2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

var canım var bizde aynı durumdayız,bütün gün ağlıyor gecede 3 saat uyuyor,çocuk doktoru arkadaşımız var 2 gündür o geliyor biraz rahatlatıyor duş ve masajla o varken uyuyor gidince ie başlıyor,bugün sinirden o kadar hızlı sallamışımki korktu yavrum sonra oturdum ağladım bir de,zinco,rezene kimyon anason,denemediğim şey kalmadı,şimdide günde 1 çay kaşığı badem yağı vericem,şu gaz kreminede başladık bakalım işe yarayacak mı birde nurse harveys diye bir şurup var ondanda alıcam gecee 3 te mamasını yedi ağlamaya başladı tam 2,5 saat artk sesi gitti ağlamaktan evde fitil vardı 1/3 ünü vermeye çalıştıkta uyudu ama ben nöbetteyim,zombi gibiyiz eşimle,eşim bu hafta ben yalnızım diye izin aldı,walla annem falan gelemem derse kadın bil tutmayı düşünüyorum yardım için şu gaz sancıları geçene kadar

Günaydın hanımlar
Ay dün çıkmak için hazırlandık tam o sırada bi yağmur süzdürdü, hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, geçer 15dk bekleyelim dedik , şiddeti azaltı ama çiseme şeklinde yağdıda yağdı, bebekleri üşütürüz korkusuna çıkamadık dışarı.. kısmet bugüne artık..
Akşam yazıcam demiştim, o zamanda mertin kolik ağrısı başladı yatana kadar onunla uğraştık, çoğumuzdada durum aynıymış okuduğum kadarıyla.. e gece çok sancı çekip uyumayınca emmeyede kalkamamış garibim, ancak uyanmış onu emzirdim ama o kadar saat emmeden durunca şişmişler tek tarafı emdi doydu iş başa düştü öteki tarafı sağıyorum şu an..
gözlerim kapanıyor vallahi, kağan uyanmadan şu sağma işi bitsede az daha uyusam..

Son düzenleme:
Gçmiş olsun cnm inş. hemen iyileşir
Cnm 40. günde kırklandık
Cnm kurutmuşsunuz bişi olmaz, ay zaten tam çıkarken bi aksilik olmazsa şaşırırım ben, bizdede aynı hesap oluyor genelde ya kağan ya mert birisinden biri illaki bi ihtiyacı ortaya çıkıyor
Cnm manikcim çok güzel bi cevap yazmış aynen ona katılıyorum
slm hanımlar benım kızım hasta oğlum yatmıyo ıkısınınde bana ıhıyacı var bırını sallıyom bırıı okşuyom..yatmıyokı bu eşşek kızıma bakam çıldırcam
çook tanıdık bi tablo
Ohh iyi yapmışsın cnm :) iyi günlerde giy
güle güle kullanın cnm, bizde kağandan vardı oyun halısı bende bugün çıkartayım bakalım ilgisini çekecekmi mertimin
Cnm olmadı bende..
Ah bi gazman daha.. biraz daha sabır geçecek diye ümit ediyorum cnm...
Cnm aman kucağa alıştırma, anakucağına koy, otokoltuğuna koy, hiç olmadı battaniyesini ser üstüne koy ama kucakta tutmamaya bak, kucakçı olur çıkarlar, arkadaşımın kızı öyleydi, şu an için sana zarar vermez ama sonrasında boyun ve sırt ağrısı yapıyormuş, o kadar çekilen sıkıntıda cabası
Maşallah kuzummaaaaaaaa
Çok geçmş olsun cnm

Aynen öyle oluyor cnm :) eğer teksem koca günden bişey anlamıyorum valla.. ben bi ara tüpleri bağlatacaktım sonra vazgeçtim spiral taktırıcam ama ne zaman olur bilemiyorum..

