• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ben normal beklerken sezeryanla geldi kızım dünyaya ama baya bir sıkıntılı oldu hem normal doğumu hemde sezeryanı yaşamış oldum canım.onun içinde baya zorlu bir dönem atlattım ama şu anda çok şükür iyiyim.

Senin yaşadığın sorunu bende yaşıyorum canım ki ben hastanede kaldığım sürece hiç çıkamadım wc'ye dr.sürekli ilaç veriyordu onunla çıkıyordum ama ilacı kesince bendede o sorun baş gösterdi.
Geçen kontrole gittiğimde sormayı unuttum ama yarın arayıp sorucam nasıl birşey yapmam gerek diye.Burdanda yazarım bana söylediklerini ama sabahları ben kayısı yiyiyorum 3tane suya ıslayıp sonra o suyuda içiyorum dene istersen .daha rahat çıkabiliyorum böylelikle

ayy çok geçmiş olsun canım yaa en çok krotuğum şeydi normali deneyim yapamadan sezryana girerek ikisinide yaşamak. bende de myom vardı drum önce normali deneyelim dedi ama şansım diğerlerine göre az olduğunu sölemişti drum çünkü myom rahimi kasmıycak ve doğumu zorlaştırcaktı ama olmaz die bişeyde yok dedi. göze alamadım o sancıyı çekipte sezeryana girip ikisinin acısınıda yaşamayı gittim paşa paşa kesildim hiçte pişman deilim iyiki de öle yapmışım.

kayısıyı yedim canım bi kaç gün ama baktım fayda yok bıraktım. ben başlarda hiç sıkıntı çekmedim hatta sezryandan 3 gün sonra çok rahat yapmıştım sonradan olması şaşırttı ama oluyomuş demek normal. Drunu aradıktan sonra paylaşırsan sevinirim.

:) hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ,benimkide gezmeyi seviyor,ikea ve reali gezdik demişsin nerede oturuyorsun?

yaw sen neden böyle geç iyileşiyosun,ohooo ben doğumdan 2 hafta sonra iyileşmiştim,hiç bir sorunum yok,ağırda kaldırıyorum işimide yapıyorum:nazar: acıda yok uyuşmada aman maşallah diyim

teşekkür ederim,ya bende ömrümde kabızlık bilmezdim bu sezaryenden sonra bende zorlanır oldum büyük abdestde,minik bi basur memeside var bende oda hortladı bu sayede,sana şunu tavsiye edebilirin,bana doktorum doğum yaptığım gün duphalac diye bir şurup verdi,onu bir ölçek içtikden 10 dakika sonra tuvalete çıkıyorum lavman etkisi yapıyor,süperrr,bekunisdense onu tavsiye ederim,onu bi dene barsakların boşalsın rahatlarsın

deniycem canım çok saol

ayy çok geçmiş olsun canım yaa en çok krotuğum şeydi normali deneyim yapamadan sezryana girerek ikisinide yaşamak. bende de myom vardı drum önce normali deneyelim dedi ama şansım diğerlerine göre az olduğunu sölemişti drum çünkü myom rahimi kasmıycak ve doğumu zorlaştırcaktı ama olmaz die bişeyde yok dedi. göze alamadım o sancıyı çekipte sezeryana girip ikisinin acısınıda yaşamayı gittim paşa paşa kesildim hiçte pişman deilim iyiki de öle yapmışım.

kayısıyı yedim canım bi kaç gün ama baktım fayda yok bıraktım. ben başlarda hiç sıkıntı çekmedim hatta sezryandan 3 gün sonra çok rahat yapmıştım sonradan olması şaşırttı ama oluyomuş demek normal. Drunu aradıktan sonra paylaşırsan sevinirim.

