Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almanyadan rezene göndermişler yemeğini mi salataını mı çorbasını mı yapsam karar veremedim..
süt yapar diye göndermişler sağolsunkar da bakalım fırsat bulup yapabilecekmiyim..
çok kolay taze rezene tarifi verebilecek olan var mı?
almanyadan mı
ben tazesini hiç sevmem bi kavurmasını bide böreğini severim
Almanyadan rezene göndermişler yemeğini mi salataını mı çorbasını mı yapsam karar veremedim..
süt yapar diye göndermişler sağolsunkar da bakalım fırsat bulup yapabilecekmiyim..
çok kolay taze rezene tarifi verebilecek olan var mı?
valla ben ilk defa duyuyorum taze rezene yemeğini ayyyhh kendimi pek bi cahil gördümm
ayy kızlar dün akşam haberlerde gördüm istanbulda özel kartal hastanesinde bebeklere yapılanları
mahvoldum içim parçalandıı yaa hele o psikopat manyak hemşirenin yeni doğan bebeğe yaptığı makyajı görünce başıma ağrılar girdi valla.okadını o bebeğin annesinin eline vermek lazım.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...iklari-iskenceye-bakin-icim-aciyor-yorum.html
haber burda ama bakmanızı tavsiye etmem sinirleriniz bozulur.
iyidi doğumdan önce görmedim bu haberi valla evde doğurucam derdim
öff yaa ne biçim insanlar var ne vicdansızlar o bebeklerin ağlamaları hala kulaklarımda üç kuruş için
offf yine sinirlerim bozuldu
bunu bende tv de gördüm ama elektrik süpürgesiyle çekiyolar ya nasıl olurki dedim kuvvetli olmazmı ne bilim kafam almadı
en otri bebeyle çekerken bile annem ayy çok çektin çocuğun beyni aktı diyo bunla çeksem heralde neler der
sağol canım bizde cumaya randövü aldık aslında dikkatte ediyorum 2-3 kere çamaşırlarını durulatıyorum hatta enveyin bebe deterjanını kullanıyorum ama dediğin gibi olacağı varsa önüne geçilmiyor.bide ben tecrübeliyim ama ilk kızımda hiç böyle sorunlarla karşılaşmamıştık 2.kızım çok farklı herşeyiyle yeeniden herşeyi öğreniyorum sizlerle
valla ben ilk defa duyuyorum taze rezene yemeğini ayyyhh kendimi pek bi cahil gördümm
ayy kızlar dün akşam haberlerde gördüm istanbulda özel kartal hastanesinde bebeklere yapılanları
mahvoldum içim parçalandıı yaa hele o psikopat manyak hemşirenin yeni doğan bebeğe yaptığı makyajı görünce başıma ağrılar girdi valla.okadını o bebeğin annesinin eline vermek lazım.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...iklari-iskenceye-bakin-icim-aciyor-yorum.html
haber burda ama bakmanızı tavsiye etmem sinirleriniz bozulur.
iyidi doğumdan önce görmedim bu haberi valla evde doğurucam derdim
öff yaa ne biçim insanlar var ne vicdansızlar o bebeklerin ağlamaları hala kulaklarımda üç kuruş için
offf yine sinirlerim bozuldu
tesekur ederım canım maalesef benım 4-5 saaatte bu soyledıklerın ancak oluyor ama ozamana kadarda bebek acıkmıs oluyor durmuyor sanırım mamaya devamben sütümün geldiğini göğüslerim sızladığında anlıyorum.hafifte ağrı oluyor ve sertleşiyor.bebeğin doymasa ağlar canım.bide emerken bol bol yutkunuyorsa sütün geliyor ve yetiyordur.sık yutkunmayp sinirleniyorsa falan gelmiyordur ve bebk doymuyodur.zaten o zaman ağlar.göğsünü sıkıp süt geliyosa bu seni aldatmasın önemli olan bebeğine yetmesi ve onun yutkunması.umarım anlatabilmişimdir.ablam tecrübeli bende aynnı soruyu ona sordum ve bu şekilde anlattı.süt olması içinde ben ıhlamur içiyorum ve bol su.allah yardımcın olsun.
benımde sag gogsumden 1 kanaldan fıskırıyor soldan 3-4 kanaldan eskıden tam tersıydı ne oldu anlamadım zaten ben bu sut ısınden yekun bısey anlamadımkısanırım bu iki güğsün boyut farkı herkeste var kimle konsam herkes aynı şeyi söylüyo benimde sol göğsüm sağ göğsümden büyükk.ikisinide emzirmeme rağmem.
valla bende bilmiyorum ne kadar süt geliyo sağmıyorum artık önceden sağıyodum emzirdikten sonra boşaltmak için ama şimdi bıraktımm.
keşke göğsümüz şeffaf olsaa içini görebilsek ahaha ne güzel olurduu
Kızlar Heryer Okuyoruz Duyuyoruz 6 Ay Sadece Anne Sütü Diye Ama Bikaç Doktordan Ve İnternetten Duydum 4. aydan itibaren bebeğe Ek Besin Başlanıyormuş Siz Ne Düşünüyorsunuz Ne Yapmayı Planlıyorsunuz? Tecrübeli Annelerin Önerisi Nedir?
Kızlar Heryer Okuyoruz Duyuyoruz 6 Ay Sadece Anne Sütü Diye Ama Bikaç Doktordan Ve İnternetten Duydum 4. aydan itibaren bebeğe Ek Besin Başlanıyormuş Siz Ne Düşünüyorsunuz Ne Yapmayı Planlıyorsunuz? Tecrübeli Annelerin Önerisi Nedir?
evet ya çalışan anne olmak çok zor benimde 14 mayısta bitiyor iznim sonra heyet alıcam bir ay sonra zaten yaz tatili okullar açılana kadar benim bıdık olur 7 aylık ama benimde bakıcı derdim var, büyük kız ilkokul 1 e başlıycak seneye benim için zor bi süreç başlıycak allah yardımcımız olsun hepimizin
ya hanımlar hemoroid sorunu olan varmı ben çok rahatsızım bu onuda ya..napçam bılemıyorum bılgısı olan varsa yardım etsın bana ...doğumdan sonra bu cıktı meydana ya...