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrr ve bebişleriiii

tekrar geçmiş olsun canım
ağrılarının azalmasına sevindim

daldı sıpam kızımıda babası uyuttu..sınav var yarın gene off kı ne offf....

birde sınava giriyorsun
maşallah sana
nasıl geçiyor sınavlar bari onlar iyi olsun

tşkr ederm cnm ya,hala karar veremedm bu arada yaaa
peffff kendme araba alsm bu kadar zorlanmzdm walla

tşkr ederm cnm burada bulamADm bn mecbr netten vericm sipariş,ne zaman gelir onu da bilemiorm inş çrşbya kdr gelir ya

Günaydın kızlar... Benim bebişin kafası hep sağa dönük yatıyor bu yüzdende yamulmaya başladı kafası düzelsin diye sola yatırıyrum ama o yine sağa döndürüyor varmıdır bir çözümü?

canım sağ tarafına bir yastık koymayı dene istersen

Arkadaşlar paraminide arzum bebbe indirimi var. Ben multi robot aldım. %50 indirimliydi. Yalnız sanırım yarın son, hepsiburada da 138di, ben 65'e aldım. Güvenilir bir site, daha önce alışveriş yaptım e-bebek kutusuyla yolladılar, sanırım onların yan firması.
Yoğurt makinası 41, biberon ısıtıcı 21 tl. Aslında bunları da alsammı diye aklımda kaldı ama daha çok erken.
Üye olmak isteyenler varsa aşağıdaki linkten olabilir.
paramini

azmin zaferi
yarın akşam gidiyo kayınvaleeeeem........hahahaaaaaa.....ay çok çok mutluyum....
manikin dediğini tam yapamasamda..elimde olmadan çok surat astığım için gidiyolar...
ya bide ne diycem...kaynanam gelirkenn bebeğimize ne hediye getirmiş...kıskanmayın ama...
eşimin bebeklik eskilerini...yepyeniymiş..nolcak 30senelik sadece...ay.. yıka diyo bide eşim..oldu..güveli güveli giydirirmiyim hiç....bunu layık görmüşler ilk torunlarına saolsunlar...

denizcim haftaya eşim yok..benimkide uyumuyo saolsun hiç geceleri...kucağıma alıp halay çeker gibi zıplıyom...susuyo uyuyo...yatağına koyduğumubn 5. dakkasında kıçına iğne sokmuş gibi bağırıyo...kucaımda uyuyo...sonra yine çığırıyo..gel bize birlikte tutarız nöbeti...

Bizde de aynı sorun var canım bizimki de sola dönük yatıyor ve sol kulağı kivriliyo düzeltiyorum yine eski haline getirip öyle uyuyo kepçe kulak olcak bu gidişle.

paraminiye bende üye olmak istedim ama mailime link gelmedi.biberon ısıtıcısı bende aldım bekonunki 15 tl idi hepsi burada.com da bi ara.10 dakikada ısıtıyo suyu.gereksizmiş boş yere aldım.hepsi burada.com da bazı ürünler çok pahalı.diğer sitelerde daha uygun oluyo aynı markalar.yalandan indirim diye yazıyo sitelerinde.mesela medelanın elektirikli göğüs pompası 172.99 tl diye görünüyo indirimle 148.68 tl.ben minik babyden 135 tlye aldım aynısını.zaten normaldede sitesinde 148 tl idi.

aaa aynı sorun bizde de var bebeklerin saçının yağlandıını hiç bilmiyodum valla :))

kızlar oğlum mamasını fışkırır gibi kustu üşütmeden olabilirmi acaba

canım benim kızda ööle kusuyodu ama sürekli ööle kusuyodu reflüsü varmış devam ederse bi dr görün derim

yaa canım uyumasada ağlamaması iyi en azından bizimki uyumadığı zaman feryat figan

bi kere öyle kustu sanki biberonun kapağı açılmış gibi.birazda üşütmüş.salı günü dr.a götüreceğim canım.önceleri çok acıkırdı 2-3 saate 90 ml mamasını içerdi.bazen fazla da yapardım şimdi 60 lığı zor bitiriyo.kucağımda uyuyo mamayı içerken.zorla yediriyorum uyandırıp.geçmiş olsun canım.senin kız nasıl oldu dr.ne dedi reflü için

