• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

cevabın için çok sağol canım filtre değişimi sorun oluyormu peki

içinde 20 tane filtre oluyor bize satan adam hep değiştirin dedi ama ben hastaneden hasta bakıcıya sordum haftada 1 değiştir sonuçta sadece bebeğe kullanıcaksın için rahat etmesse değiştir dedi ama şöylede bişey var ben hastaneden yattığımda çıkana kadar hep aynı filtre kullanıldı

kızlar 40 çıkan annelere bi sorum var 40 çıktıktan sonra doktor muayeneye çağırdı acaba vajinal muaynede yapıyormu bende korku başladıda yarın 40mız çıkıyor ve gitmeyi düşünüyorum ama bi yandann da tırsıyorum

kızlar 40 çıkan annelere bi sorum var 40 çıktıktan sonra doktor muayeneye çağırdı acaba vajinal muaynede yapıyormu bende korku başladıda yarın 40mız çıkıyor ve gitmeyi düşünüyorum ama bi yandann da tırsıyorum
ay bende aynı şeyi düşünüyorum ama kesin yapar sanırım dikiler düşmüşmü rahmin durumu nasıl filan diye offf offf... Bu arad filtreyi zırt pırt değiştirmek banada manasız geldi sterilize etsek olmamıki???

ay bende aynı şeyi düşünüyorum ama kesin yapar sanırım dikiler düşmüşmü rahmin durumu nasıl filan diye offf offf... Bu arad filtreyi zırt pırt değiştirmek banada manasız geldi sterilize etsek olmamıki???

ben de aynı şeyden tırsıyorum yaa ben her hafta dikşler için gidiyorum dikişler tam geçince yapcak gibime gelio doğurdum ama hala korkuyorum alttan muayeneden :18: sevimli sen gidince yaz buraya lütfen napıyolar

selam güzel annelerr herkes iyidir inşallah bizde bugün banyıo yaptık oğlumla

pazar günü mevlitimiz var temizlik yaptık şimdiden sitresi başladı hayırlısıyla bitsede bu telaşedende kurtulsak inşallah oğlum o gün akşama kadar uyur

banada bi cevap verin sevabına yauuu:37:

göbiki düşüpte sonra kanayan oldumu aranızdaaa :50:

bizim de düştükten sonra kabuk kaldı biraz lekelenmeler oldu banyo yaparken oda düştü ama biz göbeği düüşmeden yıkadık oğlumu hiçbişey olmadı

beni cagırmadı sadece spiral taktırmak istersen 40 gün sonra gel demişti

slm kızlar doğumdan sonra giremez oldum gelen giden oluyor bir de küçük kızım sağ olsun pek vakit olmuyor hepiniz iyisinizdir inşallah bebişlerinizde öyle iyi olun allah hepinize sağlık versin

slm kızlar doğumdan sonra giremez oldum gelen giden oluyor bir de küçük kızım sağ olsun pek vakit olmuyor hepiniz iyisinizdir inşallah bebişlerinizde öyle iyi olun allah hepinize sağlık versin

naber Ela? Gelen giden dedinde dün bizim okuldan geldiler 12 yetişkin ve 3 çocuk vardı tam bir curcunaydı ya ama valla özlemişim arkadaşlarıda kakara kikiri yaptık morallerim düzeldi:)

Selam kızlar, ben de artık internete girmekte zorlanıyorum. bir şey merak ediyorum, normal doğum yapanlar, kanamanız ne kadar sürdü. benim bugün 20. gün, hala adet kanaması şeklinde kanama var, rengi de değişmedi, her gün bakıyorum duruma, en az beş gün var diyorum, yoğunluğu ve kendi adet yoğunluğumu karşılaştırıp, bu gidişle 40'ı çıkaracak kanama da.

Dr. Browns Biberon Kullanan Var mı Kızlar? Anne Göğsüne Benzer Olanı Hangisi Dar Ağızlı mı Geniş Ağzılı mı Memnun musunuz?

