• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar uykusuz bir gece ve zehir olmuş bir kahvaltı ve ardından gezmeden sonra eve geldik.
benim kadar bebişinin gaz sorununu çeken var mı aranız da.ne yapsak fayda etmedi.sezonu açan arkadaşlar olmuş.sezonu açmak şöyle dursun 40 gündür daha yatağımıza girip yatamadık eşimle.9-3 arası ben uyuyorum hem de yorgunluktan ilk gördüğüm yerde çünkü bütün gün oğlumla savaşıyoruz.sonra ben kalkıyorum kocişim yatıyor aynı benim gibi ilk gördüğü koltukta çünkü o da gece 3 e kadar savaşmış oluyor.daha beraber yemek yiyemedik oğlum doğduğundan beri.o da sırayla.özene bezene alıp süslediğim karyolada yatmadı oğlum.aldığımız ana dizinde uyuyor.uyuyor dediysem sürekli sallamayla.durduğumuz an feryat başlıyor.artık koltukta oturup sallamaktan kök salacağım valla.
bugün dışarı çıkalım dedik kahvaltıya.tabi o da kabus gibiydi.arabada iyiydi inince başladı mızmızlanmaya.gidip tabağıma 2-3 şey koyup zor geldim eşimde öyle ne yedik ne içtik anlamadık onu pişpişlemekten.gelen geçen halimize acıdı valla.sonra kalktık bebek mağazasına gittik.zar zor 2 çorap bir oyun alanı 2 de biberon aldık 5 dk seçerek.bebek arabası da bakacaktık ama ortalığı yıkınca bizimki zar zor eve geldik.sakinleşsin diye yıkadık pakladık yatırdık.şimdi yine sallamyla zar zor uyuyor.yemek yok tabi.kahvaltıda doymayıca eşim gitti pizza almaya.onu bekliyorum.şu gaz sorunu bir geçse de kurtulsak.gece çayı demişsiniz eşime al dedim bir de onu deneyelim.denemdiğimiz kalmadı

var canım var bizde aynı durumdayız,bütün gün ağlıyor gecede 3 saat uyuyor,çocuk doktoru arkadaşımız var 2 gündür o geliyor biraz rahatlatıyor duş ve masajla o varken uyuyor gidince ie başlıyor,bugün sinirden o kadar hızlı sallamışımki korktu yavrum sonra oturdum ağladım bir de,zinco,rezene kimyon anason,denemediğim şey kalmadı,şimdide günde 1 çay kaşığı badem yağı vericem,şu gaz kreminede başladık bakalım işe yarayacak mı birde nurse harveys diye bir şurup var ondanda alıcam gecee 3 te mamasını yedi ağlamaya başladı tam 2,5 saat artk sesi gitti ağlamaktan evde fitil vardı 1/3 ünü vermeye çalıştıkta uyudu ama ben nöbetteyim,zombi gibiyiz eşimle,eşim bu hafta ben yalnızım diye izin aldı,walla annem falan gelemem derse kadın bil tutmayı düşünüyorum yardım için şu gaz sancıları geçene kadar

Günaydın hanımlar :71:
Ay dün çıkmak için hazırlandık tam o sırada bi yağmur süzdürdü, hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, geçer 15dk bekleyelim dedik , şiddeti azaltı ama çiseme şeklinde yağdıda yağdı, bebekleri üşütürüz korkusuna çıkamadık dışarı.. kısmet bugüne artık..
Akşam yazıcam demiştim, o zamanda mertin kolik ağrısı başladı yatana kadar onunla uğraştık, çoğumuzdada durum aynıymış okuduğum kadarıyla.. e gece çok sancı çekip uyumayınca emmeyede kalkamamış garibim, ancak uyanmış onu emzirdim ama o kadar saat emmeden durunca şişmişler tek tarafı emdi doydu iş başa düştü öteki tarafı sağıyorum şu an..
gözlerim kapanıyor vallahi, kağan uyanmadan şu sağma işi bitsede az daha uyusam..

