canım biz ilk mama aldığımızda küçük kutu aptamil almıştık sonra baktık sütüm yok mamaya devam etcez büyük boy alalım dedik. kutunun üzerinde 4 haftada tüketilmesi gerekiyor yazıyor. dedik inş ziyan olmaz.. o kutu tam 10 günde bitti ki benim kızım çok çok aşırı iştahlı değil.. ziyan olup dökülen mamalar da var tabi.. allah kocişe kuvvet versin.. bizi bez değil de mama bitirecek sanırım..
şu ana kadar 2 tane prima 1 numara, bir tane molfix 1 numara ve 70 civarında da prima 2 numara bitirdik sizde durumlar nasıl?
Evet bizde aşırı bez tüketiyoruz her alt açmada en az 2 bez gidiyor sağolsun benim kız temiz bezi görünce ne varsa salıveriyor.Kzıım diyorum totişinde almaçların var herhalde temiz bez gelir gelmez bağırsaklar faliyete başlıyor.Ama bez ne kadar olursa olsun mamanın ettiği paraya ulaşamaz.Bezleri 92 lik mega paketlerden alıyoruz bayağı gidiyor. Ama mamayı düşündüm işte geçende de eşim iyiki sütün var aşkım yoksa battıydık dedi.Bizde bizim bi arkadaş var ikiz doğum yaptı sütüde az mama kullanıyorlar aylık 400 ü buluyor mama paramız dedi