heeee kızlar bi de geçen de bn sormuştm emzirirkn lazer epi yapılıomu die,dün estetisyene de uğradım,yapılabiliomuş,hamileykn olmuomş,ama emzirirken yapılabiliiomş.
belki benden başka yaptrmayı düşünen varsa bilginiz olsn...
yaaa yokmu pierre cardin ps 2080 power bebek arabası alan?
hangi siteden aldnz,kaça aldınız? kaç gnde gelio?
bgn sipariş vermem lazım:26: 8 ine kdr elime ulaşmış olması gerek
yardıııımm
cnm biz de arabadan yana dertliydik.çift yönlüydü ama sadece ön tekerlekleri 360 derece dönüyodu.bebek bana doğru olunca yani yönü değiştirince ön tekerlekler döner olmadıgı için tam bi eziyet oluyodu sürmek (kaldı ki sadece avm lerde kullandık orda bile sıkıntı oldu) bugün eşim aldıgımız yere gitmiş adam da saolsun bırak bunu istediğin modeli al demiş :) eşim de yine çift yönlü 4 tekerleği de dönen güzel bi model almış.ben görünüş olarak çok beğendim.sürme fırsatım olmadı henüz ama eşim denemiş güzel dedi :) kanzın bi modeli.bi bak istersen linki vereyim. buarada biz kırmızısını aldık ve 325 tl ye aldık
Kanz KZ-703 Çift Yön Bebek - Bebeğiniz için İhtiyacınız olan herşey. Oto Koltukları | Mama Sandalyeleri
cnm biz de arabadan yana dertliydik.çift yönlüydü ama sadece ön tekerlekleri 360 derece dönüyodu.bebek bana doğru olunca yani yönü değiştirince ön tekerlekler döner olmadıgı için tam bi eziyet oluyodu sürmek (kaldı ki sadece avm lerde kullandık orda bile sıkıntı oldu) bugün eşim aldıgımız yere gitmiş adam da saolsun bırak bunu istediğin modeli al demiş :) eşim de yine çift yönlü 4 tekerleği de dönen güzel bi model almış.ben görünüş olarak çok beğendim.sürme fırsatım olmadı henüz ama eşim denemiş güzel dedi :) kanzın bi modeli.bi bak istersen linki vereyim. buarada biz kırmızısını aldık ve 325 tl ye aldık [/COLOR
Kanz KZ-703 Çift Yön Bebek - Bebeğiniz için İhtiyacınız olan herşey. Oto Koltukları | Mama Sandalyeleri
iyi o zman bende başlayayım tekrardan çok rahat oluyodu valla.Bebek arabası hakkında malesef bilgim yok canım ama bana pierre cardinler çok sağlam gibi gelmemişti yinede kullanmadan bilinemez.
burcu bu arada azönce baktım pierre cardinle bizimkinin görünüşleri birebir aynı nerdeyse sepatleri falan.özellikleri de birebir aynı ikisi de aliminyum kasa,tek elle katlanıyo vs.. ay hani muadil ilaç oluyoya bu da muadil bebek arabası gibi
slm kızlar uykusuz bir gece ve zehir olmuş bir kahvaltı ve ardından gezmeden sonra eve geldik.
benim kadar bebişinin gaz sorununu çeken var mı aranız da.ne yapsak fayda etmedi.sezonu açan arkadaşlar olmuş.sezonu açmak şöyle dursun 40 gündür daha yatağımıza girip yatamadık eşimle.9-3 arası ben uyuyorum hem de yorgunluktan ilk gördüğüm yerde çünkü bütün gün oğlumla savaşıyoruz.sonra ben kalkıyorum kocişim yatıyor aynı benim gibi ilk gördüğü koltukta çünkü o da gece 3 e kadar savaşmış oluyor.daha beraber yemek yiyemedik oğlum doğduğundan beri.o da sırayla.özene bezene alıp süslediğim karyolada yatmadı oğlum.aldığımız ana dizinde uyuyor.uyuyor dediysem sürekli sallamayla.durduğumuz an feryat başlıyor.artık koltukta oturup sallamaktan kök salacağım valla.
