- 5 Mayıs 2010
- 891
- 32
- 118
- 38
Ben normal beklerken sezeryanla geldi kızım dünyaya ama baya bir sıkıntılı oldu hem normal doğumu hemde sezeryanı yaşamış oldum canım.onun içinde baya zorlu bir dönem atlattım ama şu anda çok şükür iyiyim.
Senin yaşadığın sorunu bende yaşıyorum canım ki ben hastanede kaldığım sürece hiç çıkamadım wc'ye dr.sürekli ilaç veriyordu onunla çıkıyordum ama ilacı kesince bendede o sorun baş gösterdi.
Geçen kontrole gittiğimde sormayı unuttum ama yarın arayıp sorucam nasıl birşey yapmam gerek diye.Burdanda yazarım bana söylediklerini ama sabahları ben kayısı yiyiyorum 3tane suya ıslayıp sonra o suyuda içiyorum dene istersen .daha rahat çıkabiliyorum böylelikle
ayy çok geçmiş olsun canım yaa en çok krotuğum şeydi normali deneyim yapamadan sezryana girerek ikisinide yaşamak. bende de myom vardı drum önce normali deneyelim dedi ama şansım diğerlerine göre az olduğunu sölemişti drum çünkü myom rahimi kasmıycak ve doğumu zorlaştırcaktı ama olmaz die bişeyde yok dedi. göze alamadım o sancıyı çekipte sezeryana girip ikisinin acısınıda yaşamayı gittim paşa paşa kesildim hiçte pişman deilim iyiki de öle yapmışım.
kayısıyı yedim canım bi kaç gün ama baktım fayda yok bıraktım. ben başlarda hiç sıkıntı çekmedim hatta sezryandan 3 gün sonra çok rahat yapmıştım sonradan olması şaşırttı ama oluyomuş demek normal. Drunu aradıktan sonra paylaşırsan sevinirim.
:) hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ,benimkide gezmeyi seviyor,ikea ve reali gezdik demişsin nerede oturuyorsun?
yaw sen neden böyle geç iyileşiyosun,ohooo ben doğumdan 2 hafta sonra iyileşmiştim,hiç bir sorunum yok,ağırda kaldırıyorum işimide yapıyorum acıda yok uyuşmada aman maşallah diyim
teşekkür ederim,ya bende ömrümde kabızlık bilmezdim bu sezaryenden sonra bende zorlanır oldum büyük abdestde,minik bi basur memeside var bende oda hortladı bu sayede,sana şunu tavsiye edebilirin,bana doktorum doğum yaptığım gün duphalac diye bir şurup verdi,onu bir ölçek içtikden 10 dakika sonra tuvalete çıkıyorum lavman etkisi yapıyor,süperrr,bekunisdense onu tavsiye ederim,onu bi dene barsakların boşalsın rahatlarsın
deniycem canım çok saol