Son düzenleme:
herkese merhabalar kaçgür kulak ağrısı yüzünden sitenin yolunu unuttum resmen sonunda bugün hafifledi çok şükür emirim kocaman oldu artık babasını görünce çıldırıyor sevinçten gidincede dudakları büzüyor ben ısırım diye :56: evin içinde sürekli çığlık çığlığa benim sıpam ğığğğğğğlarmı dersinsinizz aaaaalarmı daha bir sürü şey böyle ayın 24ünde böbrek usgsi vardı büyümemiş böbreği ama her ay idrar tahlili yapıcaz 6ayda birde usg çektircez doktor ölçtü biçti bir 5 günde 210 gr almış 62 cm olmuş fasulye sırığı olucak oğlum bu gidişle

bu arada geçmiş olsun diye herseke çok teşekkürler
fatmacım orta kulak iltihabı değil benimki dış kulak malesef ve bi tedavisi yok dış kulak iltihabının her sene ziyaret eder beni olduğu zaman kulağımı temizleyip fitik koyuyolar ve damla veriyolar yani geçici çözümler bende kilo veriyorum bu kulak ağrısından hamişle kalmadan önce giydiğim elbiselerim olmaya başladı :37:
Gçmiş olsun cnm inş. hemen iyileşir
slm kızlarrr,uzun zamandır online görünüyorum ama pc başına şimdi oturabildim,kucağiımda kızım var hatta tek elle yazmaya çalışıorum...bugün 37. günümüzdü,kırklandık ama 41.günde tekrar kırklancakmışız..sizler kaçıncı günde kırklandınız? tabi kızım banyodan sonra bütün gün uyudu,arada emmek için kalktı ama uyuyarak emdi yine...saat 10 gibi uyandı şimdi de uyuyo ama yatağına yatırdığım an uyanıyo,napıcam yaa sabaha kadar,eşim de nöbetçi:(((kaynana desen çoktaan yattı..zaten hiç bi faydası yok da...neyse ki yarın gidecek heralde pztsi annem ve kız kardeşim gelecek inş.ohh be biraz rahatlarım inş. artık...zaman zaman okuyup çıktım bi türlü yazamıyodum sonunda kavuştum sizlere..inş. sık sık yazabilirim artık...