deniycem canım çok saol

kısmetim böylemiş canım. normal istiyordum en başından beri sezeryanada karşıydım ama ne yapalım her ikisinide yaşamak kaderimde varmış bugünlerimide şükür.
Tabii çoğu şey hala yasak ev işi bile yapamıyorum düşünsene annem ablam ve görümcem geliyor onlar yapıyorlar ağır şeyler kaldırmak yasak.eğilmek çok oturmak yasak ama burayı ve sizleri çok özlüyorum annemler uyuyordu ben oturuyorum rahat rahat geçmiş o kadar birikmiş ki okudukça bir sürü şey öğreniyorum bitirmeden de gitmeye niyetim yok annem tabii kalkıp beni pc başında yakalamassa :37:

kızlar aklıma gelmişken ben kızım içinde dönence arıyorum birde ilk oyuncak olarak ona birşey aldınız mı hani böyle hem eğitici olsun hem onun dikkatini çeksin.
Sürekli kucakta olmasın kendi kendini eğlendirebilsin istiyorum.Bununla ilgili içinizde birşeyler alanınız varmı ?

merhaba kızlar OM-X gaz giderici bitkisel şurubu kullanıpta bebişinde kusması fazlalaşan oldumu.2 seferdir kullanıyorum bebeğim herzamankinden fazla kusmaya başladı

selam kızlar geçmişe bakamadım hemen yazayım benim pc bozuk sürekli donuyor o yüzden giremiyorum siteye,tam alıntı yapıyorum ceva yazarken bi bakıyorum donmuş çok sinir bozucu

gece çok kötü geçti benim,kızım tam 15 saat boyunca uyanıktı,gece sabaha kadar 1 dakika uyumadı,uyumamak için direndi,sinir sistemim alt üst oldu,şimdide derin uykuda,kızımdaki bu uyku problemini nasıl aşıcaz bilmiyorum,çoğu zaman uyumakda zorlanıyor,uykusu tavşan uykusu gibi,10 saat uyanıksa 3 saat uyuyor,oda yarım yamalak,2 saatlik uykuyla duruyorum off ki ne off

bu arada tüm sıkıntılar üst üste geliyor şu sıralar,annem hastanelik oldu yüksek tansiyondan,tansiyonu 20 lerdeydi bilinci kapandı falan,haberi alınca kafayı yedim,abim aradı anlattı durumu,beynim durdu resmen,hemen kızımı alıp babamlara gittim,o gece orada kalıp anneme baktım işlerini yaptım,kadın herşeyi kafaya taka taka bu hale geldi,zaten şu sıralar gündem yenge hanım,guatr sorunu yaşıyor kendisi ,biyopsisi şüpheli çıktı,ama doktor sen kansersin falan demedi,sadece ameliyat yapılıp patalojiye gidecek parça,sonra ne olduğu netleşecek dediği halde yani doktor daha kansersin demeden her yere yaymış yengem,ben kanserim tüm vücudumu kaplamış diye,panik atakmıdır nedir anlamadım,herkes geçmiş olsuna geliyor annemlere,tövbee yarabbim ya,nasıl üstüne böyle bişeyi hemen çekiyor delimidir nedir.

kızlar bu arada ben lohusalıktan temizlendim:) beyazları gördüm sonunda
Bu kadar uykusuzluk fazla değil mi canım ya doktorunuz ne diyor ..
bu arada tiroit kanseri tedavisi olan tek tür ölüm riski 0 sadece şeker hastaları nasıl düzenli insülin alıyorsa onlarda 6 ayda bir radyoaktif iyot alıyorlar(ameliyattan sonra ).tabi zor bir süreç o hastalığın adı var .benim teyzem olmuştu..tabi sizi ortada böyle bir şey yok henüz ama :))
Ben normal beklerken sezeryanla geldi kızım dünyaya ama baya bir sıkıntılı oldu hem normal doğumu hemde sezeryanı yaşamış oldum canım.onun içinde baya zorlu bir dönem atlattım ama şu anda çok şükür iyiyim.
bende aynı oldum canım son ana kadar normal doğumdu açılmalarım felan oldu ..sonra sezeryan suni sancıda yedim hepsini aynı anda yaşamış oldum ama geçiyor hepsi çok şükür...

her gelen hep huyu değişir diye diye değiştirdiler bence benim kızımın huyunu ben ona yoruyorum artık önceden bu kadar değildi çünkü.
Gece gündüz ayrımıda yapamıyorlar ki uyuduğu zaman sürekli beşiğinin üzerine birşey örtüyorum karanlık olduğunu anlasın diye ama her zaman işe yaramıyor bazen memeden sonra yatırıyorum bir kaç dk sonra gözler fal taşı gibi sanki memede uyuyan o çocuk değilde benim.Hadi sonra bir daha sallama sürecine giriyorsun o zamanda direniyor uyamak için ben hayatımda hiç uyku sersemi olmayan çocuk görmemiştim ama kendi kızımda bunların hepsini görüyorum.