Biz iki haftadır kullanıyoruz... Doğal akış biberonunu çok rahatladım... Üstelik memeden de hiç vazgeçmedi... HEr bebekte aynı mı olur bilemem ama ben kesinlikle tavsiye ederim... Ben 240 cc lik olanı kullanıyorum sanırım geniş ağızlı oluyor...

Selam kızlar, ben de artık internete girmekte zorlanıyorum. bir şey merak ediyorum, normal doğum yapanlar, kanamanız ne kadar sürdü. benim bugün 20. gün, hala adet kanaması şeklinde kanama var, rengi de değişmedi, her gün bakıyorum duruma, en az beş gün var diyorum, yoğunluğu ve kendi adet yoğunluğumu karşılaştırıp, bu gidişle 40'ı çıkaracak kanama da.

canım benim hala devam ediyor ama çok az gelio bazen hiç kirletmiyor bile pedi taze kan gibiyse dr.una bi git istersen ben her hafta gidiyom dikişler için

sedacım bezi kıvırarak mı bağlıypsun bez göbeğe sürtüyo olabilir mi canım kıvırda değmesin bez

canım bende zincoyu günde 3 defa vermeye başlayınca kakasını yapamadığını farkettim 1 haftadır bezi açık tutuyodum öyle yapıyodu dün yapamadı bugun de daha yapmadı ama çok fena ıkınıyo kızarıp bozarıyo yavrum zeytinyağı içirdim bugun dünde dediğin gibi poposuna z.yağı sürdüm balkalım yapar inş

ama ben zinco kullanmıyorumkiii:44:

naber Ela? Gelen giden dedinde dün bizim okuldan geldiler 12 yetişkin ve 3 çocuk vardı tam bir curcunaydı ya ama valla özlemişim arkadaşlarıda kakara kikiri yaptık morallerim düzeldi:)

İyi canım ne olsun kızımızla uğraşıyoruz.senin arkadaşların gelmiş sana iyi gelmiş bana gelenlerin çoğunu hiç tanımıyorum ben burada hep eşimin akrabaları ve çevresi olduğu için. o yüzden bazen sıkılıyorum :)

dalin lekeleri çıkarmıyor evridiki bir deterjan yazmıştı omoydu sanırım onu kullanan var mı

kızlar geçmişi biraz okumaya çalıştım hepimizde hemen hemen aynı sorunlar var galiba. Bende sütümle ilgili problem yaşadım öğle saatlerinde bir ölçek birde gece bir ölçek mama takviyesi yapıyorum yoksa ağlıyor uyumuyor tam doyunca güzel uyuyor bende rahatlıyorum kızımda.iki gündür de gündüzleri 10 dk emiyor 10 dk uyuyor saatlerce uğraşıyorum artık bende yoruluyorum ve göğüs uçlarım nasıl acıyor anlatamam ve bugün 3. gündü kızım kakasını yapmadı ağzı bembyazdı pamukçuk oldu dedim sabah aldık babasıyla dr gittik kontrol etti birşey yok dedi ilaç vermedi öyle uzun emzirme hem o doymaz hemde senin göğüs uçların yara olur dedi 15 dk emzir iki göğsünden de ağlarsa 1 ölçek mama ver içine de bir çay kaşığı zeytinyağı koy dedi ağzıda pamukçuk değil biraz su içir dedi sağlık durumu iyi dedi .insan nasıl korkuyor herşeyden minicik bir bebek ve sana muhtaç Allahım hepimizin yavrularına sağlık versin sağlıkla büyütmek nasip etsin.

