• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evridiki maşallah kızın çook tatlıı:nazar::nazar:
benimkinede benziyor:1:

bu arada dün kaçtım kocişten:60::60:

heeee kızlar bi de geçen de bn sormuştm emzirirkn lazer epi yapılıomu die,dün estetisyene de uğradım,yapılabiliomuş,hamileykn olmuomş,ama emzirirken yapılabiliiomş.
belki benden başka yaptrmayı düşünen varsa bilginiz olsn...

yaaa yokmu pierre cardin ps 2080 power bebek arabası alan?
hangi siteden aldnz,kaça aldınız? kaç gnde gelio?
bgn sipariş vermem lazım:26: 8 ine kdr elime ulaşmış olması gerek
yardıııımm:27:

iyi o zman bende başlayayım tekrardan çok rahat oluyodu valla.Bebek arabası hakkında malesef bilgim yok canım ama bana pierre cardinler çok sağlam gibi gelmemişti yinede kullanmadan bilinemez.

cnm biz de arabadan yana dertliydik.çift yönlüydü ama sadece ön tekerlekleri 360 derece dönüyodu.bebek bana doğru olunca yani yönü değiştirince ön tekerlekler döner olmadıgı için tam bi eziyet oluyodu sürmek (kaldı ki sadece avm lerde kullandık orda bile sıkıntı oldu) bugün eşim aldıgımız yere gitmiş adam da saolsun bırak bunu istediğin modeli al demiş :) eşim de yine çift yönlü 4 tekerleği de dönen güzel bi model almış.ben görünüş olarak çok beğendim.sürme fırsatım olmadı henüz ama eşim denemiş güzel dedi :) kanzın bi modeli.bi bak istersen linki vereyim. buarada biz kırmızısını aldık ve 325 tl ye aldık

Kanz KZ-703 Çift Yön Bebek - Bebeğiniz için İhtiyacınız olan herşey. Oto Koltukları | Mama Sandalyeleri

burcu bu arada azönce baktım pierre cardinle bizimkinin görünüşleri birebir aynı nerdeyse sepatleri falan.özellikleri de birebir aynı ikisi de aliminyum kasa,tek elle katlanıyo vs.. ay hani muadil ilaç oluyoya bu da muadil bebek arabası gibi :60:

slm kızlar uykusuz bir gece ve zehir olmuş bir kahvaltı ve ardından gezmeden sonra eve geldik.
benim kadar bebişinin gaz sorununu çeken var mı aranız da.ne yapsak fayda etmedi.sezonu açan arkadaşlar olmuş.sezonu açmak şöyle dursun 40 gündür daha yatağımıza girip yatamadık eşimle.9-3 arası ben uyuyorum hem de yorgunluktan ilk gördüğüm yerde çünkü bütün gün oğlumla savaşıyoruz.sonra ben kalkıyorum kocişim yatıyor aynı benim gibi ilk gördüğü koltukta çünkü o da gece 3 e kadar savaşmış oluyor.daha beraber yemek yiyemedik oğlum doğduğundan beri.o da sırayla.özene bezene alıp süslediğim karyolada yatmadı oğlum.aldığımız ana dizinde uyuyor.uyuyor dediysem sürekli sallamayla.durduğumuz an feryat başlıyor.artık koltukta oturup sallamaktan kök salacağım valla.
bugün dışarı çıkalım dedik kahvaltıya.tabi o da kabus gibiydi.arabada iyiydi inince başladı mızmızlanmaya.gidip tabağıma 2-3 şey koyup zor geldim eşimde öyle ne yedik ne içtik anlamadık onu pişpişlemekten.gelen geçen halimize acıdı valla.sonra kalktık bebek mağazasına gittik.zar zor 2 çorap bir oyun alanı 2 de biberon aldık 5 dk seçerek.bebek arabası da bakacaktık ama ortalığı yıkınca bizimki zar zor eve geldik.sakinleşsin diye yıkadık pakladık yatırdık.şimdi yine sallamyla zar zor uyuyor.yemek yok tabi.kahvaltıda doymayıca eşim gitti pizza almaya.onu bekliyorum.şu gaz sorunu bir geçse de kurtulsak.gece çayı demişsiniz eşime al dedim bir de onu deneyelim.denemdiğimiz kalmadı

