2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar kıslar ösledim sizi... ama hiç giremiyom nete...gün ne kadar çabuk bitiyo yahu...dün sağlık ocağı buğünde dr kontrolü için çırpındık bide...allaha şükür bişiciğimiz çıkmadı ama ben pert oldum...bide dün gece uyutmadı kuzum...gözlerim pek bi mahmur yiyoz içiyoz uyuyoz ama gazımız vardı galba dün...pek bi kıvrandı garibim..drda buğün korse al dedi, hemen aldım giydim ama pek bi rahatsız...nası giycem hergün bilmiyomsiz nasılsınız...

bana 40da demedi 2 ay sonra gel dedi...2 ay cinsellikte yok dedi..40dan sonra 1 ay dahamı bekliycem ben

dalin lekeleri çıkarmıyor evridiki bir deterjan yazmıştı omoydu sanırım onu kullanan var mı
canım ben evde dalan roxy kullanıyodum ve çok memnundum annemler burda dalin almışlar ama çıkarmadı bazı lekeleri

canım bi denk gelmedik seninle nasılsın bebeişin nasıl sana aşı için yarınmı dediler bize 5 mart dediler tam 30 gün oluyo 4ünde yaptırayımmı dedim ctsi 5i dedim oda olmaz geç olsun erken olmaz dedi pazartesi gitcez bizde yaptırmaya

iyi olmaya çalışıyorum canım göğüslerimde iyi olsa daha iyi olucam.bebiş çok iyi maşallah szin prenses nssıl?evet canım bebişler biraz büyüsün görüşelim muhakkak.aslında bizim aşı kartımızda ayın 3 ü yazıyordu ama bizim dr kontrolümüzd olduğu için yarın iki kere çıkmayalım dedik yarın gitçez o yüzden.

Son düzenleme:
slm kizlar bende nete giremiyorum gun nasil geciyo anlamiyorum oglusumla gündüzleri gerçi daha rahatız gce gündüzü ayırt etse ne ii olur artık:) buarada kızlar tam popo kısmı pişik olmuş oğlumun kakasının çıkıi yeri yani kıkırmızı napıcam ne sürsem ya pişik kremi işe yaaramıyomu anlamıyorum zeytinyağıda sürdüm ama yok ne kullniim sizce sadece o kısımda var tahriş olmuş orası

merhabalar kızlar yeni topik hayırlı olsunm artık burada da bebişileri konuşuruz
uzun süredir giremiyorum son anlarınızı hiçö bilmiyorum sanırım artık herkes doğurdu bütün annelerin gözü aydın olsun diyorum inşallah herkes sorunsuz doğum yapmıştır
kızlar ben günler nasıl geçiyor bilmiyorum acayip yorgun oluyorum internete girmeye fırsatım bile olmuyor gerçi bilgisayarımızdfa bozuktu o yüxzdern takip edemedim sizleri
ama ne güzel burada bebişlerimizin problemlerini tartışıp hep birlikte çözüm yolları arayabiliriz

benim bebişim biliyorsunuz 33+2 de doğdu 2070 gr dı şimdi teyzeleri büyüdü kuzuzcum 4900 gr oldu boyuda 53 cm hala yaşıtlarımızdan küçüğüz ama yakalayacağız inşşallah onları
kızlar siz nasıl besliyorsunuz bebişerinizi ben hem emziriyorum peşinede mama veriyorum doktor öyle söyledi bu beslenme konusu çok zor yaaa insan çok telaşlanıyor ascaba sütüm yetiyormu doyuyormu hangi mamamyı kullansam ne kadar versem bir sürü soru soruyhor insan
bu sorularıma cevap bulacağım güzel bir site biliyormusunuz kızlar
bu arada biz 2. ayımızı doldurduk

ama

canım benim oğlumunda aynı yeri kırmızı doktor biraz tahriş olmuş dedi resmen yellenirken bile ağlıyordu kuzucum belliki acıyor bize anestol pomat diye bir krem verdi birde bepanten ama hala geçmedi kızarıklık