iyi akşamlar kızlar uzun zamanır takip ediyoum ama yazamıyorum pek oğlum uyuduğu anda bende cup yataktayım:)bu arada bu gün 1 aylık olduk,yarın 2.aşımız var,göğüslerim hala aynı iltihap biraz azaldı ama geçmedi malesef haplar ve iğneler banamısın demedi,yaralarım olduğu için sağamıyorum yeterince canım çok acıyor çok acı ama bazen oğlum uyanıcakta emicek die ödüm kopuyor.sanırım oğlum büyüyene kadr bende göğüs möğüs kalmayacak yakında kopucak vallahi.dikişlerimin birazı düştü sadece içerdeki dikişlerim bi kısmı duruyor.
bizde gaz ilacı olarak colinox kullanıyoruz gazımızı çıkardıkmı büyük insan gibi çıkarıyoruz maşallah ama hala gazlıyız hiç bitmedi gitti anlamadım bu çocuk bu kadar gazı nerden alıyor mübarekbi gazman.vitamin olarak bizde multitabs kullanıyoruz,bu arada yarın tartılıcaz birde oğlum en son tartıldığında 450 gr almıştı inş.şimdide kilo almıştır.bu arada annelik çok zormuş annemin kıymetini birkez daha anladım.allah yardımcımız olsun.annem gidiyor pazar günü o gittikten sonra napçam hiç bilmiyorum,allahtan 1 ay kadarda kayınvalidem burda sonrası allah kerim.hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın güzel anneler ve tabi minik pens ve prenseslerinizede.

ben peçeteyle siliyorum cnm ölçtükten sonra şuana kada bi sorun olmadı muayeneyede eşim cumartesi git diyor hem adapazarına da gidicez bi kere in merdivenleri bebek var zor oluyor artık inip çıkmak 5 katı cumartesi gidersem yazarım forumda baktımda genelde vajinal muayene ediliyor kızlar sezeryanda olsa normalde olsa offff çokkk tırsıyorummmm
ben de aynı şeyden tırsıyorum yaa ben her hafta dikşler için gidiyorum dikişler tam geçince yapcak gibime gelio doğurdum ama hala korkuyorum alttan muayeneden :18: sevimli sen gidince yaz buraya lütfen napıyolar
yaazarım canım ama yapılacak galiba kurtuluş yok :(((
beni cagırmadı sadece spiral taktırmak istersen 40 gün sonra gel demişti

bana üzerine basa basa 40ın çıktıktan sonra hem korunma yollarını kouşmak hemde muayene için gelmen lazım dedi seninde sezeryanmı

bugün kanepeyi çektim unuttum.sezaryan dikişlerim agrıyor çok

ahh canım o akıllılığı bende yaptım 2 hafta önce malum ben hiç elimi sürmedim 9 ay boyunca eve herşey gözüme batıyordu mevlüte istediğim gibi olsun diye salonumun şeklini değiştirdim hemde öyle kanepe itmek değil yemek masasını çektim koltukları 2 sefer yer değiştirdim gümüşlüklerin yerini değiştirdim tabi sonra pert oldum ama iyi geldi özlemiştim yer değiştirmeyiii istediğim gibi koymayı :65:

canım ben hastaneden çıktığımızdan beri oturma odasında anakucağında yatırıyorum valla dediin gibi aklım hep odada oluyo ööle olunca

bana drumuz bu zinco falan gibi yağlar geçirmez dedi ne verirsen ver kendi çıkarmadıktan sonra bişey fayda etmez dedi ama istersen ver içini rahatlatırsın dedi benim eşim ilaç mümessili ya doktorlar ondan eşimin yanında ilaçlara bööle davranıyolar

canım o çatlaklardan geliyodur bi kere bendende gelmişti kızım emerken kanasada ver demişti doktorumuz o zaten kusar kanı demişti

bizde de oldu canım göbek deliği içine girene kadar kan geldi normalmiş

sarı kusması senin sütünle alaklı oluyomuş canım kusma konusunda tecrübeliyim artık sütün yağlıysa sarı oluyo

saol canım ya içimi rahatlattın bende baya korkmuştum....
benim kızımda iki gündür acaip gaz sıkıntısı var...çıkarıyo gazını ama hala ıkınıyo sıkınıyo...içim acıyo...sadece rezene içiyorum günde iki kupa falan...çok şükür kakasınıda yapıyo ama biraz zor oluyo....dün gece sıkıntılı olunca uyuması için ilk defa ağzına emzik verdik...uyunca atmış ama uyumasını kolaylaştırdı...hiç alışsın istemiyorum emziğe ama zorda kalınca mecbur kullancaz...inş bu gece sıkıntısı olmaz yavrumun çünkü eşim yok,nöbetçi...

Back