dalin lekeleri çıkarmıyor evridiki bir deterjan yazmıştı omoydu sanırım onu kullanan var mı
evet canım omo baby, ben kullanıyorum güzel temizliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dalin lekeleri çıkarmıyor evridiki bir deterjan yazmıştı omoydu sanırım onu kullanan var mı
ben peçeteyle siliyorum cnm ölçtükten sonra şuana kada bi sorun olmadı muayeneyede eşim cumartesi git diyor hem adapazarına da gidicez bi kere in merdivenleri bebek var zor oluyor artık inip çıkmak 5 katı cumartesi gidersem yazarım forumda baktımda genelde vajinal muayene ediliyor kızlar sezeryanda olsa normalde olsa offff çokkk tırsıyorummmm
yaazarım canım ama yapılacak galiba kurtuluş yok ((
bana üzerine basa basa 40ın çıktıktan sonra hem korunma yollarını kouşmak hemde muayene için gelmen lazım dedi seninde sezeryanmı
canım ben evde dalan roxy kullanıyodum ve çok memnundum annemler burda dalin almışlar ama çıkarmadı bazı lekeleridalin lekeleri çıkarmıyor evridiki bir deterjan yazmıştı omoydu sanırım onu kullanan var mı
iyi akşamlar kızlar uzun zamanır takip ediyoum ama yazamıyorum pek oğlum uyuduğu anda bende cup yataktayım:)bu arada bu gün 1 aylık olduk,yarın 2.aşımız var,göğüslerim hala aynı iltihap biraz azaldı ama geçmedi malesef haplar ve iğneler banamısın demedi,yaralarım olduğu için sağamıyorum yeterince canım çok acıyor çok acı ama bazen oğlum uyanıcakta emicek die ödüm kopuyor.sanırım oğlum büyüyene kadr bende göğüs möğüs kalmayacak yakında kopucak vallahi.dikişlerimin birazı düştü sadece içerdeki dikişlerim bi kısmı duruyor.
bizde gaz ilacı olarak colinox kullanıyoruz gazımızı çıkardıkmı büyük insan gibi çıkarıyoruz maşallah ama hala gazlıyız hiç bitmedi gitti anlamadım bu çocuk bu kadar gazı nerden alıyor mübarekbi gazman.vitamin olarak bizde multitabs kullanıyoruz,bu arada yarın tartılıcaz birde oğlum en son tartıldığında 450 gr almıştı inş.şimdide kilo almıştır.bu arada annelik çok zormuş annemin kıymetini birkez daha anladım.allah yardımcımız olsun.annem gidiyor pazar günü o gittikten sonra napçam hiç bilmiyorum,allahtan 1 ay kadarda kayınvalidem burda sonrası allah kerim.hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın güzel anneler ve tabi minik pens ve prenseslerinizede.
canım ben evde dalan roxy kullanıyodum ve çok memnundum annemler burda dalin almışlar ama çıkarmadı bazı lekeleri
canım bi denk gelmedik seninle nasılsın bebeişin nasıl sana aşı için yarınmı dediler bize 5 mart dediler tam 30 gün oluyo 4ünde yaptırayımmı dedim ctsi 5i dedim oda olmaz geç olsun erken olmaz dedi pazartesi gitcez bizde yaptırmaya
slm kizlar bende nete giremiyorum gun nasil geciyo anlamiyorum oglusumla gündüzleri gerçi daha rahatız gce gündüzü ayırt etse ne ii olur artık:) buarada kızlar tam popo kısmı pişik olmuş oğlumun kakasının çıkıi yeri yani kıkırmızı napıcam ne sürsem ya pişik kremi işe yaaramıyomu anlamıyorum zeytinyağıda sürdüm ama yok ne kullniim sizce sadece o kısımda var tahriş olmuş orası
Seda benimkininde öyle hafif kanaması olmuştu geçti gitti bişicik olmadı.Şimdi göbek düşünce böyle pıhtı gibi kara yer kalmıştır oda bi müddet sonra düşüyor normal göbecik halini alıyor merak etme.
Kızlar ya braunun kulaktan ateş ölçerini kullanan varmı varsa memnunmu hangi çeşidini aldı ee bide filtresini sık değiştirmek gerekiyormuş bu durum sıkıntı yaratıyormu?
Canım benim de oglumda gelmişti sagarken ama sonra geçti kendiliğinden. Korkulacak bir durum yoktur diye düşünüyorum. süt kanalları ile ilgili sanırım. O zaman gögsüm taş gibiydi, süt sürekli akıyordu. Pompa ile çekerken kan gelmişti...
Şimdi de gögüsler öyle ama olmadı bu defa telaşlanma bence...
inan hiç bilmiyorum belki çatlaklar yaralar kanamıştır.. Aile Hekimine Git İstersen Orda Hemşireler Doktorlar da Yardımcı Olur Doktoruna Ulaşamıyorsan..
canım benim gelmişti normal korkma elektrikli pompa ile hızlı devirde çekince olmuştu bepanten sürüp beklet geçiyor onu saĞ AMA bebeğpe verme kan gelince zaten o bisüre sonra süte dönüyor
kızlarrrrrrr
göbeğimiz düşmüştü malum bugün 2.gün sabah bezini değişirken biraz kanamıştı az öncede bezini değiştirirken gördük yine kanamış
doktoru aradımm.bişi sürmeyin dedi
akşama yıkayacaktık dedim.yıkamayın dedi
takip edin bugün yarına kadar kanama olursa gelin bi bakalım dedi
sizdede böyle bişi oldumu...
evet canım omo baby, ben kullanıyorum güzel temizliyor
oğlumun resmini ekliyorum kızlar bakın yakışıklıma Eki Görüntüle 150159 Eki Görüntüle 150160
melocum topuk kanı mevzundan bi haber varmı?