• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Almanyadan rezene göndermişler yemeğini mi salataını mı çorbasını mı yapsam karar veremedim..

süt yapar diye göndermişler sağolsunkar da bakalım fırsat bulup yapabilecekmiyim..

çok kolay taze rezene tarifi verebilecek olan var mı?

almanyadan mı :53:
ben tazesini hiç sevmem bi kavurmasını bide böreğini severim

almanyadan mı :53:
ben tazesini hiç sevmem bi kavurmasını bide böreğini severim

evet orda burdaki gibi deil her markette var taze rezene ve anne sütüne çok fydalı da zeytinyağlı yemeğini mi çorbasını mı salatasını mı yapıyım karaer veremedim,fırsat bulabilcekmym yapmaya acaba :} o yüzden kolay bi tarif istedim..

kızlar otomatik sallanan beşik almak istiyorum ama bu beşikler nasıl otomatik sallanıyor bilen var mı
pille mi yoksa elle mi.? dondolino diye bi ürün var hem sallama hem mama sandalyesi ama açıklamasında bulamadım bilen varsa acil cevap.. kızım son günler acayip huy değiştirdi uyanıksa hiç durmuyo devamlı kucakta yada sallanmak istiyor

Almanyadan rezene göndermişler yemeğini mi salataını mı çorbasını mı yapsam karar veremedim..

süt yapar diye göndermişler sağolsunkar da bakalım fırsat bulup yapabilecekmiyim..

çok kolay taze rezene tarifi verebilecek olan var mı?

valla ben ilk defa duyuyorum taze rezene yemeğini ayyyhh kendimi pek bi cahil gördümm:37:

ayy kızlar dün akşam haberlerde gördüm istanbulda özel kartal hastanesinde bebeklere yapılanları
mahvoldum içim parçalandıı yaa hele o psikopat manyak hemşirenin yeni doğan bebeğe yaptığı makyajı görünce başıma ağrılar girdi valla.okadını o bebeğin annesinin eline vermek lazım.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...iklari-iskenceye-bakin-icim-aciyor-yorum.html
haber burda ama bakmanızı tavsiye etmem sinirleriniz bozulur.
iyidi doğumdan önce görmedim bu haberi valla evde doğurucam derdim

öff yaa ne biçim insanlar var ne vicdansızlar o bebeklerin ağlamaları hala kulaklarımda üç kuruş için

offf yine sinirlerim bozuldu

valla ben ilk defa duyuyorum taze rezene yemeğini ayyyhh kendimi pek bi cahil gördümm:37:

ayy kızlar dün akşam haberlerde gördüm istanbulda özel kartal hastanesinde bebeklere yapılanları
mahvoldum içim parçalandıı yaa hele o psikopat manyak hemşirenin yeni doğan bebeğe yaptığı makyajı görünce başıma ağrılar girdi valla.okadını o bebeğin annesinin eline vermek lazım.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...iklari-iskenceye-bakin-icim-aciyor-yorum.html

öff yaa ne biçim insanlar var ne vicdansızlar o bebeklerin ağlamaları hala kulaklarımda üç kuruş için

evet yaa ben de haberlerde izledim onlar insan olamaz yaa mümkün değil yeni doğmuş bi bebeğe bunlar yapılaz yaa.. Allah korusun ya bizim çocuklarımız da onun gibilerin eline düşseydi.. Verilmiş sadakamız varmış ki sağ salim çıktık geldik hataneden.. ayy ben tutamadım kendimi ağladım yaa kendi oğlumu düşündüm onların yerinde o insan müsveddelerini öldürmek parçalamak istedim.. kimse kızmasın ama bazıları boşuna katil olmuyor benim olasım geldi..

canım türkiyede semt pazarlarında arapsaçı diye de satılıyor belki öyle duymuşsundur pazara çıkarsan markete gidersen bi sor bak süte ve gaza iyi geliyor rezene biliyorsun ;}

bunu bende tv de gördüm ama elektrik süpürgesiyle çekiyolar ya nasıl olurki dedim kuvvetli olmazmı ne bilim kafam almadı

en otri bebeyle çekerken bile annem ayy çok çektin çocuğun beyni aktı diyo:37: bunla çeksem heralde neler der:27:

ayy ilahiii seda öpöüyorum annenin ellerinden yaaa aynı benimkide öyle ben ne yapsam tedirgin kadın sütü olsa benim yerime de o emzircek ben üşütüyorum kendime dikkat etmiyorum yaa :}

benimde aklıma pek yatmadı zaten düğme kadar burundan ne çıkacak ki elektrik süpürgesiyle çekelim :} ama gördüm görmeyen arkadaşlar için paylaşıyım dedim..

