2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ıyı ne guzel benımkılerde ıkısı uyuduğunda zil takıp oynayasım var :) ama onlar uyur uyumaz ben hemen temizlikti çamaşırdı yemektı onlarla uğraşıyom çarşıya yada gaezmeğe gıtmekte çok zor kızım ne görse beğenır tambir marka tutkunu lmuş oğlan cıyak cıyak ağlar heryerdede emziremıyom..oyle yuvarlanıp gidiyoz..bide eşini dinle barış kvlerle..hayırlı olsun ıyı gezmleer....

sınavda oldubugun kızım çok hastaydı oğlan ağlıyodu çok şükür annem baktı ben gelene kadr memleketteyım bende kalıcam baya ...memişlerım sızlıyodu sınavda dvmlı aklıma gelıyo çocuklar dalıyodum soru başında :)kendıme kaç dakka sonra geldım bılemıyorum...ama annem baktığı ıçın gözüm arkada kalmadı...

kızlar bu kimyonu nasıl hazırlıyorsunuz evde kullandığımız toz kimyondan mı ya oğlumda aşırı gaz sorunu var

Cnm ben kolayını buldum, çıkmadan emziriyorum tamamen boşalttırıyorum sonra elektrikli sağmayı alıyoruz yanımıza yaklasık 3 saat sonrada müsait bi yerde sağıp biberonla sağdığımı veriyruz bu bi 3 saat daha kesiyor paşayı, sonra dönüyoruz zaten
Ev işindede oldukça pratikleştim :) kendi alanımda rekor kırmaya adayım :) 15 dkta tüm ev işi nasıl halledilir diye kitap yazabilirim :)
zaten dışarıda sorun kağanı zaptetmek, o çok zor, dün parka götürdüm mert arabasında uyudu,kağanın kendi yaşıtı 3-4 çocuk vardı biz anneleriyle shbet ederken kağanda çocuklarla kum oynadı ama ne oynamak kumla yıkandı resmen , eve gelir gelmez banyya soktum,
Abim çocuklu hayat nasıl dedi geçenlerde valla tek elimle bakarım bi çocuğa artık dedim, iki çocuk çoko zor arkadaşım Allah yardımcımız olsun

kızlar ben çıkıyorum hazırlanayım akşam bakmaya çalışıcam yine öpüldünüz, bebelere ve kendinize iyi bakın

kızlar ben çıkıyorum hazırlanayım akşam bakmaya çalışıcam yine öpüldünüz, bebelere ve kendinize iyi bakın

hoşgeldin ve güle güle cnm,nerlerdesin sen yahu:)
2 tane delikanlı nefes aldırmıyolar galiba sana

kızlar nasılsnz bu arada?
biz dn 40 kont. oldk,tam 6 haftayı doldurmuştk,gittik,alttan muayene oldm,normal doğumdu benmki.
dikişlerim iyileşmiş,rahim iyileşmiş
dr süper hiçbi sorun yok ddi,kocişin gözleri döndü walla,gece kaçtm ama önce markete gt bişiiiiii1:)
alıcaktn onu al oondan snra gel ddim,bi daha öyle karambole yooooook anacım

dr da 2 yıl hamile kalma ddi zaten.
spiral takabilirz ddi,yanlz kanszlık varsa ya da adet dönemlerinde kanama uzun sürüyosa tercih edilmemeliymiş,yada kanszlık durumnda önce o tedavi edilip snra takılmalıymış işte.
veya hormonlu spiraller varmış,kanamayı azaltıomş,onlardan takılabilirmiş,benm kanım düşük yine de ondan knşldu bnlar.

