YOK YAA...BU sap simplex de işe yaramadı deli gibi ağlıyo yine bakalım sabah nasıl olacak
selam kızlar bugün bizde doktorumuza gitik gaz için zinco verdi birde abd adında vitamin verdi 10 damla vericekmişim önce diyorum kaşığa damlatıyım sonra ağzının içine akıtırım bu ilaçları kullanan varmı aranızda?
teyzeleri oğlumun ayını doldurmasına daha 1 hafta var ama tam 1 kilo almış 3 cm uzamış canım oğlum tosun oğlum şimdi 4960 kilo 53 cm boy demek ki saat başı süt içmesi boşa gitmemiş yavrumun
kızlar slm ben bırlıkte soralık bırlıkte cevplayalım topiğindenımmmm ama yazılarınızı okudum daa sızın de bebeklerınız benımkı gbı gazlı sanırımm
43 gunluk bebeğim varr ve gecelerı ayaktaaa
sureklı gazdan ağlıoruzzz
ben rezene anason içiorumm bebeğime colınıox verıyoruzz ama yokk
napacağımız şaşırdımmm
veee hep ayakta salllanarak uyuyorrrr nasıl olcak bılmıorummmmm
kızlar bu masaj bebek gazını çıkarırken çok yardımcı oluyo tam ıkınırken bebeğinize yardım edin çok gazlı bebği olan varsa benim gibi faydasını görürsünüz
BACAKLAR
Sıkma ve Burma: Bebeğinizin bacağını havaya kaldırın ve iki elinizle kavrayın. Burma hareketine benzer bir hareketle bileklerinizi kırarak ve ellerinizi bebeğin kalçasından bileğine doğru hareket ettirerek çevirin. Bu hareketi yaparken bacağı hafifçe sıkın. Aynı hareketi bilekten kalçaya doğru tekrarlayın.
bana cvp verecek arkadaşım yok mu
Canım gazınız tam olarak ne zaman başladı ya da ne zaman arttı diyeyim. Bizimki 17 günlük daha son 2-3 gündür ıkınıyor ya kakasını tam yapamıyor ya da gaz. Daha önce bu kadar değildi? Sallamaya alıştırmadık şu an annem var ama sonrasında olmayacak alışmam lazım
nee 2 aymı bana dr 40 gün dedi ama :))
allah valla bizim herif düz duvara tırmancak zaten hamilelik boyunca yasaktı gerçi çocuk çalışmalarında 8 ay gün aşırı oldu ona saysın :))
kızlarrr kızımın tırnaklarını kestim sabah söölemeyi unuttum ben size valla manikürlüydü kızımın tırnakları eldivensiz fena yoluyodu bugün ya allah bismillah dedim kestim sonunda ama yrken kestim çok rahattı valla tavsiye ederim
Selam herkese.
Bugün kırkımız çıktı. Kızımla banyomuzu yaptık. Kayınvalidem suyuna çiçekler, güller, 40 tane taş, bir de yüzük koydu. o su ile ben de yıkandım.
Korunma konusu benim de kafamı karıştırıyor. Bugüne kadar hep eşim korundu. Ama 2 çocuktan sonra riske atamayız galiba ben de spiral taktırıcam. Ondan da korkuyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Zaten sezeryanda 3. aydan sonra takılıyor galiba...
Fatmacım 2 ay diye kim dedi yahu? :) oglumda da dokrorum öyle bir şey demedi ,kızımda da....
Gözde benim eşim de gün sayıyordu. Yaklaşık 4 aydır biz de kardeş gibiydik.Bugün çıktı ya kırkımız pek bir mutlu. Ben tırsıyorum valla ne olacak bilmiyorum.
kızlar slm ben bırlıkte soralık bırlıkte cevplayalım topiğindenımmmm ama yazılarınızı okudum daa sızın de bebeklerınız benımkı gbı gazlı sanırımm
43 gunluk bebeğim varr ve gecelerı ayaktaaa
sureklı gazdan ağlıoruzzz
ben rezene anason içiorumm bebeğime colınıox verıyoruzz ama yokk
napacağımız şaşırdımmm
veee hep ayakta salllanarak uyuyorrrr nasıl olcak bılmıorummmmm
kızlarrrrrrr
göbeğimiz düşmüştü malum bugün 2.gün sabah bezini değişirken biraz kanamıştı az öncede bezini değiştirirken gördük yine kanamış
doktoru aradımm.bişi sürmeyin dedi
akşama yıkayacaktık dedim.yıkamayın dedi
takip edin bugün yarına kadar kanama olursa gelin bi bakalım dedi
sizdede böyle bişi oldumu...
vallahi dr bana bir kitapcık verdi onda yazıyor
bende dün kestim kızımın tırnakları manikürlü gibiydi
ayyy tecrübe iyiymiş ya hiç zorlanmadım
aşağıya hastanenin verdiği kağıdın fotografını ekledim maalesef 15 gün daha beklemeniz lazımEki Görüntüle 149990 Eki Görüntüle 149989
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?