burcu ben pierre cardin aldım bebek arabası ama netten değil,daha kullanmaya başlamadık şu an modelini de tam bilmiyorum ama 400 küsurdu cnm,bilgine...
Cnm 40. günde kırklandık
slm herkese....bugü ilginç bir gündü..kzımı gündüz bir türlü uyumadı..en ufak bir sese uyandı...yemekleri bile zr yaptım..yalnız olmuyo bebekle..neyse akşam eşim geldi..ilk misafirliğimiziyapmaya karar verdik ve arkadaşları aradık size geliyoz diyo..tam teli kapattık kızım kaka yaptı..ama ne kaka..4 günün acısı çıktı...beline kadar fışkırmış resmen..bir de aksilik ki tüm kıyafetlerini havlularını yıkamıştım ve henüz kurumamıştı..kızımı elime geçen ilk şeye sardım..bacaklar açıkta..neyse hemen eşim banyoya su hazırladı..baya bi bekledikten sonra yarım yamalak yıkadık..sonra hafif nemli kıyafetleri ısıttık giydirdik sonra dışarı çıktık..hasta olacak diye baya korktum..kızım misafirlikte yaklaşık 3 saat deliksiz uyudu..inşallah ahsta olmz...
bu arada biz sezonu henüz açmadık..hadi hayırlısı:)))))))))))))))))
Cnm kurutmuşsunuz bişi olmaz, ay zaten tam çıkarken bi aksilik olmazsa şaşırırım ben, bizdede aynı hesap oluyor genelde ya kağan ya mert birisinden biri illaki bi ihtiyacı ortaya çıkıyor
o kadar sinirliyimki anlatamam....anca size dökebiliyom zaten içimi...çatlıycam...
dün kaynanamgil geldi bebek görmeye....40ımız çıktı anca geliyolar....ama yazık otobüs parasımı versinler...beleş araba bekleyince 40 çıktı tabi...eşim haftaya göreve gidiyo...sordum..sen yokken nolcak diye...kalmazlar o kadar pazara bilemedin pazartesi giderler dedi...iyi dedim dayanırım okadar ne var...neyse buğün benim herifin surat sirke satıyo..bende naptım acaba yine diye düşünürken...kötü haber...kalcaklarmış....uyuz sinsi kaynanam ve iğrendiğim kocası ve beeen...siniir oldum...ya biliyolar gitceni...söyledide adam üstüne basa basa...ayıp ya...bi utanma olur insanda dimi...neyse ben zaten gıcık oldum kadına...gelir gelmez yoldan o pis elleriyle saldırdı kızıma.....insan bi yoldan geldi elini yüzünü yıkar....şaaap şaaap şaaap kaç kere öptü....susemde kavga çıkmasın dedim ama...tabi dayanamadım...anne,, babası bana bile öptürmüyo öpmesen iyi olur...dedim efendi efendi...uyuuuzzz....nolurmuş öpsek..benimkileri ısırlardı demezmi....şeytan neler söyledi içimdende ben demedim...sustuuum...
buğün noldu...yemeğin bulaşıklarını makinaya diziyom...kızım uyuyodu...ağladı...duydum...hemen ellerimi yıkıyodumki...sen bakcenmi benmi bakem dedi bende gidiyorum dememle kıza doğru gitmeye başladı uyuz...neyse ellerimi yıkadım kızımı emzircem aldım elinden...oturdum kapıyı kapatıpta...açtım gögsümü emziriyom...bu içeriye gitmek için kapıyı açıp çıktı...kapı açık kaldı benimde göğsüm açık evdede 4 erkek var...2 kaynım,bi kaynatam...allah allah kapıda açık kaldı dedim kalktım çarparak kapattım kapansın diye...bu duymuş neler duyduysa uyuz...2dakka sonra kocam geldi..neymiş alınmış dediğime...biraz idare etmeliymişim...kırılıyomuş...kesin kocamı bi köşede sıkıştıp içini çeke çeke ağlamıştırda o...siiiinsiii uyuuuz...yaaa kızlar ben bunlarla 5 gün geçircem...sizce kafayı yerim dimi...gelince eşimde kapatırım 2sini odaya...5 günü 3gün ağlayarak anlatır artık...gıcık kadın...allahım bana sabıır ver...:59:
Cnm manikcim çok güzel bi cevap yazmış aynen ona katılıyorum
slm hanımlar benım kızım hasta oğlum yatmıyo ıkısınınde bana ıhıyacı var bırını sallıyom bırıı okşuyom..yatmıyokı bu eşşek kızıma bakam çıldırcam:52::52::52:
çook tanıdık bi tablo
