slm kızlar uykusuz bir gece ve zehir olmuş bir kahvaltı ve ardından gezmeden sonra eve geldik.
benim kadar bebişinin gaz sorununu çeken var mı aranız da.ne yapsak fayda etmedi.sezonu açan arkadaşlar olmuş.sezonu açmak şöyle dursun 40 gündür daha yatağımıza girip yatamadık eşimle.9-3 arası ben uyuyorum hem de yorgunluktan ilk gördüğüm yerde çünkü bütün gün oğlumla savaşıyoruz.sonra ben kalkıyorum kocişim yatıyor aynı benim gibi ilk gördüğü koltukta çünkü o da gece 3 e kadar savaşmış oluyor.daha beraber yemek yiyemedik oğlum doğduğundan beri.o da sırayla.özene bezene alıp süslediğim karyolada yatmadı oğlum.aldığımız ana dizinde uyuyor.uyuyor dediysem sürekli sallamayla.durduğumuz an feryat başlıyor.artık koltukta oturup sallamaktan kök salacağım valla.
bugün dışarı çıkalım dedik kahvaltıya.tabi o da kabus gibiydi.arabada iyiydi inince başladı mızmızlanmaya.gidip tabağıma 2-3 şey koyup zor geldim eşimde öyle ne yedik ne içtik anlamadık onu pişpişlemekten.gelen geçen halimize acıdı valla.sonra kalktık bebek mağazasına gittik.zar zor 2 çorap bir oyun alanı 2 de biberon aldık 5 dk seçerek.bebek arabası da bakacaktık ama ortalığı yıkınca bizimki zar zor eve geldik.sakinleşsin diye yıkadık pakladık yatırdık.şimdi yine sallamyla zar zor uyuyor.yemek yok tabi.kahvaltıda doymayıca eşim gitti pizza almaya.onu bekliyorum.şu gaz sorunu bir geçse de kurtulsak.gece çayı demişsiniz eşime al dedim bir de onu deneyelim.denemdiğimiz kalmadı
var canım var bizde aynı durumdayız,bütün gün ağlıyor gecede 3 saat uyuyor,çocuk doktoru arkadaşımız var 2 gündür o geliyor biraz rahatlatıyor duş ve masajla o varken uyuyor gidince ie başlıyor,bugün sinirden o kadar hızlı sallamışımki korktu yavrum sonra oturdum ağladım bir de,zinco,rezene kimyon anason,denemediğim şey kalmadı,şimdide günde 1 çay kaşığı badem yağı vericem,şu gaz kreminede başladık bakalım işe yarayacak mı birde nurse harveys diye bir şurup var ondanda alıcam gecee 3 te mamasını yedi ağlamaya başladı tam 2,5 saat artk sesi gitti ağlamaktan evde fitil vardı 1/3 ünü vermeye çalıştıkta uyudu ama ben nöbetteyim,zombi gibiyiz eşimle,eşim bu hafta ben yalnızım diye izin aldı,walla annem falan gelemem derse kadın bil tutmayı düşünüyorum yardım için şu gaz sancıları geçene kadar