- 4 Haziran 2010
- 767
- 2
- 96
kızlar bebeği emzirirken bir anda boğulur gibi kıpkırmızı oluyor ayaklarını çekip ağlamaya başlıyor. 15 gündür böyle. önce burnu tıkalı dedi dr. deniz suyu aspiratör vs açtık ama tabi asıl sorun gazmış, geçmedi. günde 8-9 defa emiyorsa en az 5 seferinde böyle oluyor. mecburen kesiyorum emzirmeyi, aç kalıyor tabi. geceleri daha az oluyor. ne yapıcam şaşırdım kızlar ya, emzirme zamanları işkenceye döndü. süt olmasa nafakası bu kadarmış deyip mama vericem ama süt var bebek ememiyor( arada gazını çıkarıp emzirmeye devam etmeye çalısamda bir iki yudum alıp gene ağlamaya başlıyor offff. o ağlıyor ben ağlıyorum artık sinirlerim yıprandı. eşim de niye ağlıyorsun bir sefer emmezse diğerinde emecek açlıktan ölmeyecek ya deyip daha çok geriyor beni. doğru diyor ama emzirmeye çalışan uğraşan benim. ne zormuş
canım pompayla çekerek vermeyi dene biedeeee..bide masaaj teknikleri var bebişe gaz için onları dene..
eminim ki birçok yöntemi denemişsindir ama fikir vereyim dedimm..
masaj için şu linki deneyebilirsin..ben yağ ile yapıyorum bu masajı
WIND-SALBE
mrb kızlar ya sizinde göğüsleriniz çok büyüdümü ya hiç bir kıyafetim olmuyor çok kilolu diilim göğsüm yüzünden olmuyor ve sarkmaya başladı ne yapmam lazım çok canımı sıkıyor bu durum ne olur akıl verin lütfeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn
canım ya benim göğüslerimm popişimm bacaklarımmm her yerim büyüdüüüüüü
kızlar kayınvalidem,2 görümcem,görümcemin oğlu ve kaynım haftasonu için bize gelmişler
kırkımız çıktı bugün
kırklandık,aklandık,paklandık:)
giremiyorum merak etmeyin
oh ohh hayırlı olsun canımmmm...hadi şimdi gezmeyeeeeeeee