• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

İşte buda 2 hafta önce gittiğimiz özdilek ziyaretimizden:)

64114b6a.jpg

Son düzenleme:
kızlar Allahın izniyle bugün namaza başlıyorum ben
2-3 gündür kanamam kesildi
inşallah bu sefer hiç bırakmadan kılarım:nazar:

allah yardımcın olsun canım bende dün gece senin gibiydim aglıyor susmuyor sallıyorum uyumuyo meme veriyorum daha çok ağlıyor bir yerimi agrıyor anlamadım ama yok agrımıyor belli aglaması başka türlü baktım kulagı akmış hiçbir yerini elletmiyor bende kulagına biraz dkundum daha çok aglıyor dedim kulagı agrıyor galiba saat 23:30 hastaneye gidelim dedim araba desen yok taksi bul gel evde k.valide k.baba var umurlrında değil gelip bir bakmıyorlar çocuk niye aglıyor benim sinirler tepeme çıktı yine eşime kızıp duruyorum hadi çabuk ol uyuşuk davranma yolda giderkende annesine babasına açtım agzımı yumdum gözümü agzıma geleni saydım bizimki allahtan ben sinirlenince bana birşey demez şimdi yine kız durmuyor beyaz gürültü desen işe yaramıyordu dün gece biraz sakinleştirdi şimdi onun sesiyle duruyor bebekler uyuyamadıklarında çok sinirleniyorlar eşime diyorum uyuyamıyorum bişey yapmıyoruz ki ama uyusun diyor ben bu sefer dahada sinirleniyorum uyuyamıyor işte çocuk uyuyabilse uyuyacak şimdide yine mızırdanmaya başladı emzigi atıp duruyor gözler kıpkırmızı uyumuyor yani hemen hemen herkes aynı durumda canım benimkide hep kucakta durmak istiyor ebnde inatla almıyorum ama ben almasam ne olacak k.v .çocuk çırpnınca hemen benimi istiyon kızım alımmı seni diyor anen izin vermez şimdi alamam bana kızar diyor sanki dinliyor ben odadan çıkıyorum o hooop çocugu almış bile bende yatsın almayın diyorum kucakta durmasın diyorum ama kime diyonn illaki kendii bildikleri olacak offf ne yazdım bende hee içim patlamışş

Cnm bizimkilerde öyle çok seviyorlar biliyorum ama bütün gün kızımla uğraşan benim onlar sadece sevmeye geliyorlar. Doğumdan sonra 3 hafta hep annem yanımdaydı sonra arada bir geldi 3 gün kaldı gitti. Şimdi yalnızım kucağa alıştırmayın dedikçe ben mutfağa gidiyorumm dediğin gibi hopp kayınvalidenin kucağında bir bakış atıyorum alıyorum kucağından "duruyordu çocuk ne güzel neden alıyorsun" Benim kız Allahtan alışmadı kucağa yere yatıyorum gazı yoksa altı temizse karnı toksa duruyor. Ama çocuk öyle dururken almaya başlarsak alışacak karşıdan sevin diyorum ağladığında tabiki kucağıma alacağım ama ağlamadan değil. Ama bahaneleri çok mızırdadı sen duymadın. Ben gerektiğinde kendi anneme bile kızıyorum seviyorsunuz ama beni de düşünün diye. Şu an daha 5 kilo ama yarın 8-15 olacak. Geçenlerde yanlış bir hareket yaptım heralde sol tarafıma basamadım. Artı dikiş yerlerim acıdı. Göbeğimi kastırdım sanırım.

