• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benimde midem çok yanmıştı.oğlum simsiyah saçlı doğdu.arka kısımları falan özellikle uzatılmış gibi çok tatlı.oğlumun saçlarıda cok cabuk yağlanıyor gün aşırı banyo yaptırıyorum ama bi türlü düzelmedi.sizin kızlarla yarışıyor benim oğlanda:))

:))maşallahh...vallaaa birincilik hala benim kızımdaa saçının arka tarflrı omuzlarına geliyo banyoda önlerde gözlerinin içine giriyoo:))saçlı bebekleri daa bi seviyorumm...

Slm Arkadaşlar. Bebeğim 43 günlük ve son 5-6 gündür yeşil kaka yapıyor. acaba yediklerimden mi? siziznkiler nasıl? bana yardımcı olursanız sevinirim öptüm bebeklerinizi :)

Slm Arkadaşlar. Bebeğim 43 günlük ve son 5-6 gündür yeşil kaka yapıyor. acaba yediklerimden mi? siziznkiler nasıl? bana yardımcı olursanız sevinirim öptüm bebeklerinizi :)

üşütmüşsee ya da sen yeşil sebze yediysen olabilir ama 5-6 gün sürmz yediklerinden olsaa üşütmüş olabilirrr

:))maşallahh...vallaaa birincilik hala benim kızımdaa saçının arka tarflrı omuzlarına geliyo banyoda önlerde gözlerinin içine giriyoo:))saçlı bebekleri daa bi seviyorumm...

maşallah kuzularınıza...benimkide saçlı ama dümdüz...sonra kıvırcıklaşsa bari...babasıda bende bonus gibiyiz...ama dökülüyo sanki...dökülmesin ben çok seviyom kuş tüyü gibiiii:78:

maşallah kuzularınıza...benimkide saçlı ama dümdüz...sonra kıvırcıklaşsa bari...babasıda bende bonus gibiyiz...ama dökülüyo sanki...dökülmesin ben çok seviyom kuş tüyü gibiiii:78:

bende hergün bi iki tel buluyom üstündee yolunmuş tawuk gibi olmasınlarr sonraa:37:

kızlar 2 gündür doğru dürüst yazamadım
perşembe günü arkadaşa gitmiştik oturmaya
tam kalktık baktım arkadaşım elinde 3 yumurta ve unla geldi
kızımın saçlarını unladı uzun ömürlü olsun saçı ağarana kadar yaşasın diye
3 tane yumurtayı verdi bize portbebesinin içine koyduk yumurta gibi tok,bereketli ömrü olsun diye bide kızıma çook güzel bir oyuncak almış hediye onu verdi
çook mutlu oldum çoookk

ayy eşim kafayı yemiş bugün yine yanaşmak istedi
2 ay kesin yasakmış hemde günahmış felaket acıdı bana ilişme dedim:1::60::1::60:

Allah kabul etsin cnm Ben de başladım. 3 gün oldu. Benim sonlara yakın azalmıştı kanamam bitti derken çoğaldı 5-6 gün sonra bitti. En son gelen adet kanaması mı oluyor?

benimki adet kanaması gibi yoğun olmadı:44:

Dün 40ımız çıktı Oğlumla 40landık ve 40 Uçurmaya Babanneye Gittik O da Dedeyede Gidin Dedi Hava Soğuktu Yakın Diye Arabayla Gitmedik Yapmur Başladı Oğlum Biraz Üşümüş Galiba Sabahki Kakası Su Gibiydi Biraz Hapşurdu Ayağıının Altına Sıcak Su Torbası Koydum Biraz İyi Geliyor Gazını da Çıkarıyor..

hmmm ayy muayeneye gitmeye de korkuyorum spiral taktırcam yani doktora sorcam ondan korkuyorum gitmeye :S eninde sonunda açılacak o sezon korkunun ecele faydası yok :}

Allah Kabul Etsin ve Daim Etsin Canım Darısı Başımıza İnşallah..