Kızlar ya bebişten bahsetmekten kendimden bahsetmez oldum havalar biraz sısındı ya geçende ben kurtlandım tabi yazlıkları kaldırdığım hurçları teker teker açtım geçen yaz yıkayıp paklayıp kokulu torbalar eşliğinde kaldırdığım bodylarimi eteklerimi gömleklerimi vs vs çıkardım ohh mis gibi kokladım.Dolaplardan kalın kışlıkların özelliklede hamileyken giydiğin bol ve kalın şeyleri hepsini attım makinaya tıktım hurçlara elveda iğrenç şeyler dedim hepsine.Allahım renk renk cıvıl cıvıl yazlıklarımı yerleştirdim dolabıma.İçim açıldı ya neşem yerine geldi çok özlemişim hepsini.hamileyken demiştim siyah kahve gri giymek istemiyorum artık helede uzun hırka aslaaaaa. Ve topukluları ve mini deri ceketlerimi özledim.Hepsini çıkardım astım dolaba paltoları kabanları attım yine çekyat altına.Valla bundan sonra karda yağsa umrumda değil giymiycem kışlıkları.İnce kazaklarımı bıraktım zaten hamileyken onları giyememiştim şimdi acısını çıkarıcam. Yaz gelsin bi body bi etek pantolon çıkalım dışarı ya hafifcecik. yazı o kadar seviyorumki hoplaya zıplaya geziyorum yazın :66: Allahım sahilde kzıımla bi o yana bi bu yana salınıcam inş... YUPPPPPPİİİİİİ...:52:
Ohh iyi yapmışsın cnm :) iyi günlerde giy
güle güle kullanın cnm, bizde kağandan vardı oyun halısı bende bugün çıkartayım bakalım ilgisini çekecekmi mertimin
arkadaşlar hamilelikte karında özellikle göbek çevresinde tüylenme sorunu yaşayan var mı?Benim orda daha önceden olmayan tüyler oluştu sanki biraz azaldı gibiler ama dökülür mü ki zamanla?
Tecrübeli annelerden öneri bekliyorum ne yapabilirim?
Cnm olmadı bende..
slm kızlar uykusuz bir gece ve zehir olmuş bir kahvaltı ve ardından gezmeden sonra eve geldik.
benim kadar bebişinin gaz sorununu çeken var mı aranız da.ne yapsak fayda etmedi.sezonu açan arkadaşlar olmuş.sezonu açmak şöyle dursun 40 gündür daha yatağımıza girip yatamadık eşimle.9-3 arası ben uyuyorum hem de yorgunluktan ilk gördüğüm yerde çünkü bütün gün oğlumla savaşıyoruz.sonra ben kalkıyorum kocişim yatıyor aynı benim gibi ilk gördüğü koltukta çünkü o da gece 3 e kadar savaşmış oluyor.daha beraber yemek yiyemedik oğlum doğduğundan beri.o da sırayla.özene bezene alıp süslediğim karyolada yatmadı oğlum.aldığımız ana dizinde uyuyor.uyuyor dediysem sürekli sallamayla.durduğumuz an feryat başlıyor.artık koltukta oturup sallamaktan kök salacağım valla.
bugün dışarı çıkalım dedik kahvaltıya.tabi o da kabus gibiydi.arabada iyiydi inince başladı mızmızlanmaya.gidip tabağıma 2-3 şey koyup zor geldim eşimde öyle ne yedik ne içtik anlamadık onu pişpişlemekten.gelen geçen halimize acıdı valla.sonra kalktık bebek mağazasına gittik.zar zor 2 çorap bir oyun alanı 2 de biberon aldık 5 dk seçerek.bebek arabası da bakacaktık ama ortalığı yıkınca bizimki zar zor eve geldik.sakinleşsin diye yıkadık pakladık yatırdık.şimdi yine sallamyla zar zor uyuyor.yemek yok tabi.kahvaltıda doymayıca eşim gitti pizza almaya.onu bekliyorum.şu gaz sorunu bir geçse de kurtulsak.gece çayı demişsiniz eşime al dedim bir de onu deneyelim.denemdiğimiz kalmadı
Ah bi gazman daha.. biraz daha sabır geçecek diye ümit ediyorum cnm...
kızlar ne yapıcam ben şaşırdım bizim oğlan kucaktan başka yere yatmıyo evde eşim olmasa iş yapamıyorum.güzel uyutuorum yerine yatırıyorum mutfakta az iş yapıyım diyorum daha anında viyaklama sesi birde gözünde damla yaş yok beni çağırıyo resman,artık kolum tutmaz oldu 6 kilo taşımakta az iş değil gün boyu.sizinde öylemi buna bi çözüm bulmam lazım
Cnm aman kucağa alıştırma, anakucağına koy, otokoltuğuna koy, hiç olmadı battaniyesini ser üstüne koy ama kucakta tutmamaya bak, kucakçı olur çıkarlar, arkadaşımın kızı öyleydi, şu an için sana zarar vermez ama sonrasında boyun ve sırt ağrısı yapıyormuş, o kadar çekilen sıkıntıda cabası
Bu arada Asya tam bir şebek oldu. Gülüyor kahkahalar atıyor, sesini tanıma aşamasına geçti :)
Farklı farklı sesler çıkarıyor, ses çıkardıkça hoşuna gidiyor sonra tekrar bagırıyor :)