Uzun işlerim olduğunda annemi çağırıyorum bebeğe baksın diye. Kısa süreli olunca kayınvalidemi. Annem her durumda geliyor saolsun. Kayınvalidemi 2 ya da 3 defa çağırdım toplasan 5 saati geçmez durduğu. Sanırım artık gelmek istemiyor. dedim. Eşimde sadece akşamları gördüğü için özlüyor bebişi o kucaklamıştı ağladığında k.validem" ver bana ver bana" seveyim dedi. Ben de ertesin gün için gel demiştim ona yarın geldiğinde sversin eşimde akşamları görüyor o sevsin dedim. Çıkarken kem küm etti gelemeyebilirim misafit flan. Ben anlamıyorum misafir ya gelecektir ya gelmeyecektir. Ona göre önceden konuşulur benim işim var şu gün gel denilir. Aradım ne zaman geleceksin dşiye bu seferde rahatsızım dedi. Bel i ağrıyormuş çok sinirlendim sevmeye gelince hepsi geliyor ama bakma oldu mu yoklar. Eşime de söledim işe gelinnce yok sevmeye gelince çok dedim. Geldiğinde lafımı sokacam hiç karışma dedim. Ver seveyim derse belin ağrıyordur senin şimdi dicem. Ne olacaksa olsun valla.

Allah kabul etsin cnm Ben de başladım. 3 gün oldu. Benim sonlara yakın azalmıştı kanamam bitti derken çoğaldı 5-6 gün sonra bitti. En son gelen adet kanaması mı oluyor?

Dün 40ımız çıktı Oğlumla 40landık ve 40 Uçurmaya Babanneye Gittik O da Dedeyede Gidin Dedi Hava Soğuktu Yakın Diye Arabayla Gitmedik Yapmur Başladı Oğlum Biraz Üşümüş Galiba Sabahki Kakası Su Gibiydi Biraz Hapşurdu Ayağıının Altına Sıcak Su Torbası Koydum Biraz İyi Geliyor Gazını da Çıkarıyor..

link için saol canım

ben normal doğum yaptım açtık sezonu 47.günde 7 gün de eşim izin verdi bana :9:
sadece iç dikiş biraz acıdı tabii bence 40 muayenesini olun ööle açın

hmmm ayy muayeneye gitmeye de korkuyorum spiral taktırcam yani doktora sorcam ondan korkuyorum gitmeye :S eninde sonunda açılacak o sezon korkunun ecele faydası yok :}

Allah Kabul Etsin ve Daim Etsin Canım Darısı Başımıza İnşallah..

HAFUU çok geçmiş olsun,nedir şu mastitden çektiğin,Allah şifa versin inşallah,seninde sınavın bu rahatsızlık oldu bu lohusa halinle,inşallah düzelir biran önce ya,Allahtan bebek uyumluu
sağol canım ya aminn inş.vallahi ömrü hayatımda içmediğim kadar hap içtim inş,bu son olur.vallahi hepiniz çok iyi niyetlisiniz desteğiniz için çok teşekkürler
mkt ayy Allah yardımcın olsun ne kadar sıkıntılı bir gün senin için ben okurken fenalık geldi kayınvalidende maşallah çok kılmış
ama o kurabiye hamuru yokmuuu gülmekten öldürdü beni:60::60:

hafu sen yazdıkça içim parçalanıyor inanki okudukça acını hissediyorum sanki
Allahım biran önce şifanı verir inşallah
vazelin sürmeyi denedinmi?

canım vazelini hiç denemedim,ama derdim yarayla değil mastit beni mahfeden.teşekkür ederim canım allah kimseyi sağlığıyla sınamasın çok zor.:43:

yüzümdeki hamilelik lekeleri hala berbat şekilde duruyor kocaman kocaman çok sinir bozucuu:44::18:

offf kızlar kaçamadım artık kocişten:1:
sabah beri yazacağım utanıyorum sezeryan sonrası 2 ay kesinlikle yasak diye millete yazarken biz yasağı bozduk sezonu açtık dün:17::17:
ama benim 2. doğum oldugu halde baya acıdı yada ben cok acıyacak diye kastım ondan olabilir

halecim maşallah ne kadar fitsinnnnn :nazar: :nazar::nazar: :nazar:
Sağol canım ya ben zaten genelde göbekten almıştım doğumdan sonra oda gitti bayağı bi ayva göbişimiz kaldı onuda düzleştiricem inş :65: neyse nazar etmeyeyim kendime gerçi bebişimin ameliyatı çıktığından beri 2 kilo daha verdim:( Canım kızım ya...,
Doğum yapmış gibi değilsn maaşallh Arabanız güzelmiş hem de oto koltuğu dimi? Ne kaadara almıştınız?

