2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bugün bizim 40. günümüzdü. demin kızımızı güzeeelce yıkadık babasıyla. şimdi yatırdım uyuyor az sonra da ben banyoya giricem. yarın sabah da erkenden yine palladiuma gidicez inşallah. önce kahvaltı yapcaz sonra da yapabilirsem kendime alışveriş yapıcam. bebek okuması yapıcaz yeni bi kaç kıyafet alayım diyorum...

merhaba arkadaşlar..çiçeği burnunda bir üye ve anneyim:)
bizim d.tarihimiz de 16 şubat..:) ya benim bebişim (kanımca çok öpülmekten :S) ishal oldu böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda?

bizim d.tarihimiz de 16 şubat..:) ya benim bebişim (kanımca çok öpülmekten :S) ishal oldu böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda?

yazdığın komik gibi görünüyor ama
olabilebilirr:) yok bizimki hep ishal zatennn:)

canım hoşgeldin ve hayırlı olsun bebişin..benim bebişimin yüzü pıtırcıklanmıştı eşim öptüğünden dolayı ama ishal filan olmadı..çok geçmiş olsun..

ay evet ya şimdi sen söyleyince farkettim:) etek çizme bebek arabası aynen:) quinnyleri çok beğendim bende ama en hafifi bu diye bunu aldık.Umarım pişman olmayız çünkü bu araba sert kış günleri için ideal değil arabamız var nasılsa diye düşündük ama umarım pişman olmam.

valla ben boleroyla yada içine uzun kollu body ile filan giyiyorum bu ara dönemde yazlıkları napıyım kışlıklar çok sıkıcı offf bayiliccciiiimmm.

o kadar sinirliyimki anlatamam....anca size dökebiliyom zaten içimi...çatlıycam...
dün kaynanamgil geldi bebek görmeye....40ımız çıktı anca geliyolar....ama yazık otobüs parasımı versinler...beleş araba bekleyince 40 çıktı tabi...eşim haftaya göreve gidiyo...sordum..sen yokken nolcak diye...kalmazlar o kadar pazara bilemedin pazartesi giderler dedi...iyi dedim dayanırım okadar ne var...neyse buğün benim herifin surat sirke satıyo..bende naptım acaba yine diye düşünürken...kötü haber...kalcaklarmış....uyuz sinsi kaynanam ve iğrendiğim kocası ve beeen...siniir oldum...ya biliyolar gitceni...söyledide adam üstüne basa basa...ayıp ya...bi utanma olur insanda dimi...neyse ben zaten gıcık oldum kadına...gelir gelmez yoldan o pis elleriyle saldırdı kızıma.....insan bi yoldan geldi elini yüzünü yıkar....şaaap şaaap şaaap kaç kere öptü....susemde kavga çıkmasın dedim ama...tabi dayanamadım...anne,, babası bana bile öptürmüyo öpmesen iyi olur...dedim efendi efendi...uyuuuzzz....nolurmuş öpsek..benimkileri ısırlardı demezmi....şeytan neler söyledi içimdende ben demedim...sustuuum...
buğün noldu...yemeğin bulaşıklarını makinaya diziyom...kızım uyuyodu...ağladı...duydum...hemen ellerimi yıkıyodumki...sen bakcenmi benmi bakem dedi bende gidiyorum dememle kıza doğru gitmeye başladı uyuz...neyse ellerimi yıkadım kızımı emzircem aldım elinden...oturdum kapıyı kapatıpta...açtım gögsümü emziriyom...bu içeriye gitmek için kapıyı açıp çıktı...kapı açık kaldı benimde göğsüm açık evdede 4 erkek var...2 kaynım,bi kaynatam...allah allah kapıda açık kaldı dedim kalktım çarparak kapattım kapansın diye...bu duymuş neler duyduysa uyuz...2dakka sonra kocam geldi..neymiş alınmış dediğime...biraz idare etmeliymişim...kırılıyomuş...kesin kocamı bi köşede sıkıştıp içini çeke çeke ağlamıştırda o...siiiinsiii uyuuuz...yaaa kızlar ben bunlarla 5 gün geçircem...sizce kafayı yerim dimi...gelince eşimde kapatırım 2sini odaya...5 günü 3gün ağlayarak anlatır artık...gıcık kadın...allahım bana sabıır ver...

Son düzenleme:

kırkı çıkmış ama deli lohusa modundan çıkamamış gelin taklidi yapmanı öneririm sürekli bezdim canımdan bezdim diye dolan ortalarda ben arada yapıyorum eşim hemen kafayı tırlatacağımdan korkuo bi destur çekiyo eli ayağına karışıyo napsamda delirmese hatun diye:) Biraz gül diye yazıyorum ama işin çok zor napıyım aklıma başka bişi gelmedi.Bizimkide bebeği bahane edip her haftasonu gelmek istiyomuş olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dedim.Bunlar hep böyle anacım fikirsizler.

