• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok aşırı yok gaz sorunumuz olduğu zamanlardada rezene kimyon karışımı yapıyordum şimdide bu çayı deniyorum alttan pıtır pıtır çıkarmaya başladı yalnız eskiden yatmasına yakın içiriyordum işe yaramıyordu şimdi en geç 9 da veriyorum 1-2 tatlı kaşığı bayağı etkili oluyor.Mesela dün gece 12 de uyudu sabah 6 da uyandı ama tabi öncesinde midesini fullüyorum yoksa acıkınca illaki uyanıyor

Kızınıda Seni de Öpüyorum Ve Eşim Gelince Hemen Almaya Gidiyorum :} Çok Sağol Canım

Birde 4-5 gündür gece 5 e kadar uymuyodu bende gündüz saat 2 den sonra uyutmadım gece mışıl mışıl uyudu hemnde uyutmama bile gerk kalmadan resmen sızdı tekrar düzene girdi gece uyumuyorsa gündüz uyutma

çok aşırı yok gaz sorunumuz olduğu zamanlardada rezene kimyon karışımı yapıyordum şimdide bu çayı deniyorum alttan pıtır pıtır çıkarmaya başladı yalnız eskiden yatmasına yakın içiriyordum işe yaramıyordu şimdi en geç 9 da veriyorum 1-2 tatlı kaşığı bayağı etkili oluyor.Mesela dün gece 12 de uyudu sabah 6 da uyandı ama tabi öncesinde midesini fullüyorum yoksa acıkınca illaki uyanıyor

ayy ne güzel maşallah.bende aldım bu çaydan ama denemedim.rezeneyi içmeyince bende gece çayını hiç vermedim.denemeye başlasammı acaba?:26:

hahaha midesini fullüyorum bayıldım bu lafa yaa ay bizimde öle deliksiz uyusa o çaydan damı denesem

slm kızlar buan tek elle yazanlardanım uf ya gaz sorunumuz hala tam gaz devam ediyo:(
napıcamı şaşırıyorum bazen üstten çıkarıyo ama aşlttan zorluo çok dün iidi bugün yine var üşütüyomuyuz noluyo bilmiyorum dün babanemizer gtmiştik acaba üşüttükmü:(

buaradakızlar sizinkileri kakaları koyulaştımı bnm oğlumun hala sıvı aralarda pütürler var minik minik ishal değil dimi hiç katı kaka olmuyo sadece anne sütü alıo buarada

normal canım bizimkide öyle nadir sert yaptığı genelde cıvık

hahaha midesini fullüyorum bayıldım bu lafa yaa ay bizimde öle deliksiz uyusa o çaydan damı denesem

ayy ne güzel maşallah.bende aldım bu çaydan ama denemedim.rezeneyi içmeyince bende gece çayını hiç vermedim.denemeye başlasammı acaba?:26:

Kızlar çayla ilgikli tecrübelerimi yazayım o zman ilk içirdiğimde korkmuş 3 çay kaşığı içirmiştim hemde yatma zamanına yakın bi işe yaramamıştı ve çayı alınmış denenmişama bi halta yaramamış bilimum ilaç çay vs erzağının yanına atmıştım sonra tekrar denmeye karar verdim yatma saatinden 3-4 saat önce 3-4 tatlı kaşığı çayı biberonun için koydum biberonle içirdim cuk cuk içti sonrasında yatma saati geldiğinde uyutma çalışmaları bi uyumaya görsün 5-6 saat uyur oldu:nazar: inş böyle devam eder.He bu arada çayın gerisinide ben içiyorum süttende geçsin diye.Dört koldan saldırdım yani bebeğe geceleri uyuyamayınca

slm kızlar buan tek elle yazanlardanım uf ya gaz sorunumuz hala tam gaz devam ediyo:(
napıcamı şaşırıyorum bazen üstten çıkarıyo ama aşlttan zorluo çok dün iidi bugün yine var üşütüyomuyuz noluyo bilmiyorum dün babanemizer gtmiştik acaba üşüttükmü:(

buaradakızlar sizinkileri kakaları koyulaştımı bnm oğlumun hala sıvı aralarda pütürler var minik minik ishal değil dimi hiç katı kaka olmuyo sadece anne sütü alıo buarada

aynen canım cıvık yapıyor ama dün biraz daha cıvıktı su gibiydi kakası anlarsın zaten üşüttüğünü biz malesef 40 uçurmaya babanneye yürüyerek gidince yağmura da yakalanınca böyle oldu.. inşallah üşütmemiştir..