Birde benim kzıım çok dirençli kafası sürekli dik tutuyor kucaktayken hiç yatıramıyoruz sürekli bakınmak istiyor.Birde kafasını geriye çok atıyor bundanda korkuyorum birşey olucak diye ama hiç acımıyor heralde öyle yamuk yatmak çünkü hiç ağlamıyor.
canım o yatırdıktan sonra uyanması başını geri itmesi felan hep gazdan oluyor gazı varsa öyle yapıyor benim kızım .kucağımdan kendini yere atacak sanıyorum :((((şimdi,de kucağımda en son emdiğinden sonra 4 kez geğirdi ama hala zorlanıyor

evet canım cumaydı...allahıma bin şükür kurtulduk..15 dakka sürdü ameliyat ve öğleden sonra taburcu olduk...bu kadar kolay geçeceğini tahmin edemezdim:nazar: iyi allaha:nazar: şükür kızım.ağrısı falanda olmaz dedi dr ama ben yine güvenemiyom ağrı kesici veriyom.bide baya bi gazımız var...geceleri uyuyamıyoz gazdan zinco manyağı ettim kızımı.artık elimi itiyo damla damlatcağımda..öle işte...

çok geçmiş olsun canım:nazar:

kızlar aklıma gelmişken ben kızım içinde dönence arıyorum birde ilk oyuncak olarak ona birşey aldınız mı hani böyle hem eğitici olsun hem onun dikkatini çeksin.
Sürekli kucakta olmasın kendi kendini eğlendirebilsin istiyorum.Bununla ilgili içinizde birşeyler alanınız varmı ?

ben eylüle almıştım bunu ışıklı ve ninnili tavsiye ederim
Hepsiburada.com : Playskool Ninnili Uyku Arkadaşım | Anne / Bebek / Çocuk
bende dönence alacağım ama normal bişey çok pahalı olmayanlardan

gunaydın guzel anneler bende uzun zamandır yazamıyorum okuyup çıkmak zorunda kalıyorum burya gelmek kaçamak oldu benım ıçın...velhasıl gelelım benle oğluma...bacılarım benım oğlan gece başlıyo sabaha anca yatıyo şimdi olduğu gibi salla salla yatmıyo bı yanda gazzzz bı yandan hıçkırık mahvettıler bızı napçam bılmıyorum dengesızleştım ıyıce haftasonu bıde sınavım var hıç çalışmadım :( une edecem onuda bılmıyorum...
çocuklardı evdı derken kendıme bakamıyorum zaten hıççç....nasıl vercem ben bu kıloları saç dıplerım çıkmış çok bakımsız:37:böyleyım desem yerıdır paşa bey durmuyokı bı çıkam yok koca desen boşşşş ılgılenıyo adam ama çocuk bakamıyo neye yarar hafta sonu gıdıyom sınavdan sonra annemlere raahatlarım ınşallah bıraz orda....sizide bebişlerıde öpüyom...

selam kızlar geçmişe bakamadım hemen yazayım benim pc bozuk sürekli donuyor o yüzden giremiyorum siteye,tam alıntı yapıyorum ceva yazarken bi bakıyorum donmuş çok sinir bozucu

gece çok kötü geçti benim,kızım tam 15 saat boyunca uyanıktı,gece sabaha kadar 1 dakika uyumadı,uyumamak için direndi,sinir sistemim alt üst oldu,şimdide derin uykuda,kızımdaki bu uyku problemini nasıl aşıcaz bilmiyorum,çoğu zaman uyumakda zorlanıyor,uykusu tavşan uykusu gibi,10 saat uyanıksa 3 saat uyuyor,oda yarım yamalak,2 saatlik uykuyla duruyorum off ki ne off