Evet oto koltuğu aynı zamanda araba 200 euro oto koltuğu 100 euro idi ama almanyadan aldık biz tükiyede ikisinin toplam fiyatı 950 tl gibi sanırım.

slm nasılsınız ya doğumdan sonra yumurtalıkları kasığı ağrıyan varmı neden ağrıyo üşütmüş olabilirmiyim kıızlar

haleciğim doğum yaptığına eminmisin,maşallah bu ne güzellik:nazar:

O kadar iyi görünüyomuyum hanife ya ben hala kendimi iyi hissetmiyorum sağolun valla moralim yerine geldi sayenizde.Göbecik hafiften pırtlıyo ona bile takıyorum ben.Bide saçlarıma fön çektirmeyeli yıl oldu boyasız filan diye bayağı gerildiydim.Ama önümüzdeki hafta komple bakıma sokucam kendimi inş...:nazar:

[

offf kızlar kaçamadım artık kocişten:1:
sabah beri yazacağım utanıyorum sezeryan sonrası 2 ay kesinlikle yasak diye millete yazarken biz yasağı bozduk sezonu açtık dün:17::17:
ama benim 2. doğum oldugu halde baya acıdı yada ben cok acıyacak diye kastım ondan olabilir

ooo hayırlı olsun fatma :64: darısı bizlere :78:

bu arada kremşantili kurabiye mükemmel oldu aynı un kurabiyesi gibi
ama gerçekten çok çabuk pişiyormuş altı hafiffffçe yandı
ilkkez bukadar basit bir tarifle kurabiye yaptım artık kurtarıcım olur:1:
teşekkürlerr tarif için:71:
79:

beğenmene sevindim cnm :29:

sorgunlu süper tariflerin için çoook tşkler :16:

kızlarrr bugün 1 NİSAN mış ben keklendim günlerden haberim olmadığı için aman siz yemeyiiinnn

canım bizde sezonu 44. gün açtık şimdi ısınma turlarındayız.:1:gerçekten biraz ağrılı oluyor kendimi başa dönmüş gibi hissediyorum.ben birde normal doğum yaptım,eşim baktı dikişler iyi beklemeye gerek görmedi:47:

canım senin kaçarında yok iyileşmemişmdir falan gibi bi şansın adam bakmış tamam :))

ii akşamlar kızlar nasılsınız?biz iyi sayılırız maşallah tosunum çok iyide ben bi türlü iyi olamadım doğumdan bu yana.çektiğim şu ağrıyı doğumda bile çekmedim normal doğum bunun yanında melek kalır valla,aman dikkat edin göğüsleriize,allah düşmanımın başına vermesin şu mastiti 3.kez tekrar ateşlendim geçen hafta,gecenin 4 ü eim titrememe uyandı ben nasıl zangır zangır titriyorum ateş 40 derece bir yandan artık ölmek istiyorum dayanacak gücüm kalmadı diye ağlıyorum adam napacağını şaşırdı artık götürmediği dr kalmadı,birde kendi dr olunca kendini çok suçluyor çaresiz kaldı,vallahi hayata küstüm allahtan siz varsınız arada size bakıp yzdıklarınızı okuyup bişey yazamadan(çünkü pek içimden gelmiyor sürekli bir elim zonklayan göğsümde zaten)çıkıyorum.benim oğlumdan sanki başından beri bunları hissediyormuş gibi çok uslu:nazar:ilk 15 gün huysuzdu nasılki hem emzirip hemde sağdığım sütleri vermeye başladım uykusu düzene girdi demekki çocuk benden yeteri kadar ememiyormuş.zzaten memeye gelince 5 dk emip uyuya kalıyor.bir öğünde bizimki 100 içiyor bazen bazen 120 içiyor bazende fazla geliyor ikiside kusuyor tam bi yarını tutturamadık.bu arada 2 saate bir nerdeyse geceleri hariç tabi 100 muhakkak içiyor.geceleri aralıksız en az 4 saat uyuyoruz biz sonra emziriyorum bir 2,5 saat daha uyuyor sonra yine sağdığım sütleri veriyorum biraz oynuyoruz gülücükler saçıyoruz (ha bu arada bizimki sesler çıkarmaya başladı benimle konuşuyor sanki)tekrar 1 veya gazı yoksa 2 saat uyuyoruz günümüz rahat geçiyor aslında ama ben hastayım işte hiç tadım yok.:59::59:

bu arada manikkciğim çok geçmiş olsun.

canım valla sürekli aklımdasın inş geçmişdir diye dua ediyorum senin için en kısa zamanda atlatırsın inş.

