kızlar 2 gündür doğru dürüst yazamadım
perşembe günü arkadaşa gitmiştik oturmaya
tam kalktık baktım arkadaşım elinde 3 yumurta ve unla geldi
kızımın saçlarını unladı uzun ömürlü olsun saçı ağarana kadar yaşasın diye
3 tane yumurtayı verdi bize portbebesinin içine koyduk yumurta gibi tok,bereketli ömrü olsun diye bide kızıma çook güzel bir oyuncak almış hediye onu verdi
çook mutlu oldum çoookk ayy eşim kafayı yemiş bugün yine yanaşmak istedi
2 ay kesin yasakmış hemde günahmış felaket acıdı bana ilişme dedim
benimki adet kanaması gibi yoğun olmadı:44:
40ınız hayırlı olsuunn
Allahım düğününüde görmeyi nasip etsin insallah
Manikk hıc dogum yapmıs gıbı degılsın masallah ay aynı şey yaşanmış bizdede
ben baştan sınırı koymuştum hatta 2 ay yasak kağıdınıda gözüne sokar gibi gösterdim sesi çıkmıyor yaklaşamıyordu ama ne zamanki "Forumda kırkı çıkanların çoğu sezonu açmış dr ları serbest demiş " dedim hemen saldırıya ugradım
ayy aynı durum bizdede vardı dün terör estirdim akşam evde herkes kuzu oldu ev toplandı
beyaz gürültüde çok iyi ama bizim kız klasik müzik delisi
bugün 4 saat hiç uyanmadan uyudu
Classical Internet Radio - Listen to our FREE Classical channel | SKY.fm bu siteden dinletebilirsin canım hem benide rahatlatıyor evde akşama kadar klasik müzik çalıyor bizim malum kociş müzik öğretmeni bebekte sakin genelde ondanmı bilmem
ooohh gözün aydın ozman
okurken bile stres oldum ya
şimdi şıpır şıpır süt akarmış senden rahatlayınca innnnşallahhhhh
sütün kiloyla ne alakası varki banada diyor bazıları sinir oluyorum ya cahil şeyler
takma sen boşverr
efede güzel isim ben çok severim ama toprakta çok güzelmiş canım adıyla yaşasın
ayyy gülmekten öldüm gecenin bi yarısı yaaaa şakan süpermiş süperrr tam 1 nisan olmuş
ay sizin bu kayınvalideleri okudukça Allahıma binlerce şükür ediyorum ben bazen kendi annemden daha çok anlaşırım kv ile bizden gidince arkasından hüngür hüngür ağlarım
ay ben hala zıplıyorum ben mutfaktayken falan eşim arkadan sessizce gelince:18:
bazen oluyor canım çok gelmiş olabilir yada kucağında tuttuysan karnına baskı yapmış olabilirsin panik olma böyle durumlarda dün benimkide kustu bişey olmaz
ben geçmişi okuyup cevap yazana kadar sen yattın galiba
benim kız uyandı 2 mızmızlandı emzirdim altını değiştirdim bilgisaraylı odaya getirim açtım klasik müziği uyuttum yine
ben takılıyorum azcık şimdi sitelere falan malum gündüz fırsat yok bişeye