yazım arada kaynadı
yazım arada kaynadı
yazım arada kaynadı
:18::18::18: bizim bugün 60 yarın yazarım sanakızlar sanırım ben VAJİNUSMUS oldumne yapcazzz ?? durum vaziyet kötü benimle aynı durumda olan var mı
çözebildin mi fatoş süper pratikuyuduktan sonra yatırmayı dene canım
emelcim Allah sabır versin canım:26:
melooom tekrar teşekkürlerrr
nasıl olur yaaa...fatma eğer öyle olursa biz taaaaa 29unda falan başlıcaz yani hazirancanım sen yarıyıl tatilini nasıl aktardın senin dilekçen asıldı peki
ay çok iyi olur 15 gün daha evde durmak
süpersin yaaaa.bende aynı şeyi yaparım çok işe yarar ama bunun için duygusal bir koca lazım dediğin gibicanım ben bir ara o noktaya gelmiştim bu sorun bitmez en iyisi gitmek diyordum ..ama sonra bir arkadaşım bana savaşmadan bırakacak kadar acizmisin dedi .yeterince savaştığımı düşünüyordum..sonra oyunu onların kuralına göre oynamaya başladım ..eşimle kavga etmek yerine kafasını yıkadım tatlı dille ...biraz zaman aldı ama ..annesi duygu sömürüsü yapıyordu .ben daha çok yaptım.benim eşim çok duygusal bir adam ..şimdi de bak bebeğin var önce aileni düşünmelisin felan ama yoruluyoor insan ....güçlü olmalı insan izin vermemeli onların yapmak istediklerine..istedikleri gibi acı çektiremediklerini anlayınca sinir oluyorlar ..
bende 14 şubatta yaptım arzu 37 dede ayrıldım sen nasıl yazdınben 14 subatta dogum yaptım canım tatilin bittigi gün.ben 37haftaya kadar calısır raporu aldık ya onun son 2 haftası tatile geliyor calısmamıs oluyorum ama yinede kabul edildi onu diyordum seninki olmaz sanırım dogumdan sonra oldugu için
Kızlar Yüzüstü Yatırmak İstiyorsanz Önce .kendi Vücudunuza Yatırın Siz Yarı Oturur yarı yatar pozisyonda durun, belinizin üstüne oturun yani,bebeği kafası omzunuza yada boynunuza gelcek şekilde yüzüstü koyun sırtına yada poposuna vurun, bizimki öyle uyumaya ve gaz çıkarmaya alıştığın için yüzüstü yatıyor tavsiye ederim..
ağlama krizleri devam ederse vericem canım, bugün tartıldı sağlık ocağında 1 ayda 950gr almış 4700 olmuş, 4cm uzamış. şimdilik iyi alıyor ama mecbur kalırsam vericem canım tavsiyelerin aklımdaşenaycım naptın mamaya başladın mı canım ya da karar verdin mi en azından
maşallah yakışıklıma ..benikide 4.5 da bir ağlama krizi teşebbüsünde bulundu hemen mamayla susturdum uyuduağlama krizleri devam ederse vericem canım, bugün tartıldı sağlık ocağında 1 ayda 950gr almış 4700 olmuş, 4cm uzamış. şimdilik iyi alıyor ama mecbur kalırsam vericem canım tavsiyelerin aklımda
oğlum 66 gündür ilk defa gündür 3 saattir uyuyor, hergün aşı kı yaptırsak acaba))))))
i
bende 14 şubatta yaptım arzu 37 dede ayrıldım sen nasıl yazdın
kızlar Face de bi arkadaşım paylaşmış.yazıyı aynen yapıştırıyorum buraya
ACİLLLLL !!!! 9 eylül üniversitesi hastanesi çocuk bölümünde yatan, 3 aylık bebek için O Rh (-) NEGATİF kana ihtiyaç vardır. Karaciğer nakli yapılacak. İrt Tel= 0532 337 65 52 0532 337 65 52 / 0532 337 65 52 0532 337 65 52 – Babası Enver Süzen... duvarınızda paylaşabilirmisiniz?ameliyatı cuma gunuydu kan bulunamadıgı için yapılamadı....
bu şekilde atılan maillere inanmam aslında ama güvendiğim bi arkadaşımın profilinde gördüğüm için burda da paylaşayım dedim belki yardım edebilecek olan olur sonuçta tlf no da vermişler....
anladım canım sağol benim tarihlerde aksama yok aktaramayacağım.canım benim tahmini dogum tarihim 8 marttı ben erken dogum yaptım 37inci haftam 14subattı tam bende o gün dogum yaptım.yani 5 haftalık calısabilir raporu aldıktan sonra 3 hafta calıstım 15 tatile girdim 2 hafta öyle gecti 36inci hafta sonunda dogum yaptım calsımadıgım 2 hafta varya 15 tatilde onuda 5 hafta calısbilir raporunun içinde oldugu için tatil demeden dogum sonrasına aktardılar dilekçe yazmadım direk öyle oldu bazı arkadasların mart annelerinde aktarmamıslar ben sizinde öyle sanmıstım ama farklı galiba sizinle durumumuz.ben cok 3 4 msj alıntı yapıp cvp yazmayı bilmiyorumsoran arkadaslar kusura bakmayın toplu cvp kabul edin:)
o ne olaki:26:ben daha denemedim bile zaten kavga etmekten fırsat kalmadı:)
bence sen öyle zanlediyosun sonradan olunmaz bence geçici bi durum seninki kayganlaştırıcı filan olmadı bebek yağı kullanın dr tavsiyesi ilk evlendiğimde dr tavsiye etti sonuç başarılı oluyor
ben de kaçışlardayım valla, acayip canım yandı ilkinde zaten ikinci sefer olmadı:))) şimdi de yurtdışında bizimki rahatım ama gelince nolur bilemiyorum
canım sen canım acıyacak diye baslamıs olabilirsin bence psikolojik rahat oldugun zaman düzelir krem kullanabilirsin ....
:18::18::18: bizim bugün 60 yarın yazarım sana
çözebildin mi fatoş süper pratik
nasıl olur yaaa...fatma eğer öyle olursa biz taaaaa 29unda falan başlıcaz yani haziran
süpersin yaaaa.bende aynı şeyi yaparım çok işe yarar ama bunun için duygusal bir koca lazım dediğin gibi
bende 14 şubatta yaptım arzu 37 dede ayrıldım sen nasıl yazdın
yaşasıın normale döndüm... doğumdan sonraki ilk regl bugün oldum kızlar.
bizde bir kere denedik zaten de işkence gibiydi yaşimdi kaçışlardayım köşe bucak bebek yağı zarar vermez mi ya ???
aynen canım ikinci için kaçışlardayım
gayet rahattım valla bu kadar acıyacağınıda düşünmemiştim hiç.. krem zararlı olmaz mı ya ??
hadi bakalım inşallah sende bi vukaat olmaz
aa bende hiç sorun olmadı gayette rahattım valla 3 ay vukaat yoktu zaten kocişime ilaç gibi geldi
bizde bir kere denedik zaten de işkence gibiydi yaşimdi kaçışlardayım köşe bucak bebek yağı zarar vermez mi ya ???
aynen canım ikinci için kaçışlardayım
gayet rahattım valla bu kadar acıyacağınıda düşünmemiştim hiç.. krem zararlı olmaz mı ya ??
hadi bakalım inşallah sende bi vukaat olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?