selam kızlar geçmişe bakamadım hemen yazayım benim pc bozuk sürekli donuyor o yüzden giremiyorum siteye,tam alıntı yapıyorum ceva yazarken bi bakıyorum donmuş çok sinir bozucu
gece çok kötü geçti benim,kızım tam 15 saat boyunca uyanıktı,gece sabaha kadar 1 dakika uyumadı,uyumamak için direndi,sinir sistemim alt üst oldu,şimdide derin uykuda,kızımdaki bu uyku problemini nasıl aşıcaz bilmiyorum,çoğu zaman uyumakda zorlanıyor,uykusu tavşan uykusu gibi,10 saat uyanıksa 3 saat uyuyor,oda yarım yamalak,2 saatlik uykuyla duruyorum off ki ne off
bu arada tüm sıkıntılar üst üste geliyor şu sıralar,annem hastanelik oldu yüksek tansiyondan,tansiyonu 20 lerdeydi bilinci kapandı falan,haberi alınca kafayı yedim,abim aradı anlattı durumu,beynim durdu resmen,hemen kızımı alıp babamlara gittim,o gece orada kalıp anneme baktım işlerini yaptım,kadın herşeyi kafaya taka taka bu hale geldi,zaten şu sıralar gündem yenge hanım,guatr sorunu yaşıyor kendisi ,biyopsisi şüpheli çıktı,ama doktor sen kansersin falan demedi,sadece ameliyat yapılıp patalojiye gidecek parça,sonra ne olduğu netleşecek dediği halde yani doktor daha kansersin demeden her yere yaymış yengem,ben kanserim tüm vücudumu kaplamış diye,panik atakmıdır nedir anlamadım,herkes geçmiş olsuna geliyor annemlere,tövbee yarabbim ya,nasıl üstüne böyle bişeyi hemen çekiyor delimidir nedir.
kızlar bu arada ben lohusalıktan temizlendim:) beyazları gördüm sonunda