Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızımın hiç susmak bilmeyen ağlamalarından var olan sütümün yetmediğini düşünmeye başaldım kızlarr...dün gittim aptamil 1 aldım ama kızım onu hiç beğenmedi zar zor içirdim ama hepsini kustuu benide emmekte güçlük çekiyorr resmen oruç tutuyoo yaaa...memeye koyunca basıyor çığlığıııı ayaklarım kollarımda derman kalmadııı son 3 gündürr...bütün gün açık olan bilgisayarda sizleri bile zar zor okuyorumm 1 sayfayııı 1 saatte ancaaamamadan sonraa iyice huysuzlandı sankiii gazlı olan bebeğim daha çok gazlandıı gibime geldii...
selam kızlarrrr ıyı aksamlar......nasılsınız bebısler nasıl?yorucu bır gunun ardından bende suan cayımı keyıfle ıcıyorum tabı kulagım hanımefendıde kabus gıbıydı bugun valla cok sukru sızdı ınsallah uyanmaz....
kızlar gece çayını neyle ve ne kadar veriyorsunuz?
ınsallah canım...dıyroum bırı benı yıkasa karnımı doyursa altım da temız olsa ohhh neguzel uyurum valla helekı bu yorgunlukla süpper olurrrrrrSempatikcim inş uyanmazlar. 1-2 saat sonra acıkmadan uykusunda emzireceğim ben. Bizim kızı dün yıkamıştık daha uyumazsa ben de en son çare olarak deneyecektim.
selam kızlarrrr ıyı aksamlar......nasılsınız bebısler nasıl?yorucu bır gunun ardından bende suan cayımı keyıfle ıcıyorum tabı kulagım hanımefendıde kabus gıbıydı bugun valla cok sukru sızdı ınsallah uyanmaz....
yaşasıın normale döndüm... doğumdan sonraki ilk regl bugün oldum kızlar.![]()
afıyet olsunnnn.....benim de bebek görmeye arkadaş gelmişti az önce gitti.. eşim de yok çay artmıştı mis gibi doldurdum kupaya içiyorum şimdi.. geçmiş birikmiş baya okumaya çalışıyorum
ınsallah canım...dıyroum bırı benı yıkasa karnımı doyursa altım da temız olsa ohhh neguzel uyurum valla helekı bu yorgunlukla süpper olurrrrrr![]()
ıste bebeklerın nazı burdan bellı oluyor....bır bılseler sımdı nekadar rahat olduklarını.....Ayy aynısı eşim de diyo. Boklu moklu uyurum valla yorgunluktan![]()
kızlar ben bu bebekten sonra hiç iş yapmayı sevmez oldum.. kızım maşallah çok fazla beni yormuyor ama ben yine de çok tembel oldum. ne yemek yapasım var ne temizlik.. çamaşırları zor yıkayıp bulaşık makinasını zor boşaltıyorum.. misafir gelmese temizlik de yapmıcam.. gerçi geçen hafta 3 bu hafta 6 defa misafir geldi ama yine de çok tembelleştim.. eşimi de ihmal ediyorum biraz ama hiç içimden gelmiyor yaramazlık falanbilmiyorum ne olacak halim.. hele çalışmaya başlayınca hiiiç düşünemiyorum..
kızlar ben bu bebekten sonra hiç iş yapmayı sevmez oldum.. kızım maşallah çok fazla beni yormuyor ama ben yine de çok tembel oldum. ne yemek yapasım var ne temizlik.. çamaşırları zor yıkayıp bulaşık makinasını zor boşaltıyorum.. misafir gelmese temizlik de yapmıcam.. gerçi geçen hafta 3 bu hafta 6 defa misafir geldi ama yine de çok tembelleştim.. eşimi de ihmal ediyorum biraz ama hiç içimden gelmiyor yaramazlık falanbilmiyorum ne olacak halim.. hele çalışmaya başlayınca hiiiç düşünemiyorum..
ah bu anneler olmasa ne olurdu halımız...haklsın canım tamamen beyın ve vucut yorgunlugu paspal paspal evde gezınmekten sıkıldım valla bısey gıymeye kalksan kusuyor batıyor pıjamalar hep ustumde zamanla duzelecktır heralde.....kı ıs yapmak mumkun olmuyor....Kuzum o kadar misafir gelmiş ne tembeli sende. Yoruluyoruz. Kolay değil yaptıklarımız bebek temizlik yemek bulaşık pasta börek bir de koca.Annem saolsun gelince yardım ediyor o da olmasa
Saol Sempatikcim.
too_be Dr a götürdüm demişsin cnm. Eğer hiç durmadan ağlıyorsa bir sorunu olabilir. Kalça çıkıklığına baktırdınız mı? Küçükken ben de kalça çıkıklığı varmış durmadan ağlamışım. Dr lar farkedememiş bişeyi yok demişler göndermişler. En son bir dr farketmiş tedaviyle düzelmiş çok şükür. O yüzden sordum cnm. Sen kötüye yorma yine de işini sağlama al.
Canım ben de oglumda 5. ayda süt azaldıgı için aptamil almıştım hakikaten daha da gaz yapmıştı. Sonra eşim hemen gitti bebelac aldı onun hem tadını sevmişti hem de aptamil gibi gaz yapmamıştı...
al benden de okadar...allahtan calısmıyorum işi bırakmısım yoksa neolrdu halım:9
aynen benımde oyle gozume bakıyor bıseyler olsun dıye ama canım yorgunuluktan hıcbırsey yapmak ıstemıyor ılgı desen yok zaten okadar düşkün olan esıne ben artık yanına bıle oturamıyorum....düzen tamamen degıstı yerı gelıyor bır sn bıle sarılamıyoruz kı bız yanyana oturmadan bırbırıne dkunmadan duramayan bır cıfttık..ıste oyuzden yakınlarıma hep derım evlılıgınız otursun herseye doyun oyle coocuk dusunun dıye....hayırlısı allahım eslerımızın gozunu bızden baskasına kaydırmasın:)