sağol canım bizde cumaya randövü aldık aslında dikkatte ediyorum 2-3 kere çamaşırlarını durulatıyorum hatta enveyin bebe deterjanını kullanıyorum ama dediğin gibi olacağı varsa önüne geçilmiyor.bide ben tecrübeliyim ama ilk kızımda hiç böyle sorunlarla karşılaşmamıştık 2.kızım çok farklı herşeyiyle yeeniden herşeyi öğreniyorum sizlerle:17:

ececim haber ver muhakak mınısın neyı oldugunu oke doktora gıdınce..

ay o haberı bende gordum ıcım yandı yaa o cocugu ole gorunce yavrum geldı gozumun onune ALLAH nasıl bılıyosa ole yapsın onların yaa o cocugun annesı yavrusunu gorunce o halde naptı acaba :43::43: o bebegı alıp bagrıma basasm geldı:43:

ben sütümün geldiğini göğüslerim sızladığında anlıyorum.hafifte ağrı oluyor ve sertleşiyor.bebeğin doymasa ağlar canım.bide emerken bol bol yutkunuyorsa sütün geliyor ve yetiyordur.sık yutkunmayp sinirleniyorsa falan gelmiyordur ve bebk doymuyodur.zaten o zaman ağlar.göğsünü sıkıp süt geliyosa bu seni aldatmasın önemli olan bebeğine yetmesi ve onun yutkunması.umarım anlatabilmişimdir.ablam tecrübeli bende aynnı soruyu ona sordum ve bu şekilde anlattı.süt olması içinde ben ıhlamur içiyorum ve bol su.allah yardımcın olsun.:16:
tesekur ederım canım maalesef benım 4-5 saaatte bu soyledıklerın ancak oluyor ama ozamana kadarda bebek acıkmıs oluyor durmuyor sanırım mamaya devam:(

sanırım bu iki güğsün boyut farkı herkeste var kimle konsam herkes aynı şeyi söylüyo benimde sol göğsüm sağ göğsümden büyükk.ikisinide emzirmeme rağmem.
valla bende bilmiyorum ne kadar süt geliyo sağmıyorum artık önceden sağıyodum emzirdikten sonra boşaltmak için ama şimdi bıraktımm.
keşke göğsümüz şeffaf olsaa :37: içini görebilsek ahaha ne güzel olurduu
benımde sag gogsumden 1 kanaldan fıskırıyor soldan 3-4 kanaldan eskıden tam tersıydı ne oldu anlamadım zaten ben bu sut ısınden yekun bısey anlamadımkı:27:

Kızlar Heryer Okuyoruz Duyuyoruz 6 Ay Sadece Anne Sütü Diye Ama Bikaç Doktordan Ve İnternetten Duydum 4. aydan itibaren bebeğe Ek Besin Başlanıyormuş Siz Ne Düşünüyorsunuz Ne Yapmayı Planlıyorsunuz? Tecrübeli Annelerin Önerisi Nedir?

evet akşam bende haberi izledim cinlerim tepeme çıktı orayı basıp öldüresim geldi bi de yoğunbakım orası yaa çıldrıdım resmen kimlere emanet ediyoruz çocuklarımızı bak yine hatırladım

Kızlar Heryer Okuyoruz Duyuyoruz 6 Ay Sadece Anne Sütü Diye Ama Bikaç Doktordan Ve İnternetten Duydum 4. aydan itibaren bebeğe Ek Besin Başlanıyormuş Siz Ne Düşünüyorsunuz Ne Yapmayı Planlıyorsunuz? Tecrübeli Annelerin Önerisi Nedir?

ben de okumaya başladım öyle hatta etrafımdakiler 4.ayda geçmiş ek besine ben dr.uma sorcam o ne zaman gec derse bide artık 4.ay mamaları çıkmış markette gördüm ama ben ne kadar annesütü alsa ii die düşünüyorum gecen bi arkadaşımda başlamış çorbaya 4 ayda zaten mama veriyodum dr ek gıdaya geç dedi dedi belki 4ten sonra agzına felan sürerim meyve salatalık felan emin deilim