bu arada hepinize merhabalarrrr
dün hem kızımın hemde benim dr amcalarımızda kontrolümüz vardı benim kanamalar ara ara devam ediyodu ama adet olmuşum yani lekelenmeler bitmeden adet oldum anlayacağınız sonra spiral olmaz daha sana dedi çok zor bi operasyon geçirdin dedi vajinit varmış aynı zamanda fitil verdi 3 ay sonra tekrar gel dedi bu arada alattan muayene etti hatta semear testide yaptı
sonra umayın dr amcasına gittik çrş günü kalça ultrasonumuz var onu çektircez 6100 gr olmuş kızçem 58 cm ben dr a dedim bu ne bööle dr amca diye o da herkes bebeğim kilo almıyo diye üzülür senin gibisini ilk defa gördüm dedi bende dedim anası tombalak olunca korkuttum ben dedim anne sütüyle alınan kilolar kalıcı diildir dedi ne kadar emzirebiliyosan emzir dedi kucağa alıştırmışsını bu zilliyi dedi malum o kadar insan 5 dk alsa gün bitiyodu ser yere bişey at yere ağlasada hemen alma dedi bizde bugün gittik hem araba aldık kızıma hemde şu tepesinde oyuncakları olan minderlerden arabada cihocco alcaktım lite way ama çocuğun yüzünü görmeden içim rahat etmedi çift yönlü ucuz bişi aldık pier cardinin işte bööle zuzuların annecikleri
dün bi arkadaşa gittik doktordan sonra orda bi uyudu kızım gece çok iyi uyumadı sonra 1 satte bir kalktı aslında burnu da tıkalı ondan çok ememedi sanırım ondan da kalktı durdu yavrum ya şu konyanın havası ne kuru yaaa

canım biz istanbuldaydık ööle aşırı kusmaları olduğunda 2 dra gittik zantac motillum ve gaviscon verdiler 1 ay kullandık sonra konyaya dönünce kendi druna götürdüm o da bu kadar aşırı reflüsü olan bebek yemek yemek istemez kendinden pay biç dedi kilo alıyosa yavaş yavaş kescez ilaçları dedi bi tarttı 15 günde 1 kilo almış tosuncum sonra 1 ilacı kes dedi ama ben hepsini kestim çok şükür artık ööle kusmuyo sadece çok yediği için kusuyo bazen o da bizim için süper yani o kusmalar neydi ööle

kızlar güzel pazarlar hepınıze...

ben pazar gününe çok kötübaşladım.gece bıberonla mamasını yedı oglusum ..sonra yatmadan bıberonları kaynatayım dedım.her defasında kaynatıyorum ben.ama bıktım yanı.dun gece yıne kaynatıp yatayım uaynınca beklemez dedım veee attım tencerenın ıcnıne basladı kaynamaya..ben o sırada yatagımızı hazırladım ve yattıkkk.gece bır plastık kokusu bole yarı uyur halde duydum kokuyu.hemen fırladım yataktan ama sankı ruyaydı yanı duydugum koku.o an dank ettı.bıberonlardan eser kalmamıs.tencerenın dıbınde erimıs plastıkler sadece emzıklerle kapak kısımları kalmıs onlarda yarım( ev desen nerdeyse zehırlenıyormusuz.korıdor mutfak dumanaltı.bızım bebek odası yok oturma odasında bebısın yanında yatıyoruz..oturma odasının kapısı kapalı oldugu ıcın kurtulmusuz dıyebılırım.yoksa hepımız belkıdee ölmüştük zehırlerdı (( butun penxcereler ve kapıları actım ıkı saat uyuymadım tamn o sırada ege uyandı çok şükürki bır tane de cam bıberonum vardı onunla yedırdım mamasını.ay çok kötüydü hala kokuyo ev.eşim çok kızdı yakında evide yakıcaksın sen dedı .....bu sıralar çok ama çok unutkanım bunuyorum sanırım(((neyse bu kadarla atlattık ya ona da şükür..aman kızlar siz siz olun gece kaynatmayın bıberonları((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…