3 aylık iğneleri düşünebilirsn ddi,1 aylıklarda östrojenmi varmış neymiş emzirirken yapılamıomş.
yanlız 3 aylıkların da yan etkileri çokmş,zaten ben araştrmıştm önceden ama şöyleymiş:
ilaç yumurtlamayı durduruyo yanlız ciddi boyutta bi adet düzenszliği yaratıomş,çok çok az kanama olma hatta birkaç iğneden snra hiç adet görmeme olabiliomş.
ayrıca progesteron içerdiği için ruhsal durumda dalgalanmalar,sinirlilik,uyku hali, depresyona yatkınlık yapabiliomş,ki lohusalık döneminde zaten depresyon knsnda lohusalıkta ciddi bi risk var,bnlar iyice artırabilir ddi.
biz de pek istemedk işin aslı o yzden,heee bi de tekrar gebelik düşünüldüğnde 1 yıla kadar uzayabilirmiş yumurtlamanın normale dönmesi bu iğnelerde.
spirali zaten ben istemiyodum,çnkü enf. riskini fln biraz artırıyo ve benm çok hassas bi bünyem var bu konuda.

ya da eşin korunabilir,prezervatif kullanırsnz ddi,ki biz buna karar vermiştk önceden de,bakalım ne zaman bıkıcaz ondan da şimdilik idare edelim de....
pöfff daha sezonu da açamadık gerçi nolck bakalım,
gerçi ultrason probunu soktu(uzun olan)
yani vajinal ult ile baktı,canım yanmadı ama:S
ne bilim herkes acıdı diice korkuyorum,gerçi bnm iilk gece de acımamıştı ama ne bilim

bu arada kızlar,bebek arabası pierre cardin düşünenler varmış sanırım bana da juliet önerdi,öyle gördm,şu arabaya karar verdik ve antalyaya gtmedn almamız gerekio,bundan alan varmı?
nerden ve ne kadara aldılar,kaç gnde geldi walla bilgi verirsenz süper olr,bgn sipariş vermem lazm,8inde gdcz çnkü..
PİERRE CARDİN V 2080 POWER ALİMİNYUM İKİ YÖNLÜ BEBEK ARABASI PEMBE

kızlar bu kimyonu nasıl hazırlıyorsunuz evde kullandığımız toz kimyondan mı ya oğlumda aşırı gaz sorunu var

Evet canım evdeki kimyonu yarım çay bardağı suya 1 çay kaşığı koyup kaynat sonra dibine çökmesini bekle ılıyınca 3-4 çay kaşığı içir.

aranızda gece çayı kullanan var mı? işe yarıyor mu? geceleri uyku problemi yaşıyoruz çocuklarla. gözleri kıpkırmızı oluyor ama uyumamakta diretiyor çocuklar.

cnm benim makinada gitti ilk günki gibi değil skiden 10 dk da 200cc filan çıkıyodu şimdi zorlanarak yarısı anca çıkıyor garantisi vardı eminönune gidemedik kaldı artık sütü çekemediği için göğsümün sızlamasıda devam ediyo

aranızda gece çayı kullanan var mı? işe yarıyor mu? geceleri uyku problemi yaşıyoruz çocuklarla. gözleri kıpkırmızı oluyor ama uyumamakta diretiyor çocuklar.

Ben kullanıyorum memnunum ama tam yatmadan önce değil bi 3-4 saat öncesinden içir 3-4 tatlı kaşığı kadar

Sizi çok iyi anlıyorum. Yalnız degilsiniz.

Bugün eşim nöbetçi yine. Biraz önce Kaan'ı aldı, götürdü, hem biraz rahat edeyim hem de çocuk evde sıkılmasın diye. Asya da sabahtan bu yana Kaan'ın sesinden uyumuyordu sızdı nihayet. Ben de ortalıgı toparladım falan ancak. Şimdi keyif kahvesi içiyorum :)

Dün de eşim ve oglum gelince kuaföre gittim. 1 saat içinde işim hemen bitti. Kuaföre evde bebek var hemen alın dedim :) Gelince eşim hadi gezmeye gidelim ordan da yemek yer geliriz epeydir yemege çıkmadık dedi. Nasıl mutlu oldum anlatamam :) Gittik gezdik eglendik ama akşama acısı çıktı. Asya sabah 5'e kadar yatmadı.

