çok aşırı yok gaz sorunumuz olduğu zamanlardada rezene kimyon karışımı yapıyordum şimdide bu çayı deniyorum alttan pıtır pıtır çıkarmaya başladı yalnız eskiden yatmasına yakın içiriyordum işe yaramıyordu şimdi en geç 9 da veriyorum 1-2 tatlı kaşığı bayağı etkili oluyor.Mesela dün gece 12 de uyudu sabah 6 da uyandı ama tabi öncesinde midesini fullüyorum yoksa acıkınca illaki uyanıyor
çok aşırı yok gaz sorunumuz olduğu zamanlardada rezene kimyon karışımı yapıyordum şimdide bu çayı deniyorum alttan pıtır pıtır çıkarmaya başladı yalnız eskiden yatmasına yakın içiriyordum işe yaramıyordu şimdi en geç 9 da veriyorum 1-2 tatlı kaşığı bayağı etkili oluyor.Mesela dün gece 12 de uyudu sabah 6 da uyandı ama tabi öncesinde midesini fullüyorum yoksa acıkınca illaki uyanıyor
slm kızlar buan tek elle yazanlardanım uf ya gaz sorunumuz hala tam gaz devam ediyo
napıcamı şaşırıyorum bazen üstten çıkarıyo ama aşlttan zorluo çok dün iidi bugün yine var üşütüyomuyuz noluyo bilmiyorum dün babanemizer gtmiştik acaba üşüttükmü
buaradakızlar sizinkileri kakaları koyulaştımı bnm oğlumun hala sıvı aralarda pütürler var minik minik ishal değil dimi hiç katı kaka olmuyo sadece anne sütü alıo buarada
hahaha midesini fullüyorum bayıldım bu lafa yaa ay bizimde öle deliksiz uyusa o çaydan damı denesem
ayy ne güzel maşallah.bende aldım bu çaydan ama denemedim.rezeneyi içmeyince bende gece çayını hiç vermedim.denemeye başlasammı acaba?:26:
slm kızlar buan tek elle yazanlardanım uf ya gaz sorunumuz hala tam gaz devam ediyo
napıcamı şaşırıyorum bazen üstten çıkarıyo ama aşlttan zorluo çok dün iidi bugün yine var üşütüyomuyuz noluyo bilmiyorum dün babanemizer gtmiştik acaba üşüttükmü
buaradakızlar sizinkileri kakaları koyulaştımı bnm oğlumun hala sıvı aralarda pütürler var minik minik ishal değil dimi hiç katı kaka olmuyo sadece anne sütü alıo buarada
Birde 4-5 gündür gece 5 e kadar uymuyodu bende gündüz saat 2 den sonra uyutmadım gece mışıl mışıl uyudu hemnde uyutmama bile gerk kalmadan resmen sızdı tekrar düzene girdi gece uyumuyorsa gündüz uyutma
Kızlar çayla ilgikli tecrübelerimi yazayım o zman ilk içirdiğimde korkmuş 3 çay kaşığı içirmiştim hemde yatma zamanına yakın bi işe yaramamıştı ve çayı alınmış denenmişama bi halta yaramamış bilimum ilaç çay vs erzağının yanına atmıştım sonra tekrar denmeye karar verdim yatma saatinden 3-4 saat önce 3-4 tatlı kaşığı çayı biberonun için koydum biberonle içirdim cuk cuk içti sonrasında yatma saati geldiğinde uyutma çalışmaları bi uyumaya görsün 5-6 saat uyur olduinş böyle devam eder.He bu arada çayın gerisinide ben içiyorum süttende geçsin diye.Dört koldan saldırdım yani bebeğe geceleri uyuyamayınca
aynen canım cıvık yapıyor ama dün biraz daha cıvıktı su gibiydi kakası anlarsın zaten üşüttüğünü biz malesef 40 uçurmaya babanneye yürüyerek gidince yağmura da yakalanınca böyle oldu.. inşallah üşütmemiştir..
Hmm Gündüz Şebeklikler Yapıp Uyutmıcaz Artık Napalım.. Aman Gece Uyusun da Ben Gece Uykusu Alamadım mı Kendime Gelemiyorum Gündüz Zaten Uyuyamıyorum Ahh İnşallah Uyur Bizimkide..
aman Allahım yaa ne güzel bişey o öyle aman kızına maşallah diyelim de nazarımız deymesin ne güzel uyuyormuş sadece darısı başımıza inşallah ;}
Sağol fatmacım ben milupanın iyi geceler çayını aldım akşam 8 gibi içiriyorum gece uykuları bayağı uzadı dene istersen
ay evet yazaten ne zman söylesem bozuluyo uykusu ama size canım feda paylaşayım taktiklerimiuykusuz kalmayalım güzelleşelim...
saol cnm negüzel pes etmemek gerek denicez artık herşeyi buarada manikcim sadece anne sütü veriyosun dimi cnm sende ben sadece annesütü veriyorum OM-X bitkisel şuruptan veriyorum bazen bide zinco arada inşallah bizdede işe yarra maşllalh kızına tatlımKızlar çayla ilgikli tecrübelerimi yazayım o zman ilk içirdiğimde korkmuş 3 çay kaşığı içirmiştim hemde yatma zamanına yakın bi işe yaramamıştı ve çayı alınmış denenmişama bi halta yaramamış bilimum ilaç çay vs erzağının yanına atmıştım sonra tekrar denmeye karar verdim yatma saatinden 3-4 saat önce 3-4 tatlı kaşığı çayı biberonun için koydum biberonle içirdim cuk cuk içti sonrasında yatma saati geldiğinde uyutma çalışmaları bi uyumaya görsün 5-6 saat uyur olduinş böyle devam eder.He bu arada çayın gerisinide ben içiyorum süttende geçsin diye.Dört koldan saldırdım yani bebeğe geceleri uyuyamayınca
aynen canım cıvık yapıyor ama dün biraz daha cıvıktı su gibiydi kakası anlarsın zaten üşüttüğünü biz malesef 40 uçurmaya babanneye yürüyerek gidince yağmura da yakalanınca böyle oldu.. inşallah üşütmemiştir..