Slm kızlar bebeklerinizin bas cevreleri ölçüldümü
Biz 2 ayımızı doldurduk aşklarımızı da olduk ama kafa cevremiz biraz küçükmüş 36 cm.bingildak da kucukmus siz bas cevresi olcumlernizi yazar mısınız.
canım benim kızn doğduğunda biraz ufaktı 33 cm ve ultrasonda 1 hafta gei çıkan bölümde oymuş şimdide 36,5 falandı sanırım ama yarın gidicez tekrar dra o zaman sorarım daha net haa bu arada bizede bıngıldağı küçük biraz dediler ne demekki ??

selam kızlar ancak uyutabildim tosuncuğuu..bugun zayıflama topiğine gireyim dedimm..moralim bozuldu çıktımm..millette ne azim var yaa..sporlar, kalori hesapları..ben de gelsin tatlılar gitsin böreklerr..oh ohhh..bahanem de en azından kırkım çıksınn..off şu kilolarrr..

oğlum yeni bir alışkanlık edindi..doyuruyorum ağlıyo zırlıyo durmuyooo..napıcamı şaşırıyorumm..pışpışlıyorumm, gazı mı var, altını açıyorumm, eşim mama koşturuyo filan yokkkk..kucağıma alıyorum, (ayağa kalkmam gerekiyor ama, yoksa durmuyo) ayağa kalkar kalkmaz saniyesinde şıpp kafayı koyuyo omuzuma uyuyooo...yada durmuyo bağırıyo bağırıyoo,,emzirmek için alıyorum kucağıma bir iki cok cok çekiyo uyuyooo...yatırıyım diyorum yerine ağlıyo alıyooorum kucağıma memişte geri uyuyoooo...

yaa bence çok erken diyet falan dikkat edilir tamam ama diyet yapılmaz bence

İşte buda 2 hafta önce gittiğimiz özdilek ziyaretimizden:)

64114b6a.jpg

:nazar: :nazar: süpersin valla ee normal doğumun nimetleride var tabi bizde 4 aylık göbek duruyo hala :))

allah kabul etsin canım şimdiden

canım benim kızım doğduğunda 34.9 du.. ilk ay aşısını yaptırmaya gittiğimizde 38 olmuştu.. dün gittik ama sadece kilo ve boy ölçtüler kafasını ölçmediler.. ama belki de minyon tiplidir senin bebeğin.. inş sorun olmaz..

Şimdi bebek kartıma baktım.
Bizimki doğduğunda 34,5
15 günlükken 36
40 günlükken 37

bu arada herkese tünaydın kızlar
dün ailecek ilk defa dışarı çıktık annem falan varken çıkmıştık ama üçümüz ilk defa çıktık avm ye gidip yemek yiycektik güya benim zilli kızım sanırım anakucağını sevmedi yıktı ortalığı sonra kucağa almak zorunda kaldık orda biraz daha iyiydi ama yinede durmadı bizde sipraiş verdik paketlettirip eve döndük ya böölemi olcak hep o sırada avmde bi sürü çocuk gördüm hepsi arabalarının içinde uyuyolar bi çoğuda benimkiyle nerdeyse benim kızım çok edepsiz sanırım eve geldik zilli sustu uyudu nolcak bunla bizim halimiz bilmem.
bu arada eşime sinirim bende bugün ekmek al ööle git dedim evde bi gr ekmek yok öğlen gelicem dedi öğlen oldu narıyorum sen idare et bişilerle diyo neyle idare etcem allah aşkına iice düşüncesiz bi adam oldu eskiden her işin ucundan tutardı ben dün kızı uyutup direkt yattım yemiş içimiş hepsi oturma odasının ortasında insan biraz düşünür bi işin ucundan tutar dimi yok nerdeee

Back