- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 38
Kızlar merhaba :)
Oğluşları yıkadım uyuttum, uyansınlar attaya gidicez ailecek, hazır fırsat bulmuşken size bakayım
Veee çooooooook mutlu olduğum bir haber vereyim size, hala oluyorummm beenD heh he duyunca öyle sevindim ki, kasım sonun yada ortası fln gibi doğar Allahın izniyle yengemle abimide çok özledim ama gelebililrlermi artık bilemiyrum malum hamilelikte her zaman onay verilmiyor... şimdiden bir sürü hayal kurdum, bebek kurabiyesi yapıp göndericem, sepetti lohusa takımıydı kapı süsüydü falan, yengemin hoşuna gider eminim :)
Bebişinde süt alerjisi lan varmı kızlar, mertin inek ile alakalı herşeye alerjisi var, hiç birini tüketemiyrum, keçi peyniri aldık ondan yiyiyorum, süt olarak keçi sütü aldık ondan daha içemedim,
dr 3-6-9 ay sonra geçer dedi, kolik bide, o da aynı süre zarfında geçecekmiş
Gaz gaz gaz, mide gaz dolu, bağırsaklar gaz dolu, emdikten sonra çıkartıyorum artık tam bir usta gaz çıkarıcı oldum ama maalesef sonuç aynı, tribudat, metsil, bio gaia, çörekotu yağı,günde 3 sefer 30 cc rezene veriyrum sonuç aynı maalesef, dr her yol mübah dedi artık yeterki rahatlasın
Eşim annemlerle barış dedi bu sabah, herşeyi baştan almamı istiyor, tamam dedim sen üzülme huzurumuz bozulmasın yeter, sanada yardımcı olur diyor bakalım çağıracakmış bi ara
Ben şimdi çıkayımda oğlanlar uyanana kadar hazırlanayım, hepinizi çok öpüyorum akşam yine giricem bi aksilik olmazsa
ıyı ne guzel benımkılerde ıkısı uyuduğunda zil takıp oynayasım var :) ama onlar uyur uyumaz ben hemen temizlikti çamaşırdı yemektı onlarla uğraşıyom çarşıya yada gaezmeğe gıtmekte çok zor kızım ne görse beğenır tambir marka tutkunu lmuş oğlan cıyak cıyak ağlar heryerdede emziremıyom..oyle yuvarlanıp gidiyoz..bide eşini dinle barış kvlerle..hayırlı olsun ıyı gezmleer....
kızlar ben çıkıyorum hazırlanayım akşam bakmaya çalışıcam yine öpüldünüz, bebelere ve kendinize iyi bakın
kızlar bu kimyonu nasıl hazırlıyorsunuz evde kullandığımız toz kimyondan mı ya oğlumda aşırı gaz sorunu var
canım benim pompada madele üstten sıkınca fışkırıyor süt 7-8 delikten 10 k da 100-120 cc falan çıkıyo ama üstten sıkmazsam dediğin gibi 3 yerden fışkırıyor oda anca 50 cc sağıyor,ya bizde problem var yada makinada anlamadım bazı arkadaşlarda çok memnun,acaba göğüs ucumuz mu büyük geliyor.
Evet canım evdeki kimyonu yarım çay bardağı suya 1 çay kaşığı koyup kaynat sonra dibine çökmesini bekle ılıyınca 3-4 çay kaşığı içir.
aranızda gece çayı kullanan var mı? işe yarıyor mu? geceleri uyku problemi yaşıyoruz çocuklarla. gözleri kıpkırmızı oluyor ama uyumamakta diretiyor çocuklar.
Cnm ben kolayını buldum, çıkmadan emziriyorum tamamen boşalttırıyorum sonra elektrikli sağmayı alıyoruz yanımıza yaklasık 3 saat sonrada müsait bi yerde sağıp biberonla sağdığımı veriyruz bu bi 3 saat daha kesiyor paşayı, sonra dönüyoruz zaten
Ev işindede oldukça pratikleştim :) kendi alanımda rekor kırmaya adayım :) 15 dkta tüm ev işi nasıl halledilir diye kitap yazabilirim :)
zaten dışarıda sorun kağanı zaptetmek, o çok zor, dün parka götürdüm mert arabasında uyudu,kağanın kendi yaşıtı 3-4 çocuk vardı biz anneleriyle shbet ederken kağanda çocuklarla kum oynadı ama ne oynamak kumla yıkandı resmen , eve gelir gelmez banyya soktum,
Abim çocuklu hayat nasıl dedi geçenlerde valla tek elimle bakarım bi çocuğa artık dedim, iki çocuk çoko zor arkadaşım Allah yardımcımız olsun
ıyı ne guzel benımkılerde ıkısı uyuduğunda zil takıp oynayasım var :) ama onlar uyur uyumaz ben hemen temizlikti çamaşırdı yemektı onlarla uğraşıyom çarşıya yada gaezmeğe gıtmekte çok zor kızım ne görse beğenır tambir marka tutkunu lmuş oğlan cıyak cıyak ağlar heryerdede emziremıyom..oyle yuvarlanıp gidiyoz..bide eşini dinle barış kvlerle..hayırlı olsun ıyı gezmleer....
cnm benim makinada gitti ilk günki gibi değil skiden 10 dk da 200cc filan çıkıyodu şimdi zorlanarak yarısı anca çıkıyor garantisi vardı eminönune gidemedik kaldı artık sütü çekemediği için göğsümün sızlamasıda devam ediyo
Arkadaşlar dün yazmıştım bebeğimyeşil kaka yapıyor diye. araştırdım anne sütü alan bebeklerde oksijenle temas edince de olabiliyormuş. sonra yapmasını bekledim cırtlatınca hemen baktım sarı yarım saat bekledim yeşile döndü. şükürler olsun normalmiş :)
bu arada kızlar,bebek arabası pierre cardin düşünenler varmış sanırım bana da juliet önerdi,öyle gördm,şu arabaya karar verdik ve antalyaya gtmedn almamız gerekio,bundan alan varmı?
nerden ve ne kadara aldılar,kaç gnde geldi walla bilgi verirsenz süper olr,bgn sipariş vermem lazm,8inde gdcz çnkü..
PİERRE CARDİN V 2080 POWER ALİMİNYUM İKİ YÖNLÜ BEBEK ARABASI PEMBE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?