cnm biz de arabadan yana dertliydik.çift yönlüydü ama sadece ön tekerlekleri 360 derece dönüyodu.bebek bana doğru olunca yani yönü değiştirince ön tekerlekler döner olmadıgı için tam bi eziyet oluyodu sürmek (kaldı ki sadece avm lerde kullandık orda bile sıkıntı oldu) bugün eşim aldıgımız yere gitmiş adam da saolsun bırak bunu istediğin modeli al demiş :) eşim de yine çift yönlü 4 tekerleği de dönen güzel bi model almış.ben görünüş olarak çok beğendim.sürme fırsatım olmadı henüz ama eşim denemiş güzel dedi :) kanzın bi modeli.bi bak istersen linki vereyim. buarada biz kırmızısını aldık ve 325 tl ye aldık [/COLOR

Kanz KZ-703 Çift Yön Bebek - Bebeğiniz için İhtiyacınız olan herşey. Oto Koltukları | Mama Sandalyeleri

teşekkür ederim cnm,şimdi onu inceliorm ben de çok saol. pierre olanın da tekerler 360 derece dönüo sanırım.
pieere de kumaş türk malı oluo die biliorm,o yüzden onu seçmiştk,o etkilemişti birazck yani,ama int.te bile çok az sitede satışta var,bulamıorm

iyi o zman bende başlayayım tekrardan çok rahat oluyodu valla.Bebek arabası hakkında malesef bilgim yok canım ama bana pierre cardinler çok sağlam gibi gelmemişti yinede kullanmadan bilinemez.

hadi yaa,bana da kumaşı fln ii gbi gelmişti ama iskelet hakkıında bişi diyemicem tabi...
özellikleri gayet kullanışlı gbi duruoda..
ay başlıyalım ya,böyle ağda mağda tak dedi bana

burcu bu arada azönce baktım pierre cardinle bizimkinin görünüşleri birebir aynı nerdeyse sepatleri falan.özellikleri de birebir aynı ikisi de aliminyum kasa,tek elle katlanıyo vs.. ay hani muadil ilaç oluyoya bu da muadil bebek arabası gibi :60:

farketttim cnm ayne dediin gbi walla:60:iskeleti nasıl,sağlammı peki?kanzın yani,olmadı ondan aliim siz beğendnzmi? kullanımı nasıl,kolaymı?

slm kızlar uykusuz bir gece ve zehir olmuş bir kahvaltı ve ardından gezmeden sonra eve geldik.
benim kadar bebişinin gaz sorununu çeken var mı aranız da.ne yapsak fayda etmedi.sezonu açan arkadaşlar olmuş.sezonu açmak şöyle dursun 40 gündür daha yatağımıza girip yatamadık eşimle.9-3 arası ben uyuyorum hem de yorgunluktan ilk gördüğüm yerde çünkü bütün gün oğlumla savaşıyoruz.sonra ben kalkıyorum kocişim yatıyor aynı benim gibi ilk gördüğü koltukta çünkü o da gece 3 e kadar savaşmış oluyor.daha beraber yemek yiyemedik oğlum doğduğundan beri.o da sırayla.özene bezene alıp süslediğim karyolada yatmadı oğlum.aldığımız ana dizinde uyuyor.uyuyor dediysem sürekli sallamayla.durduğumuz an feryat başlıyor.artık koltukta oturup sallamaktan kök salacağım valla.
bugün dışarı çıkalım dedik kahvaltıya.tabi o da kabus gibiydi.arabada iyiydi inince başladı mızmızlanmaya.gidip tabağıma 2-3 şey koyup zor geldim eşimde öyle ne yedik ne içtik anlamadık onu pişpişlemekten.gelen geçen halimize acıdı valla.sonra kalktık bebek mağazasına gittik.zar zor 2 çorap bir oyun alanı 2 de biberon aldık 5 dk seçerek.bebek arabası da bakacaktık ama ortalığı yıkınca bizimki zar zor eve geldik.sakinleşsin diye yıkadık pakladık yatırdık.şimdi yine sallamyla zar zor uyuyor.yemek yok tabi.kahvaltıda doymayıca eşim gitti pizza almaya.onu bekliyorum.şu gaz sorunu bir geçse de kurtulsak.gece çayı demişsiniz eşime al dedim bir de onu deneyelim.denemdiğimiz kalmadı