Eşim Akşam beni süzüyor. Hayırdır dedim. Sonra Asya'ya döndü kızım anneni çökerttin dedi. Ama hakikaten çöktüm iyice. 44 kiloyum Hamilelikten önceki kıyafetlerimin bile belleri bol geliyor. Hepsi 34 bedendi oysaki Offff

Burcu ben de spiral tatktıracagım ama doktorum 6 aydan önce olmaz dedi. Bir de en az 1 kez adet görmen gerek dedi. Bakalım 6 aya kadar da olurum heralde. Hormonlu spirali araştırdım ben çünkü ben de kansızlık var ve ilk dogumumdan sonra adet kanamamda müthiş bir artış olmuştu. Adı Mirena. Ama o da sanırım kanamayı çok çok aza indiriyormuş bazı kişilerde hiç kanama olmuyormuş. Bu bana daha tehlikeli geldi ya. Sonuçta adet olmak bir şeylerin yolunda oldugunun göstergesi degil mi? Sonra aşırı şişkinlik ödem yapar. Hamilelikteki gibi. Bakalım önce normal spiral deneyecegim ben. Eşim de o olsa bile yine de kondom kullanma taraftarı. Çift yönlü koruma :) eee 2 çocuktan sonra mecburuz.

Fatma kaçtın mı bu defa :)

.

Bu arada Asya tam bir şebek oldu. Gülüyor kahkahalar atıyor, sesini tanıma aşamasına geçti :)
Farklı farklı sesler çıkarıyor, ses çıkardıkça hoşuna gidiyor sonra tekrar bagırıyor :)

Kaan 3.5 aylıkken yapmıştı bunları. Eşim de dün fark etmiş bu daha erken ses çıkarmaya başladı diyor :) Ben de ben uzun süredir farkındayım da nazar degmesin diye bir şey dememiştim dedim :)

Bu da o şebekliklerden bir kare :) Maşallah kızıma

Eklentiler

• $DSCN3809.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 43
heeee kızlar bi de geçen de bn sormuştm emzirirkn lazer epi yapılıomu die,dün estetisyene de uğradım,yapılabiliomuş,hamileykn olmuomş,ama emzirirken yapılabiliiomş.
belki benden başka yaptrmayı düşünen varsa bilginiz olsn...

yaaa yokmu pierre cardin ps 2080 power bebek arabası alan?
hangi siteden aldnz,kaça aldınız? kaç gnde gelio?
bgn sipariş vermem lazım:26: 8 ine kdr elime ulaşmış olması gerek
yardıııımm

benimki başından beri öyle ilk aldığım günden berii burdaki arkadaşlar hemen sağıyor bir damla bile bırakmıyor deyince şaşırdım belkide benim göğüs ucuma uygun değildir bilemiyoum.göğüs ucum birAZ iri ondanmı acaba

Arkadaşlar dün yazmıştım bebeğimyeşil kaka yapıyor diye. araştırdım anne sütü alan bebeklerde oksijenle temas edince de olabiliyormuş. sonra yapmasını bekledim cırtlatınca hemen baktım sarı yarım saat bekledim yeşile döndü. şükürler olsun normalmiş :)

benim oğlumda yeşil yapıyor.dün doktora sordum ateş ve kusma yoksa sorun olmaz dedi.biz süt+mamayla besleniyoruz

cnm biz de arabadan yana dertliydik.çift yönlüydü ama sadece ön tekerlekleri 360 derece dönüyodu.bebek bana doğru olunca yani yönü değiştirince ön tekerlekler döner olmadıgı için tam bi eziyet oluyodu sürmek (kaldı ki sadece avm lerde kullandık orda bile sıkıntı oldu) bugün eşim aldıgımız yere gitmiş adam da saolsun bırak bunu istediğin modeli al demiş :) eşim de yine çift yönlü 4 tekerleği de dönen güzel bi model almış.ben görünüş olarak çok beğendim.sürme fırsatım olmadı henüz ama eşim denemiş güzel dedi :) kanzın bi modeli.bi bak istersen linki vereyim. buarada biz kırmızısını aldık ve 325 tl ye aldık

Kanz KZ-703 Çift Yön Bebek - Bebeğiniz için İhtiyacınız olan herşey. Oto Koltukları | Mama Sandalyeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…