merhaba arkadaşlar..çiçeği burnunda bir üye ve anneyim:)
bizim d.tarihimiz de 16 şubat..:) ya benim bebişim (kanımca çok öpülmekten :S) ishal olduböyle bir sorun yaşayan var mı aranızda?
merhaba arkadaşlar..çiçeği burnunda bir üye ve anneyim:)
bizim d.tarihimiz de 16 şubat..:) ya benim bebişim (kanımca çok öpülmekten :S) ishal olduböyle bir sorun yaşayan var mı aranızda?
manikkk fotonu yeni gördüm
şuuu avatarındaki gibi olcakmışsın diğer yöne çekilseymişinn..
maşallahh walla hiç kilo milo yokk..
arabanızın aynısını ben de görmüştüm bizim de maxi cosi araba koltuumuz var diye baktık
ama quinynin diğer modelini aldık. oturaklı kısmı daha uzun süre kullanılıyormuş. sizinkinde de gerçi çift yöne özelliği var ama nasıl olsa oto koltuuunu uzun süre kullanıcaz o zaman bana dönük olcak diye düşündümm:)
ayy aynı bende senin gibi yapmak istiyorum ama ben biraz daha dişimi sıkıcam üşütmek istemiyorum yoksa cıvıl cıvıl olmak istiyorum bende önceki kıyafetlerim her ne kadar olmasada elbiselerim olur inş. diye dua ediyorum buğün kızımı göermeye geldileer komşularımız fatmanı tarifi çiçek kekten yaptım bayıldılar hele şekline nasıl yaptın diye sorup durdular bende çatlasınlar diye hemen söylemedimbir sürü elbise gelmiş kızıma ama benim kızıma elbise yakışmıyor yaa erkek gibi siması var
o kadar sinirliyimki anlatamam....anca size dökebiliyom zaten içimi...çatlıycam...
dün kaynanamgil geldi bebek görmeye....40ımız çıktı anca geliyolar....ama yazık otobüs parasımı versinler...beleş araba bekleyince 40 çıktı tabi...eşim haftaya göreve gidiyo...sordum..sen yokken nolcak diye...kalmazlar o kadar pazara bilemedin pazartesi giderler dedi...iyi dedim dayanırım okadar ne var...neyse buğün benim herifin surat sirke satıyo..bende naptım acaba yine diye düşünürken...kötü haber...kalcaklarmış....uyuz sinsi kaynanam ve iğrendiğim kocası ve beeen...siniir oldum...ya biliyolar gitceni...söyledide adam üstüne basa basa...ayıp ya...bi utanma olur insanda dimi...neyse ben zaten gıcık oldum kadına...gelir gelmez yoldan o pis elleriyle saldırdı kızıma.....insan bi yoldan geldi elini yüzünü yıkar....şaaap şaaap şaaap kaç kere öptü....susemde kavga çıkmasın dedim ama...tabi dayanamadım...anne,, babası bana bile öptürmüyo öpmesen iyi olur...dedim efendi efendi...uyuuuzzz....nolurmuş öpsek..benimkileri ısırlardı demezmi....şeytan neler söyledi içimdende ben demedim...sustuuum...
buğün noldu...yemeğin bulaşıklarını makinaya diziyom...kızım uyuyodu...ağladı...duydum...hemen ellerimi yıkıyodumki...sen bakcenmi benmi bakem dedi bende gidiyorum dememle kıza doğru gitmeye başladı uyuz...neyse ellerimi yıkadım kızımı emzircem aldım elinden...oturdum kapıyı kapatıpta...açtım gögsümü emziriyom...bu içeriye gitmek için kapıyı açıp çıktı...kapı açık kaldı benimde göğsüm açık evdede 4 erkek var...2 kaynım,bi kaynatam...allah allah kapıda açık kaldı dedim kalktım çarparak kapattım kapansın diye...bu duymuş neler duyduysa uyuz...2dakka sonra kocam geldi..neymiş alınmış dediğime...biraz idare etmeliymişim...kırılıyomuş...kesin kocamı bi köşede sıkıştıp içini çeke çeke ağlamıştırda o...siiiinsiii uyuuuz...yaaa kızlar ben bunlarla 5 gün geçircem...sizce kafayı yerim dimi...gelince eşimde kapatırım 2sini odaya...5 günü 3gün ağlayarak anlatır artık...gıcık kadın...allahım bana sabıır ver...
slm hanımlar benım kızım hasta oğlum yatmıyo ıkısınınde bana ıhıyacı var bırını sallıyom bırıı okşuyom..yatmıyokı bu eşşek kızıma bakam çıldırcam
o kadar sinirliyimki anlatamam....anca size dökebiliyom zaten içimi...çatlıycam...