Kaan 3.5 aylıkken yapmıştı bunları. Eşim de dün fark etmiş bu daha erken ses çıkarmaya başladı diyor :) Ben de ben uzun süredir farkındayım da nazar degmesin diye bir şey dememiştim dedim :)

Bu da o şebekliklerden bir kare :) Maşallah kızıma :nazar:
Maşallah kuzummaaaaaaaa
sınavda oldubugun kızım çok hastaydı oğlan ağlıyodu çok şükür annem baktı ben gelene kadr memleketteyım bende kalıcam baya ...memişlerım sızlıyodu sınavda dvmlı aklıma gelıyo çocuklar dalıyodum soru başında :)kendıme kaç dakka sonra geldım bılemıyorum...ama annem baktığı ıçın gözüm arkada kalmadı...
Çok geçmş olsun cnm
hoşgeldin ve güle güle cnm,nerlerdesin sen yahu:)
2 tane delikanlı nefes aldırmıyolar galiba sana:9:

kızlar nasılsnz bu arada?
biz dn 40 kont. oldk,tam 6 haftayı doldurmuştk,gittik,alttan muayene oldm,normal doğumdu benmki.
dikişlerim iyileşmiş,rahim iyileşmiş:nazar:
dr süper hiçbi sorun yok ddi,kocişin gözleri döndü walla,gece kaçtm ama önce markete gt bişiiiiii(:1:)
alıcaktn onu al oondan snra gel ddim,bi daha öyle karambole yooooook anacım:1:

dr da 2 yıl hamile kalma ddi zaten.
spiral takabilirz ddi,yanlz kanszlık varsa ya da adet dönemlerinde kanama uzun sürüyosa tercih edilmemeliymiş,yada kanszlık durumnda önce o tedavi edilip snra takılmalıymış işte.
veya hormonlu spiraller varmış,kanamayı azaltıomş,onlardan takılabilirmiş,benm kanım düşük yine de ondan knşldu bnlar.

3 aylık iğneleri düşünebilirsn ddi,1 aylıklarda östrojenmi varmış neymiş emzirirken yapılamıomş.
yanlız 3 aylıkların da yan etkileri çokmş,zaten ben araştrmıştm önceden ama şöyleymiş:
ilaç yumurtlamayı durduruyo yanlız ciddi boyutta bi adet düzenszliği yaratıomş,çok çok az kanama olma hatta birkaç iğneden snra hiç adet görmeme olabiliomş.
ayrıca progesteron içerdiği için ruhsal durumda dalgalanmalar,sinirlilik,uyku hali, depresyona yatkınlık yapabiliomş,ki lohusalık döneminde zaten depresyon knsnda lohusalıkta ciddi bi risk var,bnlar iyice artırabilir ddi.
biz de pek istemedk işin aslı o yzden,heee bi de tekrar gebelik düşünüldüğnde 1 yıla kadar uzayabilirmiş yumurtlamanın normale dönmesi bu iğnelerde.
spirali zaten ben istemiyodum,çnkü enf. riskini fln biraz artırıyo ve benm çok hassas bi bünyem var bu konuda.

ya da eşin korunabilir,prezervatif kullanırsnz ddi,ki biz buna karar vermiştk önceden de,bakalım ne zaman bıkıcaz ondan da şimdilik idare edelim de....
pöfff daha sezonu da açamadık gerçi nolck bakalım,
gerçi ultrason probunu soktu(uzun olan)
yani vajinal ult ile baktı,canım yanmadı ama:S
ne bilim herkes acıdı diice korkuyorum,gerçi bnm iilk gece de acımamıştı ama ne bilim:1:

Aynen öyle oluyor cnm :) eğer teksem koca günden bişey anlamıyorum valla.. ben bi ara tüpleri bağlatacaktım sonra vazgeçtim spiral taktırıcam ama ne zaman olur bilemiyorum..

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrr ve bebişleriiii:71::71:

herkese merhabalar kaçgür kulak ağrısı yüzünden sitenin yolunu unuttum resmen sonunda bugün hafifledi çok şükür emirim kocaman oldu artık babasını görünce çıldırıyor sevinçten gidincede dudakları büzüyor ben ısırım diye :56: evin içinde sürekli çığlık çığlığa benim sıpam ğığğğğğğlarmı dersinsinizz aaaaalarmı daha bir sürü şey böyle ayın 24ünde böbrek usgsi vardı büyümemiş böbreği ama her ay idrar tahlili yapıcaz 6ayda birde usg çektircez doktor ölçtü biçti bir 5 günde 210 gr almış 62 cm olmuş fasulye sırığı olucak oğlum bu gidişle

bu arada geçmiş olsun diye herseke çok teşekkürler
fatmacım orta kulak iltihabı değil benimki dış kulak malesef ve bi tedavisi yok dış kulak iltihabının her sene ziyaret eder beni olduğu zaman kulağımı temizleyip fitik koyuyolar ve damla veriyolar yani geçici çözümler bende kilo veriyorum bu kulak ağrısından hamişle kalmadan önce giydiğim elbiselerim olmaya başladı :37:

tekrar geçmiş olsun canım
ağrılarının azalmasına sevindim:16:

:27: daldı sıpam kızımıda babası uyuttu..sınav var yarın gene off kı ne offf....

