• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dün 2.ay aşımızı olduk dün kızım çok rahattı ama bugün felaket bişiydii...bi saniye kucaktan inmedi bıraktığımız an feryat figan ağladıı calpol verdim o da banamısın demedi papatya çayı rezene falan verdşm bu seferde gaz sancısından kvrım kıvrım kıvrandı.dün gaz için om-x aldım sankii daha çok gazlandırdı kızı yaa...bir an önce geçsin istiyorum gazz...bende rezene veriyorum ama kabızlık yapmadı şükürr

geçmiş olsun canım.ateş yaptımı aşı birde bacaktanmı vuruyolar.om-x verdiğim zaman kusuyo oğlum dere otu çok yoğun kokuyo.

geçmiş olsun canım.ateş yaptımı aşı birde bacaktanmı vuruyolar.om-x verdiğim zaman kusuyo oğlum dere otu çok yoğun kokuyo.

ateş yapmadı ama çok ağrısı vardı sanırım çok huysuzdu ağrı kesici ve ateş düşürücü şuru verdm ağrısı var die belki ondanda çıkmamıştır ateşii...bi sol koldan iki tanede bacaktan

ya şu sıralar beynim sulanmış olacakki eşime berbat bi şaka yaptım,şeytanmı dürttü nedir,yatak odasına gittim,kızımın bi oyuncak bebeği var bezden,onun başına kızımın beresini geçirdim,sonra bi güzel battaniyeye sardım,kucaklayıp oturma odasına doğru gittim,kapıyı açtım,eşim çocuk gibi sevindi karşımda kızım uyandı annesi getirdi diye,o yüz ifadesini görmeniz lazım,zaten aşık kızına,neyse bende tebessüm ediyorum,azcık yürüdüm ayağım halıya takılmış gibi yapıp bebeği fırlattım kucağımdan,eşimin koltuktan fırlayışı ve korkulu yüz ifadesi tam videoluktu:) sonra gördü oyuncak olduğunu,bana kızımla şaka yapma dedi,başına ağrı girdi dakikalarca boş boş baktı etrafa şoka girmişti,galiba biraz ağır bi şaka oldu heheheheh:)

ama pişmann değilimmm,ben mutfakda yada evde iş falan yaparken bi bakıyorum gelmiş arkamda oturmuş sigara içiyor,adamın cüssesine göre hiç ayak sesi yok,her seferinde korkuyorum,oda dönüp delimisin manyakmısın diyor,gelirken biraz ses yapda gel diyorum ama her seferinde korkuyorum duymuyorum ayak sesinii:)))

Ay çok güldüm yaaaaaaa :1:

Benim eşimde evlendiğimizde ilk 1 yıl böyleydi. sessiz sedasız geliverirdi. çok korkardım hatta bir gün korkudan aglamıştım. benden başka kim olacak evde diyordu. o gün bugündür ya öksürür ya ayak sesi yapar ya da seslenir :1:

manikcim süpersiniz maşallah, annelik çok yakışmış ...

Son düzenleme:
kızlar dün 2.ay aşımızı olduk dün kızım çok rahattı ama bugün felaket bişiydii...bi saniye kucaktan inmedi bıraktığımız an feryat figan ağladıı calpol verdim o da banamısın demedi papatya çayı rezene falan verdşm bu seferde gaz sancısından kvrım kıvrım kıvrandı.dün gaz için om-x aldım sankii daha çok gazlandırdı kızı yaa...bir an önce geçsin istiyorum gazz...bende rezene veriyorum ama kabızlık yapmadı şükürr

Biz de salı günü olduk 1. gün kuzu gibiydi 2. gün dediğin gibi :( ama ateş yapmadı. kakasını yaptıktan sonra sakinleşti.

teşekkürler sorgunlu eşim reprezant dr arkadaşlarına sormuş normal geçer demiş ama ben yinede tedirginim.bende senin gibi düşünüyorum ama kafasında yok konak ama yüzündekiler senin dediğin gibi sakıncası yoksa kullandığın kremin adını verirsen dr sorar kullanırız bu arada oğluşunada geçmiş olsun

canım kusura bakma yazamadım oğlum cok huysuz.mahvolduk bugün hiç uyumadı hep kucaktaydı,bakamadım.teşekkür ettik teyzesi.sizede geçmiş olsun inşallah iyi gelir bu krem.kremin adı eumovate merhem.%0.05 a/a klobetazon 17 bütirat (iyice ayrıntıya girdim kremin üstünde bunlar yazıyor).

