Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim,hiç takmicam kafama artık,ama dediğim gibi bebeğimi ve eşimi asla kimselere ezdirtmicem,kendi kardeşim dahi olsa,benim en büyük destekçim yardımcım eşim,Allahım yokluğunu göstermesin.
bide şu sıcak su torbası bi nimetmiş,miniğim mışıl mışıl uyuyor,arada bir uyandırıp emziriyorum,galiba benim kızım üşüyor
yarın doktor kontrolü var 2.topuk kanı alınacak,birde kilosunu falan çok merak ediyorum,anne karnında gelişimi süperdi yavrumun,bakalım sütüm yaramışmı 19 günde
ben yarın çıkmışken ana kucağı alayım diyorum miniğime,gece yatak odamızda park yatağında uyuyor ama gündüz oturma odasında yanımda oluyor,tek başına yatak odamda bırakmak içime sinmiyor kuzumu,birde acaba ağlıyormu uyandımı diye sürekli git gel yapıyorum odaya,tv sesindende bazen duyamayabilirim korkusu var,hem oturma odasına aldığımda koltuklarında üzerinde sürüneceğine kendi yatağında olur diyorum,siz aldınızmı ana kucağı,ben yarın oturma odama ana kucağı alıcam galiba,tavsiye ediyomusunuzzz?