birde sınava giriyorsun
maşallah sana
nasıl geçiyor sınavlar bari onlar iyi olsun

cnm kanz ın da sertifikası var kumaşının kanserojen madde içermediğine sağlıklı olduguna dair.biz de o yüzden kanz almıştık ilkini de.dediğim gibi eşim akşamüstü aldı arabayı.yani ben daha süremedim açıkçası ama eşim sürmenin çok rahat oldugunu söyledi.ayakların çarptımı arabaya yürürken dedim hayır çok rahat sürmek dedi.kasası da aliminyum kasa.sağlam dedi.dediğim gibi özellikleri aynı ama marka meselesi.inş aldığın arabadan memnun kalırsın cnm :)

tşkr ederm cnm ya,hala karar veremedm bu arada yaaa:(
peffff kendme araba alsm bu kadar zorlanmzdm walla:37:

slm kızlarrr,uzun zamandır online görünüyorum ama pc başına şimdi oturabildim,kucağiımda kızım var hatta tek elle yazmaya çalışıorum...bugün 37. günümüzdü,kırklandık ama 41.günde tekrar kırklancakmışız..sizler kaçıncı günde kırklandınız? tabi kızım banyodan sonra bütün gün uyudu,arada emmek için kalktı ama uyuyarak emdi yine...saat 10 gibi uyandı şimdi de uyuyo ama yatağına yatırdığım an uyanıyo,napıcam yaa sabaha kadar,eşim de nöbetçi:(((kaynana desen çoktaan yattı..zaten hiç bi faydası yok da...neyse ki yarın gidecek heralde pztsi annem ve kız kardeşim gelecek inş.ohh be biraz rahatlarım inş. artık...zaman zaman okuyup çıktım bi türlü yazamıyodum sonunda kavuştum sizlere..inş. sık sık yazabilirim artık...

burcu ben pierre cardin aldım bebek arabası ama netten değil,daha kullanmaya başlamadık şu an modelini de tam bilmiyorum ama 400 küsurdu cnm,bilgine...

tşkr ederm cnm burada bulamADm bn mecbr netten vericm sipariş,ne zaman gelir onu da bilemiorm inş çrşbya kdr gelir ya

Günaydın kızlar... Benim bebişin kafası hep sağa dönük yatıyor bu yüzdende yamulmaya başladı kafası düzelsin diye sola yatırıyrum ama o yine sağa döndürüyor varmıdır bir çözümü?

Günaydın kızlar... Benim bebişin kafası hep sağa dönük yatıyor bu yüzdende yamulmaya başladı kafası düzelsin diye sola yatırıyrum ama o yine sağa döndürüyor varmıdır bir çözümü?

canım sağ tarafına bir yastık koymayı dene istersen

Arkadaşlar paraminide arzum bebbe indirimi var. Ben multi robot aldım. %50 indirimliydi. Yalnız sanırım yarın son, hepsiburada da 138di, ben 65'e aldım. Güvenilir bir site, daha önce alışveriş yaptım e-bebek kutusuyla yolladılar, sanırım onların yan firması.
Yoğurt makinası 41, biberon ısıtıcı 21 tl. Aslında bunları da alsammı diye aklımda kaldı ama daha çok erken.
Üye olmak isteyenler varsa aşağıdaki linkten olabilir.
paramini

azmin zaferi:52::66::64::64::64::64::64::64::64:
yarın akşam gidiyo kayınvaleeeeem........hahahaaaaaa.....ay çok çok mutluyum....
manikin dediğini tam yapamasamda..elimde olmadan çok surat astığım için gidiyolar...:64::65::65:
ya bide ne diycem...kaynanam gelirkenn bebeğimize ne hediye getirmiş...kıskanmayın ama...
eşimin bebeklik eskilerini...yepyeniymiş..nolcak 30senelik sadece...ay.. yıka diyo bide eşim..oldu..güveli güveli giydirirmiyim hiç....bunu layık görmüşler ilk torunlarına saolsunlar...:37:

var canım var bizde aynı durumdayız,bütün gün ağlıyor gecede 3 saat uyuyor,çocuk doktoru arkadaşımız var 2 gündür o geliyor biraz rahatlatıyor duş ve masajla o varken uyuyor gidince ie başlıyor,bugün sinirden o kadar hızlı sallamışımki korktu yavrum sonra oturdum ağladım bir de,zinco,rezene kimyon anason,denemediğim şey kalmadı,şimdide günde 1 çay kaşığı badem yağı vericem,şu gaz kreminede başladık bakalım işe yarayacak mı birde nurse harveys diye bir şurup var ondanda alıcam gecee 3 te mamasını yedi ağlamaya başladı tam 2,5 saat artk sesi gitti ağlamaktan evde fitil vardı 1/3 ünü vermeye çalıştıkta uyudu ama ben nöbetteyim,zombi gibiyiz eşimle,eşim bu hafta ben yalnızım diye izin aldı,walla annem falan gelemem derse kadın bil tutmayı düşünüyorum yardım için şu gaz sancıları geçene kadar

