- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 38
Kızlar merhaba :)
Oğluşları yıkadım uyuttum, uyansınlar attaya gidicez ailecek, hazır fırsat bulmuşken size bakayım
Veee çooooooook mutlu olduğum bir haber vereyim size, hala oluyorummm been D heh he duyunca öyle sevindim ki, kasım sonun yada ortası fln gibi doğar Allahın izniyle yengemle abimide çok özledim ama gelebililrlermi artık bilemiyrum malum hamilelikte her zaman onay verilmiyor... şimdiden bir sürü hayal kurdum, bebek kurabiyesi yapıp göndericem, sepetti lohusa takımıydı kapı süsüydü falan, yengemin hoşuna gider eminim :)
Bebişinde süt alerjisi lan varmı kızlar, mertin inek ile alakalı herşeye alerjisi var, hiç birini tüketemiyrum, keçi peyniri aldık ondan yiyiyorum, süt olarak keçi sütü aldık ondan daha içemedim,
dr 3-6-9 ay sonra geçer dedi, kolik bide, o da aynı süre zarfında geçecekmiş
Gaz gaz gaz, mide gaz dolu, bağırsaklar gaz dolu, emdikten sonra çıkartıyorum artık tam bir usta gaz çıkarıcı oldum ama maalesef sonuç aynı, tribudat, metsil, bio gaia, çörekotu yağı,günde 3 sefer 30 cc rezene veriyrum sonuç aynı maalesef, dr her yol mübah dedi artık yeterki rahatlasın
Eşim annemlerle barış dedi bu sabah, herşeyi baştan almamı istiyor, tamam dedim sen üzülme huzurumuz bozulmasın yeter, sanada yardımcı olur diyor bakalım çağıracakmış bi ara
Ben şimdi çıkayımda oğlanlar uyanana kadar hazırlanayım, hepinizi çok öpüyorum akşam yine giricem bi aksilik olmazsa
ıyı ne guzel benımkılerde ıkısı uyuduğunda zil takıp oynayasım var :) ama onlar uyur uyumaz ben hemen temizlikti çamaşırdı yemektı onlarla uğraşıyom çarşıya yada gaezmeğe gıtmekte çok zor kızım ne görse beğenır tambir marka tutkunu lmuş oğlan cıyak cıyak ağlar heryerdede emziremıyom..oyle yuvarlanıp gidiyoz..bide eşini dinle barış kvlerle..hayırlı olsun ıyı gezmleer....