]
cnm bnmkide hep öle su gibi az yaptığı vakitler biraz daha ii sanki ama çok yapınca resmen ishal gibi ama pütürler olunca ishal olmazmış değildir dimi yaaadün gün boyu uyudu nerdeyse ondan bizimki ama yinede alayım bi kenarda dursun ilaç vs deposunda
bizimki cıvık resmen ishal gibi 2 gündür ve turuncumsu
Küçük oğlum Eyüp’ün gaz sancısı 15 günlükkken başladı. Şimdi neredeyse 2 aylığız ve sancılar o günden beri devam ediyor. Ne yaptıysam olmadı. İlaçlar kullandım, bitkisel içerikli olanları. Hatta en son Amerika’dan gelen çok tavsiyeli bir ilaç kullandım, bir faydasını görmedim. Rezene, kekik, kimyon demledim nafile. Hepsi ilk başta iyi gelir gibi oldular ama sonra hiçbiri işe yaramadı. Sanki bünye bunların hepsine bağışıklık kazanıyor.
En son evvelki gün bir komşum kendi oğluna yapıp memnun kaldığı tedaviyi anlattı. Zeytinyağını elinizi değdirebilecek sıcaklıkta ısıtıyorsunuz ve bebeğin karın ve kasık bölgesine sürüyorsunuz. Ardından sıcak bir havluyla -havlu bebeğin bezinin altına gelecek şekilde- kapatıyorsunuz. 5-10 dk içerisinde bebek rahatlıyor. Bunu dünden beri uyguluyorum. Eyüp’e çok iyi geldi. Eyüp’le ilgili yapıp memnun kaldığım diğer şeyleri de geniş bir zamanda siteye yazmak istiyorum. Ama belki içinizde benim gibi bebekte gaz dedinden muzdarip olanlar vardır diye bu konuyu hemen siteye ekleme ihtiyacı hissettim. Artık bebekler ağlamasın, anneler üzülmesin. Umarım herkesin işine yarar bu reçete.
saol cnm negüzel pes etmemek gerek denicez artık herşeyi buarada manikcim sadece anne sütü veriyosun dimi cnm sende ben sadece annesütü veriyorum OM-X bitkisel şuruptan veriyorum bazen bide zinco arada inşallah bizdede işe yarra maşllalh kızına tatlım
olması norlam bu bebişlerin tatalarının
sormayın kızlar bi dolap yapmam gerekicek bissürü ilaç bitkisel şurup bilmem nee doldu yani odamız bide bu çayı deneyelim herşey onların sağlığı için karşımda ksılıp durdukça çok üzülüyorum
bende denicem cnm ilaçlaran daha iidir zeytinyağı yanii sürelim inş faydası olurrBir Sitede Gördüm Sorun Yaşayanlar Ben Bi Denicem Bugün Bunu İnşallah..
Vallahi Yatağımın Başı İlaç Çay Şurup Damla Dolu Hepsinden 2şer 2şer Var Oğlana Sabah Gaz Şurubunu Verdim Burun Spreyini Damlattım Devit3 Vitaminini Verdim Eşim Diyor Bağımlılık Yapıcak Çocuk Bu Kadarlıkken Bu Kadar İlaç Vs Kullanıyorsa Yandık.. Hakkaten Yazık Ama Napalım Herşey Onların İyiliği Sağlığı Huzuru İçin..
sadece anne sütü veriyor sayılırım canım bazı günler yetmezse o zman mamada veriyorum geceleri hiç vermiyor değilim ama çok nadir diyelim milupa aptamil alıyoruz mesela 1 aya yakın gidiyor arada sırada verdiğim için.
bende denicem cnm ilaçlaran daha iidir zeytinyağı yanii sürelim inş faydası olurr
anladım cnm ama zaten oda süt yani sıvı alıyolar hep buarada kızlar ateşi nasıl bebişlerin normal zamanda bnmki hep 37.5 çıkıyo ama alet normal ses çıkarıyo yani yüksek olunca farklı bip yapıyo normalmş sizinkiler nasıl
slm hanımlar bende okuyup çıkıyoum yazdıklarınızı ...benım oğlumunda kakası halen cıvık normal sanırsam halen duzelmedı çunki...zeytinyağınıda bende birhaftadır keşfedenlerdenım heryerıne sürüyorum bençok ıyı gelıyo banyodan sonra bıle onu kullanıyorum gecelerı onla masaj yapıyorum çok şükür iyi tabı buarada metsilide kullanıyorum...
manık çok kıskandım senı cnm maşallah..ben halen fil gibi hissediyorum kendımı rejıme başlasammı ne etsem fikir istiom sizden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?