Son düzenleme:
too_be seninde miden yanmışmıydı arkadaşım allahım bizim kızlardaki saçlar bizde yok maşallah :))

kızlar yarın dr kontrolum var aslında drum beni çağırmamıştı ama benim kanamam bitti gibi oldu sonra tekrar başladı faln bi gideyim gözükeyim dedim yarın umayıda kontrole götürcektik 2. ay doldu ya kalça ultrasonu falan çekilcekmiş
ama benim hala kanamam var alttan temizlik de yapmadım valla rezil gibiyim yarın sabah yine jilete dayancam anlaşılan artık ağdacıma gitmek isyorum kendime gelmek istyorum

oofff hemde ne biçimmkzımı erken aldırma nedenlerimden biride oyduuu vallaaa hiç bişey fayda etmioduu:)valla yaa kelim resmen iki tel saç varr

gerçi umayın saçlar tarz ama seyrek daha doğrusu senin kızın fotoları görünce seyrak olduğuna kanaat getirdim :))

gerçi umayın saçlar tarz ama seyrek daha doğrusu senin kızın fotoları görünce seyrak olduğuna kanaat getirdim :))

benim kızın saçları çok çabuk yağlanıyoo yaaa napcam bilmiyorum şuayip gibii:))ben kızın saçlarını dikincee kıvırcık duruyooo kıvırcık saçlııı olcak sanırımm...modelinizi beğendik valla ne yalan söliiim punkçı umayyy

milkwayin pompası güzel hem şarz edilebiliyo ablam kullandı çok memnun kaldı.şimdi çalışmaya başladı poşetlerini aldı onlardanda memnunmuş.hem çok ucuzzzz.

ya kıslaaar sağma makinalarınızın markasını istiyooooooooooooom :62: yarın almak istiyom...madela elektrikli nasıl mesela..

cevap bekliyoom lütfeeennn

Son düzenleme:
canım şimdiden bolll sabırrrrrrr...ben sütüm gelmeyince ameliyatlı ameliyatlı eşimle eczane medikal gezdik ve önümüze gelen ilk cihazı aldık..markası santebebe..75 tl ye almıştık..ben memnunum.elektrikli..ama ben kafamda medelayı alırım diye düşünüyodum ama o aceleyle bulamadık iştee...[/QUOTE]

cnmm bende eşimin 170 tl verip aldıgı nuk elektirikli pompayı yaktıktan sonra santebebeyi ikinci olarak aldım vee cok memnunum nuktan daha cok süt ckrıyorr kızım emmediği zamn nuk la sağdıgımda en fazla 50 cc cıkıyodu bnda 80 ni buldum maşahh diyeyimm kendime..

canım kusura bakma yazamadım oğlum cok huysuz.mahvolduk bugün hiç uyumadı hep kucaktaydı,bakamadım.teşekkür ettik teyzesi.sizede geçmiş olsun inşallah iyi gelir bu krem.kremin adı eumovate merhem.%0.05 a/a klobetazon 17 bütirat (iyice ayrıntıya girdim kremin üstünde bunlar yazıyor).

sağol canım bu bebişler bizi mahvetti bi günleri bir günlerine uymuyo annelik çok zorrrr:37:

sağol canım bu bebişler bizi mahvetti bi günleri bir günlerine uymuyo annelik çok zorrrr:37:

önemli değil ne demek.aynen öyle iki gündür gündüz hiç uyumuyo ne yemek ne bulaşık hiç bir iş yapamadım.artık kendimi hiç söylemiyorum yemek dahi yiyemedim.bakalım yarın nasıl olcaz.gerçekten cok zor.rabbim hepimizin yardımcısı olsun,dayanma gücü versin.onların sevgileri olmasa gerçekten katlanamayız.çekilecek gibi değil yani.neyse allah tüm yavrulara sağlık sıhhat versin:))

benim kızın saçları çok çabuk yağlanıyoo yaaa napcam bilmiyorum şuayip gibii:))ben kızın saçlarını dikincee kıvırcık duruyooo kıvırcık saçlııı olcak sanırımm...modelinizi beğendik valla ne yalan söliiim punkçı umayyy

benimde midem çok yanmıştı.oğlum simsiyah saçlı doğdu.arka kısımları falan özellikle uzatılmış gibi çok tatlı.oğlumun saçlarıda cok cabuk yağlanıyor gün aşırı banyo yaptırıyorum ama bi türlü düzelmedi.sizin kızlarla yarışıyor benim oğlanda:))

canım benim pompada madele üstten sıkınca fışkırıyor süt 7-8 delikten 10 k da 100-120 cc falan çıkıyo ama üstten sıkmazsam dediğin gibi 3 yerden fışkırıyor oda anca 50 cc sağıyor,ya bizde problem var yada makinada anlamadım bazı arkadaşlarda çok memnun,acaba göğüs ucumuz mu büyük geliyor.

maşallah hafu tek göğsünden mi 100-120 cc sağıyorsun kaç saatte bir sağıyorsun kusura bakma canım sormam daki amaç ben bazen elimle sağıyorum kızım boşaltmayınca tek memede 50-60 cc gelyo sana göre bayağa az acaba kızım açmı kalıyo:53: arkadaşım gün içinde neler tüketiyorsunuz bizede yazın yardım edin sütümüz artsın:26::26:

Back