selam kızlar herkes inş. iyidir
ben recep ivediğin dediği gibi bu ne b..ktan bu ne dingil bir hayat modlarındayım,haftalardır acaip bi stres var üzerimde,sürekli içimden kendi kendime konuşur oldum,birşeyleri devamlı sorguluyorum,ne oluyor bana anlamış değilim,heralde tırlatıyorum,eşimi sürekli kırasım geliyor,sürekli ters ve sert konuşuyorum,yüz mimiklerim hep sinirli hep asık,eşimi görmek dahi istemiyorum,büyümü yaptılar bana ne,tövbe ya
bir kaç gündür kızım çok zorluyor,geceleri uyumadığı gibi sabah ve öğlene kadarda uyumuyor,inanın dün akşam saat 8 den beri uyanık,tam 22 saat oldu 22 dakika uyumuş değil,birde sürekli memeyle kavga halinde,bi emiyor bi sinirlenip atıyor ağzından,tekrar alıyor ağzına,bu sefer kızarıyor,gazımı var diyorum ama yok,sütümmü az diyorum sıkıyorum göğüs ucunu damlıyor,ama süt yetmiyorda olabilir,damlaması yetiyor anlamına gelmez heralde,sonra sabaha kadar meme ağzında durdu,memeyi çekince yada ağzından düşünce hemen saldırıyor memenin sağını solunu yemeye çalışıyor,olmuyor ellerini yiyor yalıyor,ya sütmü yetmiyor bu durumda,kalktım ıhlamur yaptım çorba yaptım içtim bişeyler yedim,yine aynı,çok üzülüyorum,şuan yazarken bile ağlıyorum,çok daraldım,dünden beri savaş halindeyiz kızımla,ya sabır