bende aynı şeyleri sorum:))) zinco yu gnde en fazla 4 defa kullanabılırsınız dedı doktorumuz siz ne kadar kullanıyorsunuz?
Bizim Altuğ un doktoru en erken 3 ay en uzun 1 yaşına kadar gaz sorununun sürdüğünü söylemişti.. inş hepimiz en az ayından gaz sorununu atlatırız : ) ben mamayla beslediğim için hiç bilmiyorum emzirme olayını ama artık ben saatle beslemiyorum bebeğimi takip ediyorum.. Gece uyuduğunda bazen hiç uykusunu bölmüyorum bile.
slm hanımlar nasılsınız valla ben çok kötüyüm çok yorgunum gecmışi okudum allah hepınızın yardımcsı olsun.....ben uykusuzumm yorgunum heryerım ağrıyo
ve en kötüsü tek başımayım elıme su verecek bırı yokoğlumu uyutuyorum kızım gel oynayalım dıyo onla oynuyorum bebek ağlıyo hayde bebeğe tam sustu bırazda evle ılgıleneyım dıyorum zar zor yetiştiriyorum çunkı bırıkıyo ışler bıttı yatıyım dıyorum bebek ınga ınga ağlıyo sarhoş gıbıyım çöktüm resmen eşim nöbette offf yaaa çok uzuluyorum çocuklrım ıçın nasıl halledecem ıkısını bırden en önemlısı kızım ıçın uzuluyorum artık yetemıyorum dıye çok uzuluyorum allahım yardımcı olsun bıze...gerçi yenı bır haftamız oldu ınşallah daha ıye gıder
hayırlı olsun kırkınız çıkmış....bende spiral düşünüyorum amaonun hakkındada bır suru şey söylenıyo nasıl yapçam bılemedım bende
hayırlı olsun cnm 40nız çıkmış ne güzell
Bizim Altuğ un doktoru en erken 3 ay en uzun 1 yaşına kadar gaz sorununun sürdüğünü söylemişti.. inş hepimiz en az ayından gaz sorununu atlatırız : ) ben mamayla beslediğim için hiç bilmiyorum emzirme olayını ama artık ben saatle beslemiyorum bebeğimi takip ediyorum.. Gece uyuduğunda bazen hiç uykusunu bölmüyorum bile.
ben geniş ağızlı anne göğsüne benzer NUK marka biberon kullanıyorum.anti kolik.maşallah hiç gaz yapmıyor tavsiye ederim
merhaba arkadaşlar
şu 3 saat olayı benim epey canımı sıkmaya başladı yavrumu gece zor uyandırdım o kadar güzel uyuyordu ki 4 saat sonunda zorla uyandırdık rahat 5 saat yurdu çocuğum sonra yine sabah 5'te yesin diye zorla uayndrdık 7'ye kadar uyuyamadı bu seferde ağladı durdu,kendi acıkınca zaen uyanmaz mı ne yapsak ki yaaaaa
doktorlarınız ne diyor ben hangi doktor ile görüştüysem 3 saati geçirme diyor
kızlar cevap verin lütfen
göğsünden sütle birlikte kan geln varmı??dr uma ulaşamıyorumm..napıcam
Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim,hiç takmicam kafama artık,ama dediğim gibi bebeğimi ve eşimi asla kimselere ezdirtmicem,kendi kardeşim dahi olsa,benim en büyük destekçim yardımcım eşim,Allahım yokluğunu göstermesin.
bide şu sıcak su torbası bi nimetmiş,miniğim mışıl mışıl uyuyor,arada bir uyandırıp emziriyorum,galiba benim kızım üşüyor
yarın doktor kontrolü var 2.topuk kanı alınacak,birde kilosunu falan çok merak ediyorum,anne karnında gelişimi süperdi yavrumun,bakalım sütüm yaramışmı 19 günde
ben yarın çıkmışken ana kucağı alayım diyorum miniğime,gece yatak odamızda park yatağında uyuyor ama gündüz oturma odasında yanımda oluyor,tek başına yatak odamda bırakmak içime sinmiyor kuzumu,birde acaba ağlıyormu uyandımı diye sürekli git gel yapıyorum odaya,tv sesindende bazen duyamayabilirim korkusu var,hem oturma odasına aldığımda koltuklarında üzerinde sürüneceğine kendi yatağında olur diyorum,siz aldınızmı ana kucağı,ben yarın oturma odama ana kucağı alıcam galiba,tavsiye ediyomusunuzzz?
fisher price ın 3 in 1 salıncağı var süper bir şey .ben ondan almayı planlıyorum ama şimdi değil .bir iki ay sonra belki ..alacak olana tavsiye ederim ..kendi kendine sallanma özelliği var salıncak halinden mama sandalyesi sallanan koltuk haline felan geçiyor :))
selam kızlar bugün bizde doktorumuza gitik gaz için zinco verdi birde abd adında vitamin verdi 10 damla vericekmişim önce diyorum kaşığa damlatıyım sonra ağzının içine akıtırım bu ilaçları kullanan varmı aranızda?
bende aynı şeyleri sorum:))) zinco yu gnde en fazla 4 defa kullanabılırsınız dedı doktorumuz siz ne kadar kullanıyorsunuz?
merhaba arkadaşlar
şu 3 saat olayı benim epey canımı sıkmaya başladı yavrumu gece zor uyandırdım o kadar güzel uyuyordu ki 4 saat sonunda zorla uyandırdık rahat 5 saat yurdu çocuğum sonra yine sabah 5'te yesin diye zorla uayndrdık 7'ye kadar uyuyamadı bu seferde ağladı durdu,kendi acıkınca zaen uyanmaz mı ne yapsak ki yaaaaa
doktorlarınız ne diyor ben hangi doktor ile görüştüysem 3 saati geçirme diyor
YOK YAA...BU sap simplex de işe yaramadı deli gibi ağlıyo yine bakalım sabah nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?