bu arada tüm sıkıntılar üst üste geliyor şu sıralar,annem hastanelik oldu yüksek tansiyondan,tansiyonu 20 lerdeydi bilinci kapandı falan,haberi alınca kafayı yedim,abim aradı anlattı durumu,beynim durdu resmen,hemen kızımı alıp babamlara gittim,o gece orada kalıp anneme baktım işlerini yaptım,kadın herşeyi kafaya taka taka bu hale geldi,zaten şu sıralar gündem yenge hanım,guatr sorunu yaşıyor kendisi ,biyopsisi şüpheli çıktı,ama doktor sen kansersin falan demedi,sadece ameliyat yapılıp patalojiye gidecek parça,sonra ne olduğu netleşecek dediği halde yani doktor daha kansersin demeden her yere yaymış yengem,ben kanserim tüm vücudumu kaplamış diye,panik atakmıdır nedir anlamadım,herkes geçmiş olsuna geliyor annemlere,tövbee yarabbim ya,nasıl üstüne böyle bişeyi hemen çekiyor delimidir nedir.

kızlar bu arada ben lohusalıktan temizlendim:) beyazları gördüm sonunda

uykusuzluk gercekten çok zor benımkıde çok zor dalıyo bazı geceler sabaha kadar sallıyom am uyudu dıyom hemen yataa gırıyom sankı eşşek bılıyo yıne uyanıy haydeee sıl baştan salla bakalım bende söylene söylene sallıyom tabı eşime soylenıyom hayatta kalkıp sallamaz bana dıyo: annelık zor napıcan eee madem zor bı el atsana gıcık adam...
annen ıçınde çok gecmış olsun benımde canım annem gecen antibiyotıkten zehırlendıallah kurtardı dıyebılırım mahvolduk hayattakı en değerlı varlıklardan bırı annemız bızı onlar kadar düşünen yok hayatta bundan çok emınım allah onları başımızdan eksık etmesın...
yengen ıçınde ınşallah bışey ıkmaz gecmiş olsun...

Günaydın herkese.

Aşılarımızı olduk geldik. Asya şimdi uyuyor ama uykusunda inliyor :( Çok agladı yavrum.
Karma, verem, rota virüsü ve pnömokok aşılarını oldu...Hemşiremiz sadece pnömokok aşısının ateş yapabilecegini söyledi. Elimde derece sürekli ölçüyorum.

Kızım 57 cm, 5750 gr olmuş maşallah :nazar:

Çaglayancım çıngırak alabilirsin.

mapuci geçmiş olsun canım hem yengene hem annene...

Kabızlık bende de var. Zaten kendimi bildim bileli affedersiniz ama normalde zaten 3 günde bir yaparım :(
Şimdi 6-7 günde bir :( O da bir sürü kayısı suyu, kuru kayısı ve incir yememe ragmen :(

günaydın kızlarr
aman gelmesin dedğim k.v.ler yine geldiler neyse 1 gün durdular sadece cumaya tekrar burdalar yakında bize taşıncaklar heralde :37: siz gülüyodunuz plan yaptım gelmesinler die ama yinede geldiler işte :52:

neyse geçelim tatsız şeyleri

mapuci canım o baştaki kabuklanma içim yaglayıp beklettikten sonra tararsanız daha ii yıkanınca hiçbişi kalmıyo ama devam etmek gerekiyo ben 2 kez yaptım tamamen geçti die bıraktım şimdi yine oldu bundan sonra hep yapcam buarada annene geçmiş olsun canım

çağlayancım bi toparlayamadın kendini canım yaa özledim keyifli yazılarını lütfen çabucak topla kendini canım benim oyuncak aldık biz çok hoşuma gitti geçen de vermiştim burda 3 duyuyu geliştirriyo
Hepsiburada.com : Playgro Toy Box Çıngıraklı Zebra Aktivasyon Oyuncağı | Anne / Bebek / Çocuk