bizimki kakasını yapamıyor kızlar bazen 4 günü geçiyor yapması doktor fitil verdi kabızdır diye ama öyle katı değildi kakası 2kere kullandık sadece kimse önermiyor fitili çok zorda kalmadıkça kullanmayın diyorlar erkeklerde kullanmak iyi değilmiş birde alışkanlık yapıyormuş hep öyle yapmak zorunda kalıyormuş bende kremle ovuyorum felan o şekilde ancak siz neler yapıyorsunuz bu problemle ilgili

ayyy 6dan beri uyumadı zeynep gözler açık 2-3 kez emzirdim hiç uyumadı yoruldum artık kucakta yatağına yatırdım emzik verdim bakınıyo hala bende oturma odasına geldim ama içim sızlıyo sanki onunla ilgilenmiyomuşum gibi yalnız bırakmışım gibi ama yanımda da hem ışık hem tv hem de internet var zarar gelsin istemiyorum

iyi akşamlar güzel şubat anneleri:) sanırım hepimiz aynı dertten muzdaribiz gaz! beniim oğlum da 16 günlük ve2-3 gündür akşam 6 ile 8 arası deli gibi çırpınıp ağlıyo benim bir arkadaşım karabaş yağı önerdi ama size de sormak istedim acaba kullanan var mı diye? kullanılışı göbek çevresi ve ayak altına masaj yaparak sürülerekmiş youmlarınızı bekliyorum:)

sağolun kızlar.içim rahatladı.artık yıkamadık doktor öyle diyince napalım dursun 2 gün daha.

Kızlar ya braunun kulaktan ateş ölçerini kullanan varmı varsa memnunmu hangi çeşidini aldı ee bide filtresini sık değiştirmek gerekiyormuş bu durum sıkıntı yaratıyormu?

bendede braun un 4520 sinden var.içinde yedek filtreleride var ama ben hiçç kullanmadım daha.

inan hiç bilmiyorum belki çatlaklar yaralar kanamıştır.. Aile Hekimine Git İstersen Orda Hemşireler Doktorlar da Yardımcı Olur Doktoruna Ulaşamıyorsan..

canım benim gelmişti normal korkma elektrikli pompa ile hızlı devirde çekince olmuştu bepanten sürüp beklet geçiyor onu saĞ AMA bebeğpe verme kan gelince zaten o bisüre sonra süte dönüyor

cevaplar için teşekkür ederim kızlarr...zaten sütte problemim var bir e kan gelince sabah oturup ağladım..bi daha gelmedi ama çektiğim sıkıntıda yetti bana..
şimdiki problemimizde beni almaması...göğsüme yaklaştırınca basıyo çığlığı..

selam kızlar biz çok uykusuzuz oğlum gündüz uyuyor gece ayakta bende gündüz uyuyamıyorum karnımdaykende gece tepikler dururdu zaten ne zaman düzelir yaa daha çok yeniyiz yarın 6. günümüz daha çekeceğim önümde demi :26: bu arada ben ağlayıp duruyorum içim daralıyo gibi oluyo annem gidince nasıl bakacağım oğluma diye ağlayıp duruyorum çok kötü depresyona girdim galiba bu arada pasiflora vermişti doktor hamileyken şimdide kullanıyorum zararı olur muki oğluma?

sedacım arkadaşlar cevap vermiş ama bende söylim, normal bi durum korkma,benim kızında altını açtığımda bakıyodum lekelenmeleri oluyordu zıbınında,hem iltihap hem minik kan lekeleri şeklinde,miktarı çok az ama,zamanla kuruyorya göbek,bebek hareket edince yada ıkınınca kuruyan kısım geriliyor,leke yapıyor çamaşırında,normal yani,birde o göbeğe sürülen fıs fıs ilaç göbek bölgesini dezenfekte etmek için kullanılıyor,ben kullanmıştım.

dalin lekeleri çıkarmıyor evridiki bir deterjan yazmıştı omoydu sanırım onu kullanan var mı

ay evet melocum lekeleri çıkarmıyor,sadece kokusu var başkada bir işe yaramıyor,elimdeki kutu bitsin almicam bir daha,roxy diye bir deterjan ismi yazmıştı forumdan birisi,kimdi hatırlayamıyorum,ondan alıcam.

Son düzenleme:
ttamam kızlar ben de omo baby alayım

bu arada cqarrefourda kampanya varmış 2 alana 1 bedava bez ve mendil alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…