selam kızlar biz çok uykusuzuz oğlum gündüz uyuyor gece ayakta bende gündüz uyuyamıyorumkarnımdaykende gece tepikler dururdu zaten ne zaman düzelir yaa daha çok yeniyiz yarın 6. günümüz daha çekeceğim önümde demi :26: bu arada ben ağlayıp duruyorum içim daralıyo gibi oluyo annem gidince nasıl bakacağım oğluma diye ağlayıp duruyorum çok kötü depresyona girdim galiba bu arada pasiflora vermişti doktor hamileyken şimdide kullanıyorum zararı olur muki oğluma?
sedacım arkadaşlar cevap vermiş ama bende söylim, normal bi durum korkma,benim kızında altını açtığımda bakıyodum lekelenmeleri oluyordu zıbınında,hem iltihap hem minik kan lekeleri şeklinde,miktarı çok az ama,zamanla kuruyorya göbek,bebek hareket edince yada ıkınınca kuruyan kısım geriliyor,leke yapıyor çamaşırında,normal yani,birde o göbeğe sürülen fıs fıs ilaç göbek bölgesini dezenfekte etmek için kullanılıyor,ben kullanmıştım.
ay evet melocum lekeleri çıkarmıyor,sadece kokusu var başkada bir işe yaramıyor,elimdeki kutu bitsin almicam bir daha,roxy diye bir deterjan ismi yazmıştı forumdan birisi,kimdi hatırlayamıyorum,ondan alıcam.
ttamam kızlar ben de omo baby alayım
bu arada cqarrefourda kampanya varmış 2 alana 1 bedava bez ve mendil alıcaz
selam kızlar,maşallah bugün kızım çok iyi,dünkü sıcak su torbaları iyi geldi yavrumaşimdide mışıl mışıl uyuyor,yarı kırkımızda çıktı bugün,kaldı 20 gün:)
bugün evimi temizledim,üzerimden tonla yük kalkmış gibi rahatladım valla,bu arada miniğin kirli çamaşırları bizimkinden fazla çıkıyor,her 2 günde bir makine açılıyor,bugün yeni giydirdiğim kıyafetleri kusmuk içinde bıraktı,yetmedi benide kusmuğa buladı,oda kesmedi babasının yastığına kustu
hatta gece tam altını açtım temizlerken çeşme gibi şıııırrrrrrr işedi,beraberinde gaz çıkardı kaka eşliğinde,aynı esnada kustu peşinden hapşırık derken eşimle gülme krizine girdik,ne yapacağımızı şaşırdık kendi akışına bıraktık,kısacası ortalığın içine etti
selam kızlar,maşallah bugün kızım çok iyi,dünkü sıcak su torbaları iyi geldi yavrumaşimdide mışıl mışıl uyuyor,yarı kırkımızda çıktı bugün,kaldı 20 gün:)
bugün evimi temizledim,üzerimden tonla yük kalkmış gibi rahatladım valla,bu arada miniğin kirli çamaşırları bizimkinden fazla çıkıyor,her 2 günde bir makine açılıyor,bugün yeni giydirdiğim kıyafetleri kusmuk içinde bıraktı,yetmedi benide kusmuğa buladı,oda kesmedi babasının yastığına kustu
hatta gece tam altını açtım temizlerken çeşme gibi şıııırrrrrrr işedi,beraberinde gaz çıkardı kaka eşliğinde,aynı esnada kustu peşinden hapşırık derken eşimle gülme krizine girdik,ne yapacağımızı şaşırdık kendi akışına bıraktık,kısacası ortalığın içine etti
]
hey maşallahh o nasıl bir performans öyleee
maşallah size öyle böyle derken zaman geçiyor dimi ama azcık büyüyüp ele avuca gelselerde mıncıra mıncıra sevsekk
benim temizliğimi kayınvalidem yapıyo sağolsun geliyo siliyo süpürüyo gidiyo.
annemde burda ama kadın yinede geliyo Allah razı olsun.gerçi anamda bi tuhaf geçen kayınvalidem geldi temizliğe başladı annemde doktora gidiyorum diyip çıktı gittii.töbeee dedim insan bi durup yalandanda olsa yardım eder.bu annemde bi tuhaflaştı sanki.
