• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar ben geldimm

oğlan uyuyo bende birazdan kıvrılıp yatmayı düşünüyorum kendimi çok yorgun hissediyorum.

mapuci canım üzme kendini.benimde abim ve yengemle aram biraz soğuk onlarında çocukları yok.ve beni hiiç anlamıyolar oralı bile değiller yanii.
senin gitmemen çok doğru bişi nasıl bırakacaksın huzursuz olmasa bile okadarcık bebe bırakılırmı.boşverrr takma sen

yaa hepimizde aynı sorun var benim oğlanda bazen 2.5 saat uyuyıo bazen yatağa koyar koymaz hatta koymadan yatağa eğilirken mızıklayıp gözünü açıyoo. gündüzleri güzel uyuyo geceleri 1 saatte bir falan kalkıyoo.geceleri de bölük uyku niyeyse çok daha zor oluyor.

bizim için daha çok erken ama bende düşündüm neyle korunsak diye.spiral yaygın olarak kullanılıyor ama bilmiyorumki bende kafam karışık.

cnm çok okuyunca allah yardımcın olsun ne zormuş durumun ama ben olsam bende gitmezdim valla

ohh maaşallah bende çok merak ediyorum sütüm yarıyomu nasıl kiilosu die 10unda kontrolümüz var aşıda vurulcaz bakalım

bende korkuyorum ama biz 9 aydır kardeş gibi olduk yaa eşim için üzülüyürorum düşük tehlikesi var die bişi olmadı hiç
ufff napıcaz 40mız bi çıksında artık :)

yok cnm nerdeeeeeeeee
:):)
bnmkide gögsümde çok oyalanıyo emiyo uyuyo hemencik uyanıyo tekrar haydeeee:)
Allah hepsinie sağlık versin inş

cnm senin işinde cidden zor ama olsun Rabbim yardımcın olsun inşş üstesinden geliceksin alışıcaksınız iice kızınlada eminim çok ii bi annesin yetemiyorum die düşünme hiç bende eşimle ilgilenemiyorum ev kalabalık onu ihmal etmek istemiyorum neyse Rabbim hepimize yardım etsin

şuanda en buyuk korkum misafirler çunkı hem içten hem dıştan dikişlerım var çok zorlanıyorum :( bakalım bunların altından nasıl kalkıcaz :32:

şuanda en buyuk korkum misafirler çunkı hem içten hem dıştan dikişlerım var çok zorlanıyorum :( bakalım bunların altından nasıl kalkıcaz :32:

cm normal doğumunda zorluğu varmış yaa dikişler olunca Allah kolaylık versin gçer inş en kısa zamanda
misafirlede azcık bekelsinler ya 40ın çıksın öle gelsinler dicem ama düşünceli insanlar çok azz

cm normal doğumunda zorluğu varmış yaa dikişler olunca Allah kolaylık versin gçer inş en kısa zamanda
misafirlede azcık bekelsinler ya 40ın çıksın öle gelsinler dicem ama düşünceli insanlar çok azz

yok daha 3. gunumde gelen vardı ozaman annemler yanımdaydı annemde gıttı tek başımayım hafta sonu var mesela şimdiden boş zamanlarda ıkramları hazırlıycam anca yetişirim

yok daha 3. gunumde gelen vardı ozaman annemler yanımdaydı annemde gıttı tek başımayım hafta sonu var mesela şimdiden boş zamanlarda ıkramları hazırlıycam anca yetişirim
annelerimiz varke herşey nekadar kolay oluyo yaAllah onlardan razı olsun
binkide 2 haftaya gidicek ahh ahh napıcam bilmiyom nasıl alışıcam inş kolay olur alışmama benmde

neyse fıstıklar ben kaçar oğluşuma bakiimm uyuyodu az sonra nöbet başlar bizim kuzucuklarnınza ii bakın öpüldünüz

YOK YAA...BU sap simplex de işe yaramadı deli gibi ağlıyo yine bakalım sabah nasıl olacak

Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim,hiç takmicam kafama artık,ama dediğim gibi bebeğimi ve eşimi asla kimselere ezdirtmicem,kendi kardeşim dahi olsa,benim en büyük destekçim yardımcım eşim,Allahım yokluğunu göstermesin.

bide şu sıcak su torbası bi nimetmiş,miniğim mışıl mışıl uyuyor,arada bir uyandırıp emziriyorum,galiba benim kızım üşüyor
yarın doktor kontrolü var 2.topuk kanı alınacak,birde kilosunu falan çok merak ediyorum,anne karnında gelişimi süperdi yavrumun,bakalım sütüm yaramışmı 19 günde

ben yarın çıkmışken ana kucağı alayım diyorum miniğime,gece yatak odamızda park yatağında uyuyor ama gündüz oturma odasında yanımda oluyor,tek başına yatak odamda bırakmak içime sinmiyor kuzumu,birde acaba ağlıyormu uyandımı diye sürekli git gel yapıyorum odaya,tv sesindende bazen duyamayabilirim korkusu var,hem oturma odasına aldığımda koltuklarında üzerinde sürüneceğine kendi yatağında olur diyorum,siz aldınızmı ana kucağı,ben yarın oturma odama ana kucağı alıcam galiba,tavsiye ediyomusunuzzz?