Birde 4-5 gündür gece 5 e kadar uymuyodu bende gündüz saat 2 den sonra uyutmadım gece mışıl mışıl uyudu hemnde uyutmama bile gerk kalmadan resmen sızdı tekrar düzene girdi gece uyumuyorsa gündüz uyutma

Hmm Gündüz Şebeklikler Yapıp Uyutmıcaz Artık Napalım.. Aman Gece Uyusun da Ben Gece Uykusu Alamadım mı Kendime Gelemiyorum Gündüz Zaten Uyuyamıyorum Ahh İnşallah Uyur Bizimkide..

Kızlar çayla ilgikli tecrübelerimi yazayım o zman ilk içirdiğimde korkmuş 3 çay kaşığı içirmiştim hemde yatma zamanına yakın bi işe yaramamıştı ve çayı alınmış denenmişama bi halta yaramamış bilimum ilaç çay vs erzağının yanına atmıştım sonra tekrar denmeye karar verdim yatma saatinden 3-4 saat önce 3-4 tatlı kaşığı çayı biberonun için koydum biberonle içirdim cuk cuk içti sonrasında yatma saati geldiğinde uyutma çalışmaları bi uyumaya görsün 5-6 saat uyur oldu:nazar: inş böyle devam eder.He bu arada çayın gerisinide ben içiyorum süttende geçsin diye.Dört koldan saldırdım yani bebeğe geceleri uyuyamayınca

aman Allahım yaa ne güzel bişey o öyle aman kızına maşallah diyelim de nazarımız deymesin ne güzel uyuyormuş sadece darısı başımıza inşallah ;}

Son düzenleme:

aynen canım cıvık yapıyor ama dün biraz daha cıvıktı su gibiydi kakası anlarsın zaten üşüttüğünü biz malesef 40 uçurmaya babanneye yürüyerek gidince yağmura da yakalanınca böyle oldu.. inşallah üşütmemiştir..

Hmm Gündüz Şebeklikler Yapıp Uyutmıcaz Artık Napalım.. Aman Gece Uyusun da Ben Gece Uykusu Alamadım mı Kendime Gelemiyorum Gündüz Zaten Uyuyamıyorum Ahh İnşallah Uyur Bizimkide..

aman Allahım yaa ne güzel bişey o öyle aman kızına maşallah diyelim de nazarımız deymesin ne güzel uyuyormuş sadece darısı başımıza inşallah ;}

ay evet ya :nazar::nazar::nazar: zaten ne zman söylesem bozuluyo uykusu ama size canım feda paylaşayım taktiklerimiuykusuz kalmayalım güzelleşelim...

Sağol fatmacım ben milupanın iyi geceler çayını aldım akşam 8 gibi içiriyorum gece uykuları bayağı uzadı dene istersen

dün gün boyu uyudu nerdeyse ondan bizimki ama yinede alayım bi kenarda dursun ilaç vs deposunda:1:

bizimki cıvık resmen ishal gibi 2 gündür ve turuncumsu:1:

ay evet ya :nazar::nazar::nazar: zaten ne zman söylesem bozuluyo uykusu ama size canım feda paylaşayım taktiklerimiuykusuz kalmayalım güzelleşelim...

Allah Razı Olsun Canım Bebeğine de Sana da Allah Sağlık Versin Birbirimize Destek Olup Büyütelim Kerataları ;}

Hee Bu Arada Tekrar Tekrar Kocaman :nazar: MAŞALLAH :nazar:

saol cnm negüzel pes etmemek gerek denicez artık herşeyi buarada manikcim sadece anne sütü veriyosun dimi cnm sende ben sadece annesütü veriyorum OM-X bitkisel şuruptan veriyorum bazen bide zinco arada inşallah bizdede işe yarra maşllalh kızına tatlım

]

cnm bizimki genelde hep su gibi yaa ay bunu sorsammı ki doktora bak kafama taktım şimdi kilo alımı gayet iidi maşllah kuzumun ama hep çok sıvı yapıyoruz biz normalmidir acaba
dün gün boyu uyudu nerdeyse ondan bizimki ama yinede alayım bi kenarda dursun ilaç vs deposunda:1:

bizimki cıvık resmen ishal gibi 2 gündür ve turuncumsu:1:
cnm bnmkide hep öle su gibi az yaptığı vakitler biraz daha ii sanki ama çok yapınca resmen ishal gibi ama pütürler olunca ishal olmazmış değildir dimi yaaa:(zaten yediği tek şey anne sütü heralde sıvı olması norlam bu bebişlerin tatalarının

sormayın kızlar bi dolap yapmam gerekicek bissürü ilaç bitkisel şurup bilmem nee doldu yani odamız bide bu çayı deneyelim herşey onların sağlığı için karşımda ksılıp durdukça çok üzülüyorum :50:

Son düzenleme:
Bir Sitede Gördüm Sorun Yaşayanlar Ben Bi Denicem Bugün Bunu İnşallah..