dün kaynanamgil geldi bebek görmeye....40ımız çıktı anca geliyolar....ama yazık otobüs parasımı versinler...beleş araba bekleyince 40 çıktı tabi...eşim haftaya göreve gidiyo...sordum..sen yokken nolcak diye...kalmazlar o kadar pazara bilemedin pazartesi giderler dedi...iyi dedim dayanırım okadar ne var...neyse buğün benim herifin surat sirke satıyo..bende naptım acaba yine diye düşünürken...kötü haber...kalcaklarmış....uyuz sinsi kaynanam ve iğrendiğim kocası ve beeen...siniir oldum...ya biliyolar gitceni...söyledide adam üstüne basa basa...ayıp ya...bi utanma olur insanda dimi...neyse ben zaten gıcık oldum kadına...gelir gelmez yoldan o pis elleriyle saldırdı kızıma.....insan bi yoldan geldi elini yüzünü yıkar....şaaap şaaap şaaap kaç kere öptü....susemde kavga çıkmasın dedim ama...tabi dayanamadım...anne,, babası bana bile öptürmüyo öpmesen iyi olur...dedim efendi efendi...uyuuuzzz....nolurmuş öpsek..benimkileri ısırlardı demezmi....şeytan neler söyledi içimdende ben demedim...sustuuum...
buğün noldu...yemeğin bulaşıklarını makinaya diziyom...kızım uyuyodu...ağladı...duydum...hemen ellerimi yıkıyodumki...sen bakcenmi benmi bakem dedi bende gidiyorum dememle kıza doğru gitmeye başladı uyuz...neyse ellerimi yıkadım kızımı emzircem aldım elinden...oturdum kapıyı kapatıpta...açtım gögsümü emziriyom...bu içeriye gitmek için kapıyı açıp çıktı...kapı açık kaldı benimde göğsüm açık evdede 4 erkek var...2 kaynım,bi kaynatam...allah allah kapıda açık kaldı dedim kalktım çarparak kapattım kapansın diye...bu duymuş neler duyduysa uyuz...2dakka sonra kocam geldi..neymiş alınmış dediğime...biraz idare etmeliymişim...kırılıyomuş...kesin kocamı bi köşede sıkıştıp içini çeke çeke ağlamıştırda o...siiiinsiii uyuuuz...yaaa kızlar ben bunlarla 5 gün geçircem...sizce kafayı yerim dimi...gelince eşimde kapatırım 2sini odaya...5 günü 3gün ağlayarak anlatır artık...gıcık kadın...allahım bana sabıır ver...
kırkı çıkmış ama deli lohusa modundan çıkamamış gelin taklidi yapmanı öneririm sürekli bezdim canımdan bezdim diye dolan ortalarda ben arada yapıyorum eşim hemen kafayı tırlatacağımdan korkuo bi destur çekiyo eli ayağına karışıyo napsamda delirmese hatun diye:) Biraz gül diye yazıyorum ama işin çok zor napıyım aklıma başka bişi gelmedi.Bizimkide bebeği bahane edip her haftasonu gelmek istiyomuş olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dedim.Bunlar hep böyle anacım fikirsizler.
slm hanımlar benım kızım hasta oğlum yatmıyo ıkısınınde bana ıhıyacı var bırını sallıyom bırıı okşuyom..yatmıyokı bu eşşek kızıma bakam çıldırcam
herkese merhabalar kaçgür kulak ağrısı yüzünden sitenin yolunu unuttum resmen sonunda bugün hafifledi çok şükür emirim kocaman oldu artık babasını görünce çıldırıyor sevinçten gidincede dudakları büzüyor ben ısırım diyeevin içinde sürekli çığlık çığlığa benim sıpam ğığğğğğğlarmı dersinsinizz aaaaalarmı daha bir sürü şey böyle ayın 24ünde böbrek usgsi vardı büyümemiş böbreği ama her ay idrar tahlili yapıcaz 6ayda birde usg çektircez doktor ölçtü biçti bir 5 günde 210 gr almış 62 cm olmuş fasulye sırığı olucak oğlum bu gidişle
bu arada geçmiş olsun diye herseke çok teşekkürler
fatmacım orta kulak iltihabı değil benimki dış kulak malesef ve bi tedavisi yok dış kulak iltihabının her sene ziyaret eder beni olduğu zaman kulağımı temizleyip fitik koyuyolar ve damla veriyolar yani geçici çözümler bende kilo veriyorum bu kulak ağrısından hamişle kalmadan önce giydiğim elbiselerim olmaya başladı
Mağduruz biz mağduruz
aynı durumdayız offf offfff
minik dün gece 3 ten beri 15 dk uyuyup uyanıyor ne derdi varsa agladı durdu gün boyu
büyük desen oda hep kucağımda olmak istiyo
tırlatmaya az kaldııı:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?