Uploaded with ImageShack.us

hüzünçiçegi canım hayırdır ne sınavı? boşver herkesin hali ve kocası ööle tabii senin 2 çocuk dahada zor adapte olup döncez inş eski halimize

Son düzenleme:
40ınızda mevlüdünüzde hayırlı olsun canım
:nazar:şekerlerde harika olmuş becerikli arkadaşım :) ellerine sağlık

amin canım çok tşkler :16:

ya kızlar benim 47. günüm dün gece 1-2 damla kan geldi adet oldum sandım sonra devamı yok.. size böyle bişey oldu mu

evt cnm ben biliyorum bizim burda 40 başı derler ona.doğumdan sonraki ilk adetin o.hadi hayırlı olsun :37:

günaydın kızlar
uykusuz fena bir gece geçirdim
hem büyük kızım hem küçük kızım gece boyu uyanıp durdular
büyüğü sanırım kabus gördü ağlayıp durdu
küçüğü yine gaz ve kaka sorunu
sersem gibiyim
apartman gezmem var kek yapmam lazım herkes bi çeşit getirecek canım bişey istemiyor ev dandini güya haftasonu temzilikçi geldi püffff görse şaşırır heralde 1 günde naptınız diye:1:

çağlayancım aşağıdaki çıngıragı tercih edebilirsin
http://www.hepsiburada.com/Liste/pl...px?productId=oyunatkn1471&categoryId=23022176

mapuci geçmiş olsun canım :71:

evridiki asyamızada geçmiş olsun bugünü atlattınızmı tamamdır inşallah:nazar:

Son düzenleme:
bu arada kızlar size birşey söylimmmm

hani bebeklerimizin başlarında kabuk gibi birşeyler çıkarya,benim kızımın saç derisi kabuklandı,onun şöyle bir çözümü var annem söyledi uyguladım sonuç mükemmel

zeytinyağını pamukla başına,yani saç derisine iyice sürüp yedirin,1 saat bekletin,tabi başına minik bir tülbent gibi bişey sarın yoksa etraf batar her yer yağ olur,sonra bebeğinizi bir güzel yıkayın,sık dişli ama yumuşak bir tarakla, bu bebek tarağıda olur,hafifce tarayın,o kabuklar kalkıp yok olacak,saç derisi temizlenecek,eğer tedbiri önceden almazsak Allah muhafaza bebeklerin başı tezek tutar valla:) çünkü önlemini almayıp ilerleyince kabuklar kocaman oluyomuş ve dahada sertleşiyomuş temizlenmesi daha güçmüş bilginize

evet benim kızımdada oldu sadece alnından sacının basladıgı yerde sirke sürdük banyodan önce gitti cogu böylece yapılmazsa gerçekten tezek tutar gibi oluyor ben önceden biliyorum oda cok zaman alıyor 2-3 sene gitmeyen var maşallah mapuci sen iyileşmişsin ben iyileşemedim bu sezeryan beni yarım insan yaptı bide diger sorunlar la birleşince hayırlısı napalım çekcez...

gunaydın guzel anneler bende uzun zamandır yazamıyorum okuyup çıkmak zorunda kalıyorum burya gelmek kaçamak oldu benım ıçın...velhasıl gelelım benle oğluma...bacılarım benım oğlan gece başlıyo sabaha anca yatıyo şimdi olduğu gibi salla salla yatmıyo bı yanda gazzzz bı yandan hıçkırık mahvettıler bızı napçam bılmıyorum dengesızleştım ıyıce haftasonu bıde sınavım var hıç çalışmadım :( une edecem onuda bılmıyorum...
çocuklardı evdı derken kendıme bakamıyorum zaten hıççç....nasıl vercem ben bu kıloları saç dıplerım çıkmış çok bakımsız:37:böyleyım desem yerıdır paşa bey durmuyokı bı çıkam yok koca desen boşşşş ılgılenıyo adam ama çocuk bakamıyo neye yarar hafta sonu gıdıyom sınavdan sonra annemlere raahatlarım ınşallah bıraz orda....sizide bebişlerıde öpüyom...