ben de alıcam cnm. Bende 2 tane beşik war aslında ama yinede anakucağıda alıcam. Titreşimli ana kucağı olanından Alıcam çünkü gazı olan bebeğin rahatlamasını sağlıyormuş. Fakat bir türlü bulamadım nette hiç bi sitede stokta vardır yazmıo :(

biz de aynı sorun var ..biz salondaysak çocuk koltuklarda sürünüyor ben de almamıştım anakucağı.alacam ben de ....ama işte ondan uyutmak ne kadar doğru bilmiyoruz :(((

fisher price ın 3 in 1 salıncağı var süper bir şey .ben ondan almayı planlıyorum ama şimdi değil .bir iki ay sonra belki ..alacak olana tavsiye ederim ..kendi kendine sallanma özelliği var salıncak halinden mama sandalyesi sallanan koltuk haline felan geçiyor :))

fisher price ın 3 in 1 salıncağı var süper bir şey .ben ondan almayı planlıyorum ama şimdi değil .bir iki ay sonra belki ..alacak olana tavsiye ederim ..kendi kendine sallanma özelliği var salıncak halinden mama sandalyesi sallanan koltuk haline felan geçiyor :))

bende o markanın ürünün alıcam ama ne yazık ki stokta yok:( benim beğendiğim titreşimli ana kucağı ve sallanan sandalye.

bende o markanın ürünün alıcam ama ne yazık ki stokta yok:( benim beğendiğim titreşimli ana kucağı ve sallanan sandalye.

YOK YAA...BU sap simplex de işe yaramadı deli gibi ağlıyo yine bakalım sabah nasıl olacak

canım yaa bize dün doktorumuz neo baby diye bitkisel içerikli bir şurup verdi gaz için onu verdim kızıma biraz da rezene verdim kaç saattir mışıl mışıl uyuyor bu seferde korktum çok verip çocuğu baygınlaştırdım mı diye ..ama bir ara emip geri yattı.bu şurup iyiye benziyor dünden beri rahatız bir araştır istersen :))

selam kızlar bugün bizde doktorumuza gitik gaz için zinco verdi birde abd adında vitamin verdi 10 damla vericekmişim önce diyorum kaşığa damlatıyım sonra ağzının içine akıtırım bu ilaçları kullanan varmı aranızda?

selam kızlar bugün bizde doktorumuza gitik gaz için zinco verdi birde abd adında vitamin verdi 10 damla vericekmişim önce diyorum kaşığa damlatıyım sonra ağzının içine akıtırım bu ilaçları kullanan varmı aranızda?

zinco benim bebeğimde işe yaramadı, sap simplex te 3 şişe bitirmemize rağmen hiç bi işe yaramadı son olarak biogaia ve humana nın kimyonlu rezene çayı, duş ve karına masajlarla rahatlatık çok şükür. abd die damlayı ben bilmiyorum cnm ama bende damlalı ilaçlarını kaşığa damlatıp kaşıkla içiriyorum.

bizde zinco kullanıyorum ama yinede çok fazla gazı var kızımın,işe yaramıyor gibi.ya bu gaz olayı ne kadar daha devam edecek,kaç ay sürüyor tecrübeli anneler söyleyin ya

zinco benim bebeğimde işe yaramadı, sap simplex te 3 şişe bitirmemize rağmen hiç bi işe yaramadı son olarak biogaia ve humana nın kimyonlu rezene çayı, duş ve karına masajlarla rahatlatık çok şükür. abd die damlayı ben bilmiyorum cnm ama bende damlalı ilaçlarını kaşığa damlatıp kaşıkla içiriyorum.

anladım busemm sen daha tecrübelisin bizlerden ilk doğum yapanlardansın bebklerde gaz problemi 3 aya kadarmı sürüyor birde bu gece emzirmeleri kaç aydan sonra bitiyor bebeğin uykuları düzene giriyor.

bizde zinco kullanıyorum ama yinede çok fazla gazı var kızımın,işe yaramıyor gibi.ya bu gaz olayı ne kadar daha devam edecek,kaç ay sürüyor tecrübeli anneler söyleyin ya

bende aynı şeyleri sorum:))) zinco yu gnde en fazla 4 defa kullanabılırsınız dedı doktorumuz siz ne kadar kullanıyorsunuz?

kızlar bahasettiğim NEO BABY GRİPE MİXTURE şurubu araştırdım biraz az buçuk ingilizcemle bir iki forum baktım .yorumlar fena değil gibi ..bizde işe yaradı gibi şu anlık ..siz de deneyebilirsiniz aklınızda olsun ...

Back