geçmedi sorularıma yardımcı olun lütfen
Bizim gaz sonumuz varmı yokmu ben hala anlayamadım.Ama metsizli bende duymuıştum gerçekten işe yarıyorsa bende deneyeyim olmazsa
Merhaba anneler, bizim kız 40'ı çıktı cozuttu :)
2 gündür hiçççç uyumuyor. Önceden en az 2 saat uyurdu şimdi tık yok. Sürekli memede kalmak istiyor. Onda da savaş halinde,agzından çıkırıp çıkarıp geri alıyor bu arada hava yuttugu için bu defada gazdan aglıyor. oglumun 2.5 yaşına kadar gaz sorunu devam etti ama hiç kızım gibi aglamazdı ya
Biz 15. günden itibaren metsil kullanıyoruz işe yarıyor.
redcake devitin gaz ve yeşil kaka yaptıgını sanmıyorum Çünkü biz de kullanıyoruz hiç yeşil kaka yapmadı. Bazen deviti vermeyi unutuyorum gazda bir şey fark etmiyor...
Melocum evet omo baby kullanıyorum çok da memnunun. Dalinden hiç memnun kalmadım kullanmıyorum öylece duruyor.
Fatmacım oglumda 2 ay beklememiştik biz :) Bu defa bekleyelim bari :) Zaten fıtık ameliyatı olan yerim hala acıyor yama yapıldı oraya. Niye böyle oldu ben de anlamadım ki.Oglumdaki ameliyatta içten dikiş atılmıştı hiç sorun yaşamamıştım...
günaydıııın herkese.... sendemi erdinç beydeydin canım dün biz 1 den 3e kadar erdinç ve erkan arası tur yaptık..devlet hastanesi mübarek...görmedim bak seni...bilseydim buluşurduk canım emzirme odasındaçağlayancım
dün erdinç beye gittik bio gaia diye bir damla verdi.sağlık ocağında da sab simplex tavsiye etti ebe
onun faydası oldu epeyce.sen neler yaptın?
günaydıııın herkese.... sendemi erdinç beydeydin canım dün biz 1 den 3e kadar erdinç ve erkan arası tur yaptık..devlet hastanesi mübarek...görmedim bak seni...bilseydim buluşurduk canım emzirme odasındaadamada bişi sormayınca söylemiyo..tamam annesi, öyle yap annesi, doğrudur annesi dedi durdu...az sinir oldum...kalça ultrasonu ve işitme testi yaptı bişi çıkmadı bin şükür ama rezil olduk orlarda...bide üşüttükmü nolduysa sabahlar olmadı buğün...gece kıvrım kıvrım kıvrandı garibim..zinco damla verdim veeee zaaaart dediik sustuk... sabahı etti canım benim...iyiymiş o damla haberin olsun...neyse ben kaçar maluum emişceez ha bu arada seni ne zaman çağırdı erkan 2 ay sonra gel dedi bana...acaba yoğunluktanmı salladı yoksa..40 çıkınca bitmiyomu kanama...yani 1 ay sonra..1 ay niye bekliycezki...
çok öpüyom hepinizi kıslar...
ben 10 da erdinç beydeydim.önemli bişey görürse söylüyor erdinç bey mesela benim göbekle ilgili şeyler vardı onları falan açıkladı
erkan bana da 2 ay sonra gel dedi..emzirme odasına çıkmadım.
bu arada dün hastanenin hediyesi olan fotoğraf albümünü aldık çok güzel kareler yakalamışlar yaaa...
eşimin ilk bebeği görüşü ağlayışı falan çok hoş.almadıysan al unutma
erdinç de 1 ay sonra kontrole çağırdı
hahaaa aldım aldım aynen....ağız açık saf saf bakmışlar dimi... bebekle beni de çekmişler ameliyathanede anacım bi suratım çıkmış....tossun tossun...bide ilk gördüğümde ağladıydım ben...yani özet olarak ben çirkin herkes güzel ve mutlu çıkmış...beğendim ama bende...
bu arada 2 ay cinsellik yok dedi...soramadıysan...ben 40 çıkınca oluyo diye biliyodum da..
çağlayancım
dün erdinç beye gittik bio gaia diye bir damla verdi.sağlık ocağında da sab simplex tavsiye etti ebe
onun faydası oldu epeyce.sen neler yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?