ayy benim kızda gece uyumuyor ya hapşırık gazz garip sesler çıkarıp duruyor benimde sınavım var ya ve hiç çalışamadım napacagımı bilmiyorum girmesem dahi olur yani okadar kötü durumdayımm

günaydın kızlar
uykusuz fena bir gece geçirdim
hem büyük kızım hem küçük kızım gece boyu uyanıp durdular
büyüğü sanırım kabus gördü ağlayıp durdu
küçüğü yine gaz ve kaka sorunu
sersem gibiyim
apartman gezmem var kek yapmam lazım herkes bi çeşit getirecek canım bişey istemiyor ev dandini güya haftasonu temzilikçi geldi püffff görse şaşırır heralde 1 günde naptınız diye:1:

çağlayancım aşağıdaki çıngıragı tercih edebilirsin
Hepsiburada.com : Playskool Gloworld Sevimli Çıngırağım | Anne / Bebek / Çocuk

mapuci geçmiş olsun canım :71:

evridiki asyamızada geçmiş olsun bugünü atlattınızmı tamamdır inşallah:nazar:

canım senin işin daha zor valla helal olsun bide daha gezmelere gidiyosun kek faln yapıp maşallah

Ya kızlar saçını boyatan oldu mu ? benim kafam karıştı biri boyatılabilir diyor biri olmaz diyor bu şekilde dolaşmakta hoş degil. zaten moral sıfır kendimde bazı degişiklikler iyi gelir diye düşünüyorum ama süte geçecek diye korkuyorum. organik falan filan diyolar ama güvenemiyorum netcezzzzzzz ?:52:

günaydnlar kızlar nasılsınz?
ben gayet mutluym bgn dün kocişle tatil aldk ets den,antalyaya gdyrzzzz:):66:
nisanın 8 inde gdcez,o yüzden bir an önce bebek arabasını almamız lazm,ama hala hiç bir fikrm yok benm,maclaren miydi neydi eşimin arkadaşları onu önerdi,katlanıp çanta gbi koluna fln takabiliomuşsn,bileninz varmı acaba?
du bi bakiim netten ya tutuştm şimdi.

bu arada dün itibariyle ekmek,tatlı hamur işi ıvır zıvırı kestim,bol su ve bitki çayı içiyorum valla dün sütüm normalden fazlaydı inanın o yediğim şeylerin çok da faydası yokmuş demekki,esas lazım olan su ya başka bişi aramayın yani...

uygar paşaya gelince gaz patlaması yaşadık gece bacaklarından tutup karnına fln bastırdm da anca birazcık çıkardı ama bi saat snra yine aynıı...:50:

sonuç:
uykusuz bir burcu

yawrum yazık uykusndan cıyak cıyak bağırarak uyanıyo nasıl üzülüyorum yaaa:50:
dün biogaia ya başladık ilk defa ilaç veriyorum gaz için henüz bi faydasını görmedik,ama dr zaten bize biogaianın uzun dönemde etkili olan bir ilaç oldunu bağırsak florasını değiştirdiğini fln anlatmıştı,o yüzden ilk günden bişi beklemiodk yani,ama eşimin kullanan arkadaşları bir kaç güne etki etmeye başlıycanı söylüyorlar,umarım bir an önce etki eder de kurtulur tombağım kıvranmaktan.

ya bi de korkuyorum inşallah antalyada bebekle sorun yaşamayız.

yine yazıyorum aklıma geldikçe napayım :) kızlar bu arada ameliyat olucam geçenlerde demiştimya kesinleşti ama korkumdan cerrah la görüşmedim daha bilmiyorum napcam agrısıda dayanılır gibi degil katlanamıyorum .) bebegim huysuzlaşıyo kucak istiyo alamıyorum agrıdan çok üzülüyorum emzirirkende öyle ağrıyla çok zor ter içinde kalıyorum ben daha dogumdan sonra kendime gelemedim. herşey üstüste geliyor Allah ım yardım etsin bana bide yalnızlık ayrı dert offf annem uzak gelse onunda kendi düzeni var olmuyor eşimde sabah 8 akşam 8 geliyor aradada şehir dışına çıkıyor gecede nadir kalkıp yardım ediyor yok gibi yaniii keşke annemle aynı mahallede yaşasam ne ka güzel k.v. geliyor bebegi sevip hemen gidiyor durmuyor bile dursada faydası yok gerçi :33:

Kızlar ameliyatımızı olduk bugünde eve geldik.Bir gece hastanede tuttular bizi:( Mahvoldum. Mahvolma nedenim hastanedeki oda arkadaşım olan kişi.Bunu sonra ayrıntılarıyla anlatırım hem güler hemde acırsınız halime. Şuan önemli olan bebeişimin sağlığı... Gayet iyi görünüyor atlattı sanırım şükür. Onu öyle görünce bende iyi oluyorum 72 saatir uykusuz olsamda...Bide şu çok küçüktü keşke ameliyat ettirmeseydin keşke bi doktora daha götürseydin deyip beni vicdan azabına sürükleyenler olmasa:(

slm güzel annişler nasılsınız
biz iyi diyelim iyi olalım türünden :)
dün annem gitti normalde 1 ay kalmayı planlıyodu ama geldiğinden beri tansiyonunu düşüremedik kardeşim hemşire ya ona güven veriyo sanırım panik atak olmuş artık yalnızız kızımla evde anlayacağınız gündüzleri pek uyumuyo artık en fazla 1 saat o da nadir ama çok şükür gece uykularımız düzene girdi aman ben bunada razıyım ama tabi gündüz uyumayınca ne iş yaptırıyo nede buraya gelebiliyorum bide uykusu olduğu için huysuz da ee tabi gazı da atlamamak lazım ama yine çok şükür
özledim valla hepiniz tek tek

Ya kızlar saçını boyatan oldu mu ? benim kafam karıştı biri boyatılabilir diyor biri olmaz diyor bu şekilde dolaşmakta hoş degil. zaten moral sıfır kendimde bazı degişiklikler iyi gelir diye düşünüyorum ama süte geçecek diye korkuyorum. organik falan filan diyolar ama güvenemiyorum netcezzzzzzz ?:52:

ben boyatacağım canım
süte geçmez herhalde kendimi felaket kötü hissediyorum dün saçımı kestirdim kaşımı aldırdım bişeye benzedim azcık:1:

günaydnlar kızlar nasılsınz?
ben gayet mutluym bgn dün kocişle tatil aldk ets den,antalyaya gdyrzzzz:):66:
nisanın 8 inde gdcez,o yüzden bir an önce bebek arabasını almamız lazm,ama hala hiç bir fikrm yok benm,maclaren miydi neydi eşimin arkadaşları onu önerdi,katlanıp çanta gbi koluna fln takabiliomuşsn,bileninz varmı acaba?
du bi bakiim netten ya tutuştm şimdi.

bu arada dün itibariyle ekmek,tatlı hamur işi ıvır zıvırı kestim,bol su ve bitki çayı içiyorum valla dün sütüm normalden fazlaydı inanın o yediğim şeylerin çok da faydası yokmuş demekki,esas lazım olan su ya başka bişi aramayın yani...

uygar paşaya gelince gaz patlaması yaşadık gece bacaklarından tutup karnına fln bastırdm da anca birazcık çıkardı ama bi saat snra yine aynıı...:50:

sonuç:
uykusuz bir burcu

yawrum yazık uykusndan cıyak cıyak bağırarak uyanıyo nasıl üzülüyorum yaaa:50:
dün biogaia ya başladık ilk defa ilaç veriyorum gaz için henüz bi faydasını görmedik,ama dr zaten bize biogaianın uzun dönemde etkili olan bir ilaç oldunu bağırsak florasını değiştirdiğini fln anlatmıştı,o yüzden ilk günden bişi beklemiodk yani,ama eşimin kullanan arkadaşları bir kaç güne etki etmeye başlıycanı söylüyorlar,umarım bir an önce etki eder de kurtulur tombağım kıvranmaktan.

ya bi de korkuyorum inşallah antalyada bebekle sorun yaşamayız.

ayyy ne mutlu sana
benimde şöyle güzel bir tatile ihtiyacım var
aslında güzel uzun bir uyku bile yeter:60::60:

Back