denizcim haftaya eşim yok..benimkide uyumuyo saolsun hiç geceleri...kucağıma alıp halay çeker gibi zıplıyom...susuyo uyuyo...yatağına koyduğumubn 5. dakkasında kıçına iğne sokmuş gibi bağırıyo...kucaımda uyuyo...sonra yine çığırıyo..gel bize birlikte tutarız nöbeti...

Bizde de aynı sorun var canım bizimki de sola dönük yatıyor ve sol kulağı kivriliyo düzeltiyorum yine eski haline getirip öyle uyuyo kepçe kulak olcak bu gidişle.

Arkadaşlar paraminide arzum bebbe indirimi var. Ben multi robot aldım. %50 indirimliydi. Yalnız sanırım yarın son, hepsiburada da 138di, ben 65'e aldım. Güvenilir bir site, daha önce alışveriş yaptım e-bebek kutusuyla yolladılar, sanırım onların yan firması.
Yoğurt makinası 41, biberon ısıtıcı 21 tl. Aslında bunları da alsammı diye aklımda kaldı ama daha çok erken.
Üye olmak isteyenler varsa aşağıdaki linkten olabilir.
paramini

paraminiye bende üye olmak istedim ama mailime link gelmedi.biberon ısıtıcısı bende aldım bekonunki 15 tl idi hepsi burada.com da bi ara.10 dakikada ısıtıyo suyu.gereksizmiş boş yere aldım.hepsi burada.com da bazı ürünler çok pahalı.diğer sitelerde daha uygun oluyo aynı markalar.yalandan indirim diye yazıyo sitelerinde.mesela medelanın elektirikli göğüs pompası 172.99 tl diye görünüyo indirimle 148.68 tl.ben minik babyden 135 tlye aldım aynısını.zaten normaldede sitesinde 148 tl idi.

benim kızın saçları çok çabuk yağlanıyoo yaaa napcam bilmiyorum şuayip gibii:))ben kızın saçlarını dikincee kıvırcık duruyooo kıvırcık saçlııı olcak sanırımm...modelinizi beğendik valla ne yalan söliiim punkçı umayyy

aaa aynı sorun bizde de var bebeklerin saçının yağlandıını hiç bilmiyodum valla :))

kızlar oğlum mamasını fışkırır gibi kustu üşütmeden olabilirmi acaba

canım benim kızda ööle kusuyodu ama sürekli ööle kusuyodu reflüsü varmış devam ederse bi dr görün derim

evet sayın seyirciler sabah oldu ...veee feryal hanım şovuna devem ediyor ..yaa uyumamak için yemin etmiş sanki bir ara ağlayacak gibi oldu sakinleştirdim onun dışında bütün gece öyle bakındı .iki dakika gözü dalıyor sonra ''HAYIR UYUMAMAM LAZIM ''YEMİNİMİ BOZAMAM'' der gibi gözünü açıyor geri..

yaa canım uyumasada ağlamaması iyi en azından bizimki uyumadığı zaman feryat figan

aaa aynı sorun bizde de var bebeklerin saçının yağlandıını hiç bilmiyodum valla :))

canım benim kızda ööle kusuyodu ama sürekli ööle kusuyodu reflüsü varmış devam ederse bi dr görün derim

yaa canım uyumasada ağlamaması iyi en azından bizimki uyumadığı zaman feryat figan

bi kere öyle kustu sanki biberonun kapağı açılmış gibi.birazda üşütmüş.salı günü dr.a götüreceğim canım.önceleri çok acıkırdı 2-3 saate 90 ml mamasını içerdi.bazen fazla da yapardım şimdi 60 lığı zor bitiriyo.kucağımda uyuyo mamayı içerken.zorla yediriyorum uyandırıp.geçmiş olsun canım.senin kız nasıl oldu dr.ne dedi reflü için