kızlar iki gündür oğlum ağlamıyo şükür önceleri akşam 18:30 20:30 arası ağlardı ne yaparsa yapalım susmazdı deli gibi bağırıyordu ben de perişan oluyodum oda babamızda artık taaktik geliştirdim sütümü sağıyorum gündüzden 60 cc 18:30 gibi veriyorum biberonla dooyuyo sonra biraz pışpışlıyoruz ve ağlama saatini uyuyarak geçirmesini sağlıyoruz demekki benim sütüm akşam saatlerinde azalıyorki aç ka kalıyomuş ağlıyomuş çocuk bilmiyourm ama çözüm yolunu bulduk gibi inşallah hiç ağlamaz bi daha o saatlerde:))):

günaydın kızlar
manik :rekor bizde sanıyordum sizdeymiş bizimki 12 saat..bütün gece uyumadı yaa sabah 9 da zor daldııı.....ne oluyor anlamadım
bu arada en büyük temizlikçi vujuatı bizde sulu sistem elektrik robotunun yürüme ayakları gitti gümbürtüye :((

canım eskiden 4 ay dolmadan bile başlanıyomuş yavaş yavaş ben aslında 4. ayda başlayayım diyodum ama tam yaza denk gelcek tatil dönüşü başlarım belki diyorum tabi drunda ne diyeceği önemli
bi yandan da benim tontiş ek besine geçince iyice tontişleşirmi diyede düşünüyorum valla ama en iyisi tatil dönüşü otelde ben ona nasıl hazırlıycam kahvaltı falan

evet ya çalışan anne olmak çok zor benimde 14 mayısta bitiyor iznim sonra heyet alıcam bir ay sonra zaten yaz tatili okullar açılana kadar benim bıdık olur 7 aylık ama benimde bakıcı derdim var, büyük kız ilkokul 1 e başlıycak seneye benim için zor bi süreç başlıycak allah yardımcımız olsun hepimizin

canım raporu devlet hastanesinden mi alıyorsun?özel hastaneden aldıgımız heyet raporu gecerli oluyor mu?

bebeklerimizi emanet ettiğimiz insanlara bakın. yazıklar olsun... ceza da almaz bunlar bu ülkede... allaha havale ediyorum
mapuci canım ben örtü serdim yatak odasında halının üstüne. genelde orada emzirmeye çalışıyorum. dediğin gibi halılar hep leke:(( örtüyü sıksık yıkayabiliyorum en azından.
***öğretmen arkadaşlar ücretsiz izin alacak mısınız?
ben heyet ayarlayamadım, müdürüm de 10 10 rapor alırsın ama raporlar arası birer gün okula gelmen lazım dedi. bebeği kime bırakıcam ki, kimsemiz yok ist.da. zaten 40 gün de yetmiyor dönemi kapamaya. kafam karıştı. yaza kadar raporla geçirip eylülde ücretsiz almak istiyordum. ama olmayacak galiba.

bu arada direkt dalmışım nasılsınız güzel anneler
dün umayın biraz ateşi yükseldi aşıdan dolayı eşiminde toplantısı vardı daha sonra ödül töreni falan yapıldı yıl sonu olduğu için yemekten sonra eğlence falan olcakmış aradım çocuğun ateşi var sen eğlenceye kalmasan olmazmı izin al dedim adamın dediğine bakın kızlar ee ben gelsem napcam ki calpol ver işte gelme dedim sakın gelme ee gelcem heralde birazdan diyo dedim yatmayada gelme orda kal yoksa gelirsen yemin ederim parçalıycam seni neyse yemeği yemiş eğlenceye kalmamış gelmiş ben hiiç konuşmadım üstelik ateş ölçerin pili bitmiş tam lazım olcağı zamanda hiç kullanılmamış ateş ölçerin pili bitiyo pil al gel dedim yani bide bi geldi 38 olmuş çocuğun ateşi kızın ağlamaya mecali yok inliyo ayy üzüldüm yavrum kıyamam falan diyo almış kucağına bende aldım kucağından az önce yemek yerken ööle demiyodun ama dedim verdim veriştirdim öküzlükte son noktadasın dedim
adam bi tuhaf oldu yaaa manyakmıdır nedir valla hamileyken elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmuyodu şimdi hadi yardım etmiyo geçtim onu çocuğa karşıda manyaklaştı
bugünde diyo alanyada ööle uzun süre kalamzsın gidersin bi kaç hafta ancak oldu dedim dün gece löp löp yemekleri yerken kızını düşünmüyodun şimdi noldu da düşkün oldun kusura bakma dedim alanya dediğin yer şuarsı çok özlüyosan haftasonları gelirsin dedim manyak adam yaaaa
haa bugün kalça ultrasonu çektirdik çok şükür bişisi yokmuş tontişimin

babys sen konyalıydın dimi canım ama istanbulda yaşıyodun yanlış hatırlamıyosam

Back