Ay canım ya benim okurken içim sıkıldı Allah sana ve eşine sabır versin...

benimki başından beri öyle ilk aldığım günden berii burdaki arkadaşlar hemen sağıyor bir damla bile bırakmıyor deyince şaşırdım belkide benim göğüs ucuma uygun değildir bilemiyoum.göğüs ucum birAZ iri ondanmı acaba

cnm makinayla alakası olabilir bence aldığın yere götür çünkü benimde iri ama son günlerde iyi çekmiyo boşaltmıyo göğsümü bizde götüreceğiz ama aldığımız yer uzak

kızlar ne yapıcam ben şaşırdım bizim oğlan kucaktan başka yere yatmıyo evde eşim olmasa iş yapamıyorum.güzel uyutuorum yerine yatırıyorum mutfakta az iş yapıyım diyorum daha anında viyaklama sesi birde gözünde damla yaş yok beni çağırıyo resman,artık kolum tutmaz oldu 6 kilo taşımakta az iş değil gün boyu.sizinde öylemi buna bi çözüm bulmam lazım

ayy nasıl yazıcam bilmem:69::69: bizde sezonu açtık ama agrılı bir şekilde tabi bir on gün bana müsade dedim bende koçiş sağolsun oda tamam dedi ama tam bir komediydi yaa eşim yanaşmaya başladı hop bizim kız gözlerini açtı gülmekten öldüm eşime diyorum bizim kız izin vermezse artık yok :69::69:bizim bebek arabamız büyük tekerli olanlardan ben onlardan istiyordum daha doğmadan aldık şimdi sürüşüne bayılıyorum kaldırımdan çıkarken hiç zorlanmıyorum büyük tekerlekleri yaylı biraz basınca kalkıyor yattıgı yer üç kademeli çift taraflı ve tek elimle kapatıp açabiliyorum çok rahat ama ağır hafif birşey isteyenler için uygun değil

canım allah yardımcınız olsun ben söylemiştim galiba yine yazim ben rezene ıhlamur içiriyorum üç dört çay kaşığı bide saf zeytinyağı içiriyorum bir iki kaşık ebeye sormuştum bir zararı olmaz iyi olur bağırsakları yumuşar dedi içiriyorum ve 10 dakika içinde gazını çıkarıyor bir dene istersen belki işe yarar

Kızlar ya bebişten bahsetmekten kendimden bahsetmez oldum havalar biraz sısındı ya geçende ben kurtlandım tabi yazlıkları kaldırdığım hurçları teker teker açtım geçen yaz yıkayıp paklayıp kokulu torbalar eşliğinde kaldırdığım bodylarimi eteklerimi gömleklerimi vs vs çıkardım ohh mis gibi kokladım.Dolaplardan kalın kışlıkların özelliklede hamileyken giydiğin bol ve kalın şeyleri hepsini attım makinaya tıktım hurçlara elveda iğrenç şeyler dedim hepsine.Allahım renk renk cıvıl cıvıl yazlıklarımı yerleştirdim dolabıma.İçim açıldı ya neşem yerine geldi çok özlemişim hepsini.hamileyken demiştim siyah kahve gri giymek istemiyorum artık helede uzun hırka aslaaaaa. Ve topukluları ve mini deri ceketlerimi özledim.Hepsini çıkardım astım dolaba paltoları kabanları attım yine çekyat altına.Valla bundan sonra karda yağsa umrumda değil giymiycem kışlıkları.İnce kazaklarımı bıraktım zaten hamileyken onları giyememiştim şimdi acısını çıkarıcam. Yaz gelsin bi body bi etek pantolon çıkalım dışarı ya hafifcecik. yazı o kadar seviyorumki hoplaya zıplaya geziyorum yazın :66: Allahım sahilde kzıımla bi o yana bi bu yana salınıcam inş... YUPPPPPPİİİİİİ...:52:

ayy aynı bende senin gibi yapmak istiyorum ama ben biraz daha dişimi sıkıcam üşütmek istemiyorum yoksa cıvıl cıvıl olmak istiyorum bende önceki kıyafetlerim her ne kadar olmasada elbiselerim olur inş. diye dua ediyorum buğün kızımı göermeye geldileer komşularımız fatmanı tarifi çiçek kekten yaptım bayıldılar hele şekline nasıl yaptın diye sorup durdular bende çatlasınlar diye hemen söylemedim :52::52:bir sürü elbise gelmiş kızıma ama benim kızıma elbise yakışmıyor yaa erkek gibi siması var

arkadaşlar hamilelikte karında özellikle göbek çevresinde tüylenme sorunu yaşayan var mı?Benim orda daha önceden olmayan tüyler oluştu sanki biraz azaldı gibiler ama dökülür mü ki zamanla?
Tecrübeli annelerden öneri bekliyorum ne yapabilirim?

arkadaşlar hamilelikte karında özellikle göbek çevresinde tüylenme sorunu yaşayan var mı?Benim orda daha önceden olmayan tüyler oluştu sanki biraz azaldı gibiler ama dökülür mü ki zamanla?

canım bizim ebemiz göbeğinde kıllanma olursa alma doğumdan snra dökülür dedi bende almadım bendede az vardı yavaş yavaş dökülüyor

valla banada dökülür demişlerdi ama bi gelişme yok lazer yaptırmayı düşünüyorum

teşekkür ederim cnm,şimdi onu inceliorm ben de çok saol. pierre olanın da tekerler 360 derece dönüo sanırım.
pieere de kumaş türk malı oluo die biliorm,o yüzden onu seçmiştk,o etkilemişti birazck yani,ama int.te bile çok az sitede satışta var,bulamıorm
farketttim cnm ayne dediin gbi walla:60:iskeleti nasıl,sağlammı peki?kanzın yani,olmadı ondan aliim siz beğendnzmi? kullanımı nasıl,kolaymı?

cnm kanz ın da sertifikası var kumaşının kanserojen madde içermediğine sağlıklı olduguna dair.biz de o yüzden kanz almıştık ilkini de.dediğim gibi eşim akşamüstü aldı arabayı.yani ben daha süremedim açıkçası ama eşim sürmenin çok rahat oldugunu söyledi.ayakların çarptımı arabaya yürürken dedim hayır çok rahat sürmek dedi.kasası da aliminyum kasa.sağlam dedi.dediğim gibi özellikleri aynı ama marka meselesi.inş aldığın arabadan memnun kalırsın cnm :)

Ay ben ne zman muhabbete gelsem ilerlemiyo sayfalar ya ben yokken konuşunda konuşun küstüm işte :19:

manikkk fotonu yeni gördüm
şuuu avatarındaki gibi olcakmışsın diğer yöne çekilseymişinn..
maşallahh walla hiç kilo milo yokk..
arabanızın aynısını ben de görmüştüm bizim de maxi cosi araba koltuumuz var diye baktık
ama quinynin diğer modelini aldık. oturaklı kısmı daha uzun süre kullanılıyormuş. sizinkinde de gerçi çift yöne özelliği var ama nasıl olsa oto koltuuunu uzun süre kullanıcaz o zaman bana dönük olcak diye düşündümm:)

Back