kızlaben geldim sonunda pazar gün kırk uçurmaya bi gittik gidiş o gidiş dün gece girdik eve nnemlerde iyi dinlendim dünyaya bakışım değişti
tavsiye ederim herkeze
ama canımı sıkan şeyler var bebişin göbeği pırtlıyo para bağlayıp koy demişti ebe bu seferde bant cildini tahriş etti ne yapsam ki anlamadım annem bez koydu oda bi işe yaramadı
birde sizlere danışıyım artık valla sıyırcam sonunda bu kayınvalide beni çıldırtıyo kendimde şüphe etmeye başladım .kadın sıyırmış ben mevlüt gününü kara verdim brde evimde 6 kişilk oturmayaancak yer var kendi aramızda yaparız dedim üst komşum kur anı okuyacak bizim k.valide nneme hikaye anlatıyo ben iş yapıyodum anneme dedimki ne konuşuyounuz k. valide mevlüdü pazar günü yapıcaz dedi onu konuşuyoruz dedi benim şarteller bi attı bundan önceside var çünkü bu ilk değil ...hiç haber vermeden gelirler pat diye müsaitmi die sormazlar eve gelir 2 iş yapınca kafasına göre şeklini değiştirir felen filan, neyse bende kafanıza göre iş yapmayın ben cuma yapıcam mevlüdü bi sorun bakalım müsaitmiyim dedim 6 kişilk eve 60 kişiyi dolduracaklar dünde onlarada uğrayalım dedik görsünler bebeği diye k.valide severken bunlar gitsin sana ben bakarım diyo bide daha eve girer girmez ben ayrı mevlüt yapıcam demez mi benmi lohusayım bunların kafasımı güzel anlamadım çocuğumu severken tosunum diyorum ona bile kulp buldular tosun lafı güzel değilmiş
ölürmüsün öldürürmüsün
ne yapıcam bilmiyorum çıldırıcam
bana bi akıl verin bunlar yeni doğum yapan bi kdına söylenirmi yaa özellikle bunlar gitsin ben sana bakarım nedemek