Vallahi Yatağımın Başı İlaç Çay Şurup Damla Dolu Hepsinden 2şer 2şer Var Oğlana Sabah Gaz Şurubunu Verdim Burun Spreyini Damlattım Devit3 Vitaminini Verdim Eşim Diyor Bağımlılık Yapıcak Çocuk Bu Kadarlıkken Bu Kadar İlaç Vs Kullanıyorsa Yandık.. Hakkaten Yazık Ama Napalım Herşey Onların İyiliği Sağlığı Huzuru İçin..

Küçük oğlum Eyüp’ün gaz sancısı 15 günlükkken başladı. Şimdi neredeyse 2 aylığız ve sancılar o günden beri devam ediyor. Ne yaptıysam olmadı. İlaçlar kullandım, bitkisel içerikli olanları. Hatta en son Amerika’dan gelen çok tavsiyeli bir ilaç kullandım, bir faydasını görmedim. Rezene, kekik, kimyon demledim nafile. Hepsi ilk başta iyi gelir gibi oldular ama sonra hiçbiri işe yaramadı. Sanki bünye bunların hepsine bağışıklık kazanıyor.

En son evvelki gün bir komşum kendi oğluna yapıp memnun kaldığı tedaviyi anlattı. Zeytinyağını elinizi değdirebilecek sıcaklıkta ısıtıyorsunuz ve bebeğin karın ve kasık bölgesine sürüyorsunuz. Ardından sıcak bir havluyla -havlu bebeğin bezinin altına gelecek şekilde- kapatıyorsunuz. 5-10 dk içerisinde bebek rahatlıyor. Bunu dünden beri uyguluyorum. Eyüp’e çok iyi geldi. Eyüp’le ilgili yapıp memnun kaldığım diğer şeyleri de geniş bir zamanda siteye yazmak istiyorum. Ama belki içinizde benim gibi bebekte gaz dedinden muzdarip olanlar vardır diye bu konuyu hemen siteye ekleme ihtiyacı hissettim. Artık bebekler ağlamasın, anneler üzülmesin. Umarım herkesin işine yarar bu reçete.

saol cnm negüzel pes etmemek gerek denicez artık herşeyi buarada manikcim sadece anne sütü veriyosun dimi cnm sende ben sadece annesütü veriyorum OM-X bitkisel şuruptan veriyorum bazen bide zinco arada inşallah bizdede işe yarra maşllalh kızına tatlım

olması norlam bu bebişlerin tatalarının

sormayın kızlar bi dolap yapmam gerekicek bissürü ilaç bitkisel şurup bilmem nee doldu yani odamız bide bu çayı deneyelim herşey onların sağlığı için karşımda ksılıp durdukça çok üzülüyorum :50:

sadece anne sütü veriyor sayılırım canım bazı günler yetmezse o zman mamada veriyorum geceleri hiç vermiyor değilim ama çok nadir diyelim milupa aptamil alıyoruz mesela 1 aya yakın gidiyor arada sırada verdiğim için.

günaydın kızlar bizde bugün anneannnemizi gönderdik artık çekirdek aileyiz bakalım nasıl idare edebilecekmiyim üzüldüm ama birazda artık yalnız kalmak istedim sıkıldım kalabalık olmaktan ve eşimle yalnız bişeyler yapamamaktan kv aynı ildeyiz zaten annemlede bugün uzun zamandan sonra tekiz ve ailecek gezicez umrım egemen üşümez

Kızlar bu arada bende bebişimi yatark emzirdim ilk defa bu hafta çok zevkliydi ya maymuncuk gibi yapıştı göğsüme gülmekten göğsümü sabit tutamamdım

Bir Sitede Gördüm Sorun Yaşayanlar Ben Bi Denicem Bugün Bunu İnşallah..

Vallahi Yatağımın Başı İlaç Çay Şurup Damla Dolu Hepsinden 2şer 2şer Var Oğlana Sabah Gaz Şurubunu Verdim Burun Spreyini Damlattım Devit3 Vitaminini Verdim Eşim Diyor Bağımlılık Yapıcak Çocuk Bu Kadarlıkken Bu Kadar İlaç Vs Kullanıyorsa Yandık.. Hakkaten Yazık Ama Napalım Herşey Onların İyiliği Sağlığı Huzuru İçin..
bende denicem cnm ilaçlaran daha iidir zeytinyağı yanii sürelim inş faydası olurr
sadece anne sütü veriyor sayılırım canım bazı günler yetmezse o zman mamada veriyorum geceleri hiç vermiyor değilim ama çok nadir diyelim milupa aptamil alıyoruz mesela 1 aya yakın gidiyor arada sırada verdiğim için.