40ınız hayırlı olsuunn
Allahım düğününüde görmeyi nasip etsin insallah:nazar:

Manikk hıc dogum yapmıs gıbı degılsın masallah:nazar:

Bende bugun gece bizim ufaklık uyandığında şaka yaptım eşime. Forumda kırkı çıkanların çoğu sezonu açmış dr ları serbest demiş dedim. Bizimki bebeğin gazını çıkarttı hemen koştu geldi sabırsızlıkla şaka dedim ama o durumda şaka maka anlamadı şaka yapayım derken şakalandım.:17:

ay aynı şey yaşanmış bizdede
ben baştan sınırı koymuştum hatta 2 ay yasak kağıdınıda gözüne sokar gibi gösterdim sesi çıkmıyor yaklaşamıyordu ama ne zamanki "Forumda kırkı çıkanların çoğu sezonu açmış dr ları serbest demiş " dedim hemen saldırıya ugradım:1::1::1:

merhaba gözde bende şubat annesiyim söylediklerinde haklısın benim evde birde 6 yaşında bir kızımdaha var ben öğlene kadar anca evi toparlıyorum hop akşam kızım eşim sağolsunlar evi savaş alanına cevirip üstelik toplamadan yatıyorlar ee nasıl olsa toplayan var anlayışsız bunlar

ayy aynı durum bizdede vardı dün terör estirdim akşam evde herkes kuzu oldu ev toplandı:1::1:

hepimize selam kızlar, hızlıca geçmişe baktım
hale çok hoş görünüyorsun canım maşallah
sorgunlu tarifler için teşekkürler
fatmacım hayırlı olsun:)))) belgeler falan havada uçuşmuştu bir ara ama:1::1:

emre de sabahtan beri uyumuyor doğrudürüst, inat ettim yatağında kalsın diye ama bir odaya bir mutfağa derken hiç bir iş yapamadım. salona aldım. beyaz gürültüyü de açtım sank beğendi

beyaz gürültüde çok iyi ama bizim kız klasik müzik delisi
bugün 4 saat hiç uyanmadan uyudu
Classical Internet Radio - Listen to our FREE Classical channel | SKY.fm
bu siteden dinletebilirsin canım hem benide rahatlatıyor evde akşama kadar klasik müzik çalıyor bizim malum kociş müzik öğretmeni bebekte sakin genelde ondanmı bilmem:nazar:

ayy kızlar çarşamba akşamı kv gitti başbaşa kaldım oğlumla ilk zamanlar burnumdan getirmişti 1 aydır bizdeydi.ikide bir laf sokuyo eşime söylediğimde hiç bişey demiyo idare et idare et.1 aydır idare lambasına döndüm allahtan yakın değilde mesafemiz 14 saatlik yol.kendi evimde misafir gibiydim 1 aydır.ilk zamanlar çok uğraştım bebeğim emsin diye ama göğsümün ucu yok diye oğlum ememiyodu laf söylüyo aklı sıra kilolusun süt gelmiyo sanki kiloyla alakalı.İlk zamanlar diyodu cici annesi gelmiş benim için göğsümü almıyoya.Zaten depresyona girmişim iyice beter etti beni.Eve halası gelir eşimin.Fısır fısır beni konuşurlar.7 den 70 ine kadar herkes bi şey söylüyo mamayla ilgili.
15 yaşında kardeşi var eşimin telde diyoki ayyy yenge hala mamaylamı besleniyo sanki zehir içiyo bebeğim.ben istemezmiydin anne sütü alsın.Bende hala değil hep mama içiyo vss patladım sonunda.Çay kaşığı gibi ortalık karıştırıyo başka bişi değil.Yaklaşık bir aydır her günüm ağlamaklı geçiyodu yardım etsin diye çağırdım kv. burnumdan getirdi.
Oğlumun adı toprak efe.Neymiş toprak diye isim olurmuymuş efe diye seviyodu.ama benim ağzım hiç efe ye gitmiyo.dolduruşa geldi kimliği çıkaracağı gün eşim efe isminide yazdırdı.Eltime gıkı çıkmaz anca güçleri bana yetiyo.Eltimde akrabaları onların o yüzden.Dedim eltim için niye ona kimse bişey demiyo kızına ismi koyarken kimse bişey demedi.karışmadılar bana gelince ağızları açıldı.Saygı sevgi gösterdikçe tepeme bindi.Yemek yaparım biz böyle yapmayız şöyle yaparız geçte yap o zaman ne beni yoruyon dimi.Pcyi açtığımda gözüne batıyo geçer bakar arkamdan.Çok giriyon pc.ye hiç işin bitmiyo vss.
Ohh bee rahatladım gidince.uykusuzda kalsam yorgunda olsam bebeğimle başbaşayım.