bugün dışarı çıkalım dedik kahvaltıya.tabi o da kabus gibiydi.arabada iyiydi inince başladı mızmızlanmaya.gidip tabağıma 2-3 şey koyup zor geldim eşimde öyle ne yedik ne içtik anlamadık onu pişpişlemekten.gelen geçen halimize acıdı valla.sonra kalktık bebek mağazasına gittik.zar zor 2 çorap bir oyun alanı 2 de biberon aldık 5 dk seçerek.bebek arabası da bakacaktık ama ortalığı yıkınca bizimki zar zor eve geldik.sakinleşsin diye yıkadık pakladık yatırdık.şimdi yine sallamyla zar zor uyuyor.yemek yok tabi.kahvaltıda doymayıca eşim gitti pizza almaya.onu bekliyorum.şu gaz sorunu bir geçse de kurtulsak.gece çayı demişsiniz eşime al dedim bir de onu deneyelim.denemdiğimiz kalmadı
benimki başından beri öyle ilk aldığım günden berii burdaki arkadaşlar hemen sağıyor bir damla bile bırakmıyor deyince şaşırdım belkide benim göğüs ucuma uygun değildir bilemiyoum.göğüs ucum birAZ iri ondanmı acaba
slm kızlar uykusuz bir gece ve zehir olmuş bir kahvaltı ve ardından gezmeden sonra eve geldik.
benim kadar bebişinin gaz sorununu çeken var mı aranız da.ne yapsak fayda etmedi.sezonu açan arkadaşlar olmuş.sezonu açmak şöyle dursun 40 gündür daha yatağımıza girip yatamadık eşimle.9-3 arası ben uyuyorum hem de yorgunluktan ilk gördüğüm yerde çünkü bütün gün oğlumla savaşıyoruz.sonra ben kalkıyorum kocişim yatıyor aynı benim gibi ilk gördüğü koltukta çünkü o da gece 3 e kadar savaşmış oluyor.daha beraber yemek yiyemedik oğlum doğduğundan beri.o da sırayla.özene bezene alıp süslediğim karyolada yatmadı oğlum.aldığımız ana dizinde uyuyor.uyuyor dediysem sürekli sallamayla.durduğumuz an feryat başlıyor.artık koltukta oturup sallamaktan kök salacağım valla.
bugün dışarı çıkalım dedik kahvaltıya.tabi o da kabus gibiydi.arabada iyiydi inince başladı mızmızlanmaya.gidip tabağıma 2-3 şey koyup zor geldim eşimde öyle ne yedik ne içtik anlamadık onu pişpişlemekten.gelen geçen halimize acıdı valla.sonra kalktık bebek mağazasına gittik.zar zor 2 çorap bir oyun alanı 2 de biberon aldık 5 dk seçerek.bebek arabası da bakacaktık ama ortalığı yıkınca bizimki zar zor eve geldik.sakinleşsin diye yıkadık pakladık yatırdık.şimdi yine sallamyla zar zor uyuyor.yemek yok tabi.kahvaltıda doymayıca eşim gitti pizza almaya.onu bekliyorum.şu gaz sorunu bir geçse de kurtulsak.gece çayı demişsiniz eşime al dedim bir de onu deneyelim.denemdiğimiz kalmadı
arkadaşlar hamilelikte karında özellikle göbek çevresinde tüylenme sorunu yaşayan var mı?Benim orda daha önceden olmayan tüyler oluştu sanki biraz azaldı gibiler ama dökülür mü ki zamanla?
Tecrübeli annelerden öneri bekliyorum ne yapabilirim?
arkadaşlar hamilelikte karında özellikle göbek çevresinde tüylenme sorunu yaşayan var mı?Benim orda daha önceden olmayan tüyler oluştu sanki biraz azaldı gibiler ama dökülür mü ki zamanla?
Tecrübeli annelerden öneri bekliyorum ne yapabilirim?
teşekkür ederim cnm,şimdi onu inceliorm ben de çok saol. pierre olanın da tekerler 360 derece dönüo sanırım.
pieere de kumaş türk malı oluo die biliorm,o yüzden onu seçmiştk,o etkilemişti birazck yani,ama int.te bile çok az sitede satışta var,bulamıorm
farketttim cnm ayne dediin gbi wallaiskeleti nasıl,sağlammı peki?kanzın yani,olmadı ondan aliim siz beğendnzmi? kullanımı nasıl,kolaymı?
Ay ben ne zman muhabbete gelsem ilerlemiyo sayfalar ya ben yokken konuşunda konuşun küstüm işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?