anladım cnm ama zaten oda süt yani sıvı alıyolar hep buarada kızlar ateşi nasıl bebişlerin normal zamanda bnmki hep 37.5 çıkıyo ama alet normal ses çıkarıyo yani yüksek olunca farklı bip yapıyo normalmş sizinkiler nasıl

bende denicem cnm ilaçlaran daha iidir zeytinyağı yanii sürelim inş faydası olurr

anladım cnm ama zaten oda süt yani sıvı alıyolar hep buarada kızlar ateşi nasıl bebişlerin normal zamanda bnmki hep 37.5 çıkıyo ama alet normal ses çıkarıyo yani yüksek olunca farklı bip yapıyo normalmş sizinkiler nasıl

ben kısa sürede saf zeytinyağı bulamam bu hazır zeytinyağlarla olurmu acep?

Kızlar merhaba :)

Oğluşları yıkadım uyuttum, uyansınlar attaya gidicez ailecek, hazır fırsat bulmuşken size bakayım :71:

Veee çooooooook mutlu olduğum bir haber vereyim size, hala oluyorummm been :DD heh he duyunca öyle sevindim ki, kasım sonun yada ortası fln gibi doğar Allahın izniyle :D yengemle abimide çok özledim ama gelebililrlermi artık bilemiyrum malum hamilelikte her zaman onay verilmiyor... şimdiden bir sürü hayal kurdum, bebek kurabiyesi yapıp göndericem, sepetti lohusa takımıydı kapı süsüydü falan, yengemin hoşuna gider eminim :)

Bebişinde süt alerjisi lan varmı kızlar, mertin inek ile alakalı herşeye alerjisi var, hiç birini tüketemiyrum, keçi peyniri aldık ondan yiyiyorum, süt olarak keçi sütü aldık ondan daha içemedim,
dr 3-6-9 ay sonra geçer dedi, kolik bide, o da aynı süre zarfında geçecekmiş
Gaz gaz gaz, mide gaz dolu, bağırsaklar gaz dolu, emdikten sonra çıkartıyorum artık tam bir usta gaz çıkarıcı oldum ama maalesef sonuç aynı, tribudat, metsil, bio gaia, çörekotu yağı,günde 3 sefer 30 cc rezene veriyrum sonuç aynı maalesef, dr her yol mübah dedi artık yeterki rahatlasın

Eşim annemlerle barış dedi bu sabah, herşeyi baştan almamı istiyor, tamam dedim sen üzülme huzurumuz bozulmasın yeter, sanada yardımcı olur diyor bakalım çağıracakmış bi ara

Ben şimdi çıkayımda oğlanlar uyanana kadar hazırlanayım, hepinizi çok öpüyorum akşam yine giricem bi aksilik olmazsa:54:

slm hanımlar bende okuyup çıkıyoum yazdıklarınızı ...benım oğlumunda kakası halen cıvık normal sanırsam halen duzelmedı çunki...zeytinyağınıda bende birhaftadır keşfedenlerdenım heryerıne sürüyorum bençok ıyı gelıyo banyodan sonra bıle onu kullanıyorum gecelerı onla masaj yapıyorum çok şükür iyi tabı buarada metsilide kullanıyorum...
manık çok kıskandım senı cnm maşallah..ben halen fil gibi hissediyorum kendımı rejıme başlasammı ne etsem fikir istiom sizden....

slm hanımlar bende okuyup çıkıyoum yazdıklarınızı ...benım oğlumunda kakası halen cıvık normal sanırsam halen duzelmedı çunki...zeytinyağınıda bende birhaftadır keşfedenlerdenım heryerıne sürüyorum bençok ıyı gelıyo banyodan sonra bıle onu kullanıyorum gecelerı onla masaj yapıyorum çok şükür iyi tabı buarada metsilide kullanıyorum...
manık çok kıskandım senı cnm maşallah..ben halen fil gibi hissediyorum kendımı rejıme başlasammı ne etsem fikir istiom sizden....

Cnm evde yapılma zeytinyağı ise mutlaka ph ını ölçtür, asitiği fazla ise hassas derisine zarar verbilir, eşimin bi arkadaşının babası z.yağı yapıyormuş, ondan almıştık, yemekte bi harika oluyor , ama kağana hamieyken bi kaç sefer karnııma sürmüştüm feci kaşındırdı ve kızarttı ph ı uygun değilmiş...
mertin saçını dalinle yıkamıştım biraz kepek yapmış, komilinin zeytinyağlısını aldım bugün onunla yıkadım bakalım düzelecekmi...
metsili günde 3sefer 1er tk veriyorum sen ne kadar veriyrsun

Back