ooohh gözün aydın ozman
okurken bile stres oldum ya
şimdi şıpır şıpır süt akarmış senden rahatlayınca innnnşallahhhhh:nazar:
sütün kiloyla ne alakası varki banada diyor bazıları sinir oluyorum ya cahil şeyler:47:
takma sen boşverr
efede güzel isim ben çok severim ama toprakta çok güzelmiş canım adıyla yaşasın:nazar:

ya şu sıralar beynim sulanmış olacakki eşime berbat bi şaka yaptım,şeytanmı dürttü nedir,yatak odasına gittim,kızımın bi oyuncak bebeği var bezden,onun başına kızımın beresini geçirdim,sonra bi güzel battaniyeye sardım,kucaklayıp oturma odasına doğru gittim,kapıyı açtım,eşim çocuk gibi sevindi karşımda kızım uyandı annesi getirdi diye,o yüz ifadesini görmeniz lazım,zaten aşık kızına,neyse bende tebessüm ediyorum,azcık yürüdüm ayağım halıya takılmış gibi yapıp bebeği fırlattım kucağımdan,eşimin koltuktan fırlayışı ve korkulu yüz ifadesi tam videoluktu:) sonra gördü oyuncak olduğunu,bana kızımla şaka yapma dedi,başına ağrı girdi dakikalarca boş boş baktı etrafa şoka girmişti,galiba biraz ağır bi şaka oldu heheheheh:)

ama pişmann değilimmm,ben mutfakda yada evde iş falan yaparken bi bakıyorum gelmiş arkamda oturmuş sigara içiyor,adamın cüssesine göre hiç ayak sesi yok,her seferinde korkuyorum,oda dönüp delimisin manyakmısın diyor,gelirken biraz ses yapda gel diyorum ama her seferinde korkuyorum duymuyorum ayak sesinii:)))

ayyy gülmekten öldüm gecenin bi yarısı yaaaa şakan süpermiş süperrr tam 1 nisan olmuş:60::60::60:

saolun kızlar geçti gitti işte birde haziran ayında 15 gün görüşmek zorunda kalacağım kv ile.senede 15 gün bütün yılıma bedel oluyo neredeyse.

ay sizin bu kayınvalideleri okudukça Allahıma binlerce şükür ediyorum ben bazen kendi annemden daha çok anlaşırım kv ile bizden gidince arkasından hüngür hüngür ağlarım:16:
Ay çok güldüm yaaaaaaa :1:

Benim eşimde evlendiğimizde ilk 1 yıl böyleydi. sessiz sedasız geliverirdi. çok korkardım hatta bir gün korkudan aglamıştım. benden başka kim olacak evde diyordu. o gün bugündür ya öksürür ya ayak sesi yapar ya da seslenir :1:

manikcim süpersiniz maşallah, annelik çok yakışmış ...

ay ben hala zıplıyorum ben mutfaktayken falan eşim arkadan sessizce gelince:18:

kızlar oğlum mamasını fışkırır gibi kustu üşütmeden olabilirmi acaba

bazen oluyor canım çok gelmiş olabilir yada kucağında tuttuysan karnına baskı yapmış olabilirsin panik olma böyle durumlarda dün benimkide kustu bişey olmaz

fatma sizde mi uyumadınız bizde durum vahim sabahtan beri uyumadı..hala da niyeti yok

ben geçmişi okuyup cevap yazana kadar sen yattın galiba
benim kız uyandı 2 mızmızlandı emzirdim altını değiştirdim bilgisaraylı odaya getirim açtım klasik müziği uyuttum yine:nazar::1:
ben takılıyorum azcık şimdi sitelere falan malum gündüz fırsat yok bişeye

Son düzenleme:
evet sayın seyirciler sabah oldu ...veee feryal hanım şovuna devem ediyor ..yaa uyumamak için yemin etmiş sanki bir ara ağlayacak gibi oldu sakinleştirdim onun dışında bütün gece öyle bakındı .iki dakika gözü dalıyor sonra ''HAYIR UYUMAMAM LAZIM ''YEMİNİMİ BOZAMAM'' der gibi gözünü açıyor geri..

