2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrrr ıyı aksamlar......nasılsınız bebısler nasıl?yorucu bır gunun ardından bende suan cayımı keyıfle ıcıyorum tabı kulagım hanımefendıde kabus gıbıydı bugun valla cok sukru sızdı ınsallah uyanmaz....

Saol Sempatikcim.

too_be Dr a götürdüm demişsin cnm. Eğer hiç durmadan ağlıyorsa bir sorunu olabilir. Kalça çıkıklığına baktırdınız mı? Küçükken ben de kalça çıkıklığı varmış durmadan ağlamışım. Dr lar farkedememiş bişeyi yok demişler göndermişler. En son bir dr farketmiş tedaviyle düzelmiş çok şükür. O yüzden sordum cnm. Sen kötüye yorma yine de işini sağlama al.

Son düzenleme:

Canım ben de oglumda 5. ayda süt azaldıgı için aptamil almıştım hakikaten daha da gaz yapmıştı. Sonra eşim hemen gitti bebelac aldı onun hem tadını sevmişti hem de aptamil gibi gaz yapmamıştı...

Sempatikcim inş uyanmazlar. 1-2 saat sonra acıkmadan uykusunda emzireceğim ben. Bizim kızı dün yıkamıştık daha uyumazsa ben de en son çare olarak deneyecektim.

Sempatikcim inş uyanmazlar. 1-2 saat sonra acıkmadan uykusunda emzireceğim ben. Bizim kızı dün yıkamıştık daha uyumazsa ben de en son çare olarak deneyecektim.
ınsallah canım...dıyroum bırı benı yıkasa karnımı doyursa altım da temız olsa ohhh neguzel uyurum valla helekı bu yorgunlukla süpper olurrrrrr

benim de bebek görmeye arkadaş gelmişti az önce gitti.. eşim de yok çay artmıştı mis gibi doldurdum kupaya içiyorum şimdi.. geçmiş birikmiş baya okumaya çalışıyorum

kızlarrrrrrrrrrrr bebıslerınızın sacları nealemde?döküldü mü?bızımkının sacları dokuluyor suan sapkasını her taktıgımda sac dolu ınce ınce nezaman yenılerı cıkar acaba bır bılgınız varmı?

kızlar ben bu bebekten sonra hiç iş yapmayı sevmez oldum.. kızım maşallah çok fazla beni yormuyor ama ben yine de çok tembel oldum. ne yemek yapasım var ne temizlik.. çamaşırları zor yıkayıp bulaşık makinasını zor boşaltıyorum.. misafir gelmese temizlik de yapmıcam.. gerçi geçen hafta 3 bu hafta 6 defa misafir geldi ama yine de çok tembelleştim.. eşimi de ihmal ediyorum biraz ama hiç içimden gelmiyor yaramazlık falan bilmiyorum ne olacak halim.. hele çalışmaya başlayınca hiiiç düşünemiyorum..

al benden de okadar...allahtan calısmıyorum işi bırakmısım yoksa neolrdu halım:9
aynen benımde oyle gozume bakıyor bıseyler olsun dıye ama canım yorgunuluktan hıcbırsey yapmak ıstemıyor ılgı desen yok zaten okadar düşkün olan esıne ben artık yanına bıle oturamıyorum....düzen tamamen degıstı yerı gelıyor bır sn bıle sarılamıyoruz kı bız yanyana oturmadan bırbırıne dkunmadan duramayan bır cıfttık..ıste oyuzden yakınlarıma hep derım evlılıgınız otursun herseye doyun oyle coocuk dusunun dıye....hayırlısı allahım eslerımızın gozunu bızden baskasına kaydırmasın:)

Kuzum o kadar misafir gelmiş ne tembeli sende. Yoruluyoruz. Kolay değil yaptıklarımız bebek temizlik yemek bulaşık pasta börek bir de koca.Annem saolsun gelince yardım ediyor o da olmasa

Kuzum o kadar misafir gelmiş ne tembeli sende. Yoruluyoruz. Kolay değil yaptıklarımız bebek temizlik yemek bulaşık pasta börek bir de koca.Annem saolsun gelince yardım ediyor o da olmasa
ah bu anneler olmasa ne olurdu halımız...haklsın canım tamamen beyın ve vucut yorgunlugu paspal paspal evde gezınmekten sıkıldım valla bısey gıymeye kalksan kusuyor batıyor pıjamalar hep ustumde zamanla duzelecktır heralde.....kı ıs yapmak mumkun olmuyor....

onuda çektirdik canım o da normal çıktıı...bizim bebek koliktii sanırım son demlerini yaşıyoo son 3 gündürr ondan öncee gayet iyiydi durumuuu artık ona bağlıyorum

valla ne yapcağımı şaşırdımm ...zaten daha vermicem mama falan dr sütün yetiyo kilo alımı ii dedi ama ben duramadım yinee 3 gündür ağlayınca öylee aç kalıyoo olabilir diyee aldım verdim amaa bidaa vermem... gerekmedikçee...

hanımlar selam
oğluşum son günlerde oturmak istiyor.. kolarından tutuyorum kendi kendini kaldırmaya yelteniyor biraz da ben yardım ediyorum ve oturuyor.Şaşkın şaşkın bakınıyor titrek kafasıyla etrafa. biliyorum çok erken ama onun bu gayretini görünce destek olmadan duramıyorum. Üstelik son 2 gündür bu hareketi ayakları üzerinde tamamlamaya yelteniyor.1-2 sn den fazla izin vermiyorum. böyle hareketler için bir ay kadar daha beklemek yerinde olacak diye düşünsem de sizin de fikrinizi almak isterim, gayreti takdire şayan mı yoksa normal bir zamanlama mı sizce? yere yatırdığımızda hala yuvarlama yok bunun için bir gayret de yok bu arada ama....

yani beni üzen kızım fırsat verse bile ben yanaşmak istemiyorum.. iş yapma fırsatı olsa bile yapmak istemiyorum..ki dediğin gibi biz de eşimle çok ii bi çifttik çok dokunsaldık ama bi haller oldu işte bana.. artık normale dönmek istiyorummm.. bebekle çıkıyoruz dışarıya avm falan geziyoruz ama bunlar bile benim can sıkıntımı geçirmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…