- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
hafif kan benmkindede oldu araştırdım olabiliyomuş ertesi gün geçti canını sıkma önemli değildir
sayın anne bu 2 ay normal doğum için mi sezeryan için mi? :}
banada bi cevap verin sevabına yauuu
göbiki düşüpte sonra kanayan oldumu aranızdaaa
benim oğlumun kanamadı ama iltihap gibi bişiy geldi 2 güne kapandı zaten.senin bebişin göbeği yeni düşmüş yine 3 gün filan bişiy sürmeden gazlı bezle kapat orayı istersen
Deryacım bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama yenidoğanın bacaklarını çok hareket ettirmek zararlı diye biliyorum daha doğrsu kalça çıkıklığına sebebiyet verebilir. Biz bebe yağıyla bağırsaklarına masaj yapıyoruz.
sürekli bi kanama değil zaten kanamış kurumuş oluyor ben altını açtığımda.
pöfff canım sıkıldı bak şimdii.. bugün yarın takip edelim barii yıkamayıda biraz ertelicezz napalımmm
bizde sadece banyoda kanamıştı birazcık doktora sordum devam ederse k vitamini takviyesi yaparız zaten yapmıştık ama bir daha yaparız demişti . devam etmedi kanamamız ....sürekli bi kanama değil zaten kanamış kurumuş oluyor ben altını açtığımda.
pöfff canım sıkıldı bak şimdii.. bugün yarın takip edelim barii yıkamayıda biraz ertelicezz napalımmm
banada bi cevap verin sevabına yauuu
göbiki düşüpte sonra kanayan oldumu aranızdaaa
sedacım 2 kez hafif kanama benmkindede oldu kalan parçadan oluyor o normal bence
yaa benimde kızım kakasını rahat yapamıyor
okadar ıkınıyorki poposu kanadı azcık çatladı zeytinyağlı kulak çöpü yaptım hemen yaptı
aynı durumda olan varmı???
bizim ki de öyle canım biz korktuk hatta idrarırını ve kakasını yaparken zorlanıyor diye gazdan olurmuş doktor demişti zeytinyağıyla uyarabilirs diye bir de gaz şurubumuz iyi geldi sanırım ama hala zorlanıyorsedacım 2 kez hafif kanama benmkindede oldu kalan parçadan oluyor o normal bence
yaa benimde kızım kakasını rahat yapamıyor
okadar ıkınıyorki poposu kanadı azcık çatladı zeytinyağlı kulak çöpü yaptım hemen yaptı
aynı durumda olan varmı???
Bizimkide aynı öyleydi naptıysak olmadı en son battaniye içinde sallama yöntemini denedik mışıl mışıl uyudu.Yalnız bizimki sağa sola değilde ileri geri sallanınca uyudu dene bence rahat edersin.Eskilerin gözünü seveyim valla tavana iki kanca atıp salınca yapmayı bile düşünüyoz artık..Başa gelince herşeyi düşünüyo insan.off melocum ya biz de nöbetteydik dün gece, 3 saat aralıksız ağladı durdu emre. yapmadığımız kalmadı, hoplattık gezdirdik ev içinde kanguruyla bile dolandık ama hiç bir şey kar etmedi. sabah oluyor olmasına da ben de kayınvalidemde turşu olduk) bir de yanlız olsam yandım gitti. senin yanında kimse yok mu canım?
sağolun arkadaşlar içim rahatladı valla.
yok hala bezi kıvırıyoruz. sanırım göbeğin o dışındaki kalan parça kanayıp kuruyup dökülüyo.bugün ve yarında takip edelimde inşallah kesilirr.
Kızlar ya braunun kulaktan ateş ölçerini kullanan varmı varsa memnunmu hangi çeşidini aldı ee bide filtresini sık değiştirmek gerekiyormuş bu durum sıkıntı yaratıyormu?
kızlarrrrrrr
göbeğimiz düşmüştü malum bugün 2.gün sabah bezini değişirken biraz kanamıştı az öncede bezini değiştirirken gördük yine kanamış
doktoru aradımm.bişi sürmeyin dedi
akşama yıkayacaktık dedim.yıkamayın dedi
takip edin bugün yarına kadar kanama olursa gelin bi bakalım dedi
sizdede böyle bişi oldumu...
canım ben çok memnunum benimi son çıkan modeli sanırım 2045di
Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim,hiç takmicam kafama artık,ama dediğim gibi bebeğimi ve eşimi asla kimselere ezdirtmicem,kendi kardeşim dahi olsa,benim en büyük destekçim yardımcım eşim,Allahım yokluğunu göstermesin.
bide şu sıcak su torbası bi nimetmiş,miniğim mışıl mışıl uyuyor,arada bir uyandırıp emziriyorum,galiba benim kızım üşüyor
yarın doktor kontrolü var 2.topuk kanı alınacak,birde kilosunu falan çok merak ediyorum,anne karnında gelişimi süperdi yavrumun,bakalım sütüm yaramışmı 19 günde
ben yarın çıkmışken ana kucağı alayım diyorum miniğime,gece yatak odamızda park yatağında uyuyor ama gündüz oturma odasında yanımda oluyor,tek başına yatak odamda bırakmak içime sinmiyor kuzumu,birde acaba ağlıyormu uyandımı diye sürekli git gel yapıyorum odaya,tv sesindende bazen duyamayabilirim korkusu var,hem oturma odasına aldığımda koltuklarında üzerinde sürüneceğine kendi yatağında olur diyorum,siz aldınızmı ana kucağı,ben yarın oturma odama ana kucağı alıcam galiba,tavsiye ediyomusunuzzz?
bizde zinco kullanıyorum ama yinede çok fazla gazı var kızımın,işe yaramıyor gibi.ya bu gaz olayı ne kadar daha devam edecek,kaç ay sürüyor tecrübeli anneler söyleyin ya
canım o çatlaklardan geliyodur bi kere bendende gelmişti kızım emerken kanasada ver demişti doktorumuz o zaten kusar kanı demiştikızlar göğsümden kan geldi..pompayla çekerken sütüme kan karıştı..bu ne şimdi anlamadım..sütü vermedim bebeğime..zaten azdı döktüm..üzüldüm..şimdi bu ne ...
hastalık mı??başınıza böyle bişey geldimi..moralim bozuk yaaa
kızlarrrrrrr
göbeğimiz düşmüştü malum bugün 2.gün sabah bezini değişirken biraz kanamıştı az öncede bezini değiştirirken gördük yine kanamış
doktoru aradımm.bişi sürmeyin dedi
akşama yıkayacaktık dedim.yıkamayın dedi
takip edin bugün yarına kadar kanama olursa gelin bi bakalım dedi
sizdede böyle bişi oldumu...
selam kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım çok fazla kalamıcamm...ya benim kızım sabaha karşı birazcık kustu ama sarı renkliydi bu konuda bilgisi olan var mı?bu durum tekrarlamadı...gaz problemi vardı dün gecede....emdi uyudu uyandıktan sonra dediğim gibi
sarımtırak kustu normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?