bu arada hepinize merhabalarrrr
dün hem kızımın hemde benim dr amcalarımızda kontrolümüz vardı benim kanamalar ara ara devam ediyodu ama adet olmuşum yani lekelenmeler bitmeden adet oldum anlayacağınız sonra spiral olmaz daha sana dedi çok zor bi operasyon geçirdin dedi vajinit varmış aynı zamanda fitil verdi 3 ay sonra tekrar gel dedi bu arada alattan muayene etti hatta semear testide yaptı
sonra umayın dr amcasına gittik çrş günü kalça ultrasonumuz var onu çektircez 6100 gr olmuş kızçem 58 cm ben dr a dedim bu ne bööle dr amca diye o da herkes bebeğim kilo almıyo diye üzülür senin gibisini ilk defa gördüm dedi bende dedim anası tombalak olunca korkuttum ben dedim anne sütüyle alınan kilolar kalıcı diildir dedi ne kadar emzirebiliyosan emzir dedi kucağa alıştırmışsını bu zilliyi dedi malum o kadar insan 5 dk alsa gün bitiyodu ser yere bişey at yere ağlasada hemen alma dedi bizde bugün gittik hem araba aldık kızıma hemde şu tepesinde oyuncakları olan minderlerden arabada cihocco alcaktım lite way ama çocuğun yüzünü görmeden içim rahat etmedi çift yönlü ucuz bişi aldık pier cardinin işte bööle zuzuların annecikleri
dün bi arkadaşa gittik doktordan sonra orda bi uyudu kızım gece çok iyi uyumadı sonra 1 satte bir kalktı aslında burnu da tıkalı ondan çok ememedi sanırım ondan da kalktı durdu yavrum ya şu konyanın havası ne kuru yaaa

bi kere öyle kustu sanki biberonun kapağı açılmış gibi.birazda üşütmüş.salı günü dr.a götüreceğim canım.önceleri çok acıkırdı 2-3 saate 90 ml mamasını içerdi.bazen fazla da yapardım şimdi 60 lığı zor bitiriyo.kucağımda uyuyo mamayı içerken.zorla yediriyorum uyandırıp.geçmiş olsun canım.senin kız nasıl oldu dr.ne dedi reflü için

canım biz istanbuldaydık ööle aşırı kusmaları olduğunda 2 dra gittik zantac motillum ve gaviscon verdiler 1 ay kullandık sonra konyaya dönünce kendi druna götürdüm o da bu kadar aşırı reflüsü olan bebek yemek yemek istemez kendinden pay biç dedi kilo alıyosa yavaş yavaş kescez ilaçları dedi bi tarttı 15 günde 1 kilo almış tosuncum sonra 1 ilacı kes dedi ama ben hepsini kestim çok şükür artık ööle kusmuyo sadece çok yediği için kusuyo bazen o da bizim için süper yani o kusmalar neydi ööle

kızlar güzel pazarlar hepınıze...

ben pazar gününe çok kötübaşladım.gece bıberonla mamasını yedı oglusum ..sonra yatmadan bıberonları kaynatayım dedım.her defasında kaynatıyorum ben.ama bıktım yanı.dun gece yıne kaynatıp yatayım uaynınca beklemez dedım veee attım tencerenın ıcnıne basladı kaynamaya..ben o sırada yatagımızı hazırladım ve yattıkkk.gece bır plastık kokusu bole yarı uyur halde duydum kokuyu.hemen fırladım yataktan ama sankı ruyaydı yanı duydugum koku.o an dank ettı.bıberonlardan eser kalmamıs.tencerenın dıbınde erimıs plastıkler sadece emzıklerle kapak kısımları kalmıs onlarda yarım:(( ev desen nerdeyse zehırlenıyormusuz.korıdor mutfak dumanaltı.bızım bebek odası yok oturma odasında bebısın yanında yatıyoruz..oturma odasının kapısı kapalı oldugu ıcın kurtulmusuz dıyebılırım.yoksa hepımız belkıdee ölmüştük zehırlerdı :((( butun penxcereler ve kapıları actım ıkı saat uyuymadım tamn o sırada ege uyandı çok şükürki bır tane de cam bıberonum vardı onunla yedırdım mamasını.ay çok kötüydü hala kokuyo ev.eşim çok kızdı yakında evide yakıcaksın sen dedı .....bu sıralar çok ama çok unutkanım bunuyorum sanırım:((((neyse bu kadarla atlattık ya ona da şükür..aman kızlar siz siz olun gece kaynatmayın bıberonları:(((

Back