Günaydın Kızlar Sorularım Birikti Yine Yardımlarınıza İhtiyacım Var :}

40 Uçurmaya Arabasız Gitmiştik ya Oğlumu Üşütmüşüz Dün akasını Sıvı Ve Kokulu Yaptı Malesef, İnşallah İyileşecek..

40 Uçurduk Uyku Düzeni Olcak Dediler Hep Kandırdılar Yine 2 Saatte 1 Uyandı Gazdı Emzirmekti Alt Değiştirme Derken Sabah Oldu Sabah Kakamızı Yaptık Ohh Misler Gibi Uyudu Yine :}

Ya Kızlar Bebek Gündüz Uyumazsa Uyutmazsak Gece Rahat mı Uyur? Biri Öyle Diyor Biri de Uyku Uykuyu Çeker Uyudukça Uyası Gelir Uyusun Diyor.. Gece Rahat Uyuması İçin Daha Ne Yapalım..

Bir de Herkesin Rahat Gaz Çıkarma Yöntemini Denedim Yok Anam Bizimkinde Olmuyor Bozukmudur Nedir :33: Zinco Damla Denedik, Neo Baby Gripe Water Şurup Denedik, Wind-Salbe Krem Denedik, Milupa Rezene Denedik,Sıcak Su Torbasını Ayağının Altına Koymayı Denedik Yok Anam Çocuk Kasılıyor İçimi Parçalıyor Gece de Rahat Uyuyamıyor O Yüzden.. Dün Gündüz Hiç Ama Hiç Uyumadı Dalıyor 10 Dk Uyuyor Uyanıyor Hemen Hadi Dün Üşüttüğü İçin Huysuzdu da Bu Gaz Sorunu Ne Olacak Bilemiyorum ki..

Bir de Üstüne Annem Bizi Terk Etti Kaldık Oğlumla Başbaşa. 41 Gün Oldu Artık Kocanla Başbaşa Kalın Dedi Gitti Giderken Hem Ben Ağladım Hem O Ağladı Çok Zor Oluyormuş Be Çok Alıştım Anneme Şimdi Nasıl Yemek Yapcam Tek Başıma Oğlumla İdae Edebilecekmiyim Çamaşır Ütü Falan Offfff.. Aynı Şehirdeyiz Arabayla 15dk Mesafemiz Ama Bi Değşik Oluyor İşte.. Gerçi İçim Biraz Rahat Onlarda Torunlarını Göremeden Yapamazlar Ona Güveniyorum En Azından Gün Aşırı Gelirler :}

Bir de Bu Sene Tatile Gitmeyi Düşünüyor musunuz? 3-4 Aylık Bi Bebekle Tatil Nasıl Olur Aslında Yemek Derdi Yok Temizlik Derdi Yok Daha Rahat Olur Gibi Geliyor Ama Emin Olamıyorum Siz Ne Düşünüyorsunuz? Bir de Bebeklerin Uçağa Binmesinde Sakınca Yoktur Heralde 3-4 Aylıkken?

ya kızlar size bişi sorcam benim kızımda hırıltı var burnu açık sürekli serum fizyoloji damlatıyorum arada da çekiyorum ama öle pompa gibi olan aspiratörle diil bildiğiniz ağızla çekilen aspiratölerden aldım daha iyi çekiyo ama hala hırıltı var sanki genzi akıyomuş gibi geliyo bana dr kusuyo diye olabilr demişti ama sizinkilerde de varmı bu durum

cnm yaa aynen.benim bebeğinde aynı ona ne iyi gelirki kaç gündür canımı sıkıyo

Canım Bizde Serum Fizyolojik Kullanıyorduk İlk Başta Pek İŞe Yaramadı Dr a Gittik Tekrar O da Tonimer Baby Sprey Verdi Günde 6 Kez İki Burnuna da 2şer Kez Sıkıyorum Kendi Kenedine Hapşuruyor Burun Apiratörü İle de Temizliyorum Burnunda Kalanları

