2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım Allah korumuş...

Bende doktorn dediği gibi yapıp kucağa lamdan önce çok ağlamasını bekliyodum sonra fıtık işi çıkınca korkumdan şimdi ağlamaya başlar başlamaz yanında bitiyorum buda kötü biliyorum ama sanki bi daha olucakmış gibi geliveriyor

canım çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız valla.bu arada biberonları kaynatmak yerine kaynamış suda 5 dk bekletmen yeterli.ben yedek biberonlar aldım.kirlendikçe kaynar suya atıp diğerini kurutmuş olduğumu yani alıyorum.bir de tüm biberonları cam aldım ben

canım allah senin de yardımcın olsun.ilaç olarak önce debridat diye bir şurup verdik faydası olmadıişimdi de biogaia veriyoruz.geç etkisi oluyormuş ama sanki işe yaradı gibi.en azından eskiden sürekli ıkınırdı.nerdeyse 24 saat uykusunda bile.şimdi sadece kaka zamanı yapıyor şükür.bir de sürekli ayağının altına sıcak su torbası koyuyoruz o da fayda etti.tek derdimiz bizim yatmak için sürekli sallanmak istiyor ve çok sık uyanıyor.burda bazı arkadaşlar 3-4 saat yattı diyorlar ya bizde sallmamıza rağmen ancak1 en fazla 2 ssat yatıyor uyanmada.dolayısıyla gece gündüz başındayız.dün aldığım oyun bahçesine koyayım dedim 10 dk anca bakındı sonra bastı yaygarayı

açıkçası ben de öyle.göbek fıtığı oldu bir de kasık fıtığı olmasın diye gık deyince koşuyorum.haliyle çok alıştı ama en azından şu gaz sorunu geçene kadar böyle olacak bizimki

selam kızlar herkes inş. iyidir
ben recep ivediğin dediği gibi bu ne b..ktan bu ne dingil bir hayat modlarındayım,haftalardır acaip bi stres var üzerimde,sürekli içimden kendi kendime konuşur oldum,birşeyleri devamlı sorguluyorum,ne oluyor bana anlamış değilim,heralde tırlatıyorum,eşimi sürekli kırasım geliyor,sürekli ters ve sert konuşuyorum,yüz mimiklerim hep sinirli hep asık,eşimi görmek dahi istemiyorum,büyümü yaptılar bana ne,tövbe ya

bir kaç gündür kızım çok zorluyor,geceleri uyumadığı gibi sabah ve öğlene kadarda uyumuyor,inanın dün akşam saat 8 den beri uyanık,tam 22 saat oldu 22 dakika uyumuş değil,birde sürekli memeyle kavga halinde,bi emiyor bi sinirlenip atıyor ağzından,tekrar alıyor ağzına,bu sefer kızarıyor,gazımı var diyorum ama yok,sütümmü az diyorum sıkıyorum göğüs ucunu damlıyor,ama süt yetmiyorda olabilir,damlaması yetiyor anlamına gelmez heralde,sonra sabaha kadar meme ağzında durdu,memeyi çekince yada ağzından düşünce hemen saldırıyor memenin sağını solunu yemeye çalışıyor,olmuyor ellerini yiyor yalıyor,ya sütmü yetmiyor bu durumda,kalktım ıhlamur yaptım çorba yaptım içtim bişeyler yedim,yine aynı,çok üzülüyorum,şuan yazarken bile ağlıyorum,çok daraldım,dünden beri savaş halindeyiz kızımla,ya sabır

Neeyyyy akşam sekizden beri miiiiiiiiiiiiiiii Bu nedşir kardeşim ya dayayın anasonu gitisn bu bebişlere bizlerede yazık günah... Mapuci bak milupanın iyi gecler çayı var içindede anason var içir bi 20 ml uyusun kalsın sıpacık anam insan insanlıktan çıkarya o kadar saat zaten uyumazsa ya emiyo ya ağlıyo bu bebişler.Kulakların sağlammı hala? Allah hepimize güç kuvvet versin huysuz bebişlerin annesine sabır üstüsabır versin inş...He birde sütün yetmiyoda olabilir ya sağıp bak yada mamver bakalım uyursa açlıktan uyumuyodur zaten açsa iyi geceler çayı filanda fayda etmez ona.

Son düzenleme:

canım sagınca ne kadar gelıyor sutun..yetmıyor olabılır kılo takıplerınde nasıl cıkıyor bebgının kılosu ..evınde mama varsa bıraz yedır ıstrsen sutun damlıyormu sadece sıkınca fıskırıyormu.benımde damlıyor bebıs emınce sıkınca fıskırıyor ama sagınca ancak 40 cc cıkıyor yanı bılmıyorum ama sureklı emme halındeyse mama ver bırazcık bebegıne bır dene sonra yıne vermezsın denemek ıcın ver bır kere.bebegın acsa susar zaten.

bıde canım ben zamanında cok agladım ınan aglamak ve kafaya takmak daha zararlı süt ıyıce cekılmıstı sımdı hıc kafama takmıyorum gercekten ıse yaradı.yanı ılk zamanlar deıl 40 cc bır kasık cıkmıyordu zamanla bu kadar da olsa arttı ...sen hıc kafana takma senın sutun yetmese sımdıye kadar hep aynı olurdu.aglardı yanı

galiba bebegin aç bizim benim arkadaşımında bebegi böyle hiç uyumuyo meme istiyodu bize geldiler evde pirinç unu vardı mama yaptık yedi bi uyudu 4 saat daha iki aylıktı oda belki sendede öyledir

geçmiş olsun canım Allah korumuş...