neyse kayınvalidem 40 ı için mevlüt yapalımmı diye sordu.aaa dedim yapalım tabii niye soruyosun dedim.ne billim belki öyle bişi istemezsin bi sorayım dedim dedi.yazık kıyamam yaaa
ay canım özlemişim sizin muhabbetrlerinizi bende genelde bizimki yatınca uyumaya gidiyorum bugün bir bakayım dedim
M ne güldürdün beni valla ne komikmiş acayhip oluyor bu m,n,kler bizimkide kend, suratına işedi altını değiştiriken bir şaırdıki sormayın hemen sildim suratını cumburlop banyoya çok güldüm ama o surat ifadesine hala altını açınca işiyor bazen üstüne bazen ortalığa değişiyor yani
canımm gözün aydınn..üzülme o endişeler sanırım hepimizde var.ben hala bezini değişirken elim ayağıma dolanıyo bazen bol bağlıyorum falan hele ağlıyosa elim ayağım dolanıyo mümkün oldukça anneme bağlattırıyorum o gidince napacaksamm
nasıl yakışıklı bi oğlun var maşallahh 41 kereeoyyy pek yakışmış cicileride yaaa
sağol canım her anneye yavrusu güzel gelir derler ya aynen öyle aşık oldum oğluma beninşallah atlatırım bu durumu doktor demişti zaten hamilelikte depresyon yaşayınca lohusalıktada olabilir diye oldu valla Allahım güç versin hepimize yavrularımızada sağlık...
canım ben bir sürü krem denedim ıslak mendili bıraktım hiç biri fayda etmedi daha da artırdı en son kimse onaylamasa da pudra denedim burdaki arkadaşların tavsiyesiyle o kurtardı bizi ağzına yüzüne gelmesini engelleyerek pudra dene derim sonrasında zeytinyağı :)))canım benim oğlumunda aynı yeri kırmızı doktor biraz tahriş olmuş dedi resmen yellenirken bile ağlıyordu kuzucum belliki acıyor bize anestol pomat diye bir krem verdi birde bepanten ama hala geçmedi kızarıklık
güzelim burda işin sırrı masaj sanırım herkes değişik bir yağdan bahsediyor ama önemli olan masaj sanırım :)))iyi akşamlar güzel şubat anneleri:) sanırım hepimiz aynı dertten muzdaribiz gaz! beniim oğlum da 16 günlük ve2-3 gündür akşam 6 ile 8 arası deli gibi çırpınıp ağlıyobenim bir arkadaşım karabaş yağı önerdi ama size de sormak istedim acaba kullanan var mı diye? kullanılışı göbek çevresi ve ayak altına masaj yaparak sürülerekmiş youmlarınızı bekliyorum:)
iyi geceler kızlar dün geceden beri kızımda gaz sorunu var siz bir çözüm bulabildiniz mi gaz sorunu için
ben peçeteyle siliyorum cnm ölçtükten sonra şuana kada bi sorun olmadı muayeneyede eşim cumartesi git diyor hem adapazarına da gidicez bi kere in merdivenleri bebek var zor oluyor artık inip çıkmak 5 katı cumartesi gidersem yazarım forumda baktımda genelde vajinal muayene ediliyor kızlar sezeryanda olsa normalde olsa offff çokkk tırsıyorummmm
yaazarım canım ama yapılacak galiba kurtuluş yok((
bana üzerine basa basa 40ın çıktıktan sonra hem korunma yollarını kouşmak hemde muayene için gelmen lazım dedi seninde sezeryanmı
slm kizlar bende nete giremiyorum gun nasil geciyo anlamiyorum oglusumla gündüzleri gerçi daha rahatız gce gündüzü ayırt etse ne ii olur artık:) buarada kızlar tam popo kısmı pişik olmuş oğlumun kakasının çıkıi yeri yani kıkırmızı napıcam ne sürsem ya pişik kremi işe yaaramıyomu anlamıyorum zeytinyağıda sürdüm ama yok ne kullniim sizce sadece o kısımda var tahriş olmuş orası
oğlumun resmini ekliyorum kızlar bakın yakışıklıma Eki Görüntüle 150159 Eki Görüntüle 150160
merhabalar,
bızımde sut problemımız var. sutum azbu nedenle mama takvıyesı yapıyorum.
bu sekılde problem yasayan arkadaslara bır sorum olacak.
emzirdikten sonra ne kadar mama verıyorsunuz ve kaç saatte bır beslıyorsunuz??
canım ben bir sürü krem denedim ıslak mendili bıraktım hiç biri fayda etmedi daha da artırdı en son kimse onaylamasa da pudra denedim burdaki arkadaşların tavsiyesiyle o kurtardı bizi ağzına yüzüne gelmesini engelleyerek pudra dene derim sonrasında zeytinyağı :)))
güzelim burda işin sırrı masaj sanırım herkes değişik bir yağdan bahsediyor ama önemli olan masaj sanırım :)))
biraz rahatladık sanki milupa rezene ve neo baby gripe water (bitkisel gaz şurubu )
cevaplar için teşekkür ederim kızlarr...zaten sütte problemim var bir e kan gelince sabah oturup ağladım..bi daha gelmedi ama çektiğim sıkıntıda yetti bana..
şimdiki problemimizde beni almaması...göğsüme yaklaştırınca basıyo çığlığı..
merhabalar,
merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?