ya şu sıralar beynim sulanmış olacakki eşime berbat bi şaka yaptım,şeytanmı dürttü nedir,yatak odasına gittim,kızımın bi oyuncak bebeği var bezden,onun başına kızımın beresini geçirdim,sonra bi güzel battaniyeye sardım,kucaklayıp oturma odasına doğru gittim,kapıyı açtım,eşim çocuk gibi sevindi karşımda kızım uyandı annesi getirdi diye,o yüz ifadesini görmeniz lazım,zaten aşık kızına,neyse bende tebessüm ediyorum,azcık yürüdüm ayağım halıya takılmış gibi yapıp bebeği fırlattım kucağımdan,eşimin koltuktan fırlayışı ve korkulu yüz ifadesi tam videoluktu:) sonra gördü oyuncak olduğunu,bana kızımla şaka yapma dedi,başına ağrı girdi dakikalarca boş boş baktı etrafa şoka girmişti,galiba biraz ağır bi şaka oldu heheheheh:)

ama pişmann değilimmm,ben mutfakda yada evde iş falan yaparken bi bakıyorum gelmiş arkamda oturmuş sigara içiyor,adamın cüssesine göre hiç ayak sesi yok,her seferinde korkuyorum,oda dönüp delimisin manyakmısın diyor,gelirken biraz ses yapda gel diyorum ama her seferinde korkuyorum duymuyorum ayak sesinii:)))

Allah İyiliğini Versin Emi Kız O Nasıl Bi Şaka Okurken İçim Gitti Benim de,Dikkat Et Kocan Öc Almasın :} :1:

kızlar 2 gündür doğru dürüst yazamadım
perşembe günü arkadaşa gitmiştik oturmaya
tam kalktık baktım arkadaşım elinde 3 yumurta ve unla geldi
kızımın saçlarını unladı uzun ömürlü olsun saçı ağarana kadar yaşasın diye
3 tane yumurtayı verdi bize portbebesinin içine koyduk yumurta gibi tok,bereketli ömrü olsun diye bide kızıma çook güzel bir oyuncak almış hediye onu verdi
çook mutlu oldum çoookk

ayy eşim kafayı yemiş bugün yine yanaşmak istedi
2 ay kesin yasakmış hemde günahmış felaket acıdı bana ilişme dedim:1::60::1::60:

benimki adet kanaması gibi yoğun olmadı:44:

40ınız hayırlı olsuunn
Allahım düğününüde görmeyi nasip etsin insallah:nazar:

Manikk hıc dogum yapmıs gıbı degılsın masallah:nazar:

ay aynı şey yaşanmış bizdede
ben baştan sınırı koymuştum hatta 2 ay yasak kağıdınıda gözüne sokar gibi gösterdim sesi çıkmıyor yaklaşamıyordu ama ne zamanki "Forumda kırkı çıkanların çoğu sezonu açmış dr ları serbest demiş " dedim hemen saldırıya ugradım:1::1::1:

ayy aynı durum bizdede vardı dün terör estirdim akşam evde herkes kuzu oldu ev toplandı:1::1:

beyaz gürültüde çok iyi ama bizim kız klasik müzik delisi
bugün 4 saat hiç uyanmadan uyudu
Classical Internet Radio - Listen to our FREE Classical channel | SKY.fm
bu siteden dinletebilirsin canım hem benide rahatlatıyor evde akşama kadar klasik müzik çalıyor bizim malum kociş müzik öğretmeni bebekte sakin genelde ondanmı bilmem:nazar:

ooohh gözün aydın ozman
okurken bile stres oldum ya
şimdi şıpır şıpır süt akarmış senden rahatlayınca innnnşallahhhhh:nazar:
sütün kiloyla ne alakası varki banada diyor bazıları sinir oluyorum ya cahil şeyler:47:
takma sen boşverr
efede güzel isim ben çok severim ama toprakta çok güzelmiş canım adıyla yaşasın:nazar:

ayyy gülmekten öldüm gecenin bi yarısı yaaaa şakan süpermiş süperrr tam 1 nisan olmuş:60::60::60:

ay sizin bu kayınvalideleri okudukça Allahıma binlerce şükür ediyorum ben bazen kendi annemden daha çok anlaşırım kv ile bizden gidince arkasından hüngür hüngür ağlarım:16:

ay ben hala zıplıyorum ben mutfaktayken falan eşim arkadan sessizce gelince:18:

bazen oluyor canım çok gelmiş olabilir yada kucağında tuttuysan karnına baskı yapmış olabilirsin panik olma böyle durumlarda dün benimkide kustu bişey olmaz

ben geçmişi okuyup cevap yazana kadar sen yattın galiba
benim kız uyandı 2 mızmızlandı emzirdim altını değiştirdim bilgisaraylı odaya getirim açtım klasik müziği uyuttum yine:nazar::1:
ben takılıyorum azcık şimdi sitelere falan malum gündüz fırsat yok bişeye