çok sağol canım...bırdahamı aman aman gece yapmam asla

valla canım benım ıcıme sınmıyordu ole ya bazen yapıyordum oyle sankı pıs kalıyo gıbı gelıyordu ama artık yapıcam:)) dılım yandı valla..bırde cam bıberon çatlar diye almamıstım ama bundan sonra cam alıcam nasılsa evdekıler yandı(

canım senin de mi bebeğin böbreği büyük?? bizim de öyle normal sınırlardaymış ama araştırıyorlar hala.. bizde usg çektirdik birde voiding çektirdik bu haftada bişey çekilecek adını bilmiyorum inş bişey çıkmaz...

sağma makinem yok hiç bilmiyorum,zaten 2 aylık olucaz bir kaç gün sonra,ilk ay 1 kg almıştı,5 kg olmuştu,2 hafta sonra falan götürüp tartmıştım 500 gr daha almıştı,şuan durum nedir bilmiyorum,bide hem damlıyor arada fışkırıyor süt,demin iki göğsümede cereyen çarpmış gibi oldu,süt geldi sanırım,ama anlamış değilim ya,ne oluyor böyle

evet aynen hale,zombiye döndüm,kalp çarpıntım oluyor çok felaket,uykusuzum,ellerimi kollarımı kontrol edemediğim gibi bide gözlerim yanıyor,sürekli offlayıp duruyorum dün gece bayılacaktım nerdeyse,milipanın çayını alıp bi deniyim,bana tavsiye edeceğin iyi marka bi mama varmı? darda kalınca veririm evde bulunsun,bebek hemşiresi iğrenç bi mama vermişti attım çöpe,ülker hero baymidir nedir iğrenç kokusu var.bide senin kızında ellerini yiyomu normaldede,dokduktan sonra falan ağzına götürüyomu ellerini,benimki bide dilini çıkarıp yalamaya çalışıyor

galiba bebegin aç bizim benim arkadaşımında bebegi böyle hiç uyumuyo meme istiyodu bize geldiler evde pirinç unu vardı mama yaptık yedi bi uyudu 4 saat daha iki aylıktı oda belki sendede öyledir

mama aldırıcam birazdan bi deniyim bakim

mrb kızlar yaklaşık 4 saatlik uykunun ardından size bir göz atayım dedim.bizimki 2 de bir yattı yatış o yatış saat 6 da kalktı bende bu sayede uyumuş oldum,gerçi uykusuz değildim dün gcede aralıksız 4 saat uyudum ama ne bileyim hep böyle uylku hali var bende sanırım bunalıma giriyorum şu rahatsızlıktn dolayı,ne kadar uyursam uyuyayım gözüm hep yatakta.bu arada bu gün 2.ayımızı doldurduk artık kocaman delikanlı olduk yarında 2.ay aşılarımız var inş ateş yapmaz,cuma günüde kalça çıkıklığını yaptırmıştık sorun yokmuş şükür.

mapuçi--canım allah sabır versin belkide aç olabilir dediğin gibi.
kumralperi---canım geçmiş olsun allah korumuş vallahi
gözdeciğim----maşallah kuşuma bu arada siz büyük şehirde musa ekinemi gidiyorsunuz.bizdev ilk muaynemizi ona olduk ama pekte sarmadı adam bizi enteresan bir tip.

Milupa aptamil pre kullanıyordum bu haftaya kadar artık 2 aylık olduk diye aptamil 1 aldım bakalım bi fark olucakmı? Yalnız mama yaparken şunu farkettimki mamayı çokça yada tümden kullananlara Allah para bolluğu versin azıcık şeyler dünya para ben günde tek öğün bazende hiç vermediğim için 1 ay kadar gidiyo mamada her öğün kullansan 5-6 günde biter herhalde.Evet ellerini yiyiyor doysa bile arada ellerini ağzında görüyorum sürekli değil ama yapıyor yani.Benimki köpük yapıyo tükürüğünden niyeyse...

canım biz ilk mama aldığımızda küçük kutu aptamil almıştık sonra baktık sütüm yok mamaya devam etcez büyük boy alalım dedik. kutunun üzerinde 4 haftada tüketilmesi gerekiyor yazıyor. dedik inş ziyan olmaz.. o kutu tam 10 günde bitti ki benim kızım çok çok aşırı iştahlı değil.. ziyan olup dökülen mamalar da var tabi.. allah kocişe kuvvet versin.. bizi bez değil de mama bitirecek sanırım..

şu ana kadar 2 tane prima 1 numara, bir tane molfix 1 numara ve 70 civarında da prima 2 numara bitirdik sizde durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…