slm hanımlar benım kızım hasta oğlum yatmıyo ıkısınınde bana ıhıyacı var bırını sallıyom bırıı okşuyom..yatmıyokı bu eşşek kızıma bakam çıldırcam

herkese merhabalar kaçgür kulak ağrısı yüzünden sitenin yolunu unuttum resmen sonunda bugün hafifledi çok şükür emirim kocaman oldu artık babasını görünce çıldırıyor sevinçten gidincede dudakları büzüyor ben ısırım diye evin içinde sürekli çığlık çığlığa benim sıpam ğığğğğğğlarmı dersinsinizz aaaaalarmı daha bir sürü şey böyle ayın 24ünde böbrek usgsi vardı büyümemiş böbreği ama her ay idrar tahlili yapıcaz 6ayda birde usg çektircez doktor ölçtü biçti bir 5 günde 210 gr almış 62 cm olmuş fasulye sırığı olucak oğlum bu gidişle

bu arada geçmiş olsun diye herseke çok teşekkürler
fatmacım orta kulak iltihabı değil benimki dış kulak malesef ve bi tedavisi yok dış kulak iltihabının her sene ziyaret eder beni olduğu zaman kulağımı temizleyip fitik koyuyolar ve damla veriyolar yani geçici çözümler bende kilo veriyorum bu kulak ağrısından hamişle kalmadan önce giydiğim elbiselerim olmaya başladı

sıkıntı yapma düşünme kaynanayı hep gıdecekler dıye düşün çabuk gecsın gnler..sıkıntısız gecer ınşallah...

güzel fikirmiş bacım ama benim herife sökmez...ama güldürdün beni saol...buğün ilk defa güldüm hatta sayende...

slm hanımlar benım kızım hasta oğlum yatmıyo ıkısınınde bana ıhıyacı var bırını sallıyom bırıı okşuyom..yatmıyokı bu eşşek kızıma bakam çıldırcam

aynı durumdayız offf offfff
minik dün gece 3 ten beri 15 dk uyuyup uyanıyor ne derdi varsa agladı durdu gün boyu
büyük desen oda hep kucağımda olmak istiyo
tırlatmaya az kaldııı:84::84:

çok gecmiş olsun...benımoğlanda babaya düşkün bellı..maşallah oğluşuna...
benım pıtırcıklar dalmaya başladı tekelle yazıyom..bı ıhlamur içıp yatacam hemen...

aynı durumdayız offf offfff
minik dün gece 3 ten beri 15 dk uyuyup uyanıyor ne derdi varsa agladı durdu gün boyu
büyük desen oda hep kucağımda olmak istiyo
tırlatmaya az kaldııı:84::84:

cok ıyı anlıyom senı uyandı bıle küçüğü of yaaaa

slm kızlarrr,uzun zamandır online görünüyorum ama pc başına şimdi oturabildim,kucağiımda kızım var hatta tek elle yazmaya çalışıorum...bugün 37. günümüzdü,kırklandık ama 41.günde tekrar kırklancakmışız..sizler kaçıncı günde kırklandınız? tabi kızım banyodan sonra bütün gün uyudu,arada emmek için kalktı ama uyuyarak emdi yine...saat 10 gibi uyandı şimdi de uyuyo ama yatağına yatırdığım an uyanıyo,napıcam yaa sabaha kadar,eşim de nöbetçi((kaynana desen çoktaan yattı..zaten hiç bi faydası yok da...neyse ki yarın gidecek heralde pztsi annem ve kız kardeşim gelecek inş.ohh be biraz rahatlarım inş. artık...zaman zaman okuyup çıktım bi türlü yazamıyodum sonunda kavuştum sizlere..inş. sık sık yazabilirim artık...

burcu ben pierre cardin aldım bebek arabası ama netten değil,daha kullanmaya başlamadık şu an modelini de tam bilmiyorum ama 400 küsurdu cnm,bilgine...

slm herkese....bugü ilginç bir gündü..kzımı gündüz bir türlü uyumadı..en ufak bir sese uyandı...yemekleri bile zr yaptım..yalnız olmuyo bebekle..neyse akşam eşim geldi..ilk misafirliğimiziyapmaya karar verdik ve arkadaşları aradık size geliyoz diyo..tam teli kapattık kızım kaka yaptı..ama ne kaka..4 günün acısı çıktı...beline kadar fışkırmış resmen..bir de aksilik ki tüm kıyafetlerini havlularını yıkamıştım ve henüz kurumamıştı..kızımı elime geçen ilk şeye sardım..bacaklar açıkta..neyse hemen eşim banyoya su hazırladı..baya bi bekledikten sonra yarım yamalak yıkadık..sonra hafif nemli kıyafetleri ısıttık giydirdik sonra dışarı çıktık..hasta olacak diye baya korktum..kızım misafirlikte yaklaşık 3 saat deliksiz uyudu..inşallah ahsta olmz...
bu arada biz sezonu henüz açmadık..hadi hayırlısı:)))))))))))))))))

evt kızlar 3 ten sonraki nöbetime geldim eşimi yatmaya yolladım oğluşumun altını değiştirdim karnını doyurdum şimdi sallamaya devam.

MANİKK canım çok sağol

EMELMUHAMMED canım dediklerini de yaptım hala tık yok çok sağol yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…