Sağol Canım Aminn Cümelmizinkinin Mürvetini Görürüz İnşallah Bizde Bol Bol Hediye Yumurta Ve Şeker Topladık 40 Uçurmaya Gidince :}

Son düzenleme:
evet sayın seyirciler sabah oldu ...veee feryal hanım şovuna devem ediyor ..yaa uyumamak için yemin etmiş sanki bir ara ağlayacak gibi oldu sakinleştirdim onun dışında bütün gece öyle bakındı .iki dakika gözü dalıyor sonra ''HAYIR UYUMAMAM LAZIM ''YEMİNİMİ BOZAMAM'' der gibi gözünü açıyor geri..

bu minişlerin elinde oyuncak olduk resmen ama seninki yine bakınıyormuş benim kız uyumazsa sürekli mızmız ağlıyo nezaman etrafa bakınıp ağlamadan durcak aaaa ama kucakta evi turlarsan eğer susuyo hakkını yemeyim kızımın:37:

günaydın herkese.

yorucu iki günün ardından bugün oğlum normale döndü:))

sabah yedi buçukta kalktı altını değiştirdim doyurdum uyutmaya çalıştım ama ne mümkün.

bende hayal kuruyordum şimdi uyursa 10 a kadar uyurum bende falan diye ama avcumu yaladım.

biraz önce uyudu.artık benimde uykum kaçtı.biraz temizlik yaptım makinaya çamaşır attım.

bide kahvaltı yapayım dedim.yalnız hiç sevmem kahvaltı yapmayı.

bi tost yaptım geçtim pc nin başına.

kızlarla muhabbet eder yerim dedim ama kimse yok.:95:

Son düzenleme:
ben varım ama kucağımda bebiş var babamızın kahvaltı hazırlığını bitirmesini bekliyoruz tek elle yazmak çok zor yaaaa

ben varım ama kucağımda bebiş var babamızın kahvaltı hazırlığını bitirmesini bekliyoruz tek elle yazmak çok zor yaaaa

hoşgeldin canım.bu bebişler herşeyi yaptırıyorr insana vallahi.ohh babanızda kahvaltı hazırlıyor ne güzel.ben yalnızım:(uzun zamandırda kimse kahvaltı hazırlamadı bana:))afiyet olsun size.

Son düzenleme:

aynı durumdayız tek elle yazıyorum şuan
ama ben gece 3 ten beri ayaktayım en fazla 45 dk uyumuşumdur toplamda:25:

Son düzenleme:
Manikk hıc dogum yapmıs gıbı degılsın masallah

aynı durumdayız tek elle yazıyorum şuan
ama ben gece 3 ten beri ayaktayım en fazla 45 dk uyumuşumdur toplamda:25:

Sağol fatmacım ben milupanın iyi geceler çayını aldım akşam 8 gibi içiriyorum gece uykuları bayağı uzadı dene istersen

gerçekten işe yaradı mı? ayy ne güzel tabiki maşallah..:nazar:

enin kızın vardı galiba izde gaz sorunu yoktur ama dimi?

çok aşırı yok gaz sorunumuz olduğu zamanlardada rezene kimyon karışımı yapıyordum şimdide bu çayı deniyorum alttan pıtır pıtır çıkarmaya başladı yalnız eskiden yatmasına yakın içiriyordum işe yaramıyordu şimdi en geç 9 da veriyorum 1-2 tatlı kaşığı bayağı etkili oluyor.Mesela dün gece 12 de uyudu sabah 6 da uyandı ama tabi öncesinde midesini fullüyorum yoksa acıkınca illaki uyanıyor

slm kızlar buan tek elle yazanlardanım uf ya gaz sorunumuz hala tam gaz devam ediyo:(
napıcamı şaşırıyorum bazen üstten çıkarıyo ama aşlttan zorluo çok dün iidi bugün yine var üşütüyomuyuz noluyo bilmiyorum dün babanemizer gtmiştik acaba üşüttükmü:(

buaradakızlar sizinkileri kakaları koyulaştımı bnm oğlumun hala sıvı aralarda pütürler var minik minik ishal değil dimi hiç katı kaka